Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom hogy csak a bal (30 db)

Minden kismama be tudja tartani, hogy csak a bal oldalon alszik?

Legjobb válasz: Miért kellene csak bal oldalon aludni? Már van egy fiam, de errõl akkor sem hallottam, most sem figyelem melyik oldalon alszom:) 26 hetes + 22 hós

Miért kellene csak bal oldalon aludni? Már van egy fiam, de errõl akkor sem hallottam, most sem figyelem melyik oldalon alszom:) 26 hetes + 22 hós
Én is hallottam már ezt, de én, ha a bal oldalamon fekszem, akkor elkezd lilulni a kezem. Ez gyerekkorom óta igy van, akkor azt mondta az orvos, hogy 6 éves koromra kinövöm, hát most vagyok 30... Szóval nekem marad a jobb oldal, meg a félig hason fekvés.
Én éppen azon az oldalamon fekszem, amelyiket a Manó hagyja. Ha pedig mind a kettõ miatt hisztizik, akkor egy kis ideig féloldalasan és aztán újra megpróbálom valamelyik oldalt, hátha azóta bealudt és nem hisztizik. :) Amúgy tényleg a bal oldalt javasolják az orvosok, de semmi bajod nem lesz, ha a másikon is alszol vagy akár háton egy pár órácskát, ha úgy bírod. Nekem úgy már nagyon kényelmetlen, szóval én maradok az oldalváltogatásnál.
Én felváltva alszom hol jobb, hol a bal oldalon.Ki sem bírnám bal oldalon, mert a baba nem szereti.A dokim szerint azon az oldalon aludjak, amelyiken a baba feje van (még nem fordult be 36 hetesen), hátha kényelmetlenné válik neki és elfordul.Különben járok jógára, ott az oktató a jobb oldalt javasolta fekvéshez.
Mivel babám nem engedi, hogy a bal oldalamra feküdjek, nem :) De miért is kéne ott aludni? 25 hetes kismama
Én hallottam róla hogy elvileg jobb a keringés de ha a bal oldalamon alszom utána annyira fáj a kezem, a kézfejem, a jobb oldalon nincs ilyen..., de én úgy alszom ahogy kényelmes és ahogy a lányom engedi. De már sehogy sem kényelmes :)
Ezt nem be KELL tartani, hanem csak ELVILEG úgy nyomódik a vége felé a legkevésbé a szívhez visszavezetõ nagy véna. Aztán van akinek kényelmes, van akinek nem. De egyébként is nagyon nagy hassal már szinte senkinek nem esik jól a háton fekvés, mert ájulás szerû érzést okoz, így aztán az ember lánya mindenképp valamelyik oldalt választja mert egyszerüen úgy lesz csak jó. De nem KELL a baloldalon aludni sztem...
Én az elsõ fiammal is szinte csak a jobb oldalamon feküdtem, és most a másodikkal is inkább azon alszom. Ezt megint ki találta ki? Lassan már feküdni se lehet?
Én sem hallottam errõl, én hol egyik, hol másik oldalamon alszok. 29 hetes kismama
Az én babám haránt fekszik, a bal oldalamon van a lába, és nagyon nem szereti, ha ráfekszem.
èn föleg a jobb oldalamon alszom, mert az sokkal kényelmesebb! (39. hetes)

Facebookon hogyan tudom beállítani, hogy a bal oldalon legyen a cheat, amikor csak 20 ember van ott?

Legjobb válasz: cheat esetleg a GTA-ban,de amúgy meg nem nagyon értem a kérdésed

cheat esetleg a GTA-ban, de amúgy meg nem nagyon értem a kérdésed

Mitől van az, hogy minden hónapban csak a jobb petefészkemben érik meg a petesejt? Úgy tudom miden hónapban felválltva kellene a jobb és bal petefészeknek működnie.

Legjobb válasz: Elvileg. A gyakorlatban ki tudja, hogyan mûködik a nõi szervezet??? Olyan is van, hogy egymás után 2x a bal, után a jobb, vagy pedig egyáltalán nincs pé egy hónapban. Nekem is csak a jobb petefészkem termeli, és pont az a petevezeték van elzáródva.

Elvileg. A gyakorlatban ki tudja, hogyan mûködik a nõi szervezet??? Olyan is van, hogy egymás után 2x a bal, után a jobb, vagy pedig egyáltalán nincs pé egy hónapban. Nekem is csak a jobb petefészkem termeli, és pont az a petevezeték van elzáródva.


Van egy Gilera Runnerem. A kormányon az elektronikát fel tudom cserélni, hogy ami a bal oldalon van, az a jobbra kerüljön? És ugyan ez lenne a kérdés a fékekkel is, bár gondolom az csak bovden le-be akasztás.

Legjobb válasz: Ha találsz olyan kapcsolót, ami felmegy jobbra, a gázkar mellé (a gyári bal oldali kapcsoló nem, segítek) és lehet vele annyi funkciót kapcsolni, mint a gyárival, megoldható. Persze ugyanez kell az eredetileg jobb oldali kapcsolóval is. Nem vagyok benne biztos, hogy találsz ilyet, de attól még lehet, hogy van. A fékek már bonyolultabbak. Ha már láttad közelrõl a saját Runneredet, tudhatod, hogy a fékek hidraulikusak, tehát szó sincs bowdenek akasztgatásáról. Ellenben ha a fékcsövek a másik oldali fõfékhengerig is elérnek, megoldható a dolog. Csak kicsit problémás a dolog, le kell engedni a fékfolyadékból, utána pedig légteleníteni. Mondjuk hogy ez miért lenne neked jó, nem értem, de mindenkink lehetnek hülye hobbijai.

Ha találsz olyan kapcsolót, ami felmegy jobbra, a gázkar mellé (a gyári bal oldali kapcsoló nem, segítek) és lehet vele annyi funkciót kapcsolni, mint a gyárival, megoldható. Persze ugyanez kell az eredetileg jobb oldali kapcsolóval is. Nem vagyok benne biztos, hogy találsz ilyet, de attól még lehet, hogy van. A fékek már bonyolultabbak. Ha már láttad közelrõl a saját Runneredet, tudhatod, hogy a fékek hidraulikusak, tehát szó sincs bowdenek akasztgatásáról. Ellenben ha a fékcsövek a másik oldali fõfékhengerig is elérnek, megoldható a dolog. Csak kicsit problémás a dolog, le kell engedni a fékfolyadékból, utána pedig légteleníteni. Mondjuk hogy ez miért lenne neked jó, nem értem, de mindenkink lehetnek hülye hobbijai.
Egyértelmû neurológiai probléma, fordulj orvoshoz
Pontosan ahogy az 1.es írta .Neurológiai probléma ! Menj el dokihoz , mert lehet ez csak még az elsõ tünete valami betegségnek !
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat
Fogj egy bármilyen csövet, és nézz át rajta egy szemmel. Akár wc-papír guriga is megteszi. Figyeld meg, melyik szemeddel néztél át rajta. Ha a bal szemeddel, akkor az a domináns, és azért csak a jobbot tudod külön becsukni.

Szerdán voltam Spinning edzésen, és péntek reggel ébredtem arra, hogy gyakorlatilag nem tudok menni. Ez a bal lábamban már alább hagyott, de a jobb lábam még mindig fáj, voltam orvosnál aki azt mondta, hogy pihentetés csak, tényleg?

Edzők válaszát is várom, hogy mi a teendő?

Legjobb válasz: izomláz miatt elmentél orvoshoz ha jól értem?:))) nézz utána az edzés utáni nyújtásoknak és hideg-meleg váltó zuhany legyen legközelebb edzés után. ha jövõ hét szerdán is még érzel komolyabb fájdalmat,akkor menj vissza az orvoshoz. derék problémád nem volt,vagy nincs? mert ha nem izomláz miatt volt a bénulás,akkor az egészen más tészta.

izomláz miatt elmentél orvoshoz ha jól értem?:) )) nézz utána az edzés utáni nyújtásoknak és hideg-meleg váltó zuhany legyen legközelebb edzés után. ha jövõ hét szerdán is még érzel komolyabb fájdalmat, akkor menj vissza az orvoshoz. derék problémád nem volt, vagy nincs? mert ha nem izomláz miatt volt a bénulás, akkor az egészen más tészta.
Izomlaz orvoslas az sztk-ban :) Melyik osztalyra mentel (remelen nem ful-orr-gegeszetre) ... biztosan az urologia :D Muhaha :D Ez jo volt, koszonom: felviditottad a napom :)
aztakicseszettmindenkiténilyetmégnempipáltamOo izomlázra orvos aaaaa
Lopott Idõ
Lopott idõ
megelõztek :( Na mindegy, nézd meg, szerintem jó kis film :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megyek is nézni :)

Az normális szerintetek hogy reggelenként a bal mellemből 240ml-t, a jobb mellemből pedig csak 40ml-t tudok lefejni? Ugyanannyi ideig fejem mind a 2-t. Begyulladva nincs, nem fáj.

Legjobb válasz: igen..nekem is így volt a jobbikból ömlött és rengeteget le tudtam fejni kb 200 ml-t míg a balból épp 30 ml-t..így volt kezdettõl. és nekem se volt semmi bajom ne aggódj ezen

igen..nekem is így volt a jobbikból ömlött és rengeteget le tudtam fejni kb 200 ml-t míg a balból épp 30 ml-t..így volt kezdettõl. és nekem se volt semmi bajom ne aggódj ezen
Igen, nagy különbség is lehet a két mell tejtermelése között (merthogy nincsenek kapcsolatban egymással ilyen szempontból). Megpróbálhatod a gyengébbiket többször fejni napközben, azzal sikerülhet növelni a termelést, de ha nem, az sem vészes. Ettõl még sikerülhet fenntartani ill. fokozni az összmennyiséget. (Gondolom, akkor lefejt anyatejet adsz a babádnak.)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!Igen lefejt anyatejet iszik.
nekem is így volt. egyikböl 100-120 lejött a másikból 20 mili. èn még talán a fejem tetejére is álltam, hogy több tejem legyen, szoptattam fejtem szinte óránként de volt hogy félóra sem telt el és ment vissza cicire, és még sem lett több tejem.
nem is gondoltam, hogy ekkora különbség is lehet a kettõ között. nekem amikor az egyikben 30 van a másikban 80 kb


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!