Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom törölni a (760 db)

Ha rámegyek a netre a bal felső sarokban van olyan hogy előzmények. Onnan hogyan tudom törölni a dolgokat?

Legjobb válasz: Bal klikk:minden elõzmény megjelenítése. Bal klikk megint és bead egy ablakot ahol láthatod a mai,tegnapi,elmúlt heti és havi elõzményeket.Rámész arra amit törölni akarsz,jobb klikk,törlés.De ha nem akarsz mindent törölni csak egy bizonyos oldalt akkor nyisd meg valamelyiket és ott fel van sorolva ,hogy miket néztél meg. Rá kell menni és úgy törölni vagy az oldalt vagy az egész weblapot.

Bal klikk:minden elõzmény megjelenítése. Bal klikk megint és bead egy ablakot ahol láthatod a mai, tegnapi, elmúlt heti és havi elõzményeket.Rámész arra amit törölni akarsz, jobb klikk, törlés.De ha nem akarsz mindent törölni csak egy bizonyos oldalt akkor nyisd meg valamelyiket és ott fel van sorolva , hogy miket néztél meg. Rá kell menni és úgy törölni vagy az oldalt vagy az egész weblapot.

Facebook-on hogyan tudom törölni a bejegyzésemet a kezőlapről?

Legjobb válasz: A kezdõlapon keresztül nem tudod törölni. Rákell menned az profilodra, és azon belül az Üzenõfal-ra. Ott kitudod törölni.

A kezdõlapon keresztül nem tudod törölni. Rákell menned az profilodra, és azon belül az Üzenõfal-ra. Ott kitudod törölni.

Hogyan tudom törölni a felesleges youtube csatornámat? Mivel a felhasználónevek ugyanazok és ugyanazon az e-mail-en vannak ezért nem tudom hogy mit tegyek.

Legjobb válasz: A YouTube-csatorna törlésének lépései: Ellenõrizd, hogy a törölni kívánt csatornába jelentkeztél-e be. Lépj be a speciális fiókbeállításokba. Kattints a Csatorna törlése lehetõségre. A rendszer annak megerõsítésére, hogy törölni akarod a csatornád, újra kérni fogja a bejelentkezési adataidat.

A YouTube-csatorna törlésének lépései: Ellenõrizd, hogy a törölni kívánt csatornába jelentkeztél-e be. Lépj be a speciális fiókbeállításokba. Kattints a Csatorna törlése lehetõségre. A rendszer annak megerõsítésére, hogy törölni akarod a csatornád, újra kérni fogja a bejelentkezési adataidat.


Hogy tudom törölni a kérdést? A listámról már töröltem, de még mások mindig látják. Hogyan tudnám véglegesen törölni?

Legjobb válasz: A moderátorok tudják csak törölni kérés esetén, de meg kell indokolnod, miért szeretnéd töröltetni.

A moderátorok tudják csak törölni kérés esetén, de meg kell indokolnod, miért szeretnéd töröltetni.
Melyik kérdést szeretnéd törölni?
Meg kell találni a 3 kincsesládát és ha megvan , akkor megkeresni a hozzá való kulcsot , utána tudod törölni a kérdést.
Kérdést csak moderátor törölhet és Õ csak szabálytalanság esetén töröl, tehát ha egy moderátor mér szignózta azt, hogy maradhat a kérdés, utána azt a kérdés már nem lehet törölni.
De lehet kérni a törlést moderátortól még akkor is, ha már átment a szûrésen. Ahogy említették, meg kell indokolni. Amennyiben túl személyes a kérdés vagy egy válasz, és általa belehet azonosítani az íróját, ez pedig õt hátrányos helyzetbe hozza, kötelességük törülni kérés esetén!
Még annyit hozzátennék: amennyiben a személyes okok fennállnak és kérésre nem törlik, belehet jelenteni az ombudsman hivatalba!
Írj rá valami rettentõ durvát nekem egyszer bevált de ne mond a moderátoroknak, hogy direkt volt azóta is félek nyugtatót szedek FÉLEK!

Három windows7 van a gépemen, ráadásúl egy meghajtón! Hogyan tudom törölni a másik kettőt, és honnan tudom törölni? Ha lehet írjátok már le, köszi szépen

Legjobb válasz: 1 meghajtón? MIVAN? O.O XD arról tudok, hogy több partíción, de egyetlen egyen nem lehet egyszerre több sztem, hát én formáznám az egészet és geltenném újra, immáron csak egyszer

1 meghajtón? MIVAN? O.O XD arról tudok, hogy több partíción, de egyetlen egyen nem lehet egyszerre több sztem, hát én formáznám az egészet és geltenném újra, immáron csak egyszer

Hogy tudom törölni a mappát? Nincs benne semmi, mégse lehet törölni?

Nem tudom, mit nyomhattam meg vagy mit csináltam, de egyszer?en nem lehet kitörölni, úgy,h delete, mert azt írja ki, h Cannot delete ...:It is being used by another person or program. Close any programs that might be using the file and try again! Légyszi aki tud segítsen, nagyon béna vagyok, úgyh légyszi részletesen írjátok le, h mit kell csinálnom!!

Legjobb válasz: Próbáld újraindítani a gépet és utánna törölni, ha esetleg így sem megy, akkor csökkentett módban indítsd újra és így töröld. (számítógép bootolásakor F8-at nyomd és válaszd az "indítás csökkentett módban"-t)

Próbáld újraindítani a gépet és utánna törölni, ha esetleg így sem megy, akkor csökkentett módban indítsd újra és így töröld. (számítógép bootolásakor F8-at nyomd és válaszd az "indítás csökkentett módban"-t)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de utána jártam már máshol is és letöltöttem valami Unlockert vagy mit és azzal is sikerült letörölnöm!! Úgyh most happy vagyok, de azért nagyon köszi!!

Hogyan tudom törölni a facebook-om?

Legjobb válasz: nem tudod törölni...olvasd el a súgót vagy mit ... egyébként csak elrejteni tudod,úgymond... szóval olyan mintha törölted volna magad ,mert nem lát senki...stb de közben minden megmarad email cím stb... ugyanúgy beudsz jelentkezni ... Remélem eltudam magyarázni valamennyire....remélem :S :D

nem tudod törölni...olvasd el a súgót vagy mit ... egyébként csak elrejteni tudod, úgymond... szóval olyan mintha törölted volna magad , mert nem lát senki...stb de közben minden megmarad email cím stb... ugyanúgy beudsz jelentkezni ... Remélem eltudam magyarázni valamennyire....remélem :S :D
belemész a profilodba--->fiokbeállitás--->fiok felfüggesztése
Az elsõ kettõ válasszal ne is törõdj, itt a megoldás: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_a..
21:03 ...azért nem kéne leugatni minket... Én eddig errõl így tudtam mind idáig...jó errõl tudni !
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Hogyan tudom törölni a sims3-at ha rzr verzió és patch is van rajta?

Hiába megyek rá a the sims3 eltávolítására nem törli le mert ki ír egy ilyet:

Legjobb válasz: Start-Vezérlõpult-Programok telepítése és törlése próbáltad már? egyébként manuálisan lehet törölni, ha nem tudsz többet törölni indítsd újra a gépet és próbáld újból, sikerülni fog... (igaz, ha így törlöd õket, akkor nem minden fájl törlõdik le, pl: mentések stb.)

Start-Vezérlõpult-Programok telepítése és törlése próbáltad már? egyébként manuálisan lehet törölni, ha nem tudsz többet törölni indítsd újra a gépet és próbáld újból, sikerülni fog... (igaz, ha így törlöd õket, akkor nem minden fájl törlõdik le, pl: mentések stb.)
elõzõ vagyok olvastam, hogy ez a hibakód azért lehet, mert fut egy telepítés vagy egy hozzá tartozó program, amit megnyitottál... indítsd újra a gépet, próbáld megint az uninstallt, vagy ahogy az elõbb leírtam, ha így sem megy, akkor manuálisan töröld!

Hogyan tudom törölni a facebookomat ha nem tudom mi az e-mail címem és a jelszavam?

Nem tud valami f? admin törölni?

Legjobb válasz: Nem. Mi alapján törölne? A másik 1 milliárd profil címét és jelszavát sem tudod, ennyi erõvel bárki letöröltethetne bárkit egy bemondással.

Nem. Mi alapján törölne? A másik 1 milliárd profil címét és jelszavát sem tudod, ennyi erõvel bárki letöröltethetne bárkit egy bemondással.
Amennyiben nem tudod, akkor eleven be sem tudsz lépni, és nem kell törölni! Ha esetleg eszedbe jutott:https://www.facebook.com/help/delete_account
Azért még másoknak segíthet! Én is nehezen találta rá!

Hogyan tudom törölni a mlap.hu-ról a weblapomat?

Legjobb válasz: Ott van fennt hogy profil és ott hogy weblapjaim és ott tudod törölni :)

Ott van fennt hogy profil és ott hogy weblapjaim és ott tudod törölni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!