Találatok a következő kifejezésre: Hogy válasszak Van (104 db)

Mégis a mai világban egy mai fiatal milyen szakmát válasszon, ami fogjuk rá h jövedelmező? Ami fogjuk rá hogy meg van becsülve?

Pályaválasztás el?tt állok,és fogalmam sincs mit tehetnék!Hova menjek és mit tanuljak szerintetek?Sosem voltam egy matek zseni és olyan sem aki órákat ült a könyv el?tt...De ha kaphatnék egy jó tippet,biztosan belevágnék!!!!

Legjobb válasz: Férfi vagy vagy nõ? Ha férfi akkor építõipari szakmák közül válassz. Azok viszonylag jól jövedelmezõek és keresettek is.

Férfi vagy vagy nõ? Ha férfi akkor építõipari szakmák közül válassz. Azok viszonylag jól jövedelmezõek és keresettek is.
A kérdező hozzászólása: Nõi munkára gondoltam.

Nem jó a gépem. Elindul, kiírja hogy valasszak az alábbiak közül: csökkentett mód, paranccsal, hálozattal, stb (xp), de egyikkel se indul. Mit csinaljak? Ujrarakjam vagy van masik lehetoseg.

Legjobb válasz: ezt akkor szokta kiirni amikor csökkentet módba akarod elindidtani a gépet,nézd meg,hogy nincs a lenyomodva az f8 vagy az f12.vagy tálán ugy van benyomodva,hogy le tudod nyomni a gombott,de az adja folyton a parancsot,az ötletem ,hogy üzemetelsd ki a bellietyüt és úgy próbáld elindiitani,addig használd a windows képernyõ billetyüzetét

ezt akkor szokta kiirni amikor csökkentet módba akarod elindidtani a gépet, nézd meg, hogy nincs a lenyomodva az f8 vagy az f12.vagy tálán ugy van benyomodva, hogy le tudod nyomni a gombott, de az adja folyton a parancsot, az ötletem , hogy üzemetelsd ki a bellietyüt és úgy próbáld elindiitani, addig használd a windows képernyõ billetyüzetét
Ha csökkentettben sem indul akkor nem igazán van más lehetõség, mint az újratelepítés...

Mi alapján tudok jó magán angoltanárt találni? Egy rakat van a neten, mindenki magát ajánlja, vele a legjobb. Hogyan válasszak?

Legjobb válasz: Hát sajna ez zsákbamacska. Én magántanárt anno úgy válassztottam, hogy egy ismerõsöm ajánlotta. Esetleg te i rákérdezhetnél ismerõsöknél, hogy nem tudnak-e javasolni egyet. De sok helyen a tanárok úgy hirdetik magukat, hogy van egy kis bemutatkozás meg fénykép is róluk, így könnyebben el tudod dönteni, h szimpi-e.

Hát sajna ez zsákbamacska. Én magántanárt anno úgy válassztottam, hogy egy ismerõsöm ajánlotta. Esetleg te i rákérdezhetnél ismerõsöknél, hogy nem tudnak-e javasolni egyet. De sok helyen a tanárok úgy hirdetik magukat, hogy van egy kis bemutatkozás meg fénykép is róluk, így könnyebben el tudod dönteni, h szimpi-e.


Van kabala figurád? Ha igen mi az, miben segített Neked? Én, hogy válasszak?

Köszi a válaszokat:P

Legjobb válasz: A kabala figura gyerekes és java részt a gyerekeknek van! Nehezen képzelek el egy felnõttet kabala figurával.Egy felnõttnek inkább csak személyes tárgyai vannak amik kedvesek számára!

A kabala figura gyerekes és java részt a gyerekeknek van! Nehezen képzelek el egy felnõttet kabala figurával.Egy felnõttnek inkább csak személyes tárgyai vannak amik kedvesek számára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat=)
Nekem a gesztenye a kabalám!Minden helységbe tettem, illetve van a táskámba autóba stb!Azt hallottam elûzi a gonoszt.Nálam bevált, pedig egyáltalán nem vagyok babonás!!
10.szülinapomra kaptam egy ezüst láncot egy madárkás medállal, azt azóta is hordom (ha nem illik a ruhámhoz, akkor pénztársámban) illetve most már 4 éve egy 15Ft-ba kerülõ mûanyag kis piros szivet hordok magammal, és párom is 23/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már tudom is, hogy mi.Volt egy nyakláncom ma levettem, mert csak balszerencsét hozott, és levettem, hátha a medálja jó.És milyen érdekes, kaptam egy piros pontot, mert jó lett a feladat:P
A kabalát nem választja az ember így direktbe :) ) Épp fordítva van: ha van egy tárgy ami ha nálad volt akkor szerencséd lett, vagy jó dolgok történtek, akkor az a te szerencsefigurád. Direktbe választani gyerekek szoktak amolyan kis barátot :)
Egyébként ha a kabala gyerekes fogalom, akkor hívjuk inkább talizmánnak, sokkal szebb, nem?:)
Egyszerûen megnyugtat a tudat, hogy nálam van, nagyrészt ebbõl áll az ereje. Egy nyaklánc, vagy azon egy különleges medál, vagy kõ tökéletes, az tényleg mindig veled lehet.
A kérdező hozzászólása: Én épp gyerek vagyok:D 12/L
Az én kabalám egy kis fekete plüss ördög. Az érettségin is velem volt és segített. :) Engem nem érdekel ha valaki gyerekesnek tartja mert én tudom, hogy szerencsét hoz.
Szia! Sztem tiszta fehéret szerezz.Nekem is olyan van.
nekem barnás, szürkés volt nagyon aranyos aztán lenyírták és fehér lett.Szerintem a fekete foltos is nagyon aranyos.:) De igen fehér is, abár tapasztalatból mondom az nagyon hamar koszolódik, és nem tezs jót nekik a fürdés.De végülis aranyos a fehér is:) Nézdd nekem ilyen volt: http://kepfeltoltes.hu/view/100427/whiskey_011_www.kepfeltol.. És ilyen lett::) http://kepfeltoltes.hu/view/100427/Inbox12_www.kepfeltoltes...

A barátomnak bukósisakot akarok venni szülinapjára. Az méretezve van? Vagy honnan tudjam, hogy melyik lesz jó rá? Hogyan válasszam ki? És kb. mennyibe kerülne? .

:D Segítsetek légyszi, tényleg fontos lenne!...

Legjobb válasz: Csak tudod már, hogy milyen sapkát visel? Annyi méret biztos nincs belõle, mint sapkából: van a belsejében egy olyan elem, amivel bizonyos határok között állítani lehet a nagyságát.

Csak tudod már, hogy milyen sapkát visel? Annyi méret biztos nincs belõle, mint sapkából: van a belsejében egy olyan elem, amivel bizonyos határok között állítani lehet a nagyságát.
Mindenkinek ugyanakkora a feje? NEM Van belõle S-M-L-XL-XXL... Csak óvatosan a választással mert ez nem sapka hogy nyúlik. Én nem vennék saccra több tízezer forintos sisakot.
Valószínûleg motorozik a barátod, tehát van már neki sisakja. Nézd meg közelebbrõl hátha megtudod mekkora méretû. Esetleg nyúld le és vidd be a boltba, hogy ilyen méretû kell.

Mi az a seeder és a leecher? Honnan tudom megállapítani egy torrentről, hogy biztonságos, gyors és hogy érdemes-e vele tölteni? Annyi van. Hogy válasszunk?

Legjobb válasz: Biztosra úgy tudod csak,ha elindítod és vársz egy kicsit. Ha kevés a seeder az nem feltétlen jelenti a nagy gyorsaságot és viszont:-lehet egyetlen seeder van,de õ akkora sebességet biztosít,mint máskor 20, mert lehet az a 20 mind kis sebességet ad-más szóval visszatérve az elsõ mondatomhoz: csak ha elindítod és vársz pár percet,abból fogod látni-bár ez is csalóka lehet,mert senkit nem kötelez,ha elindítja,mert bármikor kiszállhat.

Biztosra úgy tudod csak, ha elindítod és vársz egy kicsit. Ha kevés a seeder az nem feltétlen jelenti a nagy gyorsaságot és viszont:-lehet egyetlen seeder van, de õ akkora sebességet biztosít, mint máskor 20, mert lehet az a 20 mind kis sebességet ad-más szóval visszatérve az elsõ mondatomhoz: csak ha elindítod és vársz pár percet, abból fogod látni-bár ez is csalóka lehet, mert senkit nem kötelez, ha elindítja, mert bármikor kiszállhat.
seed akinek 100%-ig megvan és megosztja leech akinek nincs meg 100% azzal érdemes foglalkozni, ahol sok a seed és leech, az gyorsan jön és ha sokan szedik akkor talán ártalmatlan is amúgy ha lejött akkor elindítás után futtass rajta víruskeresõt
A kérdező hozzászólása: Nagyon Köszönöm! Rendesek vagytok. Boldog Karácsonyt!

Azt hiszem tetszik egy srác akinek én is tetszettem kb.1 hónapja de azóta nem tudom, hogy mi van. Kit válasszak? (részletek lent)

Az van,hogy kb 1 hónappal ezelőtt egy srác rám írt facebookon ,hogy szerelmes belém és,hogy járna velem,de élőben nem nagyon szólt hozzám Eleinte tanakodtam de utána eldöntöttem,hogy nem,de mostanában kezd érdekelni és mivel mindig engem néz a suliban ezért gondolom,hogy még mindig tetszem neki.A baj az,hogy azalatt az 1 hónap alatt megismertem egy másik srácot aki úgyszintén tetszik csak az a baj,hogy kicsit messze lakik,de szinte minden nap beszélgetünk,skype-olunk,hívogatjuk egymást telefonon meg minden. csak épp eddig még nem találkoztunk. És most nem tudok dönteni,hogy a (jövőre) gimis srácot válasszam vagy a velem egyidőset. 13/L Sértegető válaszokat légyszíves mellőzzük. köszi :)

Legjobb válasz: 13 évesen még ráérnél, de a korodból kiindulva azt válaszd aki közelebb van hozzád, és egyidõs veled.

13 évesen még ráérnél, de a korodból kiindulva azt válaszd aki közelebb van hozzád, és egyidõs veled.
Nemár, ezt te sem gondolhatod komolyan... ha az elsõ komolyan gondolja, akkor miniumum odamenne hozzád, és megmondaná\kimutatná, igen, még ebben a korosztályban is. A helyedben mindenképpen a 2. at választanám..

Ha a barátnőmnek fürdőruhát (bikinit) szeretnék venni szülinapjára, persze elviszem, hogy válasszon, hova menjünk, ahol sokféle van, nem túl drága, de nem is valami turkáló?

Legjobb válasz: Tescoban sztem tök jók vannak, nem is olyan drágák, vagy H&M, ott alsó + felsõ 6 ezer forint. Nem tudom ez neked már drága-e.

Tescoban sztem tök jók vannak, nem is olyan drágák, vagy H&M, ott alsó + felsõ 6 ezer forint. Nem tudom ez neked már drága-e.
Skálába is jó a választék, Kínaikban is sok van, Tesco is jó tényleg. Fehérnemû üzletbe van a legtöbb de ott tényleg drága, 8-12 ezer ft körül mozognak, nem is érdemes bemenni nekem csak fájdítja a szívem:)
Én az idén a Premier Outletben vettem Biatorbágyon, alsók és felsõk is 1990-ért vannak, tehát egy szett kijön 4000ft-ból.

A Planetside 2-ben melyik népet válasszam? Van jelentősége hogy melyiket választom?

Legjobb válasz: Amelyik jobban tetszik. Pirosak (Terran): Gyorsan lõnek de keveset sebeznek illetve a jármûveik is a gyorsaságra építenek. A tankjuk különleges képessége az, hogy le tud talpalni. Kékek (NC): Lassan lõnek, és töltenek újra, de rohadt erõset sebeznek, lassúak a jármûveik. A tankjuk különleges képessége nem tom mi :D Lilák (Vanu): A kettõ közt, közepesen gyorsak, és közepesen sokat sebeznek, lézerrel lõnek, az újratöltésük gyors, a tankjuk lebeg a levegõben, a jármûveik jól manõverezhetõek.

Amelyik jobban tetszik. Pirosak (Terran): Gyorsan lõnek de keveset sebeznek illetve a jármûveik is a gyorsaságra építenek. A tankjuk különleges képessége az, hogy le tud talpalni. Kékek (NC): Lassan lõnek, és töltenek újra, de rohadt erõset sebeznek, lassúak a jármûveik. A tankjuk különleges képessége nem tom mi :D Lilák (Vanu): A kettõ közt, közepesen gyorsak, és közepesen sokat sebeznek, lézerrel lõnek, az újratöltésük gyors, a tankjuk lebeg a levegõben, a jármûveik jól manõverezhetõek.
A Terrannál és az NC-nél számít az hogy a célpont milyen messze van plusz az NC-nek a legvastagabb és legerõsebba páncélja!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!