Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom törölni a myvip.com-ról (1 db)

Hogy tudom magam törölni a myvip.com-ról?

Az a baj, hogy a régi mail címem, amire küldenék a törléshez szükséges linket, az megsz?nt. Így nem tudok mit tenni. Írtam a készít?inek, de nagyon bunkón válaszoltak... Úgy döntöttem, hogy akkor leszedem a képeimet, és ott marad úgy, ahogy van. De ezt sem tudom véghezvinni. Valaki segítsen!!! Köszike.

Legjobb válasz: Köszi az infót! Ezekszerint csak velem szívóznak... Csak azt nem értem, hogy miért kell nekik a törléshez pld.: a személyim beszkennelt változata. Ennyi erõvel más ugyanilyen nevû lány is töröltetheti ugyanolyan nevû ismerõsének az adatlaplát, mondjuk bosszúból...Nem értem... de így legalább tudom, hogy más is járt így! Mégegyszer KÖSZI!!!:)

A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! Ezekszerint csak velem szívóznak... Csak azt nem értem, hogy miért kell nekik a törléshez pld.: a személyim beszkennelt változata. Ennyi erõvel más ugyanilyen nevû lány is töröltetheti ugyanolyan nevû ismerõsének az adatlaplát, mondjuk bosszúból...Nem értem... de így legalább tudom, hogy más is járt így! Mégegyszer KÖSZI!!!:)
Szia! Olvastam a myvip-es gondodat. Ugye nem küldted el nekik a személyid adatait?????? Remélem nem!! Biztos, hogy ilyet nem kérhetnek! Én töröltem magam a myvip-rõl, de még mindíg rajta vagyok! Frankó
hát igen itt jön elõ az hogy : " Az olvasás mire való úgyse fogom használni... ":D
megkérdezhetem, hpgy melyik emailre írtál a myvipnek? mert nekem is megszûnt a címem és nem tudom megszüntetni a vipet. pedig egyszer már csináltam ilyet, de már elfelejtettem, igazolványt tõlem is kértek
Adatlap törlése. Egyébként nekem is volt egyszer e-mail változásom, de akkor rendesen válaszoltak, és meg is változtatták.
Nincs mit :) Nem biztos hogy szívóznak, lehet hogy csak rossz napjuk volt... :P A személyid beszkennelt változata? :S Szerintem ilyet nem kéne kérniük... :S
A kérdező hozzászólása: Pedig kérték a személyit, és elég nagy paraszt módjára. Valamennyire tehetek róla, hogy megszûnt az a mail cím, amirõl regisztrálva lettem, no de akkoris. A személyit azzal indokolták, hogy nehogy véletlenül egy ugyanolyan nevû töröltesse a másikat. Én meg nem vagyok sem köteles, sem hajlandó megadni ilyen adatomat. Hihetetlen... de azért, köszi, hogy megint válaszoltál!
Megint én vagyok :D De törölni magad csak akkor tudod, ha be vagy lépve. Akkor hogy tudnád másét? Hülyék ezek, komolyan mondom... Na mindegy, akkor hagyd a francba, max ha akarsz regisztrálj újra.
A kérdező hozzászólása: Nem küldtem el az infóimat, nyugi!!! Én ugyanígy voltam a people.hu-val. Töröltem magam 3-szor és mindig fent voltam. Tiszta hülyék, nem értem õket!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

PC-s internetes játékoknál mit jelent az, hogy Ping?

3

Tumblr ért valaki hozzá?

1

Mi történt a Facebookommal, Mit csináltam?

Megnyomtam valami gombot és most nagyon kicsi lett minden, de csak a facebook-on. Hogyan tudnám az eredeti méretére visszaállítani?

1

Crome böngészőből, hogyan kell törölni a jelszavakat? Gmail, freemail?

2

Telepítettem az adblock-ot, azóta nem tudok youtube videót nézni. Mi lehet a baj?

0

.com-os tárhelyszolgáltató váltásnál a jóváhagyó e-mailt a regisztrátor, az adminisztratív kapcsolattartó, vagy a technikai kapcsolattartó kapja?

Kezdeményeztem .com-os tárhelyszolgáltató váltást, de az email csak nem jön meg. A regisztrátori email cím az enyém, a többi kapcsolattartói cím pedig a régi szolgáltatóé.

1

Honnan töltsek le AMDtek AN983B alaplapomhoz, ethernet drivert?

Találtam már sok linket de vagy nem lehet letölteni, vagy átdob valami másik oldalra, ha valaki tud segíteni legyen oly szíves.

6

Tudtok ajánlani Magyar játékokkal foglalkozó, népszerű fórumokat?

Olyan fórumokat keresek, amelyek Magyar nyelvűek, főként PC játékokkal foglalkoznak és van rajtuk élet, szóval nem napi 1 hozzászólás érkezik, az is egy spam BOT-tól. Előre is köszönöm a segítségeteket!

2

Jófogás.hu-n ha felvettem valakivel a kapcsolatot, e-mail-en értesít ha válaszolt az üzenetre?

Mert az oldalon nem igazán látom hogy nyomon lehetne-e követni a levelezést. Előre is köszönöm a választ/válaszokat!

2

Honnan tudom meg, ha valaki belép a skypeomba?

Ha nem csinál semmit, nem töröl és nem vesz fel partnereket, nem cserél képet,szóval nem történik semmi látható csak bejelentkezik, hogy elolvassa a beszélgetéseimet. Kapok róla bejelentkezési értesítőt mint a facebookon, ha másik gépről/városból jelentkeztek be hozzám?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!