Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom hogy a dauer (4 db)

Ha a dauerolt hajam kivasalom akkor lesz valami baja? Hogyan tudom meggyorsítani a dauer lenövését?

Legjobb válasz: ne tedd..sztem rendkívül roncsolná a hajat.eleve a dauer se tesz jót neki,nemhogy utána még vasalgatni is akarod...

ne tedd..sztem rendkívül roncsolná a hajat.eleve a dauer se tesz jót neki, nemhogy utána még vasalgatni is akarod...
Hát, lehet hogy tõbõl letörik a vasalótól. A lenövést meg nem lehet meggyorsítani. :) Nekem a végefelé körkefével volt egyenesre húzgálva. Vagy marad az hogy levágatod rövidre.

Dauert hogyan tudom eltüntetni a hajamból?

Legjobb válasz: Nem nagyon lehet Megvárod, míg lenõ/ kinõ

Nem nagyon lehet Megvárod, míg lenõ/ kinõ
Esetleg ha bevizezed és megfésülöd, nem fog annyira látszódni De pár hónap alatt lenõ és akkor ha vágatsz belõle, már alig fog látszódni
A kérdező hozzászólása: nagyon megbántam hogy bedaueroltattam :(

Hogy tudom elerni, hogy a dauer minel hamarabb kimenjen a hajambol? Mennyi idot vesz igenybe?

Legjobb válasz: HAjkisimító..:D anyunak is deuerolt és mielött ment fodrászhoz kipróbáltam a haján a hajkisimítót..:D és ki menta dauer!!!

HAjkisimító..:D anyunak is deuerolt és mielött ment fodrászhoz kipróbáltam a haján a hajkisimítót..:D és ki menta dauer!!!
A kérdező hozzászólása: Annyit meg hozzafuznek, hogy voltam mar dauerolva, es nem is volt vele gond! De most olyan mint egy szalmakazal! Mit csinaljak vele?


Mi a véleményetek a volumennövelőről vagy volumen dauer nem tudom hogy hívják?

Alapból göndör hajam van,úgy is szárítom, de a teteje egy két nap után lelapul ha megmosom, azt hallottam ennek a izének ez a lényege, tévedek??Szerintettek csináltassak??

Legjobb válasz: Nekem egyenes a hajam, és használtam hosszú ideig ezt a volumennövelõt, most pihentetem a hajam, mert mégiscsak ez egy erõs kémiai anyag ugye... Szerintem nagyon jó dolog, sokkal könnyebb így formára szárítani a hajat, és tartósabb is lesz az elkészített frizura, mert erõs tartást ad a volumendauer. A haj nem lapul le tõle, az tuti. Hogy megcsináltasd-e? Nem tudom, attól függ, hogy mennyire göndör a hajad, és hogy milyen gyorsan nõ. Mert ez is lenõ egy idõ után, és akkor a fej tetején megint lapul ám a haj... :(

Nekem egyenes a hajam, és használtam hosszú ideig ezt a volumennövelõt, most pihentetem a hajam, mert mégiscsak ez egy erõs kémiai anyag ugye... Szerintem nagyon jó dolog, sokkal könnyebb így formára szárítani a hajat, és tartósabb is lesz az elkészített frizura, mert erõs tartást ad a volumendauer. A haj nem lapul le tõle, az tuti. Hogy megcsináltasd-e? Nem tudom, attól függ, hogy mennyire göndör a hajad, és hogy milyen gyorsan nõ. Mert ez is lenõ egy idõ után, és akkor a fej tetején megint lapul ám a haj... :(
A kérdező hozzászólása: De göndörebb lesz tõle, vagy kimegy belõle a göndör??
az a célja a dauernek, hogy göndör legyen utána a haj! :) u.i.: a hullámdauer szerintem még szebb, mint a hagyományos, és az is megemeli a hajat, csak attól nem göndör lesz a haj, hanem hullámos!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!