Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom kifesteni a (6 db)

Zsirkréta szerű arcfestékkel hogy tudom kifesteni cicára a gyereket?

még itthon fessem ki reggel vagy az oviba? segítsetekk

Legjobb válasz: http://www.google.hu/images?q=cica%20arcfest%C3%A9s&oe=utf-8.. Válassz egyszerûbb figurát, elég, ha jelzésszerû a maszk! Az, hogy mikor fested ki, igazán attól függ, mivel mentek oviba, mennyi idõt tudsz majd vele maradni reggel. Mivel maga a "bál" általában reggeli után kezdõdik, lehet, hogy jobb, ha az oviban szánsz rá néhány percet a festésre, így elkerülheted, hogy idõ elõtt szétkenõdjön a festék, esetleg a kabátot is összekenje vele..

http://www.google.hu/images?q=cica%20arcfest%C3%A9s&oe=utf-8.. Válassz egyszerûbb figurát, elég, ha jelzésszerû a maszk! Az, hogy mikor fested ki, igazán attól függ, mivel mentek oviba, mennyi idõt tudsz majd vele maradni reggel. Mivel maga a "bál" általában reggeli után kezdõdik, lehet, hogy jobb, ha az oviban szánsz rá néhány percet a festésre, így elkerülheted, hogy idõ elõtt szétkenõdjön a festék, esetleg a kabátot is összekenje vele..
A kérdező hozzászólása: 10 perc sétára van az ovi akkor lehet ésszerübb ott kifesteni a szemét ki lehet festeni ezzel a festékke lvagy ahoz hastználjak inkább a saját szehéjtusomból?
Én nem kenném be a saját festékemmel... Ezt le is kell mosni valahogyan... Ezek az arcfestékek viszonylag könnyen lejönnek, a felnõtt tusnem igazán.
A kérdező hozzászólása: akkor a szemét is a ceruzással csinálja mmeg? nem fogom megsérteni szegénynek a szemét?
A boltív mint külön elem legyen más szín, de egészében és ne csak az egyik oldala.
A kérdező hozzászólása: Igen azt egy színre hagynánk. A másik pedig amire gondoltunk, hogy két rövidebbik fal egy színû és a két hosszabbik a boltívvel pedig egy másik színû.

Hogyan tudom így kifesteni a szememet? És milyen szájfénye lehet a nőnek a képen?

http://fashr.com/files/images/Adriana-Lima.jpg

Legjobb válasz: ez csak átlátszó szájfény :)

ez csak átlátszó szájfény :)
naszóval. ez egy sztem vmien nude árnyalatú (bõrszínû) szájfény. avonba szoktam látni ilyeneket. (www.avon.hu) a szem: alapozás és púder után húzd ki felül a szemed tussal, hagyd megszáradni.. a szemzuhodba fekete, mély padlizsán lila szemhéjpúdert használj, középen világosbab lilát, ezután ugyanez az árnyalat egy kis fehérrel keverve, majd újra mélyebb lila. a színek persze 'olvadjanak' egymásba:) alul kontúrozd a sötét lila szemhéjpúderrel. (az applikátort az élére fordítsd és ugy:) ) a szemed 'legkülsö sarkában és az alján is kicsit' feketéset használj. fekete spirállal fejezd be, a végén használhatsz smink fixálót.:) amúgy kiegészítésként a csajon van 1 pici bronzosító az arcán..:)
szerintem ez egy átlátszó vagy egy világos rózsaszín szájfény. sajnos a másikban nem tudok segíteni, bár sztem csak simán fesd ki magad fekete v sötét szürke szemhéj púderrel, meg egy kis spirál és voálá! sok sikert =)
szájfény az tuti átlátszó! vagy max ilyen bézs árnyalatú. de elötte sztem levolt alapozva a szája a csajnak...
szájfény M.A.C. marbleized lipglass de egy sima bõrszínû szájfényt rákensz a szádra u.a. az eredmény sõt..mondok jobbat:D lekened a szádat korrektorral és púderrel és erre rá a sima átlátszó szájfény:)


Hogy tudom úgy kifesteni a szemem, mint a címlapokon van a lányoknak? Fekete a szemhély, még sem vámpíros, és csak a szem csillog!

Legjobb válasz: Rengeteg jó videó van itt hogy hogyan csináld, biztos találsz olyat amit te keresel: http://www.youtube.com/profile_videos?user=panacea81&p=v

Rengeteg jó videó van itt hogy hogyan csináld, biztos találsz olyat amit te keresel: http://www.youtube.com/profile_videos?user=panacea81&p=v
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi
Huh kipróbáltam én is, nagyon jó! Tényleg ajánlom, mivel nemcsak leírja, hanem csinálhatod vele együtt! Mondjuk ezeket az eszközöket szerintem nehéz beszerezni és drágák!

Hogy kell 2 szinü szemfestékkel kifesteni a szemet? Arra gondolok mikor két hasonlo szint hasznalnak, csak nem tudom h a világosabbat hova, sötétebbet. Kicsi, kék szemem van, milyen szint hasznaljak

Legjobb válasz: A kék szemhez nagyon jól áll a lila,rózsaszín,zöld szemfesték. A világosabbat kend belülre a szemzugba a sötétet kívülre,és a mozgórésznél satírozd össze a két színt:)

A kék szemhez nagyon jól áll a lila, rózsaszín, zöld szemfesték. A világosabbat kend belülre a szemzugba a sötétet kívülre, és a mozgórésznél satírozd össze a két színt:)
Szia! A kék szemedet kiemeli fõképpen a halványkék és a halványzöld.Nagyon vékony vonalat húzz kékkel elõször aztán felül pedig zölddel folytasd és próbáld elérni azt a hatást mintha a középpontnál egybemosódnának a színek és átmegy a kék a zöldbe.próbálkozz még halványrózsaszínnel, ezüstös színekkel.Remélem érthetõen letudtam írni, ha nem jelezz vissza
belülre világosat, kívülre sötétet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitséget :) És ha jol tudom akkor a kék szemhez a föld szinek is jok, ugye?
jól tudod;)

Szeretnék a gyerekszobába mesefigurákat rajzolni, csak azt nem tudom mivel lehetne kifesteni hogy az ne hólyagosodjon fel és ne potyogjon le?

Legjobb válasz: Mészre vagy diszperzitre tökéletesen fog a tempera, mi is nemrég festettünk :)

Mészre vagy diszperzitre tökéletesen fog a tempera, mi is nemrég festettünk :)
A kérdező hozzászólása: És nem kell hozzá keverni semmit h tartósabb legyen?
nekem a festõ azt mondta, hogy vízfestékkel fessem, így is tettem és tök jó lett :)
Én is temperával és vízfestékkel festettem mindet, nagyon jók lettek és könnyû eltávolítani ha már nem kell. Ceruzával megrajzolod, majd kiszínezed festékkel, végül meghúzod a körvonalakat és már kész is :)
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!