Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom az email cimem (44 db)

Star Stable online-ban hogyan tudom az email címemet megerõsíteni?

Már egy ideje játszok, most szeretnék ingyen star coins-okat szerezni(erre is szeretnék kérni segítséget), és amikor rákattintok, hogy buy star coins, ezt írja ki: You need to verify your e-mail in order to buy a Star Rider membership or Star Coins.

Legjobb válasz: Kaptál egy meregerösitõ e-mailt, arra az e-mailodra amivel regisztráltál nézd meg és kattitns rá a link-re.

Kaptál egy meregerösitõ e-mailt, arra az e-mailodra amivel regisztráltál nézd meg és kattitns rá a link-re.
A kérdező hozzászólása: Már kerestem, de olyat nem találtam, csak olyat amikor íj jelszót kértem és azt erõsítettem meg :(
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. :((
star coin-ot nem kapsz csak ugy h , , jajj lovat szeretnék venni, , én is szeretnék lovat venni ennyi erõvel egyébként meg lehet törölted azt az e-mailt
ugyan ez volt a gondom. én írtam a Google fordító segítségével a supportnak levelet. sztem te is írj nekik:) (nem válaszolnak vmi gyorsan, de nekem sikerült.)

A facebookom azt írja hogy érvénytelen az email címem. Nem tudok semmit like-olni, nem tudok embereket bejelölni. Miért lehet ez?

El?re is köszi a segítséget! És értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Igazold vissza. Ha nem kaptál mailt akkor csinálj uj e-mail cimet, és facen váltsd át arra.

Igazold vissza. Ha nem kaptál mailt akkor csinálj uj e-mail cimet, és facen váltsd át arra.
Igazold vissza. Ha nem kaptál mailt akkor csinálj uj e-mail cimet, és facen váltsd át arra a cimre.
A kérdező hozzászólása: Thx. Megpróbálom :)


Feltörték az email cimemet a Freemailos és nem tudom mit csináljak féllek hogy a fésszemen is kicserélnek mindent és áááááá nem tudom mit csináljak az email cimemen mindent kicseréltek Programal csinálják vagy mi?

a jellszavam erös volt 1 becenevet adtam meg amit a DÉd nagyim adott nekem..

Legjobb válasz: Szerintem olyan törte fel aki ismerte azt a nevet. Egy becenév nem erõs jelszó. Erõs jelszó: kisbetû, nagybetû, szám, más karakter (pont, vesszõ, kötõjel) vegyesen. Vátoztasd meg minél hamarabb.

Szerintem olyan törte fel aki ismerte azt a nevet. Egy becenév nem erõs jelszó. Erõs jelszó: kisbetû, nagybetû, szám, más karakter (pont, vesszõ, kötõjel) vegyesen. Vátoztasd meg minél hamarabb.
kijelentkez - bejelentkez. aztán név átír.
Nekem Galxy S2-õm van és én is így voltam. Használtan vetted?
Próbáld meg kicsit késõbb, lehet ideiglenesen túl van terhelve a szerverük, nálam is volt már ilyen

Az email címemet hogy tudom törölni?

Tehát hogy már nem akarom használni azt a címemet.

Legjobb válasz: Ha freemail-es, akkor 3 holnapig ne jelentkezz bele, akkor elvész az összes levél, és a cím is. Ha ezekután bejelentkezel, akkor a cím újra aktívvá válik.(ezt egy ideig lehet megtenni, nem tudom, pontosan meddig) A többit nem ismerem, de szerintem az eléG, hogy ahol szükséges, ott megváltoztatot az e-mail címedet egy másikra, és kész.

Ha freemail-es, akkor 3 holnapig ne jelentkezz bele, akkor elvész az összes levél, és a cím is. Ha ezekután bejelentkezel, akkor a cím újra aktívvá válik.(ezt egy ideig lehet megtenni, nem tudom, pontosan meddig) A többit nem ismerem, de szerintem az eléG, hogy ahol szükséges, ott megváltoztatot az e-mail címedet egy másikra, és kész.

Az oldal fenntartója (a rendszergazda, vagy nem tudom hogy hívják, bocsánat) tudja, hogy ki kicsoda? Látja az email címeket?

Tök jó, hogy ez az oldal anonim, de ?k sem látják?

Legjobb válasz: Láthatja, de abból nem tud rájönni, hogy mi kik vagyunk. Elsõsorban szerintem az IP címeket látják, de abból sem lehet rájönni.

Láthatja, de abból nem tud rájönni, hogy mi kik vagyunk. Elsõsorban szerintem az IP címeket látják, de abból sem lehet rájönni.
szerintem látják az email cimeket.
Persze, hogy látják - mégis mit gondolsz, hogyan mûködne az oldal? És hatósági kérésre ki is kell adniuk.
mindegy hogy látják-e te megtudhatid más E-mail cimét simán!
Mostantól lehetõség van az adatlapon beállítani, hogy látszódjon a neved vagy sem. Rá kell kattintani az adatmódosítás fülre és ott bejelölni a "Látszon a neved a kérdéseidnél és a válaszaidnál:" opciót! Ilyenkor a válaszaid és kérdéseid felett megjelenik az oldalon használt neved!

Hogyan tudom betenni ezen az oldalon az email címemet, hogy az csak úgy jelenjen meg "privát email küldése. "?

Legjobb válasz: Menü - adatmódosítás - mentés, és a következõ belépésnél úgy fog megjelenni.

Menü - adatmódosítás - mentés, és a következõ belépésnél úgy fog megjelenni.
A kérdező hozzászólása: Édes vagy...köszönöm! Sík nem vagyok annyira, csak elfelejtettem, hogy ezt az elején nem engedtem. De kedves válaszod után lõn megvilágosodás...tényleg marha egyszerû!!! Egyszerûvé persze minden akkor válik, ha már megcsináltuk egyszer. Gondolom ez nálad is így történt. Mellesleg ez az oldal olyan mottóval megy "amit máshol nem mertél.....". Nos én mertem. Köszönöm a segítséget...nos a stílust nem annyira!

Ha valaki feltori az email cimemet, azt hogyan tudom eszrevenni?

ha pl rendszeresen belep es megnezi a mar megnezett emailjeimet akkor eszrevehetem h feltortek a cimem? vagy ha e van jelentkezve azt hogy vehetem eszre?

Legjobb válasz: Nem olyan egyszerû az és attól is függ milyen mail cimed van.

Nem olyan egyszerû az és attól is függ milyen mail cimed van.
A kérdező hozzászólása: gmail-es cim, lehet h nem egyszeru, de ha megis sikerul akkor eszre lehet venni?
A gmailban meg tudod nézni az aktívitást, hogy mikor, milyen IP címrõl, milyen böngészõvel léptek be.
Azt nem veszed észre, hogy feltörték, csak azt veszed észre, ha csinált is valamit. Viszont a fiók adatoknál meg tudod nézni, hogy mikor volt belépés és honnan (IP cím alapján néz, tehát nem mindig pontos), tehát ha más városból volt belépés akkor észreveszed.
#3 vagyok kép (az IP-t kitakartam, de az is látható): http://i3.minus.com/jwwBUjwNC3AlE.jpg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!