Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom szallitani a (16 db)

Wizzair-rel utazunk Londonba, hogyan tudom szállítani a gyerekülést? Feladott poggyászként? Vagy nem lehet?

Legjobb válasz: Sztem feladhatod poggyászként, de inkább olvass utána sztem :)

Sztem feladhatod poggyászként, de inkább olvass utána sztem :)
maceras es koltseges kivinni. vegyel kint egyet vagy vigyel laptopot
24 nagyon maceras lesz. En 21.5-essel repulok, es ez utazasra tervezett (Samsung LD220G). 24-es plusz allvany... nehezen fer be. Ha megvan az eredeti doboza onallo, torekeny csomagkent add fel abban.
Ha jól nézem akkor a mérete pont a kézipoggyász határán van egy ilyennek. Pontosan le kéne mérni, hogy felengedik e. Mert úgy lenne a legegyszerûbb, legbiztonságosabb. Feladott poggyászként feladhatod, de még jól becsomagolva is kockázatos, hogy megsérül. Mondjuk szerintem ha a ruhák közé beteszed egy nagy, kemény falú bõröndbe, akkor annak nem lesz baja. Csak nagyon jól kell pakolni, hogy minden oldalról védve legyen, ne mozoghasson stb.
Van egy csomo szallitoceg, akik ingaznak a ket orszag kozott. Nem tudom milyen aron dolgoznak, de erdemes lehet utana nezni. Facebook-on vannak ilyen segito oldalak.

Hétvégén utazunk a párommal és a csöppséggel anyosékhoz, vonattal, azt tudom hogy ha ic-vel meyünk kell helyjegy a picinek, de viszont szeretnénk a babakocsit vinni, azt hogy tudjuk szállítani, kell jegyet venni annak is, mivel nagyobb egy böröndnél?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell, de inkább kérdezd meg a MÁV ügyfélszolgálatot. Van, aki 3-4 bõrönddel utazik, mégsem vált külön jegyet. (Bocsi, hogy itt kérdezem meg, de mennyi idõs a babád? Az én kisfiam 4 hónapos és mi is utaznánk lassan látogatóba, szintén ic-vel, de nem tudom, hogy bele merjünk-e vágni.)

Szerintem nem kell, de inkább kérdezd meg a MÁV ügyfélszolgálatot. Van, aki 3-4 bõrönddel utazik, mégsem vált külön jegyet. (Bocsi, hogy itt kérdezem meg, de mennyi idõs a babád? Az én kisfiam 4 hónapos és mi is utaznánk lassan látogatóba, szintén ic-vel, de nem tudom, hogy bele merjünk-e vágni.)
Elsõ vagyok. Én inkább attól félek, hogy a sok csomaggal hogy fogunk felszállni. Mert ugyebár Pesten nem jöhet be rokon vagy ismerõs, hogy segítsen a cipekedésnél és felszállásnál. Szerencsére Miskolcon (oda mennénk) még nem vezették be ezt a hülyeséget. És a vonaton hogy tervezitek, az öledben lesz?
Szerintem csak kerékpárra és kutyára kell külön fizetni!A tolószékért sem fizet senki +-t hiszen hozzá tartozik.A babakocsi meg a babádhoz!Én még nem fizettem soha érte!
A kérdező hozzászólása: kislányunk most 3 hós, én a védõnõvel beszéltem errõl azt mondta ha megkapta már a 3hós védõoltást, és ugy érezzünk nem fogja megsinylenni az utazást akkor nyugodtan menjünk.
A kérdező hozzászólása: ja 4 óra az ut, kicsit izgulok hogy nehogy a fél vonat töle zengjen, de lehet hogy végig csucsikálja az utat
A kérdező hozzászólása: na a felszállástól én is félek hogy lesz, de majd csak lesz valahogy. Hát azt hogy hol lesz még nem tudom, ha fent lesz akor valoszinüleg az ölembe ha alukálni fog és visszük a babakocsit akkor abba, de gondolkozom a mozeskosaron...??, ? még nem tudom


Ebben a 40 fokban hogy tudom szállítani? Ketrecbe hozom haza mert holnap veszem meg de félek hogy baja lesz ebbe a melegbe.

Valami tanács lehetőleg normális válasz ?:)

Legjobb válasz: mriõl beszélünk? 10 kiló lisztrõl, egy sertésrõl, vagy egy papagájról?

mriõl beszélünk? 10 kiló lisztrõl, egy sertésrõl, vagy egy papagájról?
A kérdező hozzászólása: Értem de ha ennyire mindent tudtok akkor írjátok is le hogy hogyan kell ;)
A 6-os úgy értette, hogy nem mindegy, milyen állatot kell hûteni, pl. egy hörcsögöt és egy nyuszit sem lehet ugyanúgy (mindkettõ kisállat). :)
A kérdező hozzászólása: Ha a hörcsög tengerimalac lenne kérdezem hogy miért az a neve hogy tengerimalac? Nem hiába adták a nevét.. szóval ne hörcsögöt írj! Amúgy meg miben is van igaza?? hogy lehet hogy 1 kg lisztre írom? -.- logikus hogy nem azt akarom ketrecben szállítani... úristen elég hülye emberek vannak.
Tegyél a ketrec aljába egy csempét, vagy valami hûvösebb dolgot, amin tud feküdni.
én igazat adok az elsõnek, mert totál nem ugyan úgy kell direktbe hûteni egy hörcsögöt mint egy nyuszit pl..
A ketrec tetejére tegyél valamit, hogy ne süsse annyira a nap. Teríthetsz rá egy rongyot, de az oldalát ne fedd be vele, hogy tudjon szellõzni. De a nap felõli oldalát is befedheted. Szerintem már ennyi is elég, fõleg egy órányi útnál. De egy kicsit meg is vizezheted a szõrét, fõleg ha meleg autóban hozzátok.
A kérdező hozzászólása: hnap hozom haza 2 fele olyan 1 óra összesen mire hazaérünk. ha bevizezem a szõrét nem lesz baja ? az lehûti testét azért? adok vizet ez természetes de viszont hazaúton lesz olyan hogy nem tudom árnyékba vinni szóval a tûzõnapnak lesz kitéve :\
A kérdező hozzászólása: kisemlõsök témában írtam szóval nem egy lisztrõl van szó... de a 2. kérdezõnek van legalább esze :) na de amúgy tengerimalacka
Kisemlõsrõl. Sokat nem nagyon tuddsz tenni. Tudjon eleget inni, esetleg legyezgetheted (de ventillátor mellé ne tedd, mert megbetegszik), mellé rakhatsz törölközõbe csavart jégakkut vagy fagyos vizes palackot. De törölközõben, hogy ne közvetlenül a jéghideg érjen hozzá.
igen úgy értettem ahogy a 9-es írta.. már leírták hogy mit kell tenni én is csak azt tudnám mondani mint a többiek, még annyi esetleg hogy ink legyél te a a napon ha úgy van mint a coci te érzed ha szarul vagy õ nem tud szólni

Hogyan kell szállítani egy három évesnél idősebb gyereket az autóban, ha nem tudom rögzíteni a gyerekülést?

15-36 kg-os lenne a megfelelő,de három pontos biztonsági öv kellene hozzá a kocsiba,de csak sima biztonsági öv van. Nem az én autóm,csak bérelném egy utazásra, ezért az autó átalakítása szóba sem jöhet és gyereküléssel ellátott kocsi sem bérelhető a közelben. Akkor hogy utaztassam gyermekem? Három rendőr ismerősöm is csak vitatkozik az ügyben. Az egyik szerint egyáltalán nem szállítható a gyerek míg 135 cm nem lesz, a másik szerint vihetem a hátsó ülésen simán az autó övével bekötve, ha ülésmagasítót veszek, a harmadik szerint az első ülésre lehet szerelni a gyerekülést. Akkor most mi van? Tapasztalatokat várok,mert azért elég érdekes,hogy rendőrök se tudnak egyértelmű választ nyújtani!

Legjobb válasz: Ülés magasíto kell es hatra kell bekötni.

Ülés magasíto kell es hatra kell bekötni.
Ha elmúlt 3 éves a gyerek, van már 15 kg és a biztonsági övvel biztonságosan be lehet kapcsolni, tehát nem a nyakán megy át az öv, akkor ülésmagasítóban utazhat hátul. Az elsõ ülésen csak is úgy utazhat gyerek az ülésben, ha az a menetiránynak háttal van bekötve. Hát egy 3 évesnél idõsebb gyereket meg sûrûn nem kötsz úgy be, úgyhogy ez biztos kilõve. De úgy, hogy nincs rögzítve a gyerekülés, úgy meg szintén tilos és az hagyján, hogy büntetik, iszonyúan balesetveszélyes!!!
Mit takar a "sima" biztonsági öv?? Csak mert ma az autók nagyrészében 3 pontos biztonsági öv van. Milyen autóról van szó?
gondolom elöl van három ppntos biztonsági öv, oda bekötheted a gyerekülést, feltéve ha nincs légzsák vagy ki lehet kapcsolni milyen auót ez, hogy hátul nincs három pontos öv benne?
Gondolom olyan biztonsági öv van az autóban, amivel csak a has alatt lehet magát bekötnie az embernek, tehát a mellkasát nem fogja semmi.

Milyen munkásautót tudnátok javasolni ami a lent említett szerszámokat képes magába foglalni, és hétvégén szabadnapon esetleg a családot is tudom szállítani? (5 fõ) Illetve fontos hogy a megbízó se azt lássa rajta hogy dejól megy a burzsujnak!

vízszerelés/duguláselhárítós céget akarok beindítani amihez kell az autó

Legjobb válasz: Árat nem írtál, így nehéz mondani. Mindenképp kombi dízel. Ha kisebb a keret akkor 1.7 Astra, ha több akkor 1.9 tdi octavia, passat, 2.0 avensis

Árat nem írtál, így nehéz mondani. Mindenképp kombi dízel. Ha kisebb a keret akkor 1.7 Astra, ha több akkor 1.9 tdi octavia, passat, 2.0 avensis
A kérdező hozzászólása: max 1, 5 millió forint
Octavia, Avensis, Vectra, Accord, ezekbõl kapni jó állapotú dízel kombit ennyiért. Csak ne legyen tekerve az órája.
F Astra! 1.4 8 szelep. A világból kimegy!

Hogy tudom biztonsagosan szallitani a halaim?

Hamarosan koltozunk,hogyan szallitsam a halaim?Mi legyen a vizzel?Az akvariumbol kipakoljak mindent?

Legjobb válasz: Attól függ milyen messzire szállítod õket. Ha nem túl hosszú az út, nyugodtan zacskózd le õket, de lehetõleg ne zsúfolódjanak, inkább sok zacsit csinálj. Ha messzebbre, akkor kénytelen leszel nagyobb mennyiségû vízben vinni õket...A legfontosabb, hogy ne hûljenek ki! Gondoskodj hungarocell dobozról a zacsi köré, ha nem megoldható, akkor sok-sok újságpapír és pokróc! Ha nagyobb edényben viszed, vigyázz, hogy teljesen sima felületû legyen, nehogy a szemük sérüljön.Növényt tegyél hozzájuk.Ajánlom még cseppents néhány csepp Sera Aquatan-t a vízbe, ez stresszoldó és nyálkahártya védõ!!! A vízbõl ha tudsz, vigyél magaddal, lehetõleg legalább a felét! Pakolj ki, így biztonságosabb! Sok sikert!

Attól függ milyen messzire szállítod õket. Ha nem túl hosszú az út, nyugodtan zacskózd le õket, de lehetõleg ne zsúfolódjanak, inkább sok zacsit csinálj. Ha messzebbre, akkor kénytelen leszel nagyobb mennyiségû vízben vinni õket...A legfontosabb, hogy ne hûljenek ki! Gondoskodj hungarocell dobozról a zacsi köré, ha nem megoldható, akkor sok-sok újságpapír és pokróc! Ha nagyobb edényben viszed, vigyázz, hogy teljesen sima felületû legyen, nehogy a szemük sérüljön.Növényt tegyél hozzájuk.Ajánlom még cseppents néhány csepp Sera Aquatan-t a vízbe, ez stresszoldó és nyálkahártya védõ!!! A vízbõl ha tudsz, vigyél magaddal, lehetõleg legalább a felét! Pakolj ki, így biztonságosabb! Sok sikert!
Hello! Elõször is én növényt semmi képp se raknék melléjük ha hosszú az út mivel a sötétbe lehet elkezdenek neked CO2-t termelni ami nem a legszerencsésebb, Rövidebb idõre se raknám be nekik- sötétben úgy se látják, max kiszurja a szemüket xD, bár erre sok esélyt nem látok. A vízbõl minál többet tartanék meg, és ha ilyen belsõ légpumpás szûrõd van akkor necces a dolog: ezek szárazra kerülnek (mm a szûrõanyag) és ilyenkor elpusztulnak a baktériumok benne. Újra beinditod-> összes elhalt baktérium belemegy a vizedbe aminek nem lesznek jó következményei. (mondjuk ha vízbe tartod áramlás nélkül a szûrõt akkor is elpusztulnak a baktériumok szal ugyanott vagy. Akváriumból nyilván kiszedel mindent mivel egy vízzel stb vel teli akváriumot én nem emelgetnék toszigálnék xD. A halak szállításában egyetértek az elõttem szólóval. üdv, rem. segíthettem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!