Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom hogy csak a (4612 db)

Hölgyek! Küzdeni értetek? De meddig éri meg véleményetek szerint? Mikor van az amikor már te is tudod hogy csak a hülyitésról és az egó fényezésedről szól a dolog?

Úgy értem küzd egy férfi,küzdjön egy nőért ez így rendben,de mikor tudhatja azt egy férfi amikor már csak az egó fényezésről van szó?

Legjobb válasz: Én személy szerint csak akkor várom el a küzdést a férfi részérõl,ha tudom,hogy tetszik,és nagyon szeretnék kapcsolatot vele,csak a naivitásom,a szégyenlõsségem,bátortalanságom miatt nem mernék lépni.Akkor küzdjön értem amíg meg nem csókol,amíg nem borulok a nyakába.. Ha viszont nem jön be a férfi szexuálisan,ha nem vonzódóm hozzá semmi téren,akkor nem hülyítem,nem akarom,hogy küzdjön.Akkor viszont már az elsõ alkalommal meg is mondanám,ha tudnám,hogy õ vonzódik hozzám..Nincs értelme szédíteni a másikat.

Én személy szerint csak akkor várom el a küzdést a férfi részérõl, ha tudom, hogy tetszik, és nagyon szeretnék kapcsolatot vele, csak a naivitásom, a szégyenlõsségem, bátortalanságom miatt nem mernék lépni.Akkor küzdjön értem amíg meg nem csókol, amíg nem borulok a nyakába.. Ha viszont nem jön be a férfi szexuálisan, ha nem vonzódóm hozzá semmi téren, akkor nem hülyítem, nem akarom, hogy küzdjön.Akkor viszont már az elsõ alkalommal meg is mondanám, ha tudnám, hogy õ vonzódik hozzám..Nincs értelme szédíteni a másikat.
Ez az egész küzdés egy baromság. Nagyon nyomós oka van annak, ha én nemet mondok annak ellenére, hogy igent gondolok. A nem az általában nem, és ezt a nõk többsége is így gondolja. Aki nem, az szerintem egész egyszerûen idióta.
ha valaki tetszik, annak a közeledésére nem mondok nem-et. nálam a nem, valóban nem, azt jelenti: nem jössz be, nem kellesz, ne strapáld magad mert komolyan mondtam. ha kapcsolaton belül történik mondjuk egy szakítás és utána küzd az illetõ és nem-et mondok, ott meg is indoklom, miért. többnyire azért, mert elvesztettem a bizalmat. de ilyenkor még lehet küzdeni, attól függ mirõl van szó. ha kisebb dolog, akkor esélyt kap, ha bebizonyítja hogy érdemes a bizalmamra. de félévekig, évekig nem kínzok senkit. a mai férfiak 1 hónapig is alig képesek várni (gondolok itt a szexre. sokan elvárják hogy elõzetes ismerettség nélkül, a 3.-4. randin legyen szex. erre azért nem-et mondok, mert csak olyannal vagyok hajlandó együtt lenni, aki iránt mélyebb érzések is kiakalultak. na ilyen esetben küzdjön szépen addig, míg meg nem ismertük egymást normálisan).
Ja és a hülyítõk pedig szemétládák, nem érdemes foglalkoznod velük.
Már kiírtad a virágküldõs kérdést ma, meg elõtte is jópárat. Szerintem felejtsd el alányt, ha két hónapig feléd se mukkantott, akkor nem érdekled és tényleg vége. Szóval a te esetedben már csak hülyét csinálsz magadból.
A kérdező hozzászólása: Az én esetemben nem 2 hónap hanem 1 hónapról van szó, úgy hogy szerintem keversz valakivel..
A kérdező hozzászólása: ma 16:09 Igen ez szakításos sztori, viszont sajnos indok az nincs...semmi és semmi és semmi..szerintem egyszerüen nem tudja mit akar jó maga sem..ez a legrosszabb az egészben, a szakítás okát sem tudom a mai napig.
Az én esetem bonyolultabb volt a párommal. Az exembe voltam halálosan szerelmes(legalábbis azt hittem), mindenkibe õt kerestem és a párom nem hasonlított rá, bár vonzott, mint férfi. Rengetegszer elutasítottam, de õ lehengerlõ szöveggel mindig rá vett egy-egy találkára(persze csak mint barátok). 3 hónap után írt egy üzenetet, hogy többé ne beszéljünk, ne találkozzunk egymással, mert megõrül értem. Fájó szívvel, de teljesítettem az akaratát megszakítottam vele a kapcsolatot. Aztán hetekkel késõbb véletlen összefutottunk egy szórakozóhelyen, felcsillant a szeme mikor meglátott, szerelmet vallott, ekkor jöttem rá, hogy én is szeretem õt. 4 éve élünk együtt.
Az egófényezéshez a férfiak is értenek ám! :) Egyébként én sem adok biztatást olyannak, akinek nincs esélye! Ha sok esélye van, sok biztatást adok, ha kevés, akkor keveset. :) De azt igenis elvárom, hogy küzdjenek értem, mert a pasik nagyon is hajlamosak evidensnek venni, hogy a nõ ott van, és aztán hamar ellaposodik a dolog!
Ha esetleg sikerül ezt megfejtened akkor szabadalmaztasd:)
Kezdj el Pilates-ezni, vannak jó könyvek , nem kell edzõhöz menni... ha rendesen csinálod akkor jó alakod lesz.
szerintem hullahoppozz. attol állítólag lapos lesz a hasad, és jó alakod lesz, és szerintem a melled is megmarad, és nem ereszkedik meg a bõröd.
ha fogyni akarsz, az nem onnan megy, ahonnan szeretnéd, ez hülyeség, célzott fogyás nincs... Tornázz sokat, mindenfelé, a bõrödet kend be rendszeresen, esetleg kipróbálhatsz bõrfeszesítõ krémeket és váltózuhanyt. Bár ez adottság kérdése inkább. Az is, hogy a melledbõl fogysz-e. Gondolom akkor ezekre a helyekre hízol legkönnyebben. Van egy rossz hírem: ez azt jelenti, hogy innen szabadulsz meg legnehezebben a feleslegtõl. Javaslom, ne a csodaszerekben és gyors sikert ígérõ hüyleségekben bízz. Lassan fogyj, akkor a bõrödnek se árt meg. És tölts le valami jó kis kardios vagy jól átmozgatós videót. :D És járj el futni. Sok sikert!
Azt a testrészt amit nem akarsz lefogyasztani tornáztatni kell.
jó ötlet! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, aki írt! Valaki ajánlott futást, nos azt sajnos nem tudok, egy korábbi síbalesetben csúnyán sérült a térdem, és rettentõen szúr már egy fél órás séta után is. :( Korábban(5 éve) még versenyszerûen úsztam, de mióta feljött a felesleg azóta nem nagyon merek bikinire vetkõzni, pedig nagyon szívesen úsznék...
"Korábban(5 éve) még versenyszerûen úsztam, de mióta feljött a felesleg" Hát ha ugyanazt a táplálkozási szintet csinálod, akkor ne csodálkozz. Változtass az étrendeden és jó lesz.
pedig az úszás lenne a legjobb, fõleg a térdednek
Vegyél egy úszódreszt, egyébként se bikiniben úsztál versenyszerûen gondolom. Ne törödj ilyen butaságokkal, ha szívesen úsznál menj úszni.


Biztos forrásból tudom, hogy csak a barátjának tekint. De ettõl függetlenlenül bevalljam neki érzéseim?

Nagyon nehezen bírom magamban tartani, hátha megkönnyebbülnék ,de ha elmondom neki, akkor meg feleslegesen leégetem magam és a barátság is tönkremehet. Viszont abban reménykedek, ha bevallom érzéseimet iránta, nem fog visszautasítani. Szerintetek?

Legjobb válasz: Valljad be neki , kitudja , lehet hogy õ is érez valamit irántad!

Valljad be neki , kitudja , lehet hogy õ is érez valamit irántad!
masztíz egyet majd attól könnyebb lesz
Hát megesik... majd lesz más. Igen, igen, tudom, perpill ez sovány vigasz.
A kérdező hozzászólása: Gyerekek nagy szr az egész. Közben elment randira egy másik sráccal és már csókolozott is vele. Mindezt az orrom alá dörgölve közölte. Hát köszönöm szépen.... Bocsi hogy most írtam csak azóta nem gyakoriztam.
A kérdező hozzászólása: Akkor ebben az eseteben remélem errõl van szó. Majd megírom mi lett.
Na ez nem feltétlen biztos forrás. A barátnõ lehet féltékeny/irigy/rosszindulatú is. Sok példa volt már rá...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha lesz jó alkalom rá megmondom neki, de egyébként a barátnõje mondta úgyhogy nem fûzök sok reményt hozzá. :/
Biztos csak a halál. Szerintem is valld be neki. Megkönnyebbülsz majd.
Ha szereted, akkor mindenképpen valljad be neki. Az is lehet, hogy õ is szeret téged, csak titkolja. Nem hinném, hogy veszítenél vele valamit, ha megmondanád neki. Sok sikert! (:
A kérdező hozzászólása: Már nagyjából túltettem magam rajta, de azért bízok benne majd talán egyszer lesz belõle valami, ha még tetszeni fog egyáltalán. Mindenesetre köszönöm a válaszokat! Sajnos nem Happy End lett a vége.

Mennyire normális, hogy 6 hetes terhességnél, csak 8mm-es a petezsák? Az orvos azt mondta, hogy épp szélű petezsákról van szó, de szerinte fiatalabb a terhesség, egy héttel. De pontosan tudom, hogy csak a 6 hét stimmel.

Csináltam is az együtt létünk után 2 héttel egy terhességi tesztet,ami nagyon halvány pozitív volt.És 6nap alatt,erősebb lett,mint a kontrol vonal.Ezért is kizárt,hogy csak 5 hetes terhes legyek,mert,ha csak egy hetes terhes lettem volna akkor,azt még nincs az a terhességi teszt ami kimutatná.Szikhólyag még nem látható.Szerintetek?

Legjobb válasz: Tenyleg 5 hetesnek felel meg, de hallottam mar ilyet, hogy vegul lett ott baba is. Gondolom visszahivott a dokid kb 1 het mulva (vagy 2?). Addig is pihenj, aludj amennyit csak tudsz (munka utan), ugy hallottam kell a pihenes ahhoz, hogy tudjon fejlodni. Drukkolok! Irj majd, ha voltal dokinal!

Tenyleg 5 hetesnek felel meg, de hallottam mar ilyet, hogy vegul lett ott baba is. Gondolom visszahivott a dokid kb 1 het mulva (vagy 2?). Addig is pihenj, aludj amennyit csak tudsz (munka utan), ugy hallottam kell a pihenes ahhoz, hogy tudjon fejlodni. Drukkolok! Irj majd, ha voltal dokinal!
Nekem szinte ugyanez volt mindkét gyerekemnél: 5 hét 6 naposan 8 mm-es petezsák. Az elsõnél szikhólyag látható, a másodiknál csak sejthetõ. Az elsõnél 1 hét múlva, a másodiknál 2 hét múlva lett szívhang is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bizrató szavakat.Hétfõre rendelt vissza az orvos, de ez a pár nap is, egy örökké valóságnak tünik.Nagyon szeretném, hogy ebbõl a terhességbõl, egy egészséges baba is legyen.
Szia! Nekem 5 hetesen volt a manóm 8, 4mm. Most 10 hetes vagyok 32mm a petezsák és dobog a picim szivecskéje. Ne aggódj, minden rendben lesz! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma voltam a dokinál, de pénteken is be kellett mennem a korházba, mert el kezdtem vérezgetni.Uh-n 9*3mm-es petezsákot láttak és kaptam hormon gyógyszert.Ma az orvosom belém vágta az ideget, mert azt mondta, hogy el halt a terhesség, menjek kaparásra.De a papíromra meg 11*7mm-es petezsákot írt.Ha el van halva a terhesség akkor hogy nõhet ennyit a petezsák????Kétségbe vagyok esve!!!:
Szia! Sajnalom, hogy nem kaptal jo hireket. Lehetseges, hogy nem latott a pzsakban szikholyagot, vagy embriot. :-( Szerintem vissza kene menned, megkerni, hogy magyarazza el Neked a helyzetet, mert igy bizonytalansagban vagy. Es/vagy elmenni egy masik orvoshoz, kikerni a velemenyet!
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek be a kórházba.Ha nem látnak õk sem változást, akkor azt mondták be kell fejezni a terhességet.Ez már a második ilyen!Ez bórzasztó.Csak a 1, 5éves lányom tartja bennem a lelket.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ebbõl nem lett baba!
Sajnalom! Legkozelebb osszejon, kitartas!

FONTOS! Beadtam már levélbe a jelentkezésemet egyetemre, de megbántam és egy másik egyetemet szeretnék bejelölni, de úgy tudom hogy csak a sorrendet lehet módosítani. Valami megoldás?

.

Legjobb válasz: Nem kell stresszelni, a késõbbiekben 1 alkalommal tudod majd módosítani a sorrendet (tavaly így volt, és gondolom ebben az évben sem fog változni), de csak egyetlen alkalommal, jól gondold meg!

Nem kell stresszelni, a késõbbiekben 1 alkalommal tudod majd módosítani a sorrendet (tavaly így volt, és gondolom ebben az évben sem fog változni), de csak egyetlen alkalommal, jól gondold meg!
Hagyományos módon felvételiztél?
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy a sorrendet lehet módosítani.De egy olyan egyetemet szeretnék beírni ami nem szerepel az eddig beírtak közt.
A kérdező hozzászólása: igen, levélben küldtem el.Az a baj õszintén hogy bejelöltem egy egyetem több szakát is, de Pestet nem jelöltem be..és most meg több visszajelzést is kaptam hogy érdemesebb lenne csak oda menni, meg kiderült közbe hogy sok osztálytársam is oda adja be.
ilyen hirtelen jött fellángolásnak nem szokott jó vége lenni. Amúgy nem tudom. Ha befizetted sztem sehogy sem lehet. Max e-felvi, de azért újra fizetned kell. Fel kellene õket hivni.
A kérdező hozzászólása: inkább kifizetném azt a pár ezer forintot..holnap felhívom õket, holnap van a határidõ éjfélig, hátha lehet valamit még intézni . köszönöm a segítségeteket ! ha valakinek van még valami ötlete várom
Holnap az Ügyfélszolgálaltot hívd fel mindenképp, hogy újra kell-e akkor még most jelentkeznek a másik eltörlésével (ekkor valószínû újra be kell fizetned a pénzt) vagy mostmár esélytelen. http://www.felvi.hu/felveteli/felveteli_segitseg/ugyfelszolg..
Hát, talán tudod kérni, hogy vegyék semmisnek, de akkor holnap hívd fel az Ügyfélszolgálatot, hátha adnak még lapot. De arra számíts, hogy a regisztrációs díjat megint be kell fizetned.

Honnan tudom hogy csak a szexre kellek neki? néha az látszik néha meg az hogy nem.

Legjobb válasz: hát attól függ mennyi idõsek vagytok. Egyrészt. Másrészt ha már ekkora dilemmáid vannak, akkor nem vagy biztos benne, hogy valóban szeret, szóval lehet hogy jók a megérzéseid. Azzal bújj ágyba akinél nem érzel ilyen bizonytalanságot, hanem csak pozitív dolgokat érzel. 27/N

hát attól függ mennyi idõsek vagytok. Egyrészt. Másrészt ha már ekkora dilemmáid vannak, akkor nem vagy biztos benne, hogy valóban szeret, szóval lehet hogy jók a megérzéseid. Azzal bújj ágyba akinél nem érzel ilyen bizonytalanságot, hanem csak pozitív dolgokat érzel. 27/N
Kicsit több részletet is megadhattál volna, mert így elég nehéz jó választ adni...
A buta nõket könnyû felszedni....ha buta vagy akkor bele is fogsz szaladni bármilyen választ is írunk... nekem van pl egy kis vityillóm Dubai-ba...nem kukizhatom össze a hüvelyed? 22/F
A kérdező hozzászólása: Szóval én lány vagyok, 17 éves, õ meg 23. 2 éve járunk, és már csináltuk is, nem beszédes, inkább csak én, azt érzem hogy nem érdekli amit mondok, de a szex meg igen.De néha meg a szex nem érdekli, de az sem amit mondok.Egyébként a második válaszoló igazat mond, csak õ ilyen furcsa.Kerüli az embereket, visszahúzódó, nehéz eset...Tudna valaki segíteni ezek alapján?
A kérdező hozzászólása: Ja bocs a harmadik válaszoló mond igazat szerintem.

Keményedik a hasatok ma? 25 hetes vagyok és ma párszor bekeményedett. De csak legalul. Nem tudom hogy csak a baba feszül-e neki, vagy keményedés. Béres MagneB6-ot szedek 1-et. Pár másodpercig tart csak.

Ma amúgy is egyfolytában izeg mozog a babám, lehet hogy Õ feszül csak neki a hasfalamnak? Holnap megyek dokihoz, mindenképp mondom neki, de izgulok hogy baj van-e.

Legjobb válasz: Szia! Biztos nem baj,nekem amióta megmozdult,állandóan keményedik legalul.31hetes km

Szia! Biztos nem baj, nekem amióta megmozdult, állandóan keményedik legalul.31hetes km
magnerot 3X2 ha keményedsz, és sok pihi, meg idõnként egy kis alkohol, mert az is ellazít, ez egyre gyakrabban lehet ilyen. nem baj, ha a méhszáj nem érintett, de ez holnap kiderül... drukkolok, nem lesz baj, akkor jó, ha napi 10nél kevesebb ilyen van és egy órában nincs négynél több. nekem az elõzõnél volt nagyon sok már a 27. héttõl, most még félidõnél sem vagyok és máris van, nem kell megijedni, de pihenni kell, inkább ülj, mint áljj és inkább feküdj, mint ülj, ha dolgozol azt hagyd most már abba
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. Lehet az idõtõl van mert most este érzem, de a babám megállás nélkül mozog. Remélem nem lesz baj.

Egy videóról hogyan tudom külön csak a zenét elmenteni? Milyen program kell hozzá? Hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Ha youtuben fent van,akkor töltsd le az Atube Catcher programot.Ott tudsz letölteni sokféle videó- és zeneformátumban! tehát lehet úgy,hogy csak a hangot mented el!

Ha youtuben fent van, akkor töltsd le az Atube Catcher programot.Ott tudsz letölteni sokféle videó- és zeneformátumban! tehát lehet úgy, hogy csak a hangot mented el!
Nem írtad a videó formátumát...ha avi, akkor VirtualDub vagy NanDub-bal leszedheted a hangot... http://www.freeweb.hu/fgab/video/Szinkron_leszedese/szinkron.. Ha dvd, akkor DVD Audio Extractor http://download.chip.eu/hu/download_hu_1452750.html 30 napig használhatod...
A kérdező hozzászólása: és azzal hogyan kell? én csak magát a videót tudom leszedni, külön a zenét viszont nem...
A kérdező hozzászólása: kedves második válaszoló, köszi :) sikerült:D
Kemény csaj...
Gondolom, ha csak szexre kell és õ ebbe nem megy bele, akkor tovább keresek.
Semmit, keresek másikat.
Hogy rosszul gondolja, nem csak szexre kellene. Takarításra is alkalmaznám.
Miért rosszabb a nyári kaland? :-)
"Hmm akkor ez nehezebb lesz mint gondoltam"- ezt :)
Én azt h hmmm nem csak szép, okos is :) :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!