Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom kiszámolni, h (10 db)

Hogyan tudom kiszámolni h mikor van a legnagyobb esélyem a teherbe eséshez?

Legjobb válasz: Én azt hallottam, h a menstruáció elõtt 1 héttel, de sztem a nõgyógyásztól is meg lehet kérdezni, õ biztos pontosan tudja.

Én azt hallottam, h a menstruáció elõtt 1 héttel, de sztem a nõgyógyásztól is meg lehet kérdezni, õ biztos pontosan tudja.
A ciklus közepén, amikor a peteérés van.
28 napos ciklus esetén általában a 14. napon van. Ha hosszabb, akkor a következõ menzesz elõtt 14 nappal. (+- 3 nap) De csomó oldal van, ahol tudsz menesznaptárt vezetni, és kiírja, hogy kb mikor van peteérésed.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Ha kiszámoltam h a kálium-jodid oldat 18, 704 g, akkor ebből hogyan tudom kiszámolni h hány gramm a I^-?

A teljes feladat így szól: 80 cm3 20 m/m %-os, 1,166 g/cm3 s?r?ség? kálium-jodid-oldatból az összes jódot 5 A-es áramer?sséggel akarjuk leválasztani. Mennyi id?re lenne ehhez szükség? (Ötösöm lesz kémiából 556/D) kijött, hogy a kálium-jodid-oldat 93,52 g. És ha ez 20 m/m%-os,akkor 18,704 g az oldott anyag. De hogyan tovább? A megoldás azt írja h : az oldat 14,26 g I^- -iont tartalmaz.

Legjobb válasz: Kiszámolod egy mol anyag hány gramm lenne; A moláris tömege a kálium-jodidnak 39+127=166g/mol ebbõl 127 gramm jód, akkor a tömegtörtje 127/166=0.765, ezzel beszorzod a 18,704-et és kijön a jód

Kiszámolod egy mol anyag hány gramm lenne; A moláris tömege a kálium-jodidnak 39+127=166g/mol ebbõl 127 gramm jód, akkor a tömegtörtje 127/166=0.765, ezzel beszorzod a 18, 704-et és kijön a jód
Mármint a tömege, maga a jód nem megy sehová. :D A többit tudod hogyan kell megoldani?
A kérdező hozzászólása: ahh már értem! hogy mennyit gondolkodtam ezen :D Igen, utána már betudom fejezni :) Nagyon köszönöm!
3, 15<(4*5+9*3+7*2+2*1+x*4)/(22+x)<3, 20 Én így oldanám meg, x a 4esek száma
A kérdező hozzászólása: ez egy egyenlet?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél. Bár még így sem oké, mert ha 8-cal számolom az átlagot, akkor 3, 16, ha 9-cel, akkor 3, 19 jön ki, és így mind a kettõ helyes:S
Igen... és? Mindkettõ helyes

Hogyan tudom kiszámolni h mikor van pé-m? Sajnos egyáltalán nem értek hozzá. Segitennétek?

Hogyan kell aztsyámolni, vagy hogz van ez?

Legjobb válasz: Hogyan kell azt számolni, vagy hogy van ez? Most látam milyen helyesen irtam...

A kérdező hozzászólása: Hogyan kell azt számolni, vagy hogy van ez? Most látam milyen helyesen irtam...
A pét általában utólag lehet megmondani mikor volt. AMit tehetsz, hogy figyeled magad. Erre van több lehetõség is. MÉrheted a hõdet (minden nap ébredés után, de még felkelés elõtt, ugyanabban az idõben. Ezt a neten is rögzítheted pl. ciklus.hu. Érezhetsz ovu fájdalmat, és a nyákod állapota is megváltozik pé-kor, tojásfehérjeszerû lesz. Ha ezekre nincs idp, akkor számold a ciklusod. A pé általában a menstruáció elõtt 14 nappal volt. Egy átlagos 28 napos ciklusnál ez a 14. nap. Vehetsz ovu teszteket is, azok elég nagy bizonyossággal elõrejelzik a pét.
a legbiztosabb módszer az az ovulációs teszt.ezen egyértelmûen látszik, hogy mikor van, vagy van-e egyáltalán peteérés.én rögtön teherbe estem amikor ez alapján voltunk együt a párommal.
Ez a teszt mennyibe kerül, hogy kell használni?
gyógyszertárba, DM-be és rossmannba is láttam már. én gyógyszetárit vettem (ebbe 7db volt), és itt drágább is , mint a drogériákba.olyan 4ezer körüli volt ha jól emlékszem. úgy kell használni, mint a terhességi teszteket.ha két csikos akkor van a peteérésed.a tájékoztatóba részletesen le van írva, hogy mikor kell elkezdeni tesztelni!
Én a ciklus.hu-t használtam, az oldal kb belõtte a PE idõpontját és figyeltem a 'jeleket'... A hõmérõzésre alkalmatlan vagyok, így azt ki sem próbáltam. Ovu tesztet terveztem vásárolni, de szerencsére nem kellett. A tesz-veszen és a vaterán lehet szerintem a legolcsóbban hozzájutni. Sok szerencsét!

Hogyan tudom kiszámolni h hány liter benzint fogyaszt az autóm 100 km-en?

Legjobb válasz: 8 általános már nem kötelezõ a jogosítványszerzéshez?!

8 általános már nem kötelezõ a jogosítványszerzéshez?!
fullra tankolod, 100 kilométert mész vele 100Km/h sebességgel, végeztél visszatöltöd és egvan az eredmény, hogy mennyit eszik 100-on.
legegyszeûbben telitankolod. Maxosan, aztán a száz km után fullra visszatöltöd és meglétod mi megy bele. Használd normálisan addig, ne pörgesd agyon, városban, országúton egyaránt és lesz egy korrekt átlagról képed.
100 km-en nem kapsz optimális fogyasztási képet. Én úgy szoktam hogy teletankolom, megyek amíg tart és megint telerakom. A feltankolt üzemegyag mennyiséget elosztom a megtett úttal és kettõvel jobbra tolom a tizedes vesszõt. Ez lesz az átlagos fogyasztásod.
Ez milyen baromság már, hogy 100-al kell menned kedves második?:D
az elfogyasztott tüzelõanyag mennyiséget osztod a megtett kilóméterrel majd szor száz és már meg is van pl:8liter / 150 km =0, 053 * 100 = 5, 33 liter
Pontosabb eredményt kapsz ha 200km-t mész vele 200km/h-val!

Hogyan tudom kiszámolni h hány köbméteres a raktér?

lehet h hülye kérdés és tul egyszer? a megoldása de én nem tudom. szóval a kocsi raktere 4,5m hosszú 2m széles és 2m magas. az se lenne baj ha vki leírná h hogyan kell kiszámolni. azoknak a gyökereknek a válaszát nem kérem akik csak lehülyéznek mert nem tudom

Legjobb válasz: Szorozd össze a magasság, szélesség, mélység adatait.

Szorozd össze a magasság, szélesség, mélység adatait.
Szorozd be ezt a három számot és megkapod az eredményt!
Hogy ki a gyökér, arra meg a kérdésed a válasz. :)
Bocs, de tényleg hülye vagy.
A kérdező hozzászólása: ok kösz! most már tudom mekkora. szval 4.5 x 2 x 2 = 18
A kérdező hozzászólása: kapjátok be!!! :)
Elsõ válaszoló vagyok! Kapd be te!!!! :((((((
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló nem neked szólt hanem a 3. és 4. válaszolónak akik a hülyézésen kívül nem tudtak mást irni. éppen h az elsõ 2 választ lájkotam is. :)
mivel minden harmadik szám osztható hárommal.. 333.
A kérdező hozzászólása: ez 100%?
A kérdező hozzászólása: mindegy is, köszönöm a segítséget! :)
Gen, 100%, h 333.
A képlet: x/3=kérdéses szám tehát a jelen esetben: 999/3=333 Bár a kérdésben nem szerepelt, hogy egész számnak kell kijönnie eredménynek (ha nem feltétlen szükséges, akkor végtelen számú lehet), de én csak feltételeztem...
beütöd h 0.5 aztán egyenlõség jel(másképp nem számolja ki)shift+sin v cos v tan
A kérdező hozzászólása: köszi, megvan :D

Az Excelben hogyan tudom mondjuk a "H" oszlopban található értékek 30%át kiszámolni egyszerre úgy, hogy azok az "I" oszlopba kerüljenek? Pl. : egy árlistából kedvezményt akarok adni.

Legjobb válasz: I1 cellába =(H1*0,3) képletet írod, majd I1 cella jobb alsó sarkánál megfogod és végighúzod, automatikusan kiszámolja a többi értéket is.

I1 cellába =(H1*0, 3) képletet írod, majd I1 cella jobb alsó sarkánál megfogod és végighúzod, automatikusan kiszámolja a többi értéket is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Hogy tudom azt kiszámolni, h melyik napokon vagyok a legtermékenyebb?

Legjobb válasz: A menstruáció elsõ napjától számítva kb a 16. napon van az ovuláció, innentõl 3 napig még meg tud termékenyülni a petesejt. Elvileg. gyakorlatilag létezik reflexes ovuláció is intenzív szexuális együttlét alatt, akár már a kilencedik naptól.

A menstruáció elsõ napjától számítva kb a 16. napon van az ovuláció, innentõl 3 napig még meg tud termékenyülni a petesejt. Elvileg. gyakorlatilag létezik reflexes ovuláció is intenzív szexuális együttlét alatt, akár már a kilencedik naptól.
http://www.kismama.hu és itt kattints a termékenységkalkulátorra! Nekem bejött! Sok szerencsét!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!