Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom internetet (480 db)

Hogyan tudok interneten keresztül nézni tv csatornákat (pl. : TV2, RTL klub, stb. )? Melyik programmal vagy milyen oldalon tudom nézni ezeket?

Legjobb válasz: Az M1, a TV2 és az RTLK egy szál gatyamadzaggal bejön Budapesten. Miért pazarolnád erre a szélessávú internet csatlakozásod és a számítógéped? Egyébként keress rá, pl.: http://www.google.com/search?q=internetes+tv&sourceid=mozill.. Amit én találtam, annak mindnek véres a torka: egyetlen olyan sincs, amelyikre csak rákattintasz, aztán nézed. Mindhez regisztrálni kell, programot letölteni, ami aztán a jó ég tudja, mit csinál.

Az M1, a TV2 és az RTLK egy szál gatyamadzaggal bejön Budapesten. Miért pazarolnád erre a szélessávú internet csatlakozásod és a számítógéped? Egyébként keress rá, pl.: http://www.google.com/search?q=internetes+tv&sourceid=mozill.. Amit én találtam, annak mindnek véres a torka: egyetlen olyan sincs, amelyikre csak rákattintasz, aztán nézed. Mindhez regisztrálni kell, programot letölteni, ami aztán a jó ég tudja, mit csinál.
Ha a fenti kettõn nincs jó mûsor akkor: http://www.koviubi.hu :)
Ingyen TV.hu. A választék óriási, de a jobb csatornákat (RTL Klub, TV 2 stb.) sehol sem nézheted meg ingyen. Ami szabadon vehetõ, csupa-csupa töltelék.
http://internettv.gportal.hu/ Itt van TV2 és RTL Klub is!

Hogy tudom interneten frissíteni a Sims 3 pets játékot?

Nekem az igazi sims 3-om cd van meg és elakarom indítani de azt írja ki,hogy "Hiba lépett fel az alkalmazás indítása közben. További információt a naplóban olvashatsz!

Legjobb válasz: Azt sajnos nem tudom, mi lehet a probléma, de ha magától nem frissít a játékod, akkor itt találod a legújabb frissítést, amit letölthetsz: http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page Ha végképp nem mûködik, akkor az újratelepítés lehet megoldás.

Azt sajnos nem tudom, mi lehet a probléma, de ha magától nem frissít a játékod, akkor itt találod a legújabb frissítést, amit letölthetsz: http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page Ha végképp nem mûködik, akkor az újratelepítés lehet megoldás.
A kérdező hozzászólása: Köszike :)

Hogyan tudok internetet megosztani? Többi Lent

Van egy asztali számitógépem és annak letörött a hálozati kábel bemenetje.(Nem fogalmazok jóól ezért itt leirom hogy is értem.Van egy az asztali számitógép és annak van egy dugasza amibe be kell dugni a hálozati kábelt s az letörött nem tudom hogy )És ezért kérlek titeket tudtok-e valami módot hogyan tudok máskép csatlakozni az asztali számitógépemmel. Utóirat: Van apumnak egy wifi-s laptopja és ha tudtok olyan megoldást mondani amihez szügség volna akkor elkérem tőle. Nagyon kérlék segitsetek. Előre is köszönöm válaszaitokat.

Legjobb válasz: "A" megoldás: USB-s hálózati kártya "B" megoldás: USB wifi adapter. Ehhez persze az kell hogy wifis router-etek legyen.

"A" megoldás: USB-s hálózati kártya "B" megoldás: USB wifi adapter. Ehhez persze az kell hogy wifis router-etek legyen.
A kérdező hozzászólása: Kifejtenéd bõvebben légyszives mi az a hálozati kártya
Egyszerûen fogalmazva: Olyan eszköz, aminek van "hálózati kábel bemenetje". Te is egy ilyet tettél tönkre, csak az nem USB-s volt, hanem alaplapra integrált. Hálókártya az, ami tudja fogadni az internetkábelt és a benne jövõ adatokat a PC-nek megfelelõ formában tudja továbbítani.
Mondjuk jó lenne ha nem egy olyan személy szeretné az interfészeket bõvíteni, akinek fogalma sincs mi az a hálózati kártya.Meg dugaszokról beszél egy PC esetében. Vegyél egy USB Wifi stick-et. 1500-3000 ft között kapsz, bedugod és megy.


Nokia n78-on hogyan tudok internetet megosztani, hogy laptopon hozza tudjak ferni?

Legjobb válasz: a nokiákat usb vagy bluetooth modemként is lehet használni a megfelelõ szoftverekkel

a nokiákat usb vagy bluetooth modemként is lehet használni a megfelelõ szoftverekkel

Hogyan tudok Interneten keresztül egy kis zsebpénzt "keresni" (pl:cs 1.6 vagy egyéb játék szerver bérléssel)?

Nem vagyok olyan korú, hogy dolgozzak, nyári munkát se tudok még ebben a korban vállalni, de pl egy cs szervert egy kis segítséggel, talán tudnék csinálni. Na szóval ak egyéb javaslatok?

Legjobb válasz: Az a baj ezzel, hogy egy játékszervernek folyamatosan éjjel-nappal futnia kell, ami meglátszik a villanyszámlán. Másrészt olyan net kell hozzá, ami lagmentes játékot biztosít, olyan gép is kell hozzá. Másrészt ezek a szerverek linux alól futnak, mert gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, nem olyan könnyû ám szervert csinálni, amiért fizetnek is:)

Az a baj ezzel, hogy egy játékszervernek folyamatosan éjjel-nappal futnia kell, ami meglátszik a villanyszámlán. Másrészt olyan net kell hozzá, ami lagmentes játékot biztosít, olyan gép is kell hozzá. Másrészt ezek a szerverek linux alól futnak, mert gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, nem olyan könnyû ám szervert csinálni, amiért fizetnek is:)
Szervert tudnál csinálni mert sok helyen le van írva de olyat nem nagyon amiért fizetnének is.
Felteszed vaterára a cuccaid :)
Plusz, ha te nem is vagy "olyan korú", attól még adózni kell ezek után is. Ha ezt nem teszed, a szüleidet elõveheti az adóhatóság a te adócsalásod miatt. Ingyen pénz nincs....
A kérdező hozzászólása: Helló! Elõször is köszi a válaszokat. 1: bérelnék szervert, szerverbérlõ oldalakról, nem én szeretnék csinálni, ahhoz nem értenék. 2: szülõi beleegyezéssel csinálnék mindent. 3: én a szerver bérlést csak példának mondtam, de ti mást nem tudnátok mondani? Elõre köszi.
Ha bérled a szervert, akkor kinek érné meg tõled megvenni, ha mehet az "eredeti" céghez, valószínûleg olcsóbban. Ezzel így esélytelen keresni, fõleg, hogy sok helyen nincs "viszonteladási" lehetõség, vagyis ha te tovább adod a szolgáltatást, akkor le is kapcsolják, vagy szerzõdésszegésért perelnek.
A kérdező hozzászólása: nem, hanem admnjoggal lehetne pénzt keresni. agok adminjogot pénzért másoknak... ahogy láttam a magyar szervereken így csinálják. de, mondom, hgoy nem csak cs-re gondolok
keresel egy hostingot ahol viszonylat olcsó a cs szerver, mondjuk warhosting.hu, nekünk tõlük van a szerver, segítettek hirdetni is a facebook oldalukon, mikor megkértük õket az elején. a configosuk is nagyon jó, mindenbe segített. lehetõség szerint több hónapra bérelj, akkor ugye nagyobb kedvezményt kapsz és nagyobb lesz a hasznod ha admint adsz ki. ha tudsz, csinálj a szervernek egy weboldalt, és azon is hirdesd, akkor nagyobb az esély, hogy vesznek rá admint.

A samsung s7070 díva telefonban hogyan tudok internetet használni vagy legalább facebookot? és kártyafüggetlen?

Legjobb válasz: Nekem is s7070 telóm van.Netezni nem wifiröl , hanem a szolgáltató adja a netet, pénzért.Ha tmobilos vagy akkor kell aktiválni valami gonapinet csomagot (195forint).Ha netezel és van money a telódon akkor leveszi azt a 195ftot a telefonról.Remélem segitettem

Nekem is s7070 telóm van.Netezni nem wifiröl , hanem a szolgáltató adja a netet, pénzért.Ha tmobilos vagy akkor kell aktiválni valami gonapinet csomagot (195forint).Ha netezel és van money a telódon akkor leveszi azt a 195ftot a telefonról.Remélem segitettem

Hogyan tudok INTERNETET kilőni ip cím alapján?

cmd-vagy program akármi, velem megtörtént eset - megtudták az ip címem - és folyamatosan kilötték 2-3 percenként.

Legjobb válasz: Felejtsd el nem vagy te "hakker".

Felejtsd el nem vagy te "hakker".
:DDDDDD
én vótam...:D
A kérdező hozzászólása: vicces gyerekek, de konkrét választ kérnék.. mert a dosattack nemmegy :D
Nem véletlen nem megy egyik se, mert akkor minden 10 éves "öcsihacker" egymás netét "lövöldözné" ki...

Hogyan tudok internetet csinálni a telefonomra?

Feltöltőkártyás Vodefone-os tehát 70-es és nekem inkább csak facebookozásra kellene, mert kollégiumba kell mennem, és hogy tudjak irkálni a családtagjaimmal, csak erre kellene, hogyan tudnék rá csinálni, és mennyiért?

Legjobb válasz: A kollégiumban nincs wifi?

A kollégiumban nincs wifi?
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nem wifis a telefonom :S Nem okostelefon Motorola EX130 Wilder nem okos telefon, nincs rajta wifi, és nem tudom hogy egyáltalán van e ott wifi, valószínûleg van egy kettõ számítógép de arra biztosan sokat kell várni mire sorra kerülök, és nem azzal szeretném eltölteni az egész napomat hogy várok a gépre, de most néztem az internet tarifákat és 3000FT-tõl kezdõdnek az internetek és az pár nap alatt lemegy. 3000FT-bõl sokkal többet bírunk telefonálni, mert olyan vezetékes telefonunk van amirõl 15-20 FT-ért lehet telefonálni 20-assal vagy 70-essel, 30-ast meg ingyen hív, a legegyszerûbb az lenne ha vennék egy teljesen alaptelefont ami 30-as és kész, csak hát internettel jobb lenne mert akkor megtudok nézni pár dolgot amit akarok. de valószínûleg nem lesz rajta internet, mert akkor már kellene rá 5MB-os és az meg már nyílván 7 ezer forint...
milyen kollégiumba mész?
A kérdező hozzászólása: középiskolai kollégiumba
Legyél elõfizetéses! Ott is vannak kisebb-nagyobb olcsóbb-drágább csomagok. Azt választod ami neked tetszik, és jobban megéri mint a feltöltõkártya.
A kérdező hozzászólása: elõfizetéses csomagokat nézegettem, azoknak írtam le az árait, a feltöltõkártyás az még drágábbra jön ki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!