Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom az MSN-en a jelszavam (3 db)

Hogy tudom megváltoztatni az MSN-en a jelszavam?

mert már egyszer feltörték? (nem irták át az volt a szerencsém)

Legjobb válasz: Ha még nincs, használj olyan vírusirtót, amiben kémprogramirtó is van vagy külön kémprogramirtót (pl. Ad-Aware, Spybot), és futtasd le. Ne lépj be olyan oldalon, ahol azt írják, hogy alternatív Webmessenger, új Webmessenger, mert az gyanús! Találj ki egy jó erõs jelszót, ami jó hosszú, kis- és nagybetût, számokat, írásjeleket vegyesen tartalmaz, és nincs benne értelmes szó. Explorer alapú böngészõben nyisd meg ezt: http://account.live.com Írd be az MSN-hez használt e-mail címed és jelszavad. Ha azt írja ki, hogy "The e-mail address or password is incorrect. Please try again." vagy magyarul "Az e-mail cím vagy a jelszó helytelen. Próbálja meg újból.", akkor írd be újra a jelszavad. A megjelenõ oldalon megtalálod a "Change your password" menüpontot. Kijelentkezés (Sign out) után beléphetsz az MSN-be az új jelszóval.

Ha még nincs, használj olyan vírusirtót, amiben kémprogramirtó is van vagy külön kémprogramirtót (pl. Ad-Aware, Spybot), és futtasd le. Ne lépj be olyan oldalon, ahol azt írják, hogy alternatív Webmessenger, új Webmessenger, mert az gyanús! Találj ki egy jó erõs jelszót, ami jó hosszú, kis- és nagybetût, számokat, írásjeleket vegyesen tartalmaz, és nincs benne értelmes szó. Explorer alapú böngészõben nyisd meg ezt: http://account.live.com Írd be az MSN-hez használt e-mail címed és jelszavad. Ha azt írja ki, hogy "The e-mail address or password is incorrect. Please try again." vagy magyarul "Az e-mail cím vagy a jelszó helytelen. Próbálja meg újból.", akkor írd be újra a jelszavad. A megjelenõ oldalon megtalálod a "Change your password" menüpontot. Kijelentkezés (Sign out) után beléphetsz az MSN-be az új jelszóval.
Egyetértek az elõttem szólóval. És ha mondjuk nyilvános helyrõl lépsz be ahol többen használják a gépet (netkávézó, iskola, stb.), ne felejts el kijelentkezni, mert így is visszaélhetnek vele!

Freemail az MSN címem, hogy tudom megváloztatni az MSN címem jelszavát? :O A freemail-en már megváltoztattam ( postafiók), de az MSN címre nem jó, mit csináljak? :O

Legjobb válasz: https://account.live.com/changepassword.aspx?ru=http%3a%2f%2.. Vidd az egeret a mail címedre, és bejelentkezel a régi jelszavaddal.

https://account.live.com/changepassword.aspx?ru=http%3a%2f%2.. Vidd az egeret a mail címedre, és bejelentkezel a régi jelszavaddal.
A kérdező hozzászólása: Idõközben már megtaláltam, de azért köszi. (Ugyanott kell, ahol a hotmail-t is)

Feltörték az MSN-t. Pedig van NOD vírusirtóm és senki nem használta a gépem, a jelszavam biztos, hogy csak én tudom! Megtudhatom, hogy ki tette vagy hogy csinálta?

Legjobb válasz: Hogy ki tette azt nem valószínû hogy megtudod, azt hogy hogy, arra ezer lehetõség létezik.

Hogy ki tette azt nem valószínû hogy megtudod, azt hogy hogy, arra ezer lehetõség létezik.
nem küldött neked vki linket neked, hogy lépj be az msnes accountoddal? v vki más gépén beléptél? v esetleg más dologhoz is azt a jelszót használod és megtudták. :( Ilyenkor a nod nem tud ott lenni és megvédeni :D.
A kérdező hozzászólása: Nem léptem be más géprõl és olyan hülye jelszavam van, hogy nem hiszem kitalálták. A válaszokat köszönöm! Egyszerûen azt hittem ilyent nem lehet csinálni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!