Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom hogy csak (6240 db)

Hogyan tudok legegyszerűbben beindítani egy ATX tápot ha nem akarom alaplapra kötni? Vannak olyan dolgaim amik 12 voltosak és szeretném őket használni de nem tudom hogyan! A táp nagyon jól működik csak nem tudom hogyan kapcsoljam be önmagában

Legjobb válasz: A 20 vagy 24 pólusú csatlakozón találsz egy zöld színû vezetéket ezt bármelyik fekete színûvel összekötve beindul a táp, ha adsz neki 230V-ot. A Zöld vezetéken +5V van, nem fog megrázni ne félj, a fekete pedig a közös pontja a kimenõ tápoknak. a 12V pedig nem pontosan 12V, általában 11-12.5V között változik a terheléstõl függõen.

A 20 vagy 24 pólusú csatlakozón találsz egy zöld színû vezetéket ezt bármelyik fekete színûvel összekötve beindul a táp, ha adsz neki 230V-ot. A Zöld vezetéken +5V van, nem fog megrázni ne félj, a fekete pedig a közös pontja a kimenõ tápoknak. a 12V pedig nem pontosan 12V, általában 11-12.5V között változik a terheléstõl függõen.
Miket hajtanál meg róla? Egyébként régi (AT) tápoknak van külön bekapcsoló gombjuk. Vegyél olyat, vagy csinálj egyet.
Vigyázz! Ha a kimenetet (5V, 12V) nem terheled le indításkor, akkor "megfut" a táp, és akkor kuka!
A kérdező hozzászólása: Kösz bevált! Minek nekem AT táp ha van ATX?! Na ez jó nagy hülyeség! Beindítottam üresen, semmi baja sem lett!!! Már bocs!
Kemény csaj...
Gondolom, ha csak szexre kell és õ ebbe nem megy bele, akkor tovább keresek.
Semmit, keresek másikat.
Hogy rosszul gondolja, nem csak szexre kellene. Takarításra is alkalmaznám.
Miért rosszabb a nyári kaland? :-)
"Hmm akkor ez nehezebb lesz mint gondoltam"- ezt :)
Én azt h hmmm nem csak szép, okos is :) :D

Honnan tudom, hogy csak szexre kellek vagy komolyan gondolja?

Legjobb válasz: Nem tudom, szerintem ezt érzi az ember. Ha érdeklõdik, kíváncsi rád, kérdez, pl.hogy hogy telik 1-1 napod, vagy bármi, ha vannak közös programok a szexen kívül, ha odafigyel rád, stb., akkor szerintem nem a szexre kellessz nekii, ha viszont amikor együtt vagytok akkor is csak ezen jár az agya, nem kérdez, nem érdekli, hogy mi van veled, nem beszélgettek más dolgokról, akkor valószínû, hogy csak kihasznál. :/ (Amúgy nem akarlak megbántani, de ha nem tudod, hogy arra kellessz e neki, vagy sem, akkor szerintem nem biztos, hogy jó ötlet volt neki ilyen hamar odaadni magad, mert akkor valószínûleg nem ismeritek még egymást annyira.) 20/L

Nem tudom, szerintem ezt érzi az ember. Ha érdeklõdik, kíváncsi rád, kérdez, pl.hogy hogy telik 1-1 napod, vagy bármi, ha vannak közös programok a szexen kívül, ha odafigyel rád, stb., akkor szerintem nem a szexre kellessz nekii, ha viszont amikor együtt vagytok akkor is csak ezen jár az agya, nem kérdez, nem érdekli, hogy mi van veled, nem beszélgettek más dolgokról, akkor valószínû, hogy csak kihasznál. :/ (Amúgy nem akarlak megbántani, de ha nem tudod, hogy arra kellessz e neki, vagy sem, akkor szerintem nem biztos, hogy jó ötlet volt neki ilyen hamar odaadni magad, mert akkor valószínûleg nem ismeritek még egymást annyira.) 20/L
A kérdező hozzászólása: Szeretném még azt hozzátenni, hogy 2 hónapja vagyunk együtt és kb vagy 10x szexeltünk már.De ez semmit nem jelent.Elég vagyok annyinak, hogy van kit dugogatni, vagy komolyan gondolja?
Azt nem írtad, hogy te mit szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Komolyat szeretnék!
Tájékoztatni kellene errõl õt is :)
Elvileg a Nyugatinál van egy bolt a meki melett, ahol lehet kapni ilyen kis szerkezetet, ami amiket, ha a fejre tapasztasz megmondja, hogy az adott gondolat komoly-e vagy csak komolytalan. Egy ilyet szerezz be és minden gondod megoldódik.
Azt én is ismerem! A Komoly gondolatok boltja.
Ha nem ismered önmagad, ha nem ismered a másikat... az még nem kapcsolat. A szexbõl nem lehet következtetni erre. De ha figyelmes veled, akkor valószínûleg tényleg szeret.
már régi a kérdés, nem tudom azóta mi történt, de szerintem ezt nem lehet tudni. Én 9 hónapja ismertem a srácot, volt bnõje is, mégis sokat beszélgettünk, törõdött velem nagyon is, elérte, már akkor szerelmes lettem belé amikor még foglalt volt, 9 hónap után kezdtünk közelebb kerülni, késõbb volt szex is (ekkor már pár hónapja nem volt bnõje) mégsem gondolta komolyan...errõl ennyit. és az egyik legjobb barátom volt.


A vaterán regisztráció után azonnal hány terméket tudunk venni? Hogyan legyen az, hogy korlátlan számban tudjunk venni azonnal? Mert úgy tudom, hogy csak kettőt lehet.

Legjobb válasz: Én nem tudok ilyen korlátozásról, de azt azért tudni kell, hogy több regisztrációs szint is van, az elsõn még csak venni tudsz (gondolom itt lehet esetleg korlátozás), az eladáshoz jóvá kell hagyatni a regisztrációt meg 100 HUF-t át kell utalni (ez mindenképpen korlátlan fiók).

Én nem tudok ilyen korlátozásról, de azt azért tudni kell, hogy több regisztrációs szint is van, az elsõn még csak venni tudsz (gondolom itt lehet esetleg korlátozás), az eladáshoz jóvá kell hagyatni a regisztrációt meg 100 HUF-t át kell utalni (ez mindenképpen korlátlan fiók).

Este amikor alszol tudod, hogy csak álmodsz és nem a valóság? Irányítani tudod az álmaid?

Legjobb válasz: Irányítani azt nem tudom, de van néhány olyan alkalom, amikor tudom, hogy ez csak egy álom.:)

Irányítani azt nem tudom, de van néhány olyan alkalom, amikor tudom, hogy ez csak egy álom.:)
Én sokszor tudom irányítani. Ilyenkor minden olyat megcsinálok amit a való életben nem merek.Tök jó
szia!én tudom irányítani és nagyon jó....egyszer össze kevertem az álmomat a valósággal :D az elég ciki voltxD
Elõfordul, hogy képes vagyok irányítani õket, olyankor úgy érzem, fittebben és éberebben kelek reggel. Erre a célra nagyon hasznos, más értelmét nem igazán látom. Jobban szeretem a spontán, nem "megrendezett" álmokat, mert mindig lenyûgöznek. Rám alapállapotban szinte egyáltalán nem jellemzõ, hogy érzékeljem a különbséget, úgy élem meg az álmaimat is, mint a valóságot.
de h csináljátok? h irányitjátok? én már próbáltam...nem jött össze :D
Én csak a rémálmaimat tudom irányítani, és olyan érzésem van, hogy tudom hogy álmodom, de nem tudok felébredni, de ugyanakkor megvan az az érzés is, hogy tudni akarom mi lesz a vége, és amikor irányítom, akkor még roszabb lesz, mint elõtte volt... Szóval inkább nem piszkálnék bele szívem szerint:) De ott az életmentõ ébresztõóra... Álltalában az megoldja az ilyen gondjaimat...:)
Én nagyon ritkán tudom irányítani az álmaim, az olyankor nagyon jó, de általában csak a rémálmaimkor tudom, hogy ez egy álom. Viszont az gyakran elõfordul velem, hogy nem vagyok biztos benne, egy "hétköznapibb" dolog egy pár héttel azelõtti álmomban történt-e meg, vagy igazából. Ez elég kellemetlen tud lenni.. :D

Hölgyek! Küzdeni értetek? De meddig éri meg véleményetek szerint? Mikor van az amikor már te is tudod hogy csak a hülyitésról és az egó fényezésedről szól a dolog?

Úgy értem küzd egy férfi,küzdjön egy nőért ez így rendben,de mikor tudhatja azt egy férfi amikor már csak az egó fényezésről van szó?

Legjobb válasz: Én személy szerint csak akkor várom el a küzdést a férfi részérõl,ha tudom,hogy tetszik,és nagyon szeretnék kapcsolatot vele,csak a naivitásom,a szégyenlõsségem,bátortalanságom miatt nem mernék lépni.Akkor küzdjön értem amíg meg nem csókol,amíg nem borulok a nyakába.. Ha viszont nem jön be a férfi szexuálisan,ha nem vonzódóm hozzá semmi téren,akkor nem hülyítem,nem akarom,hogy küzdjön.Akkor viszont már az elsõ alkalommal meg is mondanám,ha tudnám,hogy õ vonzódik hozzám..Nincs értelme szédíteni a másikat.

Én személy szerint csak akkor várom el a küzdést a férfi részérõl, ha tudom, hogy tetszik, és nagyon szeretnék kapcsolatot vele, csak a naivitásom, a szégyenlõsségem, bátortalanságom miatt nem mernék lépni.Akkor küzdjön értem amíg meg nem csókol, amíg nem borulok a nyakába.. Ha viszont nem jön be a férfi szexuálisan, ha nem vonzódóm hozzá semmi téren, akkor nem hülyítem, nem akarom, hogy küzdjön.Akkor viszont már az elsõ alkalommal meg is mondanám, ha tudnám, hogy õ vonzódik hozzám..Nincs értelme szédíteni a másikat.
Ez az egész küzdés egy baromság. Nagyon nyomós oka van annak, ha én nemet mondok annak ellenére, hogy igent gondolok. A nem az általában nem, és ezt a nõk többsége is így gondolja. Aki nem, az szerintem egész egyszerûen idióta.
ha valaki tetszik, annak a közeledésére nem mondok nem-et. nálam a nem, valóban nem, azt jelenti: nem jössz be, nem kellesz, ne strapáld magad mert komolyan mondtam. ha kapcsolaton belül történik mondjuk egy szakítás és utána küzd az illetõ és nem-et mondok, ott meg is indoklom, miért. többnyire azért, mert elvesztettem a bizalmat. de ilyenkor még lehet küzdeni, attól függ mirõl van szó. ha kisebb dolog, akkor esélyt kap, ha bebizonyítja hogy érdemes a bizalmamra. de félévekig, évekig nem kínzok senkit. a mai férfiak 1 hónapig is alig képesek várni (gondolok itt a szexre. sokan elvárják hogy elõzetes ismerettség nélkül, a 3.-4. randin legyen szex. erre azért nem-et mondok, mert csak olyannal vagyok hajlandó együtt lenni, aki iránt mélyebb érzések is kiakalultak. na ilyen esetben küzdjön szépen addig, míg meg nem ismertük egymást normálisan).
Ja és a hülyítõk pedig szemétládák, nem érdemes foglalkoznod velük.
Már kiírtad a virágküldõs kérdést ma, meg elõtte is jópárat. Szerintem felejtsd el alányt, ha két hónapig feléd se mukkantott, akkor nem érdekled és tényleg vége. Szóval a te esetedben már csak hülyét csinálsz magadból.
A kérdező hozzászólása: Az én esetemben nem 2 hónap hanem 1 hónapról van szó, úgy hogy szerintem keversz valakivel..
A kérdező hozzászólása: ma 16:09 Igen ez szakításos sztori, viszont sajnos indok az nincs...semmi és semmi és semmi..szerintem egyszerüen nem tudja mit akar jó maga sem..ez a legrosszabb az egészben, a szakítás okát sem tudom a mai napig.
Az én esetem bonyolultabb volt a párommal. Az exembe voltam halálosan szerelmes(legalábbis azt hittem), mindenkibe õt kerestem és a párom nem hasonlított rá, bár vonzott, mint férfi. Rengetegszer elutasítottam, de õ lehengerlõ szöveggel mindig rá vett egy-egy találkára(persze csak mint barátok). 3 hónap után írt egy üzenetet, hogy többé ne beszéljünk, ne találkozzunk egymással, mert megõrül értem. Fájó szívvel, de teljesítettem az akaratát megszakítottam vele a kapcsolatot. Aztán hetekkel késõbb véletlen összefutottunk egy szórakozóhelyen, felcsillant a szeme mikor meglátott, szerelmet vallott, ekkor jöttem rá, hogy én is szeretem õt. 4 éve élünk együtt.
Az egófényezéshez a férfiak is értenek ám! :) Egyébként én sem adok biztatást olyannak, akinek nincs esélye! Ha sok esélye van, sok biztatást adok, ha kevés, akkor keveset. :) De azt igenis elvárom, hogy küzdjenek értem, mert a pasik nagyon is hajlamosak evidensnek venni, hogy a nõ ott van, és aztán hamar ellaposodik a dolog!

Tudom, hogy még kicsi a kutyusom (4napmlva lesz 8hetes) de szeretném tanítgatni! Szerintem okos kutyus csak még nagyon kajla! Tudom, hogy nö a foga és azért harap vettem is neki mindent de akkor is csak emgem harapdál! Mit tegyek?

Kicsit agresszìv néha!Mit tegyek?Hogyan tanìtsanlm,és hogyan szoktassam le arròl,hogy bàntson? Egyébként gyönyörüszép és làtszik,hogy értelmes kutyus!Rotweiler és Németjuhàsz keverék

Legjobb válasz: 8 hetesen nem lehet agresszív, rosszul értékeled a viselkedését!!! Így tanácsot se lehet igazán adni, látni kéne mikor mit, hogyan, milyen állapotban csinál. Egyébként meg ha valamit túlzásba visz, korhatár nélkül ugyanaz a megoldás mind a kilencven milliárd ilyen eredetû viselkedészavarra: Le kell állítani. A kutyákkal nem olyan bonyolult a kommunikáció ilyen szempontból...

Amúgy nem lehet elhozni, ha abbahagyta a szopizást akkor sem.A 8 hetes kort nem poénból találták ki az állatorvosok. 8 hetes korára érik el azt a szocializációs szintet (amit az anyjától tanul meg az alomban)hogy egészséges kölyökként hozzád kerüljön, és ne legyen ilyen problémád, hogy harap. Az anyja megtanítja neki, hogy mekkorát lehet harapnia, hogy azzal ne okozzon fájdalmat, tehát egy "elõképzett" kutyát kapsz, akivel csak betartatni kell a szabályokat.
8 hetesen nem lehet agresszív, rosszul értékeled a viselkedését!!! Így tanácsot se lehet igazán adni, látni kéne mikor mit, hogyan, milyen állapotban csinál. Egyébként meg ha valamit túlzásba visz, korhatár nélkül ugyanaz a megoldás mind a kilencven milliárd ilyen eredetû viselkedészavarra: Le kell állítani. A kutyákkal nem olyan bonyolult a kommunikáció ilyen szempontból...
Azért harap, mert nem az alomban maradt 8 hetes koráig. Kezd a tököm tele lenni az ilyen kérdésekkel, AZÉRT HARAP A KUTYÁD MERT NEM TANULTA MEG HOL A HATÁR A JÁTÉKBAN!!! Komolyan mondom, nem viccbõl járatjuk a pofánkat folyamatosan, hogy 8 hetes kor elõtt nem hozunk el kutyát! És akkor még van aki idejön okoskodni, hogy hát miért, nem lesz semmi baja, 6 hetesen már elég nagy és nem szopizik... TESSÉK, ITT AZ ÉLÕ PÉLDA. (Kb. az ezredik ilyen kérdés, és kivétel nélkül mindegyikben 8 hetes kor elõtt elszakított kutyákról volt szó.)
"Kicsit agresszìv néha!Mit tegyek?Hogyan tanìtsanlm, és hogyan szoktassam le arròl, hogy bàntson?" A gazdája szerint agresszív, és "bántja". Tehát nem játékosan harap.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy még fiatal és nem kellett volna elhozni, de agyon csaptàk volna! És igen junior tàpot kap!vlIgyekszem minnél minöségibb dolgokat adni neki!Tudom, hogy még jàtékos de valahogy lekell szoktatnom ròla!és cannak kimondottan ilyen kiskutyàknak fogerösìtö amit ràghat és azt adom neki!
A kérdező hozzászólása: Köshzönöm a tanàcsokat!És ennek az idegesìtö személynek pedig üzenem , hogy ne oksokdj bele mindenbe tudod vannak olyan gazdàk akik bàntjàk a kutyàkat és bem tudsz ellenük mit tenni és a mi azér hoztuk el ilyen koràn mer nagyon rossz helye volt plusz agyon akartàk csapni de te mit is tudhatsz ezektöl te csak okoskodsz itt, hogy mennyire eleged van nekem meg képzeld elegem van a magadfajtàbòl, hogy oksokodik amikor semmit nem tud!! És egyébként amikor a szopizàst abba hagya akkor ellehet màr hozni oksoka úgy hogy h ate ilyen feszült emver vagy kezeltesd magad az helyett, hogy irogatsz!!
Három kutyám volt eddig, kölyökkorában mindegyik harapott. De azért harapás és agresszív harapás között nagy különbség van. A kölyök egyszerûen játszik, a te dolgod megtanítani, hogy mikor együtt vagytok, nem ez jelenti a játékot. Találj ki mást, labdázz vele, húzgálj neki rongyot vagy mittomén, légy kreatív. :-) Ha harapni kezd, hagyd ott, ne foglalkozz vele. Fontos, hogy légy következetes! Ha valamit nem szabad, azt soha nem szabad, nem csak néha. Tanítgatni is elkezdheted alapparancsokra, de csak játékosan, naponta többször, de egyszerre csak pár percig. Nem kell erõltetni, csak ameddig õ is élvezi.
a te kutyád ivott bele tegnap a vegyszerbe? akkor jobban van ezek szerint!
2-es vagyok. Nem okoskodom, pusztán veled ellentétben értek a kutyákhoz. :) Nem választunk el kutyát 8 hetes kora elõtt, 6 hetesen elkezdjük a táphoz szoktatni, ha nem szopik már akkor sem történik semmi, kapja a kölyöknek való tápot, és AZ ALOMBAN MARAD, a tesóival. Játszanak, birkóznak, SZOCIALIZÁLÓDNAK. Érdekes, hogy én vagyok aki nem ért hozzá és csak okoskodik, nekem 4 kutyából egynek sem jutott eszébe engem összeharapdálni (ja, hogy tenyésztõtõl hoztam õket), te vagy az akinek problémái vannak a kutyájával, te vagy az akit "bánt". Te tetted fel a kérdést, nem kell megsértõdni ha olyan válasz jön ami neked nem tetszik.
A kérdező hozzászólása: Jó 8hét ide vagy oda ellett hozva mert nem akartam othagyni meghalni... !!! Igen de nem vegyszeresbe ivott bele és jolvan és remélem nem gúnyosnak szántad !
nem. õszintének! szép kis kutya lehet. melyikre hasonlít jobban? a rotira vagy a németjuhászra?
A kérdező hozzászólása: Rotira detto úgy néz ki mintha fajtiszta telnne :)

Borkóstolón rúgtatok már be? Haverokkal kitaláltuk el kéne menni brahiból egyre, de azt azért mi is tudjuk, hogy csak megízlelni szabad, meginni nem. Mik a bevált taktikák, hogy ne vegyék észre, hogy leküldtünk egy keveset?

Legjobb válasz: Csak a versenyek zsûrijei nem isszák meg, hogy józanon tudjanak ítélkezni. A legtöbb borkóstolón az emberek általában úgy beb.sznak, mint a sakál. Én vagy 2 éve voltam Villányban, az egyik legnagyobb pincészetben (Sauska) volt körút az üzembez, elmagyaráztak mindent, a szürettõl a palackozásig. Aztán volt a borkóstolás, mire azzal végeztünk elég jó kedvünk lett! :) Be ugyan nem rúgtunk, te minden bort megittunk, amit elénk tettek. Mint ahogy mindenki más is. Nem szokás egy ilyen "túrán" kiköpni a bort!

Csak a versenyek zsûrijei nem isszák meg, hogy józanon tudjanak ítélkezni. A legtöbb borkóstolón az emberek általában úgy beb.sznak, mint a sakál. Én vagy 2 éve voltam Villányban, az egyik legnagyobb pincészetben (Sauska) volt körút az üzembez, elmagyaráztak mindent, a szürettõl a palackozásig. Aztán volt a borkóstolás, mire azzal végeztünk elég jó kedvünk lett! :) Be ugyan nem rúgtunk, te minden bort megittunk, amit elénk tettek. Mint ahogy mindenki más is. Nem szokás egy ilyen "túrán" kiköpni a bort!
Nagyon berúgni nem szokás. De mi is voltunk egyszer ilyen borkóstolón az egy helyi rendezvény volt idehaza nálunk. Hát páran szépen néztek ki utána, én nagyon nem ittam le magam, nekem csak volt egy kis jókedvem és ennyi. Pedig én is ittam nem keveset igaz a fehérbort nem ittam meg mert azt utálom, lehet azért voltam józanabb. De mondták is nekünk hogy ilyen rendezvényen nem szokás totál részegre inni magunkat. Szóval csak ésszel tegyétek ezt.
Hát, legutóbb az elõzõ munkaadóm ismerõsének a pincészetében voltam borkóstolón a munkatársakkal, mint "céges buli": olyan rosszak voltak a löttyök, hogy megtelt a fal mellé lerakott edény... Szóval ésszel válasszatok helyet. :D
A kérdező hozzászólása: Menni fog, ne aggódj :D Igazából addig a szintig, hogy már össze-vissza dõlöngélünk és rókázunk, nyilvános helyeken sose megyünk el. A házibuli az más, de ott ugye az az elsõ szabály, hogy ne te legyél a szervezõ!
Az egyik ismerõsöm egyszer elment egy borkóstolóra, amit pincében tartottak, mindenbõl ivott, de azt mondta, hogy lenn a hidegben még nem érezte olyan durván, aztán amikor kijött a 40 fokos melegbe, úgy beütött neki, hogy alig bírt hazamenni:D
Mi mindig berúgunk borkóstolón, én nem is tudtam, hogy nem lehet meginni a bort, csak ízlelgetni! Volt, hogy 3X is kértem ugyanabból, de nem szólt senki, és nem is néztek rám furán. Szóval szerintem csak lazán és nyugodtan igyatok, a kutya nem szólhat rátok.
Ha esetleg sikerül ezt megfejtened akkor szabadalmaztasd:)
Kezdj el Pilates-ezni, vannak jó könyvek , nem kell edzõhöz menni... ha rendesen csinálod akkor jó alakod lesz.
szerintem hullahoppozz. attol állítólag lapos lesz a hasad, és jó alakod lesz, és szerintem a melled is megmarad, és nem ereszkedik meg a bõröd.
ha fogyni akarsz, az nem onnan megy, ahonnan szeretnéd, ez hülyeség, célzott fogyás nincs... Tornázz sokat, mindenfelé, a bõrödet kend be rendszeresen, esetleg kipróbálhatsz bõrfeszesítõ krémeket és váltózuhanyt. Bár ez adottság kérdése inkább. Az is, hogy a melledbõl fogysz-e. Gondolom akkor ezekre a helyekre hízol legkönnyebben. Van egy rossz hírem: ez azt jelenti, hogy innen szabadulsz meg legnehezebben a feleslegtõl. Javaslom, ne a csodaszerekben és gyors sikert ígérõ hüyleségekben bízz. Lassan fogyj, akkor a bõrödnek se árt meg. És tölts le valami jó kis kardios vagy jól átmozgatós videót. :D És járj el futni. Sok sikert!
Azt a testrészt amit nem akarsz lefogyasztani tornáztatni kell.
jó ötlet! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, aki írt! Valaki ajánlott futást, nos azt sajnos nem tudok, egy korábbi síbalesetben csúnyán sérült a térdem, és rettentõen szúr már egy fél órás séta után is. :( Korábban(5 éve) még versenyszerûen úsztam, de mióta feljött a felesleg azóta nem nagyon merek bikinire vetkõzni, pedig nagyon szívesen úsznék...
"Korábban(5 éve) még versenyszerûen úsztam, de mióta feljött a felesleg" Hát ha ugyanazt a táplálkozási szintet csinálod, akkor ne csodálkozz. Változtass az étrendeden és jó lesz.
pedig az úszás lenne a legjobb, fõleg a térdednek
Vegyél egy úszódreszt, egyébként se bikiniben úsztál versenyszerûen gondolom. Ne törödj ilyen butaságokkal, ha szívesen úsznál menj úszni.

Mit tegyek együtt táncolok egy fiúval, (akrobatikus rock and roll) És nekem eléggé tetszik. De nem tudom hogy õ csak partnerként tekint -e rám vagy csak barátként. Hogy deríthetném ki?

6 éve táncolunk együtt.És kb. 3 éve vagyunk barátok. nekem kb. másfél éve tetszik.Sokat dumálunk.

Legjobb válasz: Meg kérdezném tõle .Tehát attól félek hogy rá menne a barátságunk ,meg az egymás iránti bizalom,mert ugye egymással táncolunk õ megtart nekem meg meg kell bíznom benne.Meg multkor fellépés elõtt egy pillanatra,csak egy pillanatra megfogta a kezem.Nagyon sokat szoktunk beszélgetni edzés elõtt,meg közben. Csak szerintem úgy viselkedik velem mint a barátjával.Hogyan mélyíthetném el ezt a barátságot ?

A kérdező hozzászólása: Meg kérdezném tõle .Tehát attól félek hogy rá menne a barátságunk , meg az egymás iránti bizalom, mert ugye egymással táncolunk õ megtart nekem meg meg kell bíznom benne.Meg multkor fellépés elõtt egy pillanatra, csak egy pillanatra megfogta a kezem.Nagyon sokat szoktunk beszélgetni edzés elõtt, meg közben. Csak szerintem úgy viselkedik velem mint a barátjával.Hogyan mélyíthetném el ezt a barátságot ?
Én azt tanácsolnám neked hogy csokold meg amikor kettesben lesztek így ha érez valamit írántad akkor vissza csokol ha viszont nem akkor nem lessz ciki az hogy elutasit mert kettrn vagytok és nem lát senki titeket vagy mond meg hogy te többet érzel a barátságnál nálla és akkor kiderül hogy mi lessz sok sikert !
A kérdező hozzászólása: köszi ! Jó ötlet csak hát lehet hogy rámenõsnek tünnék.
A kérdező hozzászólása: meg aztán félek mert ez lenne az elsõ csókom, de neki se volt még barátnõje.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!