Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom hogy ne (3479 db)

Nem tudom ez még is mi, és, hogy hova kéne írnom, de egyet tudok, hogy nehéz, és rossz. Mit tehetnék?

Sose voltam magammal megelégedve... régebben sportoltam sokat, 8évigaerobicoztam aztán két éve abbahagytam, de sosem voltam vékony szóval kicsi felesleg volt rajtam 1-2kiló... 7.ben kezdtem el foglalkozni nagyon a súlyommal...azóta állandóan ezen agyalok, most 10.es vagyok... eljutottam odáig, hogy hánytatom magam, illetve nem nem ez a legmegfelel?bb szó rá, hisz még az elején vagyok, csak azt tudom h szörny? és nem tudok mit tenni... 1-2napig alig ettem most este bezabáltam rögtön meghánytattam magam, már rég túl vagyok a hányáson, de úgy érzem muszáj folytatnom még van bennem muszáj újra és újra ledugni az ujjamat a torkomon...már fáj ha nyelek .... eddig nem nagyon ment a hánytatás, de tegnap is már így könnyebbültem meg, sokáig hashajtóztam, de lebuktam, volt h nem ettem semmit, le is fogytam olyan 51kilóra, de visszajött kb 2-3kiló.... most olyan 170cm lehetek és 53-54kiló. Nem tudom mért írtam le ezeket, nem tudom mit érzek, csak h hányás közben is sírnom kell és folytatnom kell. Mit tehetnék? valaki tudna valami tanácsot adni? Köszönöm el?re is. 16/L

Legjobb válasz: Sürgõsen keress fel orvost, a fele sem tréfa annak, amit írtál. Gyanús, hogy bulimia nervosa felé haladsz, ha már nem vagy benne nyakig. Ebbõl önállóan kigyógyulni iszonyat nehéz, õszintén szólva én még senkirõl sem hallottam, hogy így sikerült volna. A legjobb, ha pszichológushoz fordulsz, legegyszerûbben a sulidban, vagy a háziorvosodhoz, aki továbbküld majd szakrendelésre. Most lépj, míg az elején vagy, az esélyed így sokkal több!

Sürgõsen keress fel orvost, a fele sem tréfa annak, amit írtál. Gyanús, hogy bulimia nervosa felé haladsz, ha már nem vagy benne nyakig. Ebbõl önállóan kigyógyulni iszonyat nehéz, õszintén szólva én még senkirõl sem hallottam, hogy így sikerült volna. A legjobb, ha pszichológushoz fordulsz, legegyszerûbben a sulidban, vagy a háziorvosodhoz, aki továbbküld majd szakrendelésre. Most lépj, míg az elején vagy, az esélyed így sokkal több!
nõ vagy, vagyis sosem leszel megelégedve a súlyoddal. akkor sem, ha 30 kilóra fogysz. egyébként 70 kilóig jó vagy, onnantól számít minden egyes kiló feleslegnek. szerintem hagyd abba a méregetést, egyél amennyit gondolsz, akár hízhatsz is, mert senki sem szereti a modell alkatú lányokat. jó, nem az hogy senki, de 90% nem. :)
Szia! elõször is, szeretném figyelmedbe ajánlani a következõ linket:http://www.hazipatika.com/tools/bmi itt kitudod számítani a testtömeg indexedet.Kérlek csináld meg, mert ennek a fele sem tréfa! Az egyik bnõm is hasonló gondokkal küzdött és nekem mondta el:együtt aztán elmentünk a suliorvoshoz és vele beszéltünk elõször.Aztán jöttek a szülei.Kapott beutaló pszcihológushoz, aki nagyon rendes volt, hiszen minden nap ilyen betegekkel foglalkozik. Úgyhogy ne szégyenkezz emiatt! Szerintem ne koplalj! Étkezz egészségesen!Sportoljatok a bnõddel rendszeresen! Este hat után ne egyél! Ha ezeket betartod, tarthatod a súlyod!De fogynod nem szabad, mert sztem így is nagyon vékony vagy... Sok sikert! L/16

Hogyan tudok a Need For Speed The Run ba nyelvet váltani? CSeh nyelven tette fel de nem tudom átváltani. (többi lenn)

Eredeti játékom van, és cseh nyelven telepítette. Valaki írja le hogy hogyan kell angolra váltani.

Legjobb válasz: Angolra nem tudom,de ha nem muszáj angol akkor tölts le hozzá magyarosítást a NFS hivatalos oldaláról vagy máshonnan.

Angolra nem tudom, de ha nem muszáj angol akkor tölts le hozzá magyarosítást a NFS hivatalos oldaláról vagy máshonnan.

Mesélnétek a BME mechatronikai mérnök képzéséről? Azt tudom, hogy nehéz, de az érdekel, hogy miért.

A tananyag nyilván nehéz, de a tanárok milyenek? Elmagyarázzák a dolgokat, vagy csak akkor ha külön kérdezel, vagy tesznek az egészre, és megtanulod úgy, ahogy tudod? ZH-nál, vizsgánál pofára osztályoznak vagy tudásra (vagy véletlenszer?en)? Milyenek az elérhet? könyvek/jegyzetek/segédanyagok? Hasznosak, vagy tele vannak hibákkal és elírásokkal?

Legjobb válasz: a tanárok normálisak, tisztelnek téged és nem szemétkednek, nem osztályoznak pofára, mindig a megérdemelt jegyet kapod. (persze ezek alól van egy-két kivétel) a dolgokat általában normálisan elmagyarázzák, de nagyon kell figyelni h megértsed (fõleg az elején), némelyik tárgyból nincsenek normális segédanyagok, amiket így nagyon nehéz megtanulni (sokszor nem elég az amit órán elmondanak) emiatt néha szenvednek a hallgatók.

a tanárok normálisak, tisztelnek téged és nem szemétkednek, nem osztályoznak pofára, mindig a megérdemelt jegyet kapod. (persze ezek alól van egy-két kivétel) a dolgokat általában normálisan elmagyarázzák, de nagyon kell figyelni h megértsed (fõleg az elején), némelyik tárgyból nincsenek normális segédanyagok, amiket így nagyon nehéz megtanulni (sokszor nem elég az amit órán elmondanak) emiatt néha szenvednek a hallgatók.
Én inkább úgy tapasztalom a BME-n, hogy 80%-ot neked kell hozzátenned, utánanézned, mert különben bukod a ZH-t, sokkal kevesebbet veszünk át elméleten és gyak-on, mint ami a dogában van, ráadásul iszonyú kevés idõ van nagyon-nagyon sok anyag megtanulására, megértésére, közben meg ott van még csomó más kötelezettség is. Állítólag úgy van kitalálva a BME, hogy minden suliban töltött órához ugyanannyit kell otthon hozzátenned, de ez max. egy autistánál mûködik... Mechásoknál elég szívás az analízis meg a statika is.
A kérdező hozzászólása: És az a 80% amit neked kell hozzátenned, azt tudod pontosan, hogy mi? Ki van adva, hogy mi kell, vagy csak tippelsz? :D
Hát összeszedegeted jegyzetekbõl, könyvekbõl, netrõl, felsõbb évesektõl, szobatárasaktól, szóval nem egyszerû... Mindig csak pletykák vannak, hogy talán ez vagy az lesz a ZH-ban, ez alapján elkezdesz keresgélni.


Ha más használta az autómat és nem vett rá parkoló cetlit akkor hogy tudom kikerülni ne nekem keljen fizetnem hanem neki?

Meg mondtuk ki volt az autóval, bizonyítottuk, hogy mi dolgoztunk akkor és mégis nekünk kéne fizetnünk. Holott a rendőr ismerőseim is azt mondták mindenképp vétózzuk meg csak nem találom a törvényt amire hivatkozhatnék.

Legjobb válasz: Azzal beszélhetnétek, aki az autót használta. Ha van minimális erkölcsi érzéke, kifizeti neked az árát. Ha nincs, akkor többet ne állj vele szóba és mondd meg neki, hogy emberben ekkorát még nem csalódtál és nem akarod vele többet tartani a kapcsolatot.

Azzal beszélhetnétek, aki az autót használta. Ha van minimális erkölcsi érzéke, kifizeti neked az árát. Ha nincs, akkor többet ne állj vele szóba és mondd meg neki, hogy emberben ekkorát még nem csalódtál és nem akarod vele többet tartani a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az lehetetlen mivel börtönben van tudomásom szerint.
ne csapd a talpan erõteljesen a talajhoz..
talpad:D szolidan lépkedj .. pontosabban.. lágyan, mintha lebegnél
Miért baj az? Sztem meg tök erotikus és szexi ez.
Lehet úgy lépkedsz mint a modellek a kifutón, mintha egy vonalon lépkednél, így a lábad is elõrébb tolod, így a feneked is jobban bemozdul. De figyelj, a folyamatos fenékmozgás formás popót csinál. ;)
hasznalj acelbetetes munkavedelmi bakancsot...
Szerezz be egy tolószéket.
Sztem meg menj orvoshoz mert ez Parkinson-kór lesz...
A kérdező hozzászólása: Az elsõ 4-nek köszönöm, a hülyeségre meg nem igazán vagyok kíváncsi (mindenki tudja kinek szól). Amúgy szerintem nem teszem egymás elé tenni a lábaimat, de majd legközelebb megfigyelem, mert lehetséges :S Lehet, hogy néhányak szemében szexi meg erotikus, de lehet mások meg azt mondják, nézd máá' hogy rázza magát az a kis ... Na azért köszi!:)

Mit csinaljak, hogy elerhessem, hogy ne feljen tolem, es bizzon benne hogy csak jot akarok, nem megbantani? Meg en sem tudom elfelejteni.

Egy ferfit mar 2 eve ismerek, viszont eloben 1szer talalkoztunk csak, 90 km van koztunk.En 21 vagyok , o 28.A talalka ota eltunt, msnen is ritkan latom.Tudom h nagyon tetszem neki, csak fel h tul fiatal vagyok. egyszer nagyot csalodott, 12 ev kapcsolat utan a volt baratnoje megcsalta es lelepett.Ezert fel ujra kapcsolatba kerulni.1 ev mulva elvegzem az egyetemem es kikoltozom abba a varosba ahol o van. De semmirol nem tud, mert egyszeruen nincs fent h elmeselhessem neki.

Legjobb válasz: Szia! Írj neki egy sms-t, hogy mivan vele abból érzi, hogy gondolsz rá és nem felejtetted el. Kérd meg, hogy legyne msn-en, bezségless vlee, gyõzd meg. Ha valaki egyszer csalódik nehezen bízik utána és megijed. Tapasztalatból tudom én már megbirkóztam egy ilyen helyzettel. Bizonygasd, hogy szereted, hogy fontos neked õ és kérd, hogy találkozzatok újra, hogy megtudjátok bezsélni. Remélem tudtam segíteni:)

Szia! Írj neki egy sms-t, hogy mivan vele abból érzi, hogy gondolsz rá és nem felejtetted el. Kérd meg, hogy legyne msn-en, bezségless vlee, gyõzd meg. Ha valaki egyszer csalódik nehezen bízik utána és megijed. Tapasztalatból tudom én már megbirkóztam egy ilyen helyzettel. Bizonygasd, hogy szereted, hogy fontos neked õ és kérd, hogy találkozzatok újra, hogy megtudjátok bezsélni. Remélem tudtam segíteni:)
A kérdező hozzászólása: ja es miutan "eltunt" meg beszeltunk, es at mondta h azert volt ugy, mert tulsagosan meglepodott es nem tudott az erzelmeivel hirtelen megbirkozni
A kérdező hozzászólása: Koszi. Tenyleg nagyon fel uj kapcsolattol, mert a mai nok elegge bizonytalanok. tisztelet a kivetel.
Szia! Tudom:( Én párom is nehezen bízott meg bennem. Mert volt már csalódása:( De megbírkóztam vele és mai napig minden nap bizonyítom neki, hogy szeretem és így már nem fél.
A kérdező hozzászólása: De hogyan? Hogyan ;ehet bebizonyitani h en nem azt akarom?? H bizzon bennem, s ha szamitok neki, ne fusson az erzelmeitol csak azert mert fel???

Tényleg nincs jó módszer? 7 hónapos múlt a lányom és egyszerűen nem tudom éjszaka hogy kezeljem, hogy ne keljen fel 1-2 óránként, tudom, hogy nem éhes és egyéb baja sincs, a foga esetleg, de az sem lehet mindig.

Mindig mást olvasok és teljesen elbizonytalanodok, most akkor szoktassam egyedül alvásra, vagy mindig ugorjak ha sír? Nem akarom, hogy rossz legyen neki de már nem bírom.

Legjobb válasz: Én megbeszéltem a párommal,hogy nem kelünk fel, kipróbáljuk mi lesz. Sírdogált egy darabig és visszaaludt. 3 nap után végigaludta az éjszakát.De minden gyerek más.

Én megbeszéltem a párommal, hogy nem kelünk fel, kipróbáljuk mi lesz. Sírdogált egy darabig és visszaaludt. 3 nap után végigaludta az éjszakát.De minden gyerek más.
hát lehet, hogy ha nem ugrálnál mindig oda hozzá, akkor megszokná, hogy még ha még fel is ébred, ne bömböljön egybõl a mami után, hanem csak nézegessen ki a fejébõl, aztán úgyis elalszik ha nem történik semmi
A kérdező hozzászólása: És kibírtatok 3 éjszakát? Én is mindig eltervezem, de max 2 percig bírom, az a baj.
Kibírtunk 3 éjszakát, kispárna, nagypárna, összeölelkezés, fogszorítás. Ha változást akarsz, másképp nem megy.
Nekem 3 és fél éves a kisfiam, és a mai napig felkel éjszaka 2 és 3 óra között. Mindig. Ilyenkor odabújik hozzám egy kicsit, aztán visszakísérem a helyére... Régen aludtam egyhuzamban 7 órát.
Nekünk 4 nap volt. Hasonlóan a kispárnás nagypárnás összebújósékhoz :) Más megoldás nem nagyon van. Köztes meg végképp nincs. Vagy kicsinál, vagy kibírod azt a pár napot.
20:44-nek Én abban a pillanatban visszakísérném, hogy nem, nem, Te már nagyfiú vagy és a saját ágyadban kell aludnod.Szia , puszi, ennyi.

Nem tudom ez még is mi, és, hogy hova kéne írnom, de egyet tudok, hogy nehéz, és rossz. Mit tehetnék?

Sose voltam magammal megelégedve... régebben sportoltam sokat, 8évigaerobicoztam aztán két éve abbahagytam, de sosem voltam vékony szóval kicsi felesleg volt rajtam 1-2kiló... 7.ben kezdtem el foglalkozni nagyon a súlyommal...azóta állandóan ezen agyalok, most 10.es vagyok... eljutottam odáig, hogy hánytatom magam, illetve nem nem ez a legmegfelel?bb szó rá, hisz még az elején vagyok, csak azt tudom h szörny? és nem tudok mit tenni... 1-2napig alig ettem most este bezabáltam rögtön meghánytattam magam, már rég túl vagyok a hányáson, de úgy érzem muszáj folytatnom még van bennem muszáj újra és újra ledugni az ujjamat a torkomon...már fáj ha nyelek .... eddig nem nagyon ment a hánytatás, de tegnap is már így könnyebbültem meg, sokáig hashajtóztam, de lebuktam, volt h nem ettem semmit, le is fogytam olyan 51kilóra, de visszajött kb 2-3kiló.... most olyan 170cm lehetek és 53-54kiló. Nem tudom mért írtam le ezeket, nem tudom mit érzek, csak h hányás közben is sírnom kell és folytatnom kell. Mit tehetnék? valaki tudna valami tanácsot adni? Köszönöm el?re is. 16/L

Legjobb válasz: Javaslom keress fel egy jó pszichiátert, amíg nem késõ, mert a leírtak alapján bulimiában szenvedsz! http://www.behsci.sote.hu/nok/w_itapl1.htm http://www.behsci.sote.hu/nok/w_itapl1.htm http://www.behsci.sote.hu/nok/w_itapl1.htm

Javaslom keress fel egy jó pszichiátert, amíg nem késõ, mert a leírtak alapján bulimiában szenvedsz! http://www.behsci.sote.hu/nok/w_itapl1.htm http://www.behsci.sote.hu/nok/w_itapl1.htm http://www.behsci.sote.hu/nok/w_itapl1.htm
Szerintem minnél elõbb keress fel egy orvost - lehetõleg pszichológust. Nagy valószínûséggel bulimiás vagy. Ez sajnos egyre több fiatal lánynál elõforduló betegség. A legrosszabb az egészben, hogy egyre jobban elfog hatalmasodni rajtad, ha nem kapsz segítséget. Természetesen nem kell elmondanod senki másnak, a pszichológust pedig köti a titoktartás. Hozzá olyan emberek jutnak el, akik ugyanígy segítségre szorulnak mint Te is. Neki ez a szakmája, ezt tanulta, ezért tudja a megoldást, hogy kikerülj ebbõl a szörnyû helyzetbõl. Ha nem mész orvoshoz, hidd el egyre rosszabb lesz. Tehát fogadd meg a tanácsomat és ne halogasd!!! Minnél elõbb mész, annál elõbb gyógyulsz meg. Szorítok Neked!! :-)))
Szia! teljesen értelek, mert én is belekerültem ebbe, szívesen írok privátba, mert nagyon nem szertném, h ez legyen veled, mert csak egyre roszabb lesz és egyedül, nem lehetetlen, de nagyon ritka h kikerül belõle az ember. Sajnos valami felnõttel muszáj beszélned. anyukád, apukád? nem tudom milyenek, de mikor én elmondtam papámnak 1általán nem ideges volt, hanem nagyon megértó és egybõl segített. most pszichológushoz járok. minél régebb óta benne vagy annál roszabb és nehezebb kikerülni belõle. Lassan romlanak a kapcsolataid, az egészséges az énképed. minden ami csak lehetséges. kérlek fogadd meg a tanácsom. de ha máshogy nem megy egyedül is elmehetsz pszichológushoz, bár elég drága. de ezt nem szabad húzni. ez nem csak az alakodról szól. mindig van vm mögötte. ha gondolod szívesen írok privátba...
Ha meg akarsz halni, akkor ne fogadd meg az elõttem szóló 2 ember tanácsát, de ha élni akarsz akkor hallgass rájuk! Ez a betegség egy úgym. lejtõ fék nélkül...remélem tudnak rajtad segíteni, én drukkolok! A súlyodhoz pedig annyit fûznék, h híznod kéne kb6-7 kilót! Ha biztat valamennyire: én nálad 15cm-vel alacsonyabb vagyok és 2 kilóval nehezebb! :)
Szerintem ha nagyon éhes vagy igyál meg jó sok vizet.. egyrészt lehet hogy elmegy tõle az étvágyad és gyorsítja az anyagcserét (vagyis magyarán hamarabb kijön amit megeszel és kevesebb zsír szívódik fel), egyél rozskenyeret és ha lehet akkor semmi 'zsírban úszkáló' vagy 'csokiba tocsogó' kaja! ennyit tudok mondani, nemtom milyen a hánytatás épp elég rossz ha magától jön, de ez a módszer biztos kellemesebb ;)
Képzeld, 170cm-hez az 53kg eljesen normális, sõt, szerintem még kicsit kevés is... 22/L
phejj, én semmiért nem akarnám magam hányatni, egyrészt mer utálok hányni, másrészt meg ha már megetted azt a kuurva kaját, akkor mi a fszért nem emészted meg? jobb kihányni? ügyes vagy, gratulálok, 53 kiló pedig bõven jó egy 16 éves lánynak......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, írtam neked egy levelet...

Anglisztika szak mellé felvehetek-e 2 másik szakot (olaszt, ill. magyart)? Tudom, hogy nehéz lenne, de van-e rá mód?

Legjobb válasz: Igen lehet, de a másodikért mármint amit felveszel még azért fizetni kell. Nem annyit mintha költségtérítéses lennél, hanem 37 ezret kb. félévente. De szerintem nagyon sok órád lesz :S Vagy ki tudja. Sok sikert!

Igen lehet, de a másodikért mármint amit felveszel még azért fizetni kell. Nem annyit mintha költségtérítéses lennél, hanem 37 ezret kb. félévente. De szerintem nagyon sok órád lesz :S Vagy ki tudja. Sok sikert!

Hogyan tudok a Need for speed underground 2-be saját zenét rakni?

Legjobb válasz: Hát gondolom van ott valamilyen map nem ? music vagy ilyesmi..és akk oda berakod azt a zenét..sztem :D:D Kérdezhetek valamit ? Hol tudom letölteni a GTA SA 100%-an ??

Hát gondolom van ott valamilyen map nem ? music vagy ilyesmi..és akk oda berakod azt a zenét..sztem :D:D Kérdezhetek valamit ? Hol tudom letölteni a GTA SA 100%-an ??
AZ UG2re nem tudom a választ de a 100 mentést ki irhattad volna kérdésbe ... http://gtahungary.hu/letoltes/GTA_San_Andreas_mentes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!