Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom az email (157 db)

Star Stable online-ban hogyan tudom az email címemet megerõsíteni?

Már egy ideje játszok, most szeretnék ingyen star coins-okat szerezni(erre is szeretnék kérni segítséget), és amikor rákattintok, hogy buy star coins, ezt írja ki: You need to verify your e-mail in order to buy a Star Rider membership or Star Coins.

Legjobb válasz: Kaptál egy meregerösitõ e-mailt, arra az e-mailodra amivel regisztráltál nézd meg és kattitns rá a link-re.

Kaptál egy meregerösitõ e-mailt, arra az e-mailodra amivel regisztráltál nézd meg és kattitns rá a link-re.
A kérdező hozzászólása: Már kerestem, de olyat nem találtam, csak olyat amikor íj jelszót kértem és azt erõsítettem meg :(
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. :((
star coin-ot nem kapsz csak ugy h , , jajj lovat szeretnék venni, , én is szeretnék lovat venni ennyi erõvel egyébként meg lehet törölted azt az e-mailt
ugyan ez volt a gondom. én írtam a Google fordító segítségével a supportnak levelet. sztem te is írj nekik:) (nem válaszolnak vmi gyorsan, de nekem sikerült.)

Hogyan lehet úgy megtudni valakinek az IP címét, hogy csak néha emailt ír, és tudom az email címét, és megvannak az email azonosító adatok?

Van valami program,vagy megoldás?

Legjobb válasz: gmail levelezõ programban: Beérkezõ levelek > Eredeti megjelenítése < klikk! Received: by ......, ez lesz a feladó IP-je Return-Path: ......, a feladó email címe

gmail levelezõ programban: Beérkezõ levelek > Eredeti megjelenítése < klikk! Received: by ......, ez lesz a feladó IP-je Return-Path: ......, a feladó email címe
gmail: beérkezõ levelek http://kephost.hu/image-7306_4D83B90A.gif
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm!sikerült megtudni az IP címet.még1x köszi :)
Csak azt nem értem, hogy van a received by: után az IP cím és tudom, hogy ugyanaz írta a levelet és a szám mégis mindig más. Ez miért van? KÖszi a segítséget: Bocsi a zavarásért.:)


Valaki az én adataimmal csinált egy email cimet és bekavart! Ismerem az illetőt abban biztos vagyok, de hogy tudom meg hogy ki az email cim gazdája?

Legjobb válasz: Mit jelent az, hogy a te adataiddal? A neved, esetleg évszamod szerepel az e-mail címben? Vagy valami több is? Hogy derült ki?

Mit jelent az, hogy a te adataiddal? A neved, esetleg évszamod szerepel az e-mail címben? Vagy valami több is? Hogy derült ki?
A kérdező hozzászólása: a születési dátumom van az email cimben!! utána csinált egy facebook fiókot és a képen is odakerült!
A kérdező hozzászólása: Hogy jól felismerhetõ legyek sértegetni kezdte egy ismerõsömet aki a munkatársam és a barátom is!! rajtam kérték számon és igy tudtam meg!!
Honnan szerzett rólad képet?
A kérdező hozzászólása: az jó kérdés!!
Az a helyzet, hogy bárki bármilyen nem-foglalt e-mail címet csinálhat magának. Ha pedig valaha is feltöltesz bárhova (iwiw, FB, stb) egy képet, onnantól kezdve bárki letöltheti. Annyit tudsz tenni, hogy jelented a profilt. Megindoklod, hogy miért. könnyû lesz látni, hogy azonos a nevetek, és a képen is te vagy, szóval biztos törölni fogják. Írd meg, hogy sikerült-e.
A kérdező hozzászólása: Más nevet használt de utal arra hogy azt higgyék hogy én vagyok!! Én viszont megszeretném tudni hogy ki az!!
Azt sajnos a szolgáltató szerver (gmail, freemail, stb) szerzõdése tiltja, hogy kiadják az adatait. az õ részükrõl nem volt szabálysértés, hiszen nem volt foglalt az az e-mail cím. Az FB sem fogja kiadni. Sajna ez van. De azt elérheted, hogy töröljék.
Talán azért, mert azzal a címmel már te/valaki más regisztrált.

A facebookom azt írja hogy érvénytelen az email címem. Nem tudok semmit like-olni, nem tudok embereket bejelölni. Miért lehet ez?

El?re is köszi a segítséget! És értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Igazold vissza. Ha nem kaptál mailt akkor csinálj uj e-mail cimet, és facen váltsd át arra.

Igazold vissza. Ha nem kaptál mailt akkor csinálj uj e-mail cimet, és facen váltsd át arra.
Igazold vissza. Ha nem kaptál mailt akkor csinálj uj e-mail cimet, és facen váltsd át arra a cimre.
A kérdező hozzászólása: Thx. Megpróbálom :)
ezt könnyû megcsin , http://i.imgur.com/8NjLTQB.jpg (írj vissza, ha valami nem vili)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget, elég világos volt : )

Hogyan tudom szinkronizálni adatkábel segítségével a pda-m a számítógépemmel, hogy frissitse az emailokat a GPS-t. Stb?

(nincs wifi-buetooth-infra)

Legjobb válasz: Khm... , hogy is mondtad, milyen PDA-d van és milyen oprendszer a gépeden?

Khm... , hogy is mondtad, milyen PDA-d van és milyen oprendszer a gépeden?
A kérdező hozzászólása: A pda-m egy airis t610 melyen egy: Op.rendszer: Microsoft Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Professional Edition (Magneto) van Én vista-t használok a számítógépemen (Korszerû) http://pdaplus.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=..
A wm alapjáraton tudja használni a kábelen át a pc-n lévõ internetet. Bedugod, csatlakozik, partnerséget sem kell beállítani és kisvártatva eléri a netet a pda és már lehet is levelezni. Javaslom, hogy egy imap klienst hozz létre a pocket Outlookban, körökkel jobb, mint a partnerséggel járó szinkronizált kliens. Teljesen jól be lehet konfigurálni. Imappal az elküldött-fogadott leveleid egyaránt a pda-n lesznek. xp-n az Activesync kell, neked már asszem a Mobile device center. És ha már van net a pda-n, akkor a pályaadatokat is simán letölti elõre, gondolom errõl van szó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!