Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom az email cimem a (28 db)

Feltörték az email cimemet a Freemailos és nem tudom mit csináljak féllek hogy a fésszemen is kicserélnek mindent és áááááá nem tudom mit csináljak az email cimemen mindent kicseréltek Programal csinálják vagy mi?

a jellszavam erös volt 1 becenevet adtam meg amit a DÉd nagyim adott nekem..

Legjobb válasz: Szerintem olyan törte fel aki ismerte azt a nevet. Egy becenév nem erõs jelszó. Erõs jelszó: kisbetû, nagybetû, szám, más karakter (pont, vesszõ, kötõjel) vegyesen. Vátoztasd meg minél hamarabb.

Szerintem olyan törte fel aki ismerte azt a nevet. Egy becenév nem erõs jelszó. Erõs jelszó: kisbetû, nagybetû, szám, más karakter (pont, vesszõ, kötõjel) vegyesen. Vátoztasd meg minél hamarabb.

A facebookom azt írja hogy érvénytelen az email címem. Nem tudok semmit like-olni, nem tudok embereket bejelölni. Miért lehet ez?

El?re is köszi a segítséget! És értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Igazold vissza. Ha nem kaptál mailt akkor csinálj uj e-mail cimet, és facen váltsd át arra.

Igazold vissza. Ha nem kaptál mailt akkor csinálj uj e-mail cimet, és facen váltsd át arra.
Igazold vissza. Ha nem kaptál mailt akkor csinálj uj e-mail cimet, és facen váltsd át arra a cimre.
A kérdező hozzászólása: Thx. Megpróbálom :)


Hogy tudom megszuntetni az email cimem a c2.hu-n?

Legjobb válasz: Nem értelek: - fizettél érte? Akkor mondd fel a szerzõdést. - ingyenes? Ha nem lehet törölni (általában így van), akkor hagyd ott. 3 hónap múlva törlik. Ha lehet törölni (webes felületen keresztül) - akkor pedig te is kitörölheted.

Nem értelek: - fizettél érte? Akkor mondd fel a szerzõdést. - ingyenes? Ha nem lehet törölni (általában így van), akkor hagyd ott. 3 hónap múlva törlik. Ha lehet törölni (webes felületen keresztül) - akkor pedig te is kitörölheted.

Ha a valaki (tudom ki) megtudta a facebookomhoz a jelszóm és megváltoztatta és én kértem az email cimemre a biztonsáhi kódot dea facebook javasolta hogy tegyem biztonságossá a fiókom mit kell csinálnom? , (többi lent)

mát töltöttem magamrol képet meg mindent megcsináltam a végén irta is hogy köszönjük hogy megcsinálta.De mikor be akarok lépni az uj jelszómmal akkor megint elöröl kell kezdeni nem lehet valahogyan visszamondani???

Legjobb válasz: Minden ismerõsödnek küldd el e-mail-ben, hogy mi történt, mert ilyenkor szeretettel küldenek trágár dolgokat nekik, majd szerintem csinálj egy új profilt. De várj. Messengered nincs?

Minden ismerõsödnek küldd el e-mail-ben, hogy mi történt, mert ilyenkor szeretettel küldenek trágár dolgokat nekik, majd szerintem csinálj egy új profilt. De várj. Messengered nincs?
A kérdező hozzászólása: de van csak aki elöbb megvaáltoztatta a jelszómat ugy állitotta be hogy kijelentkezés egyéb ezközökböl és igy amint beléptem kijelentkezett a telomon is a facebookbol és amesegnerböl...nem akarok uj profilt mert már 700 felett vannak ismeröseim meg képeimet ujbol feltölteni....sok lenne

Nem tudom a facebook jelszavam se annak az email címemnek a jelszavát amire beregisztráltam van még esély arra hogy valahogy esetleg megtudjam szerezni a jelszavamat valahogy? Vagy inkább töröljem és csináljak másikat?

például valami olyami hogy magadom a telefonszámom és elküldik vagy feltörni esetleg valami ötletet köszönöm:)

Legjobb válasz: Elfelejtetted a jelszavad? katt rá, írhatsz be telszámot.

Elfelejtetted a jelszavad? katt rá, írhatsz be telszámot.
A kérdező hozzászólása: köszi:) )

Az oldal fenntartója (a rendszergazda, vagy nem tudom hogy hívják, bocsánat) tudja, hogy ki kicsoda? Látja az email címeket?

Tök jó, hogy ez az oldal anonim, de ?k sem látják?

Legjobb válasz: Láthatja, de abból nem tud rájönni, hogy mi kik vagyunk. Elsõsorban szerintem az IP címeket látják, de abból sem lehet rájönni.

Láthatja, de abból nem tud rájönni, hogy mi kik vagyunk. Elsõsorban szerintem az IP címeket látják, de abból sem lehet rájönni.
szerintem látják az email cimeket.
Persze, hogy látják - mégis mit gondolsz, hogyan mûködne az oldal? És hatósági kérésre ki is kell adniuk.
mindegy hogy látják-e te megtudhatid más E-mail cimét simán!
Mostantól lehetõség van az adatlapon beállítani, hogy látszódjon a neved vagy sem. Rá kell kattintani az adatmódosítás fülre és ott bejelölni a "Látszon a neved a kérdéseidnél és a válaszaidnál:" opciót! Ilyenkor a válaszaid és kérdéseid felett megjelenik az oldalon használt neved!

A Facebooknak milyen elérhetősége van? Mi az email címe? Vagy hogy tudok írni nekik?

Köszi el?re is.

Legjobb válasz: az attól függ, hogy mit akarsz nekik írni.

az attól függ, hogy mit akarsz nekik írni.
A kérdező hozzászólása: felfüggesztették az accountomat, tehát ezzel kapcsolatban
már bocs, de ha szabad tudnom, miért tették? még sohase hallottam ilyet. ha egyszer felfüggesztik, nem valószínû h visszaadják. nem lenne egyzserûbb újat csinálni?
ezt könnyû megcsin , http://i.imgur.com/8NjLTQB.jpg (írj vissza, ha valami nem vili)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget, elég világos volt : )

Itt a gyakorikerdesek.hu oldalon hogyan és hol tudom megváltoztatni az email címem?

Legjobb válasz: Kattints rá a jobb oldali menüben az adatmódosításra és ott megtudod...

Kattints rá a jobb oldali menüben az adatmódosításra és ott megtudod...
jobb oldali = bal oldali
Inkább baloldalt, de valóban ott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!