Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom törölni a myvip.com-ról (1 db)

Hogy tudom magam törölni a myvip.com-ról?

Az a baj, hogy a régi mail címem, amire küldenék a törléshez szükséges linket, az megsz?nt. Így nem tudok mit tenni. Írtam a készít?inek, de nagyon bunkón válaszoltak... Úgy döntöttem, hogy akkor leszedem a képeimet, és ott marad úgy, ahogy van. De ezt sem tudom véghezvinni. Valaki segítsen!!! Köszike.

Legjobb válasz: Köszi az infót! Ezekszerint csak velem szívóznak... Csak azt nem értem, hogy miért kell nekik a törléshez pld.: a személyim beszkennelt változata. Ennyi erõvel más ugyanilyen nevû lány is töröltetheti ugyanolyan nevû ismerõsének az adatlaplát, mondjuk bosszúból...Nem értem... de így legalább tudom, hogy más is járt így! Mégegyszer KÖSZI!!!:)

A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! Ezekszerint csak velem szívóznak... Csak azt nem értem, hogy miért kell nekik a törléshez pld.: a személyim beszkennelt változata. Ennyi erõvel más ugyanilyen nevû lány is töröltetheti ugyanolyan nevû ismerõsének az adatlaplát, mondjuk bosszúból...Nem értem... de így legalább tudom, hogy más is járt így! Mégegyszer KÖSZI!!!:)
Szia! Olvastam a myvip-es gondodat. Ugye nem küldted el nekik a személyid adatait?????? Remélem nem!! Biztos, hogy ilyet nem kérhetnek! Én töröltem magam a myvip-rõl, de még mindíg rajta vagyok! Frankó
hát igen itt jön elõ az hogy : " Az olvasás mire való úgyse fogom használni... ":D
megkérdezhetem, hpgy melyik emailre írtál a myvipnek? mert nekem is megszûnt a címem és nem tudom megszüntetni a vipet. pedig egyszer már csináltam ilyet, de már elfelejtettem, igazolványt tõlem is kértek
Adatlap törlése. Egyébként nekem is volt egyszer e-mail változásom, de akkor rendesen válaszoltak, és meg is változtatták.
Nincs mit :) Nem biztos hogy szívóznak, lehet hogy csak rossz napjuk volt... :P A személyid beszkennelt változata? :S Szerintem ilyet nem kéne kérniük... :S
A kérdező hozzászólása: Pedig kérték a személyit, és elég nagy paraszt módjára. Valamennyire tehetek róla, hogy megszûnt az a mail cím, amirõl regisztrálva lettem, no de akkoris. A személyit azzal indokolták, hogy nehogy véletlenül egy ugyanolyan nevû töröltesse a másikat. Én meg nem vagyok sem köteles, sem hajlandó megadni ilyen adatomat. Hihetetlen... de azért, köszi, hogy megint válaszoltál!
Megint én vagyok :D De törölni magad csak akkor tudod, ha be vagy lépve. Akkor hogy tudnád másét? Hülyék ezek, komolyan mondom... Na mindegy, akkor hagyd a francba, max ha akarsz regisztrálj újra.
A kérdező hozzászólása: Nem küldtem el az infóimat, nyugi!!! Én ugyanígy voltam a people.hu-val. Töröltem magam 3-szor és mindig fent voltam. Tiszta hülyék, nem értem õket!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valami baja van a facebookomnak. Valaki segítene?

Ma felmentem a facebookomra, és nem birtam mást csinálni, csak játszani. Az új értesítések,üzenetek,stb. nem jöttek ki ha belementem. A chatten elérhető barátaim listája sem akart kijönni. Mi lehet a baj? Valaki segítsen!!! Előre is köszönöm

0

Miért jobb a kábellel való kapcsolódás a routerhez, mint maga a wifi használata?

Tehát a konkrét kérdésem annyi lenne, hogy ha egy routerról kábellal áthúzom a netet a gépemre akkor származik belőle valami pozitívumom? Meglehet hogy például a letöltési sebességnek egy nagyobb részét fogom ,,birtokolni"?

7

World of tanks skin mod?

innen nem tudja valaki hogy kell letölteni? csak mert a letöltés gombot sehol nem találom és eddig ez az oldal az ahogy a legjobb skinek vannak

1

A facebook on is követed a gyakorikérdések.hu t?

4

Minden bekapcsolásnál olyan mintha újra csatlakozna a gépem az internetre. Miért?

Routerrel van összekötve a gépem a modemmel. (Wifis eszközöknél nincs gond). Amikor bekapcsolom jobb alul a "Hálózat" ikon kb 20-30 mp-ig tölt. Addig nem is nagyon szoktak bejönni oldalak, csak a vége felé.

4

Youtubeon mi az az Előfizetéses valami? és hogy kell el kezdeni?

Ha valaki azt kérdezné hogy hány éves vagyok akkor 14/F...

0

Gmailben a cimkéket nem lehet hozzáendelni fixen adott e-mail címhez?

pl.: azt szeretném, hogy a bé[email protected]ól jövő emailek mindig kapjanak egy Béla cimkét. (vagy ha lehet akkor azt is, hogy ha a [email protected]élda.hu -ról jön vmi az kapjon Példa cimkét, magyarán, hogy csak az email-cím kukac utáni részletét nézze.)

0

Vaterán/teszveszen, miért nem jelennek meg a képek ha a nagy képes megjelenítést választom?

Kikapcsoltam már a reklám blokkolót..és akkor sem. Csak az a két-három sor ahol épp a betöltődéskor állok.

1

Hogy lehet azt megcsinálni, hogy van WordPressben egy menüm. Oldalakkal tele. Nem blognak használom. És azt szeretném, hogy legyen a menüben egy Blog menüpont, mint Blog, hogyan?

És a lényeg, hogy ez alatt lenne a blog, egymás alatt a bejegyzések, amit viszont már a Bejegyzés lehetőséggel csinálnék.

1

Nem akar elindulni a FF, az ikonra kattintva egy hibaüzenet jön elő. Előző kikapcsolásnál minden rendben volt, most élből ezzel kezdett és nem értem, mi hiányzik a gépről?

Próbálkozásaim: töröltem a régi FF-ot és telepítettem újra, gép újraindult, ugyanaz az ablak jött elő. Azután csináltam rendszervisszaállítást, hogy hátha egy win fájl törlődött, bár azt nem érteném, hogyan - de mindegy, mert ez sem oldotta meg a problémát, a böngésző nem nyílik meg. Chrome-mal tudok netezni, de ezt nem szeretném, úgyhogy kéne valami stabil megoldás. Találtam egy más által feltöltött képfájlt, az én ablakom ugyanilyen volt:

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!