Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom kifesteni (7 db)

Zsirkréta szerű arcfestékkel hogy tudom kifesteni cicára a gyereket?

még itthon fessem ki reggel vagy az oviba? segítsetekk

Legjobb válasz: http://www.google.hu/images?q=cica%20arcfest%C3%A9s&oe=utf-8.. Válassz egyszerûbb figurát, elég, ha jelzésszerû a maszk! Az, hogy mikor fested ki, igazán attól függ, mivel mentek oviba, mennyi idõt tudsz majd vele maradni reggel. Mivel maga a "bál" általában reggeli után kezdõdik, lehet, hogy jobb, ha az oviban szánsz rá néhány percet a festésre, így elkerülheted, hogy idõ elõtt szétkenõdjön a festék, esetleg a kabátot is összekenje vele..

http://www.google.hu/images?q=cica%20arcfest%C3%A9s&oe=utf-8.. Válassz egyszerûbb figurát, elég, ha jelzésszerû a maszk! Az, hogy mikor fested ki, igazán attól függ, mivel mentek oviba, mennyi idõt tudsz majd vele maradni reggel. Mivel maga a "bál" általában reggeli után kezdõdik, lehet, hogy jobb, ha az oviban szánsz rá néhány percet a festésre, így elkerülheted, hogy idõ elõtt szétkenõdjön a festék, esetleg a kabátot is összekenje vele..
A kérdező hozzászólása: 10 perc sétára van az ovi akkor lehet ésszerübb ott kifesteni a szemét ki lehet festeni ezzel a festékke lvagy ahoz hastználjak inkább a saját szehéjtusomból?
Én nem kenném be a saját festékemmel... Ezt le is kell mosni valahogyan... Ezek az arcfestékek viszonylag könnyen lejönnek, a felnõtt tusnem igazán.
A kérdező hozzászólása: akkor a szemét is a ceruzással csinálja mmeg? nem fogom megsérteni szegénynek a szemét?

Hogy tudom úgy kifesteni a szemem, mint a címlapokon van a lányoknak? Fekete a szemhély, még sem vámpíros, és csak a szem csillog!

Legjobb válasz: Rengeteg jó videó van itt hogy hogyan csináld, biztos találsz olyat amit te keresel: http://www.youtube.com/profile_videos?user=panacea81&p=v

Rengeteg jó videó van itt hogy hogyan csináld, biztos találsz olyat amit te keresel: http://www.youtube.com/profile_videos?user=panacea81&p=v
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi
Huh kipróbáltam én is, nagyon jó! Tényleg ajánlom, mivel nemcsak leírja, hanem csinálhatod vele együtt! Mondjuk ezeket az eszközöket szerintem nehéz beszerezni és drágák!
A boltív mint külön elem legyen más szín, de egészében és ne csak az egyik oldala.
A kérdező hozzászólása: Igen azt egy színre hagynánk. A másik pedig amire gondoltunk, hogy két rövidebbik fal egy színû és a két hosszabbik a boltívvel pedig egy másik színû.


Hogyan tudom így kifesteni a szememet? És milyen szájfénye lehet a nőnek a képen?

http://fashr.com/files/images/Adriana-Lima.jpg

Legjobb válasz: ez csak átlátszó szájfény :)

ez csak átlátszó szájfény :)
naszóval. ez egy sztem vmien nude árnyalatú (bõrszínû) szájfény. avonba szoktam látni ilyeneket. (www.avon.hu) a szem: alapozás és púder után húzd ki felül a szemed tussal, hagyd megszáradni.. a szemzuhodba fekete, mély padlizsán lila szemhéjpúdert használj, középen világosbab lilát, ezután ugyanez az árnyalat egy kis fehérrel keverve, majd újra mélyebb lila. a színek persze 'olvadjanak' egymásba:) alul kontúrozd a sötét lila szemhéjpúderrel. (az applikátort az élére fordítsd és ugy:) ) a szemed 'legkülsö sarkában és az alján is kicsit' feketéset használj. fekete spirállal fejezd be, a végén használhatsz smink fixálót.:) amúgy kiegészítésként a csajon van 1 pici bronzosító az arcán..:)
szerintem ez egy átlátszó vagy egy világos rózsaszín szájfény. sajnos a másikban nem tudok segíteni, bár sztem csak simán fesd ki magad fekete v sötét szürke szemhéj púderrel, meg egy kis spirál és voálá! sok sikert =)
szájfény az tuti átlátszó! vagy max ilyen bézs árnyalatú. de elötte sztem levolt alapozva a szája a csajnak...
szájfény M.A.C. marbleized lipglass de egy sima bõrszínû szájfényt rákensz a szádra u.a. az eredmény sõt..mondok jobbat:D lekened a szádat korrektorral és púderrel és erre rá a sima átlátszó szájfény:)

Kisfiam zebra lesz farsangon. Szeretném az arcát kifesteni, de nem tudom hogy milyen festékkel lehetne és hol lehet kapni olyat? Debrecenben lakunk.

Legjobb válasz: Tescoban és Sparban is láttam arcfestéket (én más festéket biztosan nem mernék az arcára kenni). Igaz mi nem debreceniek vagyunk, de gondolom az áruházak kínálata városonként hasonló.

Tescoban és Sparban is láttam arcfestéket (én más festéket biztosan nem mernék az arcára kenni). Igaz mi nem debreceniek vagyunk, de gondolom az áruházak kínálata városonként hasonló.
testfestéket keress, tescóban van tutira.

Szeretnék a gyerekszobába mesefigurákat rajzolni, csak azt nem tudom mivel lehetne kifesteni hogy az ne hólyagosodjon fel és ne potyogjon le?

Legjobb válasz: Mészre vagy diszperzitre tökéletesen fog a tempera, mi is nemrég festettünk :)

Mészre vagy diszperzitre tökéletesen fog a tempera, mi is nemrég festettünk :)
A kérdező hozzászólása: És nem kell hozzá keverni semmit h tartósabb legyen?
nekem a festõ azt mondta, hogy vízfestékkel fessem, így is tettem és tök jó lett :)
Én is temperával és vízfestékkel festettem mindet, nagyon jók lettek és könnyû eltávolítani ha már nem kell. Ceruzával megrajzolod, majd kiszínezed festékkel, végül meghúzod a körvonalakat és már kész is :)
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogy kell 2 szinü szemfestékkel kifesteni a szemet? Arra gondolok mikor két hasonlo szint hasznalnak, csak nem tudom h a világosabbat hova, sötétebbet. Kicsi, kék szemem van, milyen szint hasznaljak

Legjobb válasz: A kék szemhez nagyon jól áll a lila,rózsaszín,zöld szemfesték. A világosabbat kend belülre a szemzugba a sötétet kívülre,és a mozgórésznél satírozd össze a két színt:)

A kék szemhez nagyon jól áll a lila, rózsaszín, zöld szemfesték. A világosabbat kend belülre a szemzugba a sötétet kívülre, és a mozgórésznél satírozd össze a két színt:)
Szia! A kék szemedet kiemeli fõképpen a halványkék és a halványzöld.Nagyon vékony vonalat húzz kékkel elõször aztán felül pedig zölddel folytasd és próbáld elérni azt a hatást mintha a középpontnál egybemosódnának a színek és átmegy a kék a zöldbe.próbálkozz még halványrózsaszínnel, ezüstös színekkel.Remélem érthetõen letudtam írni, ha nem jelezz vissza
belülre világosat, kívülre sötétet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitséget :) És ha jol tudom akkor a kék szemhez a föld szinek is jok, ugye?
jól tudod;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!