Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom magam a (1205 db)

Hogyan tudom magam a lehető leggyorsabban és viszonylag könnyen kigyúrni magam?

főleg has mell és felsőtest érdekelne

Legjobb válasz: úgy sehogy,ez így máris elfelejtheted mert nem fog így menni

úgy sehogy, ez így máris elfelejtheted mert nem fog így menni
A kérdező hozzászólása: akkor szépen fokozatosan hogy???
Ha tömegnövelõ étrended van hozzá és lábra is edzel.
olvasás utána meg tömegnövelõ étrend kiválasztás, össze állítás, aztán meg nézz egy kezdõ edzéstervet. http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558

Hogyan tudom magam a Nav felé bejelenteni?

Bébiszitter házvezetõnõ takaritó melóm lenne de a munkáltatóm nem akar bejekenteni és regisztrálni a nav honlapján már mondtam h átvállalom az 1000ft regisztrációs díjat is! A nav honlapján is érdeklõdtem de semmi a munkaadónak kell bejelenteni én magamat nem tudom bejelenteni a nav felé?

Legjobb válasz: Ezt sehogy se tudod elintézni.Te tudod fizetni a tb-t de többet nem tudsz tenni

Ezt sehogy se tudod elintézni.Te tudod fizetni a tb-t de többet nem tudsz tenni
Egyéni vállalkozóként, én is ilyen módon ápolok beteget külföldön.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem éri meg magán vállalkozni Magyarországon szerintem! Bebiszitter házvezetõnõ takaritónõ stb nem adó köteles csak regisztrációs dijat kell fizetni a munkaadónak de õk ezt nem akarják akkor kit büntethet meg a nav
A kérdező hozzászólása: Kit büntethet meg a nav ha ez a tudomására jut? Miért nem akarják kifizetni a regisztrációs dijat 1000ft-ot?Ami nem sok és ha azt átvállalja a munkavállaló vagy annyival kevesebbet fizet a munkaadó úgy sem érné meg neki miért?
azt kell tisztázni, hogy te nyújtassz e szolgáltatást, mert akkor neked kell számlát adni, vagy õ alkalmaz téged, mert akkor neki KÖTELESSÉGE intézni a dolgokat, amit elõír a munka törvénykönyve! Ha nem akarsz balhét, és összeveszni a "munkáltatóddal" (aki egy pénzéhes rugalmatlan ember lehet) akkor menj el a nav hoz és kérj egyéni vállalkozóit, vállj számlaképessé, azaz tudj számlát adni. kiváltod az adószámod, veszel egy számlatömböt, kiállítod a számlát, amit odaadnál neki azt lehúzod a wc-n, az adót meg befizeted, a kereseted után ami legális lesz ezáltal. a számlára már bármilyen összeget írhatsz... hiszen azt te döntöd el, mennyiért eladó a munkád...

Hogy tudom magam a Facebookról törőlni? Mert teljesen újat szeretnék csinálni.

ha lehet törölni magam, és újat csinálok, akkor a régi megmarad ? vagy lesz akkor ...?

Legjobb válasz: köszi, de utána tudok újat csinálni ? és amit kitörlök az eltünik ugye ?

A kérdező hozzászólása: köszi, de utána tudok újat csinálni ? és amit kitörlök az eltünik ugye ?
A regizésed ugyan megszûnik, de sajnos servere a regizési adatokat tárolni fogja. Ezért ha ugyanazzal az email cimmel egy ujat regizel, valószinû nem fogja engedni. Egy uj email cimmel jobban jársz.


Hogyan tudom magam a zoosk-ról törölni?

ez a facebooknak egy alkalmazása.
ez kellene nekem is köszönönöm szépen:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :)
Ezt a számítógéppel csetelést kipróbáltam. Elég frusztráló:) Kérdezõ, azt ugye tudod, hogy vannak még ingyenes nyelvtanfolyam lehetõségek Támopos tanfolyamok. Csak regsiztrálni kell itt: http://www.tudasodajovod.hu/
hû, ezek tök jók
de jó nekem hogy apám amerikai, és két nyelven nõttem fel. egyébként írták fentebb a filmeket. valóban jó, rengeteget tanulsz belõle, persze elõtte azért némi nyevtannal legyél tisztába

Hogyan tudom magamnak a leghamarabban elérni az orgazmust?

L

Legjobb válasz: teljes kíõrlésü lisztes sodrófával

teljes kíõrlésü lisztes sodrófával
Mindenkinél változó! Ujjazd meg magad, masszírozd a csiklód stb...vagy használj segédeszközöket!
Ha létrára állsz.
Idõvel majd kitapasztalod magadon ha már más nem segít. :)

Hogy tudom magam a facebookról törölni?

Legjobb válasz: Bejelentkezel, majd klikk erre az oldalra: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_ac.. Itt klikk a küldésre és kész.

Bejelentkezel, majd klikk erre az oldalra: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_ac.. Itt klikk a küldésre és kész.

Hogy tudok magamnak a gmail-re feltölteni egy viszonylag hosszabb szöveget? Megírom levélként (címzett nélkül), és a piszkozat mappába elmentem? Vagy van valami egyszerűbb "tárolási" módja a gmail fiókban?

Legjobb válasz: A GMail fiók nem jegyzet tárolásra lett kitalálva, de tökéletesen használható arra. Az egyik megoldás igen az, hogy nyitsz egy új levelet és begépeled. A piszkozatot automatikusan elmenti. Ezt még megspékelheted azzal, hogy elküldöd a saját címedre, hogy a beérkezõ levelek között legyen. Egyébként jegyzet, doksi tárolásra a Google Drive való. Van 15GB tárhelyed. Ott is létrehozhatsz szöveges doksit, sõt még formázhatod is.

A GMail fiók nem jegyzet tárolásra lett kitalálva, de tökéletesen használható arra. Az egyik megoldás igen az, hogy nyitsz egy új levelet és begépeled. A piszkozatot automatikusan elmenti. Ezt még megspékelheted azzal, hogy elküldöd a saját címedre, hogy a beérkezõ levelek között legyen. Egyébként jegyzet, doksi tárolásra a Google Drive való. Van 15GB tárhelyed. Ott is létrehozhatsz szöveges doksit, sõt még formázhatod is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Hogyan tudom magam a tagged.com-ról letörölni?

Nem találom sehol hogyan kell.

Legjobb válasz: A válasz: In a right and side there is write account, friends Click in account then afterwards scroll down at the bottom you will see cancel account click there then they ask you your password type your password afterwards they ask you why you want to delete your account give a reasons. that's all you have to do.

A kérdező hozzászólása: A válasz: In a right and side there is write account, friends Click in account then afterwards scroll down at the bottom you will see cancel account click there then they ask you your password type your password afterwards they ask you why you want to delete your account give a reasons. that's all you have to do.
jobb fent --> account ezután: Cancel Account You may cancel your Tagged account at any time szerintem
A kérdező hozzászólása: Igen, így volt. :)

Hogyan tudom visszaállítani a facebook-omat miután töröltem magam? Mert visszaléptem ugyan de elvileg senki sem az ismerősöm már és nem tudom hogyan kell visszaállítani hogy olyan legyen mintha nem is töröltem volna magam

Legjobb válasz: Akkor tudod visszaállítani, ha csak felfüggesztetted magad. Ilyenkor belépsz, és minden folytatódik tovább. Ha törölted magad, és egy új regisztrációval lépsz be, akkor kezdhetsz mindent elölrõl.

Akkor tudod visszaállítani, ha csak felfüggesztetted magad. Ilyenkor belépsz, és minden folytatódik tovább. Ha törölted magad, és egy új regisztrációval lépsz be, akkor kezdhetsz mindent elölrõl.
A kérdező hozzászólása: felfüggesztettem magam igen..de vissza is léptem. de senki nem az ismerõsöm és csak ez a baj.
Akkor valószínûleg amnéziás lett a Facebookod, Dr Csernus tud segíteni! google-zd meg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!