Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom internetet úgy (30 db)

Sehogy. Aki akarja, ha máshogy nem, egy print screennel lementi.
A kérdező hozzászólása: igen...sajnos. nem lehet ezt kiküszöbölni sehogy sem.
ami a monitoron megjelenik, az-az enyém!(is) meg mindenkié...(akinek kell)
FastStone Capture-val is lehet meg képernyõ fotó programokkal is le lehet szerkeszteni fotódat. Ezután pedig könnyen montázs alapanyaggá is válhat.
***** -->Free YouTube to MP3 Converter 3.2.6.76 csak a linket berakod a Youtube-ról és letölti* Automatikusan eltávolított tartalom.
http://www.zamzar.com/ Bármilyen linket beraksz, átkonvertálja az általad kiválasztott fájlformátumba. :)
A kérdező hozzászólása: De nem youtubrol szeretnék....hanem ahol zenelejátszóba megy a zene és hogy úgy közbe lementse miközbe én hallgatom

Nvu-val készített html dokumentumot hogy tudok úgy megcsinálni, hogy interneten meg lehessen nyitni mindenkinek, anélkül, hogy átküldeném a fájlt?

Remélem értitek mire gondolok:) Megszerkesztettem meg minden,de szeretném,ha bárki számára elérhet? lenne. Hogy tegyem fel egy oldalra? Nem igazán értek még a weblapkészítéshez:)Csak az alapokat tudom. Köszi!

Legjobb válasz: Regisztrálj egy ingyenes tárhelyet, amihez adnak ingyen domaint is. Ilyen pl az uw.hu, atw.hu. Ha kész a regisztráció akkor ftp-re feltolod (total commanderrel, hálózati kapcsolat) és ügyelj arra hogy index-html legyen a fõoldalad kiterjesztése. Így interneten lesz egy oldalad, julcsika.uw.hu vagy gezuka.atw.hu címen lehet majd elérni bárki számára.

Regisztrálj egy ingyenes tárhelyet, amihez adnak ingyen domaint is. Ilyen pl az uw.hu, atw.hu. Ha kész a regisztráció akkor ftp-re feltolod (total commanderrel, hálózati kapcsolat) és ügyelj arra hogy index-html legyen a fõoldalad kiterjesztése. Így interneten lesz egy oldalad, julcsika.uw.hu vagy gezuka.atw.hu címen lehet majd elérni bárki számára.
A kérdező hozzászólása: Köszii sikerült, másik oldallal csináltam ugyan, nem uw vagy atw, de sikerült!:)


Hogyan tudom megoldani hogy lan-ba tudnjak játszani két gépről? (mobil internetem van, de én úgy tudom hogy internet nem kell hozzá vagy mégis)? Akkor valaki leírná lépésről lépésre?

Legjobb válasz: Kell hozzá a két gép és egy router ahhoz, hogy elindulhass. Ha ez nincsen akkor is van még lehetõség, de azt nem tudom, hogyan kell. :/

Kell hozzá a két gép és egy router ahhoz, hogy elindulhass. Ha ez nincsen akkor is van még lehetõség, de azt nem tudom, hogyan kell. :/
Nem biztos, de talán valami hálózati kábellel kell összekötni a két gépet, és akkor lehet net nélkül. De ebben csak 1%-ig vagyok biztos.

Hogyan tudom az internetet megosztani laptopon windows 7 tes szoftverrel? Ugy hogy közben wifiröl kapom én is az interne kapcsolatot?

Legjobb válasz: Vegyél egy routert. Én is így netezem itthon, csak a router tudja megosztani a netet.

Vegyél egy routert. Én is így netezem itthon, csak a router tudja megosztani a netet.
A kérdező hozzászólása: az hülyeség akkor a telefon miért tudja ?:D
mert azon van wifi hotspot lehetõség nem csak a wifi jelet fogja hanem továbbitsa is hogy uj internet hozzá férési pontot csinálhasunk vele . ami a netmegosztáshoz kell az meg tényleg egy wifis router

Hogy tudok, vagyis hol tudok úgy feltölteni mondjuk egy excelt az internetre, amit bárki meg tud nyitni majd módosítani, ha elküldöm neki a linket? Van erre mód?

Legjobb válasz: Google Drive Feltöltöd, konvertálod google táblázattá, megosztod szerkesztésre email cím megadásával, örülsz :) Gmail cím kell a hozzáféréshez! Kész táblázatot xlsx, xls formátumban bármikor le lehet tölteni.

Google Drive Feltöltöd, konvertálod google táblázattá, megosztod szerkesztésre email cím megadásával, örülsz :) Gmail cím kell a hozzáféréshez! Kész táblázatot xlsx, xls formátumban bármikor le lehet tölteni.
módosítani a saját gépén igen, de hogy vissza is töltse a módosítást nem. (elsõre bármelyik ingyenes tárhely jó)
Google Drive a google kémgépezete, illetve nem is olyan rég volt valami gubanc vele. (szabadon tudták a hackerek manipulálni a tartalmat)
A Nagy testvértõl félõknek nem való a net, mert a neten mindenütt ott leselkedik a Nagy testvér. A Google Drive-on levõ doksik online szerkeszthetõek annak akinek a feltöltõ ezt engedélyezte. Ha letöltöd a Google Drive asztali programját, akkor szinkronizálódik a gépeden levõ változattal. Sõt mobilra s van Google Drive app. És mindez ingyenes.

Hogy tudom az internetet úgy beállítani hogy jelszót kérjen belépéskor?

2 gyermekem szinte függ?vé vált, ezért szeretném hogy nélkülem ne tudják elindítani a netet....

Legjobb válasz: Milyen internet kapcsolat van? ADSL, kábel, modem? Ha ADSL vagy modem (utóbbi nem biztos, mert már 5-6 éve alig használják), akkor a csatlakozás beállításánál, ki kell szedni azt az opciót, hogy megjegyezze a jelszót, amivel a szolgáltatóhoz csatlakozik. De elõfordulhat, hogy a gyerekeid tudják a jelszót, ebben az esetben kérni kell a szolgáltatót, hogy változtassa meg. (ez a módszer csak akkor mûködik ha nincs router-etek. Ha van, akkor az automatikusan csatlakozik, így nincs mit tenni) A kábeles kapcsolatnál nincs jelszó, ott DHCP-vel kapcsolódik a gép a netre. Ebben az esetben gõzöm sincs mit lehetne tenni. Még azt lehetne, hogy elzárod egy szekrénybe a modemet :) (csak ehhez csökkenteni kell a zsebpénzt, nehogy vegyenek egyet)

Milyen internet kapcsolat van? ADSL, kábel, modem? Ha ADSL vagy modem (utóbbi nem biztos, mert már 5-6 éve alig használják), akkor a csatlakozás beállításánál, ki kell szedni azt az opciót, hogy megjegyezze a jelszót, amivel a szolgáltatóhoz csatlakozik. De elõfordulhat, hogy a gyerekeid tudják a jelszót, ebben az esetben kérni kell a szolgáltatót, hogy változtassa meg. (ez a módszer csak akkor mûködik ha nincs router-etek. Ha van, akkor az automatikusan csatlakozik, így nincs mit tenni) A kábeles kapcsolatnál nincs jelszó, ott DHCP-vel kapcsolódik a gép a netre. Ebben az esetben gõzöm sincs mit lehetne tenni. Még azt lehetne, hogy elzárod egy szekrénybe a modemet :) (csak ehhez csökkenteni kell a zsebpénzt, nehogy vegyenek egyet)
A kérdező hozzászólása: Kábel, sajnos! De azért köszönöm!
Mennyi idõsek a srácok? Húzd ki a router adapterét, és zárd el! :-) Én vettem egy évvel ezelõtt a kölyöknek (most 7 éves) egy tojásfõzõ órát. Ha leül a gép elé, feltekeri 60 percre, és amikor csörög ment, és kikapcsol! Nálunk bevált! Elõtte órákig is képes volt odaragadni a gép elé! Szerencsére amióta jó idõ van, nem bírom behívni a házba az udvarról!
Vistában van Szülõi felügyelet opció, beállítható mindenféle ilyesmi és még minden más...
Nem kell ide kód, több nagyon egyszerû megoldás is van. A legegyszerûbb ha levédeted a felhasználót, mert net nélkül is lehet ám gépezni. Vagy ha elosztóról megy a gép csak elzárod. Vagy hasonló dolgok. Még tudnék mondani párat de ezek a legegyszerûbbek.Remélem segítettem.

Az internetem szeretném megosztani. Most használok egy 10mb/s netet és úgy szeretném, hogy az asztali gépnek legyen 8mb/s-je és a wifi kapjon 2mb/s ezt, hogy tudom megoldani? (win7)

Legjobb válasz: Sávszélesség korlátozásának kezelésére képes routerrel. A helyedben a TP-Link környékén nézelõdnék a ráfordított keret alapján a 740-es, 840-es vagy 1040-es szériában. G.

Sávszélesség korlátozásának kezelésére képes routerrel. A helyedben a TP-Link környékén nézelõdnék a ráfordított keret alapján a 740-es, 840-es vagy 1040-es szériában. G.
A kérdező hozzászólása: TP-LINK TL-WR841ND ilyen típusú a routerem
Bandwidth Control Az elsõ menüpontban bepipálod és beállítod a neted sebességét, a másodikban pedig hozzáadhatod a gépeket IP alapján. Az asztali gépre rakj 8 Mb/s-es minimumot letöltésnél, így (elvileg) annyival fog tölteni, akármi van a hálózaton. G.
A kérdező hozzászólása: és ezt hol találom?
A kérdező hozzászólása: megtaláltam :)

Hogyan tudom a T-homos internetemet megosztani úgy, hogy a telefonom wifije érzékelje?

Telefon: Samsung Galaxy Pocket Neo szintén t-mobile Már minden vackot letöltöttem amit mondtak, de egy ilyen virtual router sem működik, mondjuk nem is értek hozzá, ha valaki valamelyikben segítene és részletesen elmondaná köszönöm :D

Legjobb válasz: Nem program kell,hanem wifi router.

Nem program kell, hanem wifi router.
Wifis modem kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: de most egy telefon miatt vegyek routert az nem éri meg egyáltalán
Hosszú távon megtérül.
Ha nem éri meg, akkor nem veszel. Viszont akkor nincs wifi otthon. Milyen T-homod van és milyen modemed?
Akkor vegyél használt routert, az olcsóbb és telefonhoz elég. De ha lehet ne dlinket, mert vannak telefonok amik nem szeretik (csak titkosítás nélkül, de akkor szabad préda lesz a neted).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!