Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom fitymám (37 db)

Körülmetéléssel
Menj orvoshoz.
nem rángatod túl sokat?! kenegesd körömvirágkrémmel ;)

2 hete végeztek rajtam TKM-et, a műtét után az orvos azt mondta hogy a féket is átvágták és hogy egy kevés fitymát hagyott rajta. Az normális dolog e hogy a fitymámat (ami maradt) nem tudom teljesen hátrahúzni jelenleg?

Se lankadt se merev állapotban csak olyan 85%-ig megy. Metélés előtt pontszerűre volt szűkülve. Esetleg ez a teljes gyógyulás után megoldódik vagy valamit elrontottak? Az első kontroll alkalmával nem mondott rá semmit a Dr. Úr. A következő kontroll 1 hét múlva lesz de nem várnék addig ha baj van. Köszönöm előre is a válaszát.

Legjobb válasz: Én azt mondom várjál még.Ha nem megy ,akkor szóljál a dokinak,próbálkozzon õ vele .Hallottam már ilyen esetrõl .

Én azt mondom várjál még.Ha nem megy , akkor szóljál a dokinak, próbálkozzon õ vele .Hallottam már ilyen esetrõl .
EE, rosszul közelíted meg szerintem. Oké, hogy ha marad bõr, akkor már nehezen lehet TKM-nek hívni, de valószínûbb akkor, hogy a leírás a helyes és nem a kifejezés. Vagyis: 1) emberünk orvosa úgy döntött, hogy bár teljes KM-et is csinálhatott volna, inkább mégis hagyott rajta egy kevés bõrt, bár egy részét eltávolította. 2) a gyógyuló fityma a makkot borítja (valamiért!), és mivel jelenleg még nem százas a gyógyulás, nem nagyon tud a makk mögé jönni. (Megjegyzés, ez 2 hét után azért picit fura, de...) 3) az orvos ezt látta és normálisnak vélte Szóval felesleges pattogni azon, hogy most akkor TKM és mije maradt a kedves paciensnek, mert felesleges. Pár nap mulva a paci elmegy kontrollra és mivel aggodalmát fejezte ki, meg fogja kérdezni az orvost részletesen – ugye meg fogod? és ugye utána elmondod itt, hogy mi is a helyzet? – addig meg úgyse lehet mást kívánni neki, mint minél gyorsabb gyógyulást és minél több megmaradt fitymát.
"EE, rosszul közelíted meg szerintem." _ Én pusztán abból indulok ki, amit a kérdezõnk állít. "Oké, hogy ha marad bõr, akkor már nehezen lehet TKM-nek hívni, de valószínûbb akkor, hogy a leírás a helyes és nem a kifejezés." _ Sajna a leírás is eléggé pontatlan. Erre próbáltam rávilágítani kérdésekkel, amiket zárójelben közbeiktattam, vagy alábiggyesztettem. A lényeget a leírásból kéne kiszedni, így azonban eléggé nehézkes. Vagyis: 1) emberünk orvosa úgy döntött, hogy bár teljes KM-et is csinálhatott volna, inkább mégis hagyott rajta egy kevés bõrt, bár egy részét eltávolította. _ Jelenleg még arról se tudunk, hogy mennyi ez a bõr, ha annyi, mert ez nincs a leírásban kifejtve SEMMILYEN formában. 2) a gyógyuló fityma a makkot borítja (valamiért!), és mivel jelenleg még nem százas a gyógyulás, nem nagyon tud a makk mögé jönni. (Megjegyzés, ez 2 hét után azért picit fura, de...) _ PICIIT?? :-o Ez így már eleve nem TKM, hanem RKM, amit a kérdezõnk leír! Hjájjj! Ezért nem kéne még jobban összezavarni a már így is éppen eléggé zavarosat! Tudom, te is jót akarsz, de most ezért nem kellett volna ide megszólalni! Bocs, elõzõ. :-( EE
Hali! Sztem olvas6tál pár dolgot tõlem, (a TKM rövidítés tõlem számazik, ) de sztem nem értetted meg, kedves Kérdezõ! A TKM a Teljes KörülMetélés rövidítése, azaz, a fitymát olyan rövidre vágják petyhüdten, hogy az mindössze csak a makk peremének aljáig (vagy addig se) ér fel. Nem húzódik rá. Ellenben te itt vmi elképesztõ zagyvaságot mondasz itt ezáltal, vagy úgy haxnálsz kifejezést, hogy nem vagy tixtában annak pontos jelentésével. És még egy életkort sem adtál meg, amit azért alapból illene itt, hogy lega abból következtetni le7sen a kérdezõ szellemi ill. fejlettségi szintjére! :-o *** Nézzük át a kérdésedet tövirõl-hegyire: "2 hete végeztek rajtam TKM-et, a mûtét után az orvos azt mondta hogy a féket is átvágták és hogy egy kevés fitymát hagyott rajta." (_ Akkor ez már csak nem le7 TKM így...) "Az normális dolog e hogy a fitymámat (ami maradt) nem tudom teljesen hátrahúzni jelenleg?" _ Így meg fõleg nem! MIT AKARSZ TE HÁTRAHÚZNI ABBÓL, AMI NINCS? ((:-O "Se lankadt se merev állapotban (vesszõ(, ) hiányzik, ...)" _ Se lankadt, se merev állapotban... MI? "csak olyan 85%-ig megy." _ MINEK A 85%-ÁIG MEGY MICSODA? A FITYMA? VAGY MI? :-o "Metélés elõtt pontszerûre volt szûkülve." _ Fényképet készítettél róla mûtét elõtt, vagy erre sem volt gondod? "Esetleg ez (A MICSODA?) a teljes gyógyulás után megoldódik vagy valamit elrontottak?" ... "A következõ kontroll 1 hét múlva lesz de nem várnék addig ha baj van." _ Bõvebb és közérthetõbb, valamint értelmesebb információk hiányában ezt ne várd, hogy itt megmondja valaki! :-o ÿ Az a baj tudod, kedves Kérdezõ, próbálnék jóindulatú, és segítõkész maradni hozzád, de olvasván ezt a "tragédiát", amit te ideírtál, nem könnyû. Azt javaslom, pontosítsd a fentieket értelmesebb, közérthetõbb formában, elküldés elõtt pedig olvasd át ismét, és ne abból indulj ki, hogy mi tudjuk, mi a bajod, hanem abból, hogy nem tudjuk, nem értjük, és f'ngunk sincs róla! Akkor talán tudunk, (a magam nevében, talán tudok is) segíteni! ((:-o Az életkorodat pedig tessék belefogalmazni! :-o ÿ Üdv: EE
Szerintem nem normális, de azért várd ki a hetet
Ha elsõ kontrollnál nem volt megjegyzése a dokinak, akkor valószínûleg rendesen gyógyulsz. Várj nyugodtan.

2, 5 éves kisfiam fityma plasztika mütéten esett átt. Hogy tudom neki ugy elmagyarázni, megértetni vele, hogy ne maradjon nyom benne? Mármint, hogy mért történt az egész.

fitymaszükület miatt kellett müteni.de ö csak egésznap sir,és azt hajtogatja,hogy ott a bibi.nem akar se pisilni sem kakilni.mit csináljak?2 napja történt a mütét

Legjobb válasz: Szia! Azt tudnod kell, h csípi a pisi a fütyijét, ezért se akar pisilni. Nálunk csak fitymafelrántás volt, de vagy 3-4 napig azt ordította pisiléskor hogy "naaaagyonfáááj", és szegény nagyon oda volt:( Én adtam neki legalább éjjelre fájdalomcsillapítót, h jobb legyen. Nem mondták h valamilyen krémmel kenegetni kell? Nekünk utána körömvirággal kellett, az gyulladáscsökkentõ is. Amúgy max. 1 hét alatt lecseng ez, megnyugszik a kis fütyije, és minden oké lesz , csak türelem! :)

Szia! Azt tudnod kell, h csípi a pisi a fütyijét, ezért se akar pisilni. Nálunk csak fitymafelrántás volt, de vagy 3-4 napig azt ordította pisiléskor hogy "naaaagyonfáááj", és szegény nagyon oda volt:( Én adtam neki legalább éjjelre fájdalomcsillapítót, h jobb legyen. Nem mondták h valamilyen krémmel kenegetni kell? Nekünk utána körömvirággal kellett, az gyulladáscsökkentõ is. Amúgy max. 1 hét alatt lecseng ez, megnyugszik a kis fütyije, és minden oké lesz , csak türelem! :)
A kérdező hozzászólása: nem kell kenegetni, hisz nyilt seb van ott, csak kamillázni.
Én egyszerûen megmondtam neki, hogy beteg volt a fütyije és a doktor bácsi meggyógyította. fog még fájni, de utána teljesen rendbe jön. Megértette, és mondja is hogy a doktor bácsi meggyógyította, viszont fél éve volt a mûtét és még mindig vagy fáj neki, vagy csak akkor a trauma volt, hogy beképzeli, hogy fáj (a doki azt mondta nem fájhat), hogy nem engedi hogy hozzányúljunk. Mindig harc a mosakodás és sírás is sokszor van belõle.
A kérdező hozzászólása: uristen, hát pont ezt szeretném elkerülni, h ilyen nagy trauma legyen belöle.fél év az már sok idö.tényleg sokkolta öt az eset.

Fitymám körül apró fehér búbok vannak, mik azok? Veszélyes? Hogy tudom azokat eltüntetni?

Legjobb válasz: Azok valószínûleg csak faggyúmirigyek. Teljesen ártalmatlanok, de ha zavar, akkor lézeres mûtéttel el lehet tüntetni õket. Amúgy sokaknak van olyan, olyanok, mint valami fehér pattanások, de nem gondolom, hogy ki lehet õket nyomni. Házi megoldással nem lehet eltüntetni, én is próbáltam.

Azok valószínûleg csak faggyúmirigyek. Teljesen ártalmatlanok, de ha zavar, akkor lézeres mûtéttel el lehet tüntetni õket. Amúgy sokaknak van olyan, olyanok, mint valami fehér pattanások, de nem gondolom, hogy ki lehet õket nyomni. Házi megoldással nem lehet eltüntetni, én is próbáltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Hogy tudom úgy kiverni, hogy a fityma ne menjen vissza a makkra?

Legjobb válasz: Hátrahúzod a bõrt és farkad tövét ráncigálod o.o

Hátrahúzod a bõrt és farkad tövét ráncigálod o.o
Metéltesd körül magad! vagy vágd le a makkod! de a 2bõl valamelyiket mindenképp vagy nem fog sikerüülni! Tudod, Két dudás egy csárdában...
A tövénél fogod meg és rázod. nekem bevált.
A kérdező hozzászólása: okok
Na most erre mondjam azt hogy WTF? O.o én is kiverem, de esküszöm nem ilyenen gondolkodok...
Ezt a kérdést nem a Randizás témakörhöz kell írni.
Húzd hátra, hogy megakadjon a makknál. Majd mozgasd a farkad tövét. Tovább fog tartani de jó lesz!
Az elsõn halálra röhögtem magam XDDDD

Hogy tudom a fitymám folyamatosan hátrahúzva tartani?

Körülmetélést nem akarok, mégis azt szeretném hogy a fitymám állandóan hátra legyen húzva. Hogy tudom ezt csinálni? Valami technika?

Legjobb válasz: Kénytelen leszel metéltetni, de most õszintén mivel lesz neked olyan jó ha folyamatosan hátra van húzódva?! Mert ez egyébként alkati kérdés, nekem spec teljesen természetes nem metélt(még jó!), és a legpuhább állapotban sem lehet elõrehúzni úgy hogy ott maradjon, mert egybõl hátragöngyölödik. Mondjuk eléggé ki is van tágulva ezért nem szorul rá a makkra. Talán próbálj sokat recskázni, mert emlékszem hogy 13 évesen még nem volt ilyen de 16 évesen már igen. Vagy megnõ a farkad a bõr meg nem követi és úgy fog elõjönni a makkod.

Kénytelen leszel metéltetni, de most õszintén mivel lesz neked olyan jó ha folyamatosan hátra van húzódva?! Mert ez egyébként alkati kérdés, nekem spec teljesen természetes nem metélt(még jó!), és a legpuhább állapotban sem lehet elõrehúzni úgy hogy ott maradjon, mert egybõl hátragöngyölödik. Mondjuk eléggé ki is van tágulva ezért nem szorul rá a makkra. Talán próbálj sokat recskázni, mert emlékszem hogy 13 évesen még nem volt ilyen de 16 évesen már igen. Vagy megnõ a farkad a bõr meg nem követi és úgy fog elõjönni a makkod.
Könyörgöm miért akarod hogy folyamatosan hátrafelé álljon a fitymád?
Mèrt is van erre szüksèged biztos hogy jobb ugy Baråtnödet kèrdezd hogy szeretnèA többi nem szåmit
szigszalag öcsém
Régebben engem is foglalkoztatott a téma, és próbáltam is hátul tartani. Mivel próbálgattam, néha lent is maradt napokig. De mivel kellemetlen, meg amúgy is késõn élvezek el ezért hanyagolom a dolgot. De van néha olyan, hogy aktus után hátul marad a makk alatt, és nem megy vissza, csak nehezen. Járt már valaki így?
Próbáld ki azt, hogy tusolás közben vagy a vége felé, lehúzod a fitymád, majd a tust oda tartod a farkadra, majd lassan, vagy gyorsan hidegre állítod a csapot. Hagyod egy darabig (30mp), majd vissza állítod a kellemeshez.Elismétled kb. 2x3, és a fitymád lent marad, még akkor is ha leülsz.Legalábbis nekem ez a verzió jött be. Csak estére húzom rá a makkra, mert nem tudok elaludni, ha nincs makkon a fityma. Sok sikert.

Ha feláll a péniszem nem jön le a fitymám a makkomról, de nem hiszem hogy fitymaszűkületem lenne mert simán fájdalom mentesen le tudom húzni. Ez normális? Ha óvszert akarok húzni előtte húzzam le a fitymám?

Legjobb válasz: De ez fitymaszûkület, viszont csak a fitymád eleje. A szex nem az hogy lehetetlen vele de felszakadhat, felrepedhet, ami nagyon fáj. Nekem is ugyanígy volt, eltávolították a fitymám elejét. Mondjuk én kicsit bánom:/ hogy szabadon van a makkom sokkal tovább bírom a szexet, és kézzel már nem tud elvinni barátnõm, meg én szenvedtem vele 1 hónapig és a végeredmény se tetszik mert túl sok bõrt hagytak alatta, ezért mehetek újra plasztikázni vagy nem tudom:S

De ez fitymaszûkület, viszont csak a fitymád eleje. A szex nem az hogy lehetetlen vele de felszakadhat, felrepedhet, ami nagyon fáj. Nekem is ugyanígy volt, eltávolították a fitymám elejét. Mondjuk én kicsit bánom:/ hogy szabadon van a makkom sokkal tovább bírom a szexet, és kézzel már nem tud elvinni barátnõm, meg én szenvedtem vele 1 hónapig és a végeredmény se tetszik mert túl sok bõrt hagytak alatta, ezért mehetek újra plasztikázni vagy nem tudom:S
09.39. miért, te szeretnéd, ha a pasidnak fitymaszûkülete lenne? vagy akárki más baja a péniszének??? ez kb olyan, h a pasiknak sem jön be, ha neked meg fertõzés van a puncidban...az hogyha vkinek van vmilyen egészségügyi problémája, de nem kezelteti, ez hanyagságra utal. fõleg ha az a pénisz. és egy-egy normális csaj nem az ilyen pasikra bukik, l de úgylátszik te igen...
úgylátom nemérted a lényeget:D a szükület is ugyanolyan kezelendõ dolog, mint egy gomba. a gomba is lehet csakõgy magától, mint egy szûkület. mind a 2 kezelésre szorul. és mind a 2 igénytelenségre utal, ha nem kezelteti magát az illetõ...és ki szereti ha a párjának gombája van, vagy szûkülete de [email protected] elmenni az orvoshoz??? érted már a lényeget vagymég mindig magas?????
szükületed van, csak nem teljes. van itt egy ilyen kérdés, nem sokkal elõtted vagy mögötted, nemtudom, írta a gyerek h neki csaka fitymája egy részét távolították el. de figyi, ahelyett h itt találgatunk, lehet h tébnyleg nincsen, inkább mutasd meg egy urológusnak. õ tudni fogja.
17:45 igénytelenségre utal? te gyökér vagy! miért lenne igénytelen. lehet valaki fél elmenni az orvoshoz vele, vagy nincs tüneti problémája és nem tud róla, ezért nem kezelteti. szerinted ez igénytelenség? na menj a [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
édesjóisten :) emberek, ennyi zagyvaságot összeirni! ha hátra tudja húzni merev állapotban, akkor NINCS fitymaszükülete merev állapotban is simán rajta lehet a fityma a péniszen, ha kellõen hosszú, ez szex közben nem zavaró, ugyanis gumi nélkül simán hátracsúszik a makk pereme mögé. gumiban érdekesebb a helyzet, ki kell próbálni, mert rá lehet ügyeskedni úgy is hogy a fityma a makkon van, de szerintem annyira úgy nem élvezetes szal NINCS fitymaszûkületed, a gumiban meg ahogy jólesik
Egyértelmû, hogy nincs fitymaszûkületed. Vigyázz, mert itt mûködik egy kis banda, akik mindenkit körülmetélésre akarnak terelni, mindenféle süket dumával. Annak viszont funkciója van, amíg meg merev állapotban is hátra tudod húzni, nincs baj. Sokan irigyelnek most téged, akik körül vannak metélve, de nem érzik jól magukat, fõleg, akiknek rosszul sikerült, kiszáradt makk, fájdalmas merevedés stb... szóval, örülj, hogy nincs gond.
Csatlakozom, valóban nincs szûkületed, fõleg nem olyan, amit mûteni kellene.
Inkább az lehet, hogy hosszú a fitymád, ami okozhat kellemetlenséget. Az óvszerhez elõbb mindig hátra kell húzni a bõrt, s utána feltenni a gumit.
Szerintem, ha nem fáj és úgy tudod hátra húzni nincs gond, csak egyszerûen hosszú a fitymád, ennyi... A bõrt húzd hátra ha gumit húzol igen, de szerintem az automatikusan fog menni, mert ahogy elkezded úgy is feszülni fog annyira a gumi, hogy hátra húzza.
hát...inkább mutasd meg egy urológusnak. a csajok nemszeretik ha van gond van a pénisszel.
13:29 ha te voltál az elsõ, akkor a véleményem továbbra is uagyan az. ha szûkülete van az nem a világ vége és a csajok nem szeretik ha baj van a felszereléssel duma, már lejárt. a szûkület (vagy kiütés, lányoknál gomba stb) nem baj, hanem kezelendõ dolog, amit értelmes párok nem találjok bajnak, csak betegségnek. a betegség a 21. században pedig nem baj. baj akkor lenne ha még a középkorban élnénk, mert ott egy kar nélkül született embert bajnak tekintettek, és mágjára vittek, mint az ördög csatlósát, pedig az se volt baj, csak betegség. na szevasz
Ha merevedésed van hátra tudod húzni a fitymádat? Mert ha nem akkor ismétlem hogy szûkületed van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! de szerintem nem fitymaszûkület, mert teljesen fel tudom húzni és nem feszül és nem fáj egyáltalán. És akkor a gumit úgy húzzam fel hogy lehúzom a fitymát?
Szerintem nem gond, ha állva is rajt van a bõr. Nekünk barátommal semmi gondunk nincs vele.
"a csajok nemszeretik ha van gond van a pénisszel" ezt a marhaságot honnan vetted? XD de azért csak mutasd meg dokinak, ha jóváhagyja, hogy nincs bajod, akkor nyugi 21/L
Körülmetélés :D
Magyarul nem tudod hátrahúzni a makk mögé a fitymádat... ez bizony fitymaszûkület.
De a bõr az maga a fityma... Kis képzavart érzek :D
A kérdező hozzászólása: Rendben, rajzolok xD : mondjuk ilyen egy pénisz --> 8=====D= , a 8as a heregolyók az = a bõr, a D a fityma. Mint a képen is látszik nincs felhuzva a bõr a nemi szerven. Tehát nekem ilyesmi bajom van. Ha nem elég privibe képet is küldök.
naszóval... a D (a bõr alatti, érzékeny feje a pénisznek) az a *makk*. A makkot fedõ bõr neve (a túllógó résszel egyetemben) pedig a *fityma* :)
A kérdezõ letolt - talán jogosan - , mert szerinte: "A fityma szûkületben szenvedõk egy részének nem szûkül a fitymája. Nézz utánna, és ne kritizálj egybõl." Tud segíteni valaki utánanézni, hogy hogyan lehetséges fitymaszûkület anélkül, hogy a fityma szûkûlne???... (Ez kb. olyannak hangzik, hogy valakinek fejfájása van, anélkül, hogy lenne feje ...)
Azt hiszem maga a kérdezõ adta meg az egyik lehetséges választ: "csak a borral van gond." Hát a borral bizony lehet gond, 2 liter után már másképp áll a fityma is... :D
A kérdező hozzászólása: Hehe. Ez jó, amúgy az oldalon is szétnézhetsz, vagy wikipédián, de ott csak egy kép van.
A véleményhez a tiédet kellene látni, nem a wikipédiásét... :)
A kérdező hozzászólása: Skype, nem adat lopás hanem pont h egy ezekre a célokra való fiokomön keresztül mutatnám a bajt ( perverzeket/pedifilokat ne, privibe se). A címet priviben küldöm.
Add akkor priviben légyszí a skype-fiókót. Legjobb késõ délután lenne (de lehet késõbb is)
A legjobb az lenne, ha orvossal nézetnéd meg és nem az interneten!
A kérdező hozzászólása: A fitymámmal semmi baj sincs ( nem lett kisebb úgy értem, minden oké vele), akinek nem annyira világos annak leírom normálisan: szóvalnincs (vagy lehet hogy van) fityma szûkületem és a zárójelben azért írtam oda mert többen küldték priviben " ez biza az". Csak a bõrt nem tudom lehúzni, de nem tapadt oda, meg semmi, csak a borral van gond. (Ezúton is közlöm ne fikázz, ha nem tudsz segíteni ugord át a kérdést)
Csak nyugi! Piszkálódással ne törõdj! De abban igaza van, hogy nem egyértelmû, amit írtál. Azt írtad, hogy nem tudod felhúzni, amibõl arra lehet következtetni, hogy a fitymád szûk. Majd a zárójelben már azt írtad, hogy a fitymád nem szûkült. Akkor most melyik is pontosan?
A kérdező hozzászólása: Ja és nem azt írtam h fityma szûkületem van hanem h szerintem az. Kápis ?
Nekem is volt ilyen kb 16 évesen, aztán elkezdtem idõnként maszturbálni, és mára nincs semmi baja. Eleinte próbálkozz zuhanyzásnál, szép fokozatosan, ne fájjon nagyon.
Valószínûleg fitymaszûkületed van! Ha csak merev állapotban nem megy, akkor relatív szûkületed van. Ha lankadtan sem megy, azt abszolút fitymaszûkületnek hívják. De ha mégsem szûkület, lehet, hogy a fitymaféked rövid. Mindegyiket kezelni kell, mert a szûkület miatt nehezebb lehet a tisztálkodás, késõbb a nemi életben is akadályozhat, a fitymafék pedig a nemi élet során elszakadhat. Érdemes lenne megnézetni orvossal!
Életkorod is írhatnád .
A kérdező hozzászólása: Életkorom nem fontos, de ha igen 10-15 között. A probléma 1 éve jelenkezett.
Annyiból fontos a korod, hogy esetleg változhat-e még a helyzet...
Ha egy éve jelentkezett kb., akkor nem veleszületett szûkületrõl van szó (Ez ebben a korban már nem is jellemzõ). Tehát magától ez már nem fog helyrejönni. Szüleiddel beszéltél már errõl?
Adhatnál picit pontosabb leírást is akkor már. — Volt valaha olyan, hogy hátra tudtad húzni? Lankadtan mennyire ment hátra 1 éve, és mennyire ment hátra mereven? — Mi most pontosan a helyzet? Most mennyire megy hátra lankadtan és mennyire megy hátra mereven?
"Életkorom nem fontos, de ha igen 10-15 között" - hát vazze, azt sem tudod hány éves vagy :(
A másik meg: "fitymaszûkületem van, de a fitymám nem szûkült" - idiót....
A kérdező hozzászólása: Figyi, egyik kezdi másik folytatja. Jó h nektek nincs problémátok, nekem van. Nem kell szidni írj privit és megmondom. ennyi.
A kérdező hozzászólása: #24 természetesen elviszem dokihoz, csak megkérdem mire számítsak. :)

Nem tudom hogy fityma szükület vagy más gondom van e de ez normális?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130421/100_1546_1__www.kepfe..

Legjobb válasz: Hali! Megnéztem mind3 képet alaposabban is. Szvsz ez fitymaszûkület és rövid fitymafék kombó. Elsõ ránézésre nem túl pozitív a látvány, nem tudom, ténylegesen hogy mûxik nálad és nem-e dagad fel a fityma, miután hátrament a makk mögé,... (már ha hátramegy 1általán... do.Ob) Mióta ilyen és hány éves vagy am.? Üdv: EE

Hali! Megnéztem mind3 képet alaposabban is. Szvsz ez fitymaszûkület és rövid fitymafék kombó. Elsõ ránézésre nem túl pozitív a látvány, nem tudom, ténylegesen hogy mûxik nálad és nem-e dagad fel a fityma, miután hátrament a makk mögé, ... (már ha hátramegy 1általán... do.Ob) Mióta ilyen és hány éves vagy am.? Üdv: EE
És mióta ilyen?
Ez azért már egy komolyabb fajta szûkület, azt ugye tudod!? Uakkor az is tény, hogy növésben vagy, tehát még nem teljesen reménytelen a helyzet, hogy ezen még lehessen változtatni, bár nem könnyû feladat, látván, milyen ez a szûkület most!?
Fitymaszûkület és nagyon nem normális. Ez minél elõbb kezelést igényel.
A kérdező hozzászólása: 13
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mert hülye voltam és nem figyeltem oda rá eszembe nem jutott volna hogy ilyen gondjaim is lehetnek tõle de kb. 1-2 éve

Amikor a péniszem áll nem tudom lehúzni róla a fitymámat, de amikor kicsi akkor letudom. Apám azt mondta, hogy ha fürdésnél rendszeresen húzogatom akkor egyre tágabb lesz a fitymám ez így jó? Valaki már csinálta?

Legjobb válasz: Ezt úgy hívják, hogy fitymaszûkület. Apád jól mondta, ha szorgalmasan csinálod, még el is kerülheted a mûtétet, ez a része komoly a válasznak. (Még az sem baj, ha ki tudja miért, de túlzásba viszed és nem csak egészségügyi okokból húzogatod)

Ezt úgy hívják, hogy fitymaszûkület. Apád jól mondta, ha szorgalmasan csinálod, még el is kerülheted a mûtétet, ez a része komoly a válasznak. (Még az sem baj, ha ki tudja miért, de túlzásba viszed és nem csak egészségügyi okokból húzogatod)
Óvatosan csak, hogy ne repedezzen meg a bõr, mert a fityma belsõ bõre érzékeny, a repedések hegekké válhatnak, aztán már nem lesz utána rugalmas és egyre rosszabb lesz. Csak akkor csináld, ha már fölpuhult a meleg vízben és ne legyél türelmetlen
jól mondta, bár így sem 100% hogy teljesen jó lesz.
jól mondta apukád, rendszeresen fürdékor húzogasd hátra és helyre jön.
A kérdező hozzászólása: különben 12/f
Merev állapotban teljesen nem tudod hátra húzni vagy csak félig meddig?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!