Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom internetet úgy beállítani hogy (3 db)

Hogy tudom az internetet úgy beállítani hogy jelszót kérjen belépéskor?

2 gyermekem szinte függ?vé vált, ezért szeretném hogy nélkülem ne tudják elindítani a netet....

Legjobb válasz: Milyen internet kapcsolat van? ADSL, kábel, modem? Ha ADSL vagy modem (utóbbi nem biztos, mert már 5-6 éve alig használják), akkor a csatlakozás beállításánál, ki kell szedni azt az opciót, hogy megjegyezze a jelszót, amivel a szolgáltatóhoz csatlakozik. De elõfordulhat, hogy a gyerekeid tudják a jelszót, ebben az esetben kérni kell a szolgáltatót, hogy változtassa meg. (ez a módszer csak akkor mûködik ha nincs router-etek. Ha van, akkor az automatikusan csatlakozik, így nincs mit tenni) A kábeles kapcsolatnál nincs jelszó, ott DHCP-vel kapcsolódik a gép a netre. Ebben az esetben gõzöm sincs mit lehetne tenni. Még azt lehetne, hogy elzárod egy szekrénybe a modemet :) (csak ehhez csökkenteni kell a zsebpénzt, nehogy vegyenek egyet)

Milyen internet kapcsolat van? ADSL, kábel, modem? Ha ADSL vagy modem (utóbbi nem biztos, mert már 5-6 éve alig használják), akkor a csatlakozás beállításánál, ki kell szedni azt az opciót, hogy megjegyezze a jelszót, amivel a szolgáltatóhoz csatlakozik. De elõfordulhat, hogy a gyerekeid tudják a jelszót, ebben az esetben kérni kell a szolgáltatót, hogy változtassa meg. (ez a módszer csak akkor mûködik ha nincs router-etek. Ha van, akkor az automatikusan csatlakozik, így nincs mit tenni) A kábeles kapcsolatnál nincs jelszó, ott DHCP-vel kapcsolódik a gép a netre. Ebben az esetben gõzöm sincs mit lehetne tenni. Még azt lehetne, hogy elzárod egy szekrénybe a modemet :) (csak ehhez csökkenteni kell a zsebpénzt, nehogy vegyenek egyet)
A kérdező hozzászólása: Kábel, sajnos! De azért köszönöm!
Mennyi idõsek a srácok? Húzd ki a router adapterét, és zárd el! :-) Én vettem egy évvel ezelõtt a kölyöknek (most 7 éves) egy tojásfõzõ órát. Ha leül a gép elé, feltekeri 60 percre, és amikor csörög ment, és kikapcsol! Nálunk bevált! Elõtte órákig is képes volt odaragadni a gép elé! Szerencsére amióta jó idõ van, nem bírom behívni a házba az udvarról!
Vistában van Szülõi felügyelet opció, beállítható mindenféle ilyesmi és még minden más...
Nem kell ide kód, több nagyon egyszerû megoldás is van. A legegyszerûbb ha levédeted a felhasználót, mert net nélkül is lehet ám gépezni. Vagy ha elosztóról megy a gép csak elzárod. Vagy hasonló dolgok. Még tudnék mondani párat de ezek a legegyszerûbbek.Remélem segítettem.

Nokai Asha 300-on hogyan tudom az internetet úgy beállítani, hogy csak wifiről menjen?

Nem fizetek el? netre, telenoros vagyok. Eddig Sony Ericssonom volt, ott be lehetett állítani, hogy az adatforgalmat letiltottam, tehát csak akkor tudtam netezni, ha volt wifi és ez persze ingyen volt. De ennél a telónál hogy van ez?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!