Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom leggyorsabban (88 db)

Hogyan tudok leggyorsabban leadni 30 kilót?

Edzéssel!

Legjobb válasz: Leggyorsabban a rendszeres futás fogyaszt.

Leggyorsabban a rendszeres futás fogyaszt.
Rohadt rossz úton jársz! Minnél gyorsabban? egyész nap edz de ha egyszer abbahagyod a duplája visszajön rád.. életed végéig sportolhatsz hogy megtarsd az alakod. lassan add le és az étrendeden is változtass

Ha valaki felrakott egy képet facebookra rólam, akkor hogyan tudom leggyorsabban eltávoltani?

Nem a jelölést akarom hanem a képet.

Legjobb válasz: 1. Megkéred az illetõt, aki felrakta, hogy távolítsa el. 2. Ha az elsõ pont nem járható, akkor megnyitod a képet, jobb oldalt lent találsz egy ilyet, hogy „Fénykép jelentése” azon belül kiválasztod a „I don't like this photo of me” pontot. Hogy ez mennyire gyors, vagy hatékony azt nem tudom, mert nem jártam még ilyen cipõben…

1. Megkéred az illetõt, aki felrakta, hogy távolítsa el. 2. Ha az elsõ pont nem járható, akkor megnyitod a képet, jobb oldalt lent találsz egy ilyet, hogy „Fénykép jelentése” azon belül kiválasztod a „I don't like this photo of me” pontot. Hogy ez mennyire gyors, vagy hatékony azt nem tudom, mert nem jártam még ilyen cipõben…
A kérdező hozzászólása: ezt már megcsináltam elõbb is. És mi van ha másik opciót választok? Valaki tudja melyik a leggyorsabb? :)
nekem abba kene segiteni hogy valaki a facebookon egy nyilvanos oldalra feltett a csaladomrol photosoppal megbuzzeralt kepet ami nagzon bant minket.hogy tudnam azt torolni

Budapestről Pápára szeretnék eljutni. Hogy tudok leggyorsabban?

Nagyon fontos lenne Bp.-ről Pápára eljutnom. Tudtok nekem ebben segíteni? Mindenképp tömegközlekedéssel. Melyik lenne a legegyszerűbb út? Vonat, busz? Keletiből vagy Nyugatiból? ( Aki jártas ebben az írhatna privátban is levelet, mert tényleg elég sürgős és még sosem voltam ott ) Előre is köszönöm ! :)

Legjobb válasz: Na nem mintha 1 percnél több lenne utánanézni :D Keletibõl megy vonat Szombathely felé (ha jól tudom két óránként)... Gyõrben pár kocsit lecsatolnak, úgyhogy vigyázz hova szállsz fel...

Na nem mintha 1 percnél több lenne utánanézni :D Keletibõl megy vonat Szombathely felé (ha jól tudom két óránként)... Gyõrben pár kocsit lecsatolnak, úgyhogy vigyázz hova szállsz fel...

A kőbányai Liget térről hogyan tudok leggyorsabban eljutni a Határ útra?

Legjobb válasz: szia! az utvonal.bkv.hu honlap megmondja neked! be tudod állítani hogy mennyit várakozz, gyalog stb stb. szóval ezzel megtervezheted a városon belüli közlekedésedet bármilyen formában!

szia! az utvonal.bkv.hu honlap megmondja neked! be tudod állítani hogy mennyit várakozz, gyalog stb stb. szóval ezzel megtervezheted a városon belüli közlekedésedet bármilyen formában!
A kispesti Határ út nagyon hosszú, az Üllõi úttól, majdnem a Soroksári útig tart. - Ha a Metró állomásra gondolsz, szállj fel a 3-as villamosra, az Üllõi út - Ecseri út találkozásánál, az Ecseri út Metró megállónál pedig a 3-as metróra. (2 megálló) - Ha pedig a Határ úton keresel egy címet, a 3-as villamost ajánlom, több megállón keresztül azon megy végig.
Hogyha a Határ úti metróállomásra akarsz eljutni akkor a Liget téren felszállsz a 3-as villamosra, az Ecseri útnál leszállsz és felszállsz a metróra Köki irányába 2 megálló. Vagy úgy is mehetsz, hogy a 3-as villamosról leszállsz a Fertõ utcánál és ott felszállsz a 99-es buszra Pesterzsébet irányába és azzal onnan kb 7-8 perc a Határ út. Hogyha pedig a Határ úton egy címre mész akkor megnézed a térképen, hogy melyik részén van és eszerint vagy a 3-as villamossal mész végig hogyha az jó, hogyha pedig a 3-as villamos nem érinti azt a szakaszt akkor a Határ úti metróállomástól indul az 52-es villamos az szintén végig megy ott.

Hogy tudom leggyorsabban eltünteteni a pattanásaimat?

15 éves vagyok szóval van elég sok pattanásom és azt szeretném tudni mivel tüntethetõ el a legjobban és a leggyorsabban és esetleg,hogy elõzhetõ meg,hogy ne legyen olyan sok pattanásom..

Legjobb válasz: hát eltüntetni általában telejsen ne lehet ebben a korban, sajnos telejsen temrészetes hogy vannak. javiani lehet rajta megfelelö kozmetikumokkla és kozmetikai tisztitással. Érdemes nem drogériás termékeket használni hanem professzionális termékeket amit kozemtikus ajánl. Nagyon jók pl az Ilcsi termékek rá.

hát eltüntetni általában telejsen ne lehet ebben a korban, sajnos telejsen temrészetes hogy vannak. javiani lehet rajta megfelelö kozmetikumokkla és kozmetikai tisztitással. Érdemes nem drogériás termékeket használni hanem professzionális termékeket amit kozemtikus ajánl. Nagyon jók pl az Ilcsi termékek rá.

Hogyan tudok leggyorsabban túllenni azon, hogy megcsaltak a szemem előtt, és ezért vége lett a kapcsolatnak?

Nagyon megalázottnak érzem magam, de szeretem azt a nyomorékot, és nagyon fáj :(

Legjobb válasz: De nem lennék a pasim helyében, amikor az az orrom elõtt próbálna megcsalni... Nézd. Elõször is dobd. Ne is gondolj megbocsátásra. Utána rúgj be, tombolj, hisztizz, bõgj, egyél csokit, panaszkodj barátnõknek, nézz csöpögõs nyálas filmeket, vagy zombisakat, teljesen mindegy, csinálj valamit, amit úgy érzed, hogy tenni akarsz, mindenkitõl függetlenül. Egyik barátnõm például megcsalása után vett 8 üveg sört, megitta, majd az üvegeket egy telepen a falhoz vágta, és egy bottal tovább verte, amíg minden tiszta üvegszilánk lett (valami barátja eltakarította utána, csak mesélték). Viszont utána sokkal jobban érezte magát, már csak a rengeteg pia miatt is. :D Ha kitomboltad magad valahogy, gondolkozz reálisan. Rendben. Megcsaltak. Miért? Te hibád is, vagy csak az övé? Reálisan gondold végig, majd dolgozd fel. És próbálj meg továbblépni, nehéz, de fogd fel úgy, hogy az élet halad, és te minél tovább haladsz elõre, annál elõbb túljutsz ezen az egész sz.arságon. Minden jót a továbbiakban! Remélem segítettem.

De nem lennék a pasim helyében, amikor az az orrom elõtt próbálna megcsalni... Nézd. Elõször is dobd. Ne is gondolj megbocsátásra. Utána rúgj be, tombolj, hisztizz, bõgj, egyél csokit, panaszkodj barátnõknek, nézz csöpögõs nyálas filmeket, vagy zombisakat, teljesen mindegy, csinálj valamit, amit úgy érzed, hogy tenni akarsz, mindenkitõl függetlenül. Egyik barátnõm például megcsalása után vett 8 üveg sört, megitta, majd az üvegeket egy telepen a falhoz vágta, és egy bottal tovább verte, amíg minden tiszta üvegszilánk lett (valami barátja eltakarította utána, csak mesélték). Viszont utána sokkal jobban érezte magát, már csak a rengeteg pia miatt is. :D Ha kitomboltad magad valahogy, gondolkozz reálisan. Rendben. Megcsaltak. Miért? Te hibád is, vagy csak az övé? Reálisan gondold végig, majd dolgozd fel. És próbálj meg továbblépni, nehéz, de fogd fel úgy, hogy az élet halad, és te minél tovább haladsz elõre, annál elõbb túljutsz ezen az egész sz.arságon. Minden jót a továbbiakban! Remélem segítettem.
Az a nyomorék nem szeret téged annyira, hogy a hûség egyértelmû legyen számára. Az se biztos, hogy az volt azeegyetlen alkalom, hogy megcsalt. Mi lenne veletek, ha együtt maradnátok? Ha már most megcsal, akkor a jövõben is meg fog. Mivel már most is úgy érzi, hogy kevés vagy neki, talán már rád is unt, kell valami/valaki más is. Hidd el, kár lekötni az idõdet, az energiádat egy ilyen kapcsolatra, ami halálra van itélve. Fogadd el, hogy nem õ az igazi. Gyászold meg, hogy vége, és lépj tovább. Sírd ki magad, törd össze a tányérokat, ordíts vele, pofozd meg, aztán vegyél egy nagy levegõt, és lépj tovább. Ennek így már nincs értelme folytatni. Nagyon sajnálom.
ismerös a szitu csak én pasi vagyok..csinálj magadnak programot barátnöiddel menj el bulizni a városba moziba vagy bárhova de foglald le magad. mert csak roszabb ha otthon ülsz és rajta filozol.! és az egyik legfontosabb:ha elmész aludni akkor egyböl probálj elaludni mert ha nem akkor eszedbejut a csávo és csak magadat emészted..!2 csaj megcsalt már tudom mit beszélek
Keress masik nyomorekot....?!!
Áh hagyd a fenébe!Többet szóba se állj vele!Még ha keres is, nehogy válaszolj neki!Telefont sose vedd fel neki!Stb...kerüld el nagyon messzirõl azt a férgeT4 Legyél minél többet a barátokkal, barátnõkkel, menj társaságba, állj neki sportolni!Itt a változás ideje!
Hasonló helyzetben vagy mint én.Énis utána kb 3 hétig csak cigi pia és azelõtt sosem cigiztem és ittam.Ezeket ne csináld mint én mert csak magadott tönkre teszed.17/f
Az elõzõ válaszoló vagyok:Találkoz a barátaiddal minél többet és kis idõvel el is felejted.
Nagyon sajnálom :/ Nem szeretnéd részletezni, mi történt?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon aranyosa vagytok, már így is egy fokkal jobb lett a kedvem:) nagyon nem tudok még róla beszélni, de a lényeg, hogy késõbb mentem le buliba, és amit megláttam az az volt, hogy egy csajt csöcsörész és smárol vele. :D

Hogyan tudom leggyorsabban izmosabbá tenni a felső testem?

Konkrétan has és mellizom érdekelne és az is fontos hogy milyen gyorsan tudom elérni a kívánt eredményt. nem akarok egy izomkolosszus lenni csak legyen kockás hasam meg mellizom is jó legyen!

Legjobb válasz: ahhoz hogy jó legyen a mell izmod kondi kell és tömegnövelõ étrend. ahhoz meg hogy kockás legyen a hasad aerob mozgás kell és szálkásító étrend. azaz a kettõ együtt nem fog menni. vagy most kockás hasad lesz de sza r melled vagy javítasz a melleden és majd jövõre vagy az után lesz kockás hasad.

ahhoz hogy jó legyen a mell izmod kondi kell és tömegnövelõ étrend. ahhoz meg hogy kockás legyen a hasad aerob mozgás kell és szálkásító étrend. azaz a kettõ együtt nem fog menni. vagy most kockás hasad lesz de sza r melled vagy javítasz a melleden és majd jövõre vagy az után lesz kockás hasad.
synthollal
itt a bicepsz maradt ki..
Vigyázz mert a nyár hamar itt van :D SIESS!

Gyógymasszőrnek hogy tudok leggyorsabban, legkönnyebben, legolcsóbban tanulni?

PL:cégek tanfolyamaiból melyik a legjobb vagy munkaügyi központ is indit gyógymassz?r tanfolyamot?

Meghalt a videókártyám, használhatatlan a gép, hogyan tudok leggyorsabban adatot menteni?

Bekapcsol a gép, de halott a monitor.

Legjobb válasz: szétszeded, kiveszed a merevlemezt és átmész egy ismerõsödhöz ott berakod a gépbe és átmásolod egy pendrive-ra vagy kinyomtatod ahogy tetszik!

szétszeded, kiveszed a merevlemezt és átmész egy ismerõsödhöz ott berakod a gépbe és átmásolod egy pendrive-ra vagy kinyomtatod ahogy tetszik!
Nekem is volt ilyen problémám és úgy oldódott meg hogy vettem bele új VGA-t. De sípol a gép ha bekapcsolod?

Hogyan tudok leggyorsabban munkát találni az USA-ban? Mennyi induló tőke kell minimum?

Szellemi munka érdekel, angol + német folyékonyan megy, közgazdász diploma (pénzügy-számvitel) munkatapasztalattal. 27 / F

Legjobb válasz: munkavállalási céllal, csak munkavállalási engedély birtokában léphtesz be az USA-ba! tehát ha kiutazol, akkor nem kereshetsz munkát.

munkavállalási céllal, csak munkavállalási engedély birtokában léphtesz be az USA-ba! tehát ha kiutazol, akkor nem kereshetsz munkát.
legálisan nem kereshetsz munkát, csak ha pl. egy amerikai multinál dolgozok Magyarországon, és akkor meg lehet a lehetõséget, hogy ezen keresztül kijuss

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!