Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom törölni (1208 db)

Hogyan tudom törölni a felesleges youtube csatornámat? Mivel a felhasználónevek ugyanazok és ugyanazon az e-mail-en vannak ezért nem tudom hogy mit tegyek.

Legjobb válasz: A YouTube-csatorna törlésének lépései: Ellenõrizd, hogy a törölni kívánt csatornába jelentkeztél-e be. Lépj be a speciális fiókbeállításokba. Kattints a Csatorna törlése lehetõségre. A rendszer annak megerõsítésére, hogy törölni akarod a csatornád, újra kérni fogja a bejelentkezési adataidat.

A YouTube-csatorna törlésének lépései: Ellenõrizd, hogy a törölni kívánt csatornába jelentkeztél-e be. Lépj be a speciális fiókbeállításokba. Kattints a Csatorna törlése lehetõségre. A rendszer annak megerõsítésére, hogy törölni akarod a csatornád, újra kérni fogja a bejelentkezési adataidat.
Ugye nem DVD-rõl, vagy Daemon-ban lévõ lemezrõl akarsz törölni?
A kérdező hozzászólása: Nem. A dokumentumaim között van!

Ha rámegyek a netre a bal felső sarokban van olyan hogy előzmények. Onnan hogyan tudom törölni a dolgokat?

Legjobb válasz: Bal klikk:minden elõzmény megjelenítése. Bal klikk megint és bead egy ablakot ahol láthatod a mai,tegnapi,elmúlt heti és havi elõzményeket.Rámész arra amit törölni akarsz,jobb klikk,törlés.De ha nem akarsz mindent törölni csak egy bizonyos oldalt akkor nyisd meg valamelyiket és ott fel van sorolva ,hogy miket néztél meg. Rá kell menni és úgy törölni vagy az oldalt vagy az egész weblapot.

Bal klikk:minden elõzmény megjelenítése. Bal klikk megint és bead egy ablakot ahol láthatod a mai, tegnapi, elmúlt heti és havi elõzményeket.Rámész arra amit törölni akarsz, jobb klikk, törlés.De ha nem akarsz mindent törölni csak egy bizonyos oldalt akkor nyisd meg valamelyiket és ott fel van sorolva , hogy miket néztél meg. Rá kell menni és úgy törölni vagy az oldalt vagy az egész weblapot.

Hogyan tudok törölni egy programot egy androidos samsung galaxy ace-ről?

Leszedtem egy csomó mindent ès nem tudom törölni :-\

Legjobb válasz: Felmész Marketre a My apps résznél kiválasztod az alkalmazást amit le akarsz törölni és uninstall. Ez persze csak akkor mûködik ha Marketrõl szedtél le dolgokat. Ami viszont mindig mûködik: Settins->Appilication->Appilication manager és itt az alkalmazás listából megintcsak ki tudod választani az alkalmazást ami le akarsz törölni és uninstall. A harmadik megoldás, hogy használsz valamilyen uninstalleer alkalmazást. Szóval elég sok módszer van a törlésre.

Felmész Marketre a My apps résznél kiválasztod az alkalmazást amit le akarsz törölni és uninstall. Ez persze csak akkor mûködik ha Marketrõl szedtél le dolgokat. Ami viszont mindig mûködik: Settins->Appilication->Appilication manager és itt az alkalmazás listából megintcsak ki tudod választani az alkalmazást ami le akarsz törölni és uninstall. A harmadik megoldás, hogy használsz valamilyen uninstalleer alkalmazást. Szóval elég sok módszer van a törlésre.
A kérdező hozzászólása: Kössz
hova kezdted el feltölteni bluetooth-on keresztül? és hova került a mappa picasa-ról?
A kérdező hozzászólása: Megmondom õszintén, nem tudom, hogy került oda. A galériában van 3 album ezen kívül, mindegyiknél tudok törölni, csak ennél az egynél nem.
A kérdező hozzászólása: Sikerült :-)

A facebookon irtam egy üzenetet valakinek, aki még nem olvasta el. Hogyan tudom törölni? Egyáltalán ha én azt ki törlöm ő akkor is megkapja? Nagy bajban vagyok!

Legjobb válasz: Nyilvánvalóan nem lehet visszavonni, már csak azért sem, mert (ha csak le nem tiltotta) email-ben is kap róla értesítést, amiben maga az üzenet is megjelenik, így nem csak a facebook-on kellene visszavonni, hanem az emailbõl is törölni, ami lehetetlen. hasonló a helyzet, amikor pl vki ír neked egy kommentet, aztán törli, akkor csak a facebookról törlõdik, de te el tudod olvasni a figyelmeztetõ email-ben a komment szövegét. De az üzeneteknél még ennyire sem lehet törölni.

Nyilvánvalóan nem lehet visszavonni, már csak azért sem, mert (ha csak le nem tiltotta) email-ben is kap róla értesítést, amiben maga az üzenet is megjelenik, így nem csak a facebook-on kellene visszavonni, hanem az emailbõl is törölni, ami lehetetlen. hasonló a helyzet, amikor pl vki ír neked egy kommentet, aztán törli, akkor csak a facebookról törlõdik, de te el tudod olvasni a figyelmeztetõ email-ben a komment szövegét. De az üzeneteknél még ennyire sem lehet törölni.
Amint elküldted, õ megkapja az üzenetet. Arra pedig nem lehetsz hatással, mert már nem a te tulajdonodban van.
A kérdező hozzászólása: jaj nee
ajajj nem tudod megoldani ha elküldted akkor akkor nézi meg amikor csak szeretné
Amennyiben szabad akaratodból írtad az üzenetet és küldted el, a felelõsséget is neked kell vállalni. Mindenki a saját kárán tanulja meg a dolgokat, hogy legközelebb gondolkodjon mielõtt cselekszik, vagy higgadjon le, mielõtt olyan dolgot tesz, amit megbánna késõbb.

Facebook-on hogyan tudom törölni a bejegyzésemet a kezőlapről?

Legjobb válasz: A kezdõlapon keresztül nem tudod törölni. Rákell menned az profilodra, és azon belül az Üzenõfal-ra. Ott kitudod törölni.

A kezdõlapon keresztül nem tudod törölni. Rákell menned az profilodra, és azon belül az Üzenõfal-ra. Ott kitudod törölni.

Hogyan tudom törölni magam innen?

Legjobb válasz: Nincs az adatmódosításoknál olyan, hogy adatlap törlése, csak olyan van, hogy jelszó megváltoztatása, meg hogy hogyan lehet az adatlapot törölni, de az meg ide vezetett, és nem lettünk okosabbak, csak az lehet, hogy írok az e mail címre kérvényt, hogy töröljenek, vagy egyszerûen nem lépek be és nem kérek hírlevelet és talán akkor megunják, és inaktívitásomra való tekintettel egyszer csak törölnek. De jó volna ha most törölnének, mert a nevem nem lehet megváltoztatni és ez alpján bárki megtalál, és nem szeretném ha az abnormális emberek zaklatnának.

Nincs az adatmódosításoknál olyan, hogy adatlap törlése, csak olyan van, hogy jelszó megváltoztatása, meg hogy hogyan lehet az adatlapot törölni, de az meg ide vezetett, és nem lettünk okosabbak, csak az lehet, hogy írok az e mail címre kérvényt, hogy töröljenek, vagy egyszerûen nem lépek be és nem kérek hírlevelet és talán akkor megunják, és inaktívitásomra való tekintettel egyszer csak törölnek. De jó volna ha most törölnének, mert a nevem nem lehet megváltoztatni és ez alpján bárki megtalál, és nem szeretném ha az abnormális emberek zaklatnának.
az adatmódosítás menübe van olyan hogy adatlap törlése nem tom mért kellet lepontozni az elõbb
Azért mert az a link ide mutat, és itt van leírva az elsõ válaszban, hogy mit kell csinálni, e-mailben kell kérni az adatlap törlését. Tehát az, hogy oda irányítottad innen a felhasználókat, nem megoldás.
Ezzel az a baj, h én pl egész addig 100%os voltam, amíg oda nem írtam egy kérdésre, h kire szavaztam EP-választáson...sztem csak a kérdés feltevõjének szabadna szavaznia, mert így nagy szar az egész...így lettem 64%os...Ja és a kérdezõ is odaírta h mi a szarért kell leszavazni egybõl...szal errõl ennyit...én ezért csinálnék új adatlapot és megválogatnám a jövõben h mire válaszolok...
sikerült? adatmódosításban megteheted
Bocsi tudom ez más de hol tudok írni a gyakori kérdések-nek? Mármint e-mail címre vagyok kíváncsi.köszike
teljesen jogos aki kitalálta h nem lehet, meg csak így lehet meg volt az oka
Úgysem tudom a kérdésre a válaszokat! De leginkább nem tudok internethez hozzáférni!!
•Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! •Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést! •Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már elõtted valaki beírt! •Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! •A gyûlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történõ végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj! •Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
Évek során másodszor térek vissza erre az webhelyre, másodszor van tele a t*köm az egésszel. Azért ez milyen dolog már, hogy az ember megír igényesen megfogalmazott válaszokat, a legjobb tudása szerint, több évtizedes tapasztalataiból is igyekszik átadni másoknak, amiért persze nem vár elismerést. Hiszen az ember hobbiból fórumozgat, tölti az szabadidejét, nem is kell megköszönni. Ám ez itt nem olyan, mint egy normális fórum. Itt az ember lelkiismeretességét leminõsítésekkel jutalmazzák. Elég csak valakinek ellentmondani, mert butaságokat firkált. Rögtön ez a hála, leminõsítenek, amibe persze beszállnak még az illetõ haverjai is. Vagy több regisztrációval támad valaki, azon sem csodálkoznék. Ez így nem jó. Nem csodálkozom, ha az értelmesebb emberek menekülnek errõl a helyrõl.
Írj 20db sértõ vagy trágár kommentet egy ellenõrizetlen kérdés elé, engem most fenyegettek meg, hogy a következõnél reg törlés lesz...
De az a baj, h nem IP cimet tiltanak meg nick nevet, ha nem gepet, hiaba regizel mast azzal sem tudsz irogatni
A fizikai címemhez nem férnek hozzá, tehát nem tiltanak gépet.
Sajnos de csak telcsirol tudok irni, geprol nem! Pedig az IP cimem is megvaltoztattam mar! Otlet? Mit tegyek?
hogy lehet veglegesen megszüntetni ezt az oldalt?kilepni,
szar ez az oldal
en egy kicsit uszitgattam , ciganyoztam es amikor zsidoztam is , megfenyegettek , hogy torolnek .....kepzeld el
A rendes tõrlés a W.C.-n van k.....sután.
Reklámozz jó sokat, ki fognak tiltani!
Ez egy durva és erõszakos módszer. Mármint az, hogy nem lehet magunkat törölni. Sem innen, sem máshonnan /kipróbáltam/. Ez olyan, mintha "ügyfeleket" akarnánakf fogni, vagy erõszakkal megtartani. Szerintem ez etikai kérdés és jó lenne utána nézni! Hiába írtam nekik levelet, nem töröltek!
Vettem a fáradságot és a "Hogyan tudom törölni magam innen??cimen föltett kérdés minden nyafogó és értelmes hozzászólását végigolvasva, azt tapasztaltam , hogy akik ide írtak azok valszeg.csak saját beirásukat olvasták el és a többit talán egyet sem!!A legesleg elsõ leirta érthetõen és -egykét értelmes hozzászólást kivéve-a többi meg csak ismételt, ismételt!!Tudom ezt a választ is az értelmesebbje olvassa csak el. Szerintem a többiekért nem is kár mert csak sürübben és nem többen vagyunk velük!Tehát értetlenek söprés a TV elé és nézzétek a Mónika showt!! Majd igyekszünk elfelejteni Benneteket!!
Törölni szeretném a regisztrációmat, mert hányingerem a rengeteg rasszista kérdéstõl, az azokra adott gyûlölködõ válaszokból, a nyilvánvaló jogsértésbõl! Undorító ez a honlap. További kellemes cigányozást...
törlöm magam, mer sok itt a troll. én végig segítõ szándékkal volt itt, de így is volt olyan hogy visszaugattak, hogy mivan nyomorék. holott csak segítettem neki, és a kérdésére válaszoltam. hát ez az itteni értelmi szint.
Én tudom a tökéletes módját a törlésnek. Kiírsz egy h*lye kérdést, és törölnek. Persze ehhez rossz kategóriában kell lennie ;)
Nem kérek több hirlevelet!
Na jó, hát ez már poén... 2 címrõl írtam nekik hogy töröljenek, de még mindig itt vagyok. Nem is idegesítene ez, ha nem írná ki a nevemet minden áldott megválaszolt kérdésemnél. Elég csak magamra keresnem google-n és ott van az összes... Nem értem mit kell ezen ennyit variálni, még az e-mail címem is ugyanaz ami a felhasználóm. Biztonság ide vagy oda, egy idegen nem hinném hogy azzal lenne elfoglalva, hogyan törölje az én regisztrációmat...
Ide írom, hátha valakinek hasznos lesz. Ha mondjuk a családban egy gépet használtok többen és többen is vagytok ide regisztrálni és egyikõtök törölteti a regisztrációját, arról a géprõl minden felhasználót letiltanak, be tudnak lépni majd, de válaszolni nem (talán azért, hogy nehogy az illetõ visszajöjjön más regisztrációval), úgyhogy erre azért figyeljetek, mert ha van másik felhasználó is, könnyen kellemetlen meglepetés érheti.
Lécci töröljetek.Köszi!
Ha sokat káromkodsz akkor nem törölnek a moderátorok esetleg??? Nem igaz, hogy kiskapukat kell keresni és nem dönthetem el, hogy mit csináljak a felhasználói fiókommal...
ekkora szar oldalt:D mi az hogy az ember nem tudja törölni magát innen... pff
Ha nagyon akarod, akkor rámész az "adatmódosításra", beírsz egy kamu e-mail címet (pl: [email protected]), és kész is van... Nekem bejött! :D Nem létezik, hogy bárkinek iy olyan e-mail címe legyen... ^^
Nem értem minek kéne törölni magad? Semmilyen személyes információ nincs kiszolgáltatva, ha beállítod még a nicknevedet se látja senki nemhogy az e-mailcímedet, ki lehet kapcsolni az e.mail értesítéseket és azt is hogy más felhasználó írhasson neked. (Megjegyzem akkor se tudják milyen címre küldték mert a gyakorikérdéseken keresztül megy az üzenet) Egyetlen dolgot nem lehet korábbi válaszaidat eltávolítani de mivel úgy se tudja senki hogy ki vagy miért érdekes ez?? :)
Jah es most csak ide iranyit at az a hulye kerdes...
En az elozo regisztraciomat az adatmodositasban a kerdesre kattintva tudtam torolni - pedig akkor meg csak erosen utana akartam nezni de vegul nem bantam h automatikusan toroltek mert fuggove tett az oldal es am is le akartam jelentkezni. Nah most az uj regimmel is szeretnem magam torolni... Mint irtam fuggove tesz es csak idopocseklas az egesz.
erre is már sok hülyeség van. Ez olyan mint a "Hogyan tudom törölni a kérdéseimet?" :D
b*szki ... ecso máá ilyet k*rwaro hibas ez az oldal ... leszeretnék jelentkezni!!!!help me!!!! ám okés mindent megcsinaltam de itt vagyok szwal ez 1 kuurva nagy hulyeseg ..!!!!
PLS!!!!! még ma is itt wagyok :@@ k*rwaro merges wagyok ... kellet nekem ilyen k*rwaro idiota igasagtalan f*szopo oldalra bejelentkzenem ... :@@@@@@ PLS!!!!
oks oks ám ma mindent megycsinaltam és tadam itt vagyok meg ma ish :@@ de az akk hol wan hogy nem kerem a regisztraciot???mert arra a hirleveles bigyuszt mart ott megcsinaltam ..... ??????
Nem kérem a további regisztrációt!!!!
nah vegre hejre allt mert 2orawal ezelott az en gepemen 59 szazalekot mutatott ki most meg 81 -et !!!ez hogy lehet no jolwan ebbol elegem wan !!!am hulyeseg ma ez az oldal ...:@@
Nincs igazad, mert ez a letiltásra vonatkozik, nem a regisztrációtörlésre.
Törölni innen úgy ha fogsz egy jó erõs kötelet és fölkötöd magad!!Aki ebben a társaságban nem érzi jól magát az nem életrevaló!!Fáj talán ha õszinte választ kapsz a kérdésedre?Vagy az hogy rá kell döbbenned hogy nem te vagy az ész mint otthon????Minek él az ilyen????
Szerintem nem azoknak kellene magukat törölni, akik rendesen válaszolnak, gondolkodnak mielõtt írnak, hanem azokat kellene törölni szó nélkül, akik nem megfelelõ hangnemben válaszolnak, vagy csak azért írnak, hogy szemétkedjenek. Konkrét példa: egyik kérdésem a legkeresetteb szakmára vonatkozott, erre elsõ válasz: prosti. Pedig nem tapasztalatokra voltam kíváncsi. :)
Nagyon szerettem erre a foruma járni. Nagy tapasztalattal rendelkezem, és orultem, hogy tudok valakinek tanácsot adni, segíteni. Sajnos az utobbi idoben már annyi alpári szoveget és választ olvasok ezen a forumon, hogy ezt már nem vagyok hajlando a továbbiakban is olvasni. pl egy tapasztalatlan fiatal teremtés kérdez valamit a sexrol, hát a válaszok tisztelet a kivételnek de alpáriak, ( talán a piaci kofaszinten megfelel) de ez csak egy példa a sok kozul. Ide néhányan kimondottan csak azért járnak, hogy minél folényesebban "belegázoljanak a kérdezobe." Az emberekban olyan sok a rossz indulat, hogy már szinte fáj ha olvasom oket. Csak egy kis pozitív gondolkodásra lenne szukség, mindjárt szebb lenne korulottunk a világ.Jo lenne mindenkinek tudatosítani, hogy mindent visszakapunk jot is rosszat is, lehet, hogy más formáben de a karma torvénye nem enged.
Egy érdekesség! Tudsz nevet, e-mail címet, és jelszót is változtatni! Csinálsz külön erre a célra egy e-mail címet, amit utána nem használsz semmi másra, és átállítasz mindent! Mintha nem is lenne reged!
hogy lehet letörölni magamat a hirlevélrõl....
10minutemail.com, ha újra akarsz regelni :)
Felteszel két ostoba és értelmetlen kérdést amiben káromkodás is van, a moderátorok törölnek.
És hogyha másik regisztrációt akkarok akkor mit csináljak?
vagy legalább olyat hogy a feltett kérdés és az azokra tett válasz vagy komment törlése!!!mert az hogy kérdeztem valamit és elkezdtek leocsárolni mert a kérdésben nem volt benne a teljes igazság és ezért 4 oldalon keresztül veszekedni holott csak egy röpke választ szerettem volna... nah mind1, kezdek belegabalyodni!:) szoval jolenne valami TÖRLÉS gomb!!!!!
attol hogy én nem lépek be attol még más családtagom be tud lépni vele!az sem jo hogyha jelszot változtatok mert akkor meg mit takargatok szoval jönne a sok felesleges duma...ez elkerülése végett tudnátok csinálni olyat hogy lehessen magunkat törölni?
Most néztem és nem lehet tõrõlni akor marad az amit elõtem nagyon okosan mondtak!Szori
Hát igen csinálhatnának, úgy látszik szeretik ha a felhasználokat toborozzák
csinálhatnának igazán egy olyan menüpontot h regisztráció törlése...:S
nem kell vele foglalkozni nem kell soha többet belépni és enyi ez mindenn regisztrációnál igy van csak anyi hogy iratkozz le a hirlevélrõl hogy ne idegesitsenek a leveleikel :)
Még mindig nem tudom törölni magam, illetve nem tudom hogyan? Kérem, nyilatkozatom alapján törölni részvételem a "Gyakori kérdések" részvételébõl. Perge Ferenc
nézzél szét, az elsõ válaszban ott van..
hogyan lehet törölni magam innen?
Húú, ez a 10minutemail tök jó, nem is hallottam még róla.
Szeretném töröltetni magam, nem kérnék több E-mail-t Köszönettel
10minutemail.com nem engedi..
Ez is olyan kérdés, mint a hogyan tudom törölni kérdéseimet. De itt már van szinte mindenko lepontozva? Idióta népség. Az elõzõ válaszok pedig 100%-ban helyesek voltak!
Én írtam a megadott e-mail címre, hogy törölni szeretném a regisztrációmat és másnap már nem tudtam belépni. Ha valaki nem értené, hogy akkor hogy írtam most ide: új regisztráció.
Mennyi idõ alatt szûnik meg a regisztráció?
Leiratkozol a hírlevélrõl, és mész a jelszóváltoztatásra, becsukod a szemed, és csak úgy nyomogatod a billentyût, kilépsz és mivel nem tudod az új jelszót soha többé nem fogsz tudni belépni ha nem akarsz, vagy csak jelszó emlékeztetõt nem kérsz, ha itt lehet olyat. Így mások sem lépnek be. ennyi!
Tisztelt Moderátorok! Kèrem regisztràciòm mielõbbi törlèsèt. Köszönöm.
Tisztelt moderátorok! Kérem a regisztrációm mielõbbi törlését. Köszönöm.
Azt hiszem én sem fogok többet jönni erre az oldalra.
Most már én is szeretném magam törölni. Az ember nem adhat úgy tanácsot semmiben, hogy a sok rosszindulatú ember ne pontozza le, vagy ne szóljon be neki. Miért nem lehet kulturáltan megvitatni a dolgokat? A legnagyobb harc persze a politikai témában van. Egyébként kíváncsiságból megnéztem a legelsõ kérdéseket, sokkal normálisabbak voltak, mostanra teljesen lealjasult...
én kitöröltem az e-mail címem, amivel ide vagyok bejelentkezve, de a regisztráció mégis megvan még..tiszta cink
Ezzel én is kilépek. Próbálkoztam már másik mail címmel, de nem szeretem ha több fiókom van. Továbbá túl kétoldali ez az egész. én állatok témakörben gondoltam hogy segítek, de néha egyszerûen felmérgesítenek a bunkó beszólogatók. A rossz helyre tett hirdetést kiveszik, de az alpári, mocskos beszólások ott éktelenkednek sajnos. Ezt már nem bírja a gyomrom, köszönöm az ötletet annak aki mondta h változtassam át a jelszót, most bepötyögök vmit csukott szemmel újnak. Sziasztok, azért remélem valakinek segítettem.
Kezdj el zsidózni, cigányozni, izraeli felvásárlózni, és egybõl törölnek :D
Én is szerettem volna törölni magam!Nem gondoltam, hogy itt is burjánzik a rosszindulat. Én is csak egy ártalmatlan kérdést tettem fel, azt, hogy kinek illik fizetni a koszorúslány ruhát. Azt kaptam válaszul, hogy egy agybeteg, megélhetési házasságkötõ vagyok!Hát, ledöbbentem, milyen emberek vannak! Igazat adok neked, Kedves "2009-11-30 19:40" ! Mindenki vissza kap az életben mindent. Jót is, rosszat is!
törlés
Nem kérem tovább a hírlevelet!

Hogy tudom törölni a kérdést? A listámról már töröltem, de még mások mindig látják. Hogyan tudnám véglegesen törölni?

Legjobb válasz: A moderátorok tudják csak törölni kérés esetén, de meg kell indokolnod, miért szeretnéd töröltetni.

A moderátorok tudják csak törölni kérés esetén, de meg kell indokolnod, miért szeretnéd töröltetni.
Melyik kérdést szeretnéd törölni?
Meg kell találni a 3 kincsesládát és ha megvan , akkor megkeresni a hozzá való kulcsot , utána tudod törölni a kérdést.
Kérdést csak moderátor törölhet és Õ csak szabálytalanság esetén töröl, tehát ha egy moderátor mér szignózta azt, hogy maradhat a kérdés, utána azt a kérdés már nem lehet törölni.
De lehet kérni a törlést moderátortól még akkor is, ha már átment a szûrésen. Ahogy említették, meg kell indokolni. Amennyiben túl személyes a kérdés vagy egy válasz, és általa belehet azonosítani az íróját, ez pedig õt hátrányos helyzetbe hozza, kötelességük törülni kérés esetén!
Még annyit hozzátennék: amennyiben a személyes okok fennállnak és kérésre nem törlik, belehet jelenteni az ombudsman hivatalba!
Írj rá valami rettentõ durvát nekem egyszer bevált de ne mond a moderátoroknak, hogy direkt volt azóta is félek nyugtatót szedek FÉLEK!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!