Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom törölni a myvip.com-ról (1 db)

Hogy tudom magam törölni a myvip.com-ról?

Az a baj, hogy a régi mail címem, amire küldenék a törléshez szükséges linket, az megsz?nt. Így nem tudok mit tenni. Írtam a készít?inek, de nagyon bunkón válaszoltak... Úgy döntöttem, hogy akkor leszedem a képeimet, és ott marad úgy, ahogy van. De ezt sem tudom véghezvinni. Valaki segítsen!!! Köszike.

Legjobb válasz: Köszi az infót! Ezekszerint csak velem szívóznak... Csak azt nem értem, hogy miért kell nekik a törléshez pld.: a személyim beszkennelt változata. Ennyi erõvel más ugyanilyen nevû lány is töröltetheti ugyanolyan nevû ismerõsének az adatlaplát, mondjuk bosszúból...Nem értem... de így legalább tudom, hogy más is járt így! Mégegyszer KÖSZI!!!:)

A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! Ezekszerint csak velem szívóznak... Csak azt nem értem, hogy miért kell nekik a törléshez pld.: a személyim beszkennelt változata. Ennyi erõvel más ugyanilyen nevû lány is töröltetheti ugyanolyan nevû ismerõsének az adatlaplát, mondjuk bosszúból...Nem értem... de így legalább tudom, hogy más is járt így! Mégegyszer KÖSZI!!!:)
Szia! Olvastam a myvip-es gondodat. Ugye nem küldted el nekik a személyid adatait?????? Remélem nem!! Biztos, hogy ilyet nem kérhetnek! Én töröltem magam a myvip-rõl, de még mindíg rajta vagyok! Frankó
hát igen itt jön elõ az hogy : " Az olvasás mire való úgyse fogom használni... ":D
megkérdezhetem, hpgy melyik emailre írtál a myvipnek? mert nekem is megszûnt a címem és nem tudom megszüntetni a vipet. pedig egyszer már csináltam ilyet, de már elfelejtettem, igazolványt tõlem is kértek
Adatlap törlése. Egyébként nekem is volt egyszer e-mail változásom, de akkor rendesen válaszoltak, és meg is változtatták.
Nincs mit :) Nem biztos hogy szívóznak, lehet hogy csak rossz napjuk volt... :P A személyid beszkennelt változata? :S Szerintem ilyet nem kéne kérniük... :S
A kérdező hozzászólása: Pedig kérték a személyit, és elég nagy paraszt módjára. Valamennyire tehetek róla, hogy megszûnt az a mail cím, amirõl regisztrálva lettem, no de akkoris. A személyit azzal indokolták, hogy nehogy véletlenül egy ugyanolyan nevû töröltesse a másikat. Én meg nem vagyok sem köteles, sem hajlandó megadni ilyen adatomat. Hihetetlen... de azért, köszi, hogy megint válaszoltál!
Megint én vagyok :D De törölni magad csak akkor tudod, ha be vagy lépve. Akkor hogy tudnád másét? Hülyék ezek, komolyan mondom... Na mindegy, akkor hagyd a francba, max ha akarsz regisztrálj újra.
A kérdező hozzászólása: Nem küldtem el az infóimat, nyugi!!! Én ugyanígy voltam a people.hu-val. Töröltem magam 3-szor és mindig fent voltam. Tiszta hülyék, nem értem õket!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az hogy battlefield 4 letöltése közbe a vinyóm felmegy 100%-ra és nem tudja szedni csak 10-100kb-al . Más kliessel ugyan ez wan? Más torrenteknél nincs ejen szépen megy csak a bf4-nél miéert?

miért van az hogy battlefield 4 letöltése közbe a vinyóm felmegy 100%-ra és nem tudja szedni csak 10-100kb-al ...más kliessel ugyan ez wan???más torrenteknél nincs ejen szépen megy csak a bf4-nél miéert??

8

Mit jelent TWITTEREN a spam?

Légyszives ha tudjátok akkor írjátok le nagyon sürgős..köszi

2

Firefoxban ol lehet azt beállitani, hogy a Magnet hez legyen rendelve az uTorrent?

Tölteni akartam le játékot, éscsak magnet link volt. Rákattintottam és azt irta hogy nincs hozzárendelve semmi. ezt hol meg hogyan tudom beállitani??

2

Facebookon beírtam az e-mail címem, azt hogy lehet kitörölni?

0

Azt írja ki a gép hogy nem azonosított hálózat Nincs internetkapcsolat, akkor mi lehet a baj mért nincs netem a gépen?

3

Miért nem tudok rendesen videót nézni neten?

eddig lazán elbírt 1080p-be minden videót most épp hogy ki köhögi a 360p-t.mi történt a netemmel?

2

Már hogyhogy nem lehet e-mail címet/felhasználónevet kitörölni a listából? (lent)

Úgy értem, hogy amikor akarok pl. fb-ra belépni, és írom az e-mail címem akkor legördül egy lista, amin a többi cím is ott van. Egy-két régebbi címet ki szeretnék törölni, de amikor ráhúzom az egeret, akkor szürke lesz a háttére és nem engedi törölni! Valaki valami tanács/módszer?

3

Hogy tudok twitteren részletesen keresni?

0

Az Opera böngésző miért nem értelmezi az ad. Fly letöltést?

Megakad a számláló és nem halad tovább!

1

Adott a 162.72.128. 0/22-es alhálózati cím. Kérem ossza fel az egyik felét egy nagyobb (I. ) a másik felét négy kisebb (II. III. IV. V) egyenlő méretű hálózatra. Az IP címek alaki értéke a sorrendnek megfelelően növekszik. Mi a megoldás menete?

I. -es hálózat utolsó kiosztható IP címe? I. -es hálózat alhálózati maszkja? I. -es hálózatban kiosztható IP címek db? II. -es hálózat kiosztható IP címe? III. -as broadcast címe? III. -as Alhálózati maszkja? V. -ös hálózat alhálózati azonosító IP? V. -ös hálózat utolsó kiosztható IP?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!