Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom hogy területileg melyik (8 db)

Hol tudom megnézni, hogy területileg melyik korházhoz tartozom? Terhesgondozásra is oda kell járni ahová tartozol, vagy lehet bárhova?

Legjobb válasz: Bármelyik kórházba mehetsz szülni, it mûködik a szabad orvosválasztás. Terhesgondozásra is járhatsz a választott orvoshoz, ill. a területileg illetékes védõnõhöz+ SzTK-s orvoshoz is...

Bármelyik kórházba mehetsz szülni, it mûködik a szabad orvosválasztás. Terhesgondozásra is járhatsz a választott orvoshoz, ill. a területileg illetékes védõnõhöz+ SzTK-s orvoshoz is...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Igazábol nem vagyok tisztába azzal sem, hogy területileg hova tartozom.Budapest II.kerület

Hol tudom megnézni, hogy területileg melyik általános iskolához tartozunk?

Legjobb válasz: Helyi önkormányzat honlapján, vagy beírod a googleba, stb.:) Ha a XI. kerületben laksz, tudok segíteni.:D

Helyi önkormányzat honlapján, vagy beírod a googleba, stb.:) Ha a XI. kerületben laksz, tudok segíteni.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Önkormányzat honlapján megtaláltam! Azt meg tudod mondani, hogy a területileg illetékes suliba kötelezõ-e felvenni a gyereket?
Igen, kötelezõek. Javaslom, nézz utána jól a sulinak, hogy milyen! Bár az sem jó, ha messze jár a gyerek, de az se, ha valami rossz hírû suliba jár.(saját tapasztalat:) )
elözö válaszoloval egyetértek.
Annyit tennék hozzá, hogy bár kötelezõ felvenni a körzetes sulinak a gyereket, a mi környékünkön a „jobb” (vagy jobbnak hitt) iskolák miatt sokan átjelentkeznek, így aztán nem fér be az összes gyerek, hiába körzetesek. Mivel ezt az iskolák is tudják, egyrész elterjedt, hogy „elõkészítõt” tartanak, ami alapján megválogatják a gyerekeket, aki pedig nem fér be, azt a felvételik után „szétosztják” a többi környékbeli iskola megmaradt helyeire. Nem rémisztgetni akarlak, de ha tudod, melyik suliba szeretnéd járatni a gyereket, érdemes ezért „pedálozni”, nehogy csak a maradék helyre férjen be máshová.

Hol tudom meg nézni hogy területileg melyik korházhoz tartozom? Csak ott szülhetek?

monorierd?

Legjobb válasz: Én Debreceni vagyok,és Berettyóujfaluban fogok szülni.Már ha problémamentes leszek.Nem feltétlen kell ott ahol körzetes vagy.Semmi féle kötelezettséggel nem jár ha nem ott szülsz. Reméle segítettem. Sok sikert.

Én Debreceni vagyok, és Berettyóujfaluban fogok szülni.Már ha problémamentes leszek.Nem feltétlen kell ott ahol körzetes vagy.Semmi féle kötelezettséggel nem jár ha nem ott szülsz. Reméle segítettem. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: csak annyi hogy be megyek a korházba és közlöm hogy jo estét jöttem szülni?
Én Tapolcán lakom, ahol nincs szülészet, Ajkához tartozunk. De Keszthelyen szereték szülni. Felhívtam õket, azt mondták lehet, semmi akadálya, de legalább 2X el kell mennem oda vizsgálatra. Annak nem örülnek, ha isemretlenül csak szülni mész oda. De azt hiszem mentõ meg csak az illetékes kórházba vihet, ha arra kerül a sor.
Igen, így. Amikor érzed, hogy a baba ki szeretne már jönni a nagyvilágba, akkor bemész a kórházba, és megmondod, hogy szerinted megindult a szülés. Bárhol szülhetsz, ha nincs választott orvosod. Ha van, akkor vele kell megbeszélni, hogy hol szülsz.
A kérdező hozzászólása: van választott orvosom vagyis eddig még de ugy döntöttem hogy 100.000 ft ot nem fizetek senkinek.kistarcsához tartozom de én a péterfybe szeretnék szülni.


Hogy tudom kideríteni, hogy területileg melyik védőnőhöz tartozom? Van valamilyen lista, ami alapján ki tudom választani?

Legjobb válasz: Én a kerülteünk weboldalán találtam meg a védõnõt. Két helyen van nálunk. Telefonálni fogok, hogy melyikhez tartozom. Sok sikert!

Én a kerülteünk weboldalán találtam meg a védõnõt. Két helyen van nálunk. Telefonálni fogok, hogy melyikhez tartozom. Sok sikert!
Szia! Itt rá tudsz keresni: http://vedono.lap.hu/ De ahol laksz, az ottani körzeti orvos is megtudja mondani, hogy melyik védõnõhöz tartozol.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Megnéztem a kerületem honlapját (XIII.), de nincs feltöltve semmi sem ebben a témában :( Van valami más ötlet?
A kérdező hozzászólása: Nálam az a baj, hogy vidéki vagyok, ott van a háziorvosom is, de Bp-en lakom és itt fogom megszülni a babát is... Néztem a vedono.lap.hu-t, elvileg a kerületben 4-et találtam, majd felhívom õket, hogy kihez tartozom. Köszi a segítséget!
Általában ahová helyileg tartozol, ott van védõnõi szolgálat, õket felhívva, a címedet megmondva, ahhoz irányítanak, akihez a késõbbiekben járnod kell. Ott megmondják azt is, hogy mikor kell menned, mikor van tanácsadása.(Telefonkönyvben, interneten a védõnõk címe és tel.száma megvan)
Bp. XIII., Védõnõi Szolgálat Cím: 1135 Budapest, Lehel u. 59. Tel: (1) 452-9400 Ezt találtam neked a babaszoba.hu-n! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!! :) ))

Budapest VII. kerületi lakosként honnan tudom, hogy melyik területileg illetékes fogászathoz tartozom?

TB által támogatott fogászati ellátást szeretnék igény bevenni.

Legjobb válasz: A kerületi SZTK-hoz tartozol

A kerületi SZTK-hoz tartozol
Én csak a nyolcadik kerületit tudom Az Auróra u-ban van Esetleg érdeklõdd meg az önkormányzatnál

Honnan tudom kideríteni hogy melyik a területileg illetékes endokrinològia? (iii. Ker)

Legjobb válasz: Felhívod a kórházat ahova tartozol és megkérdezed. Felhívod a háziorvosodat (aki kerületi) és megkérdezed, ha nem a kerületi háziorvoshoz jársz akkor megkeresed annak a számát. Felhívod az SZTK-t ahova tartozol és megkérdezed. Felhívhatod az itteni nõgyógyászatot és ott is tutira megtudják mondani. http://www.obudairendelok.hu/

Felhívod a kórházat ahova tartozol és megkérdezed. Felhívod a háziorvosodat (aki kerületi) és megkérdezed, ha nem a kerületi háziorvoshoz jársz akkor megkeresed annak a számát. Felhívod az SZTK-t ahova tartozol és megkérdezed. Felhívhatod az itteni nõgyógyászatot és ott is tutira megtudják mondani. http://www.obudairendelok.hu/
Engel a III. kerüeltbõl rögtön a meddõségi központba küldött a nõgyógyászom. Tegnap voltam a SOTE-n, õk csináljék nálam az endokrinológiai vizsgáltaokat is. Nem tudom, hogy egyedi eset vagyok, vagy ez a bevett szokás náluk.

GYES igényléséhez hol tudom megnézni, hogy melyik a területileg illetékes MÁK, ahová a papírokat kell küldenem?

Legjobb válasz: mak.gov.hu Itt ki is töltheted az igénylést, kinyomtatod,, és beküldöd.

mak.gov.hu Itt ki is töltheted az igénylést, kinyomtatod, , és beküldöd.
vagy allamkincstar.gov.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!
vsz. a legközelebbi lesz az telefonkönyvet javaslom de lehet érdeklõdni a püspökségen vagy az esperesi hivatalban is
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindkettõtök válaszát!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!