Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom az MSN-en a (44 db)

Hogyan tudom az MSN-en beállítani, hogy a billentyűzet magyar legyen?

Felcseréli az y-t és a z-t.

Legjobb válasz: Az nem msn-en múlik, hanem hogy hogyan van beállítva. Az óra melletti ikonok után kell lennie egy EN feliratnak (angol billentyûzetkiosztás)... katt rá és választ ki a magyart.

Az nem msn-en múlik, hanem hogy hogyan van beállítva. Az óra melletti ikonok után kell lennie egy EN feliratnak (angol billentyûzetkiosztás)... katt rá és választ ki a magyart.
Nyomj egy Shift + Alt-ot! (Jól írtam, csak ezt a kettõt.)
A kérdező hozzászólása: Az összes alkalmazásban jól mûködik, csak itt rosszalkodott, de a ".válaszoló jól írta, és ez meg is oldotta a problémámat! 1000x köszönet!

Hogy tudom az msn-en megnézni a régebbi üzeneteket?

Kislányom valamit megnyomott és most hiába keresem nem találom!PPedig fontos lenne!

Legjobb válasz: windowsnál: Documents and Settings\User (amilyen néven van a felhasználói neved)\ Dokumentumok\Naplózott beszélgetés\ Ha jól emlékszek...

windowsnál: Documents and Settings\User (amilyen néven van a felhasználói neved)\ Dokumentumok\Naplózott beszélgetés\ Ha jól emlékszek...

Hogy tudom megváltoztatni az MSN-en a jelszavam?

mert már egyszer feltörték? (nem irták át az volt a szerencsém)

Legjobb válasz: Ha még nincs, használj olyan vírusirtót, amiben kémprogramirtó is van vagy külön kémprogramirtót (pl. Ad-Aware, Spybot), és futtasd le. Ne lépj be olyan oldalon, ahol azt írják, hogy alternatív Webmessenger, új Webmessenger, mert az gyanús! Találj ki egy jó erõs jelszót, ami jó hosszú, kis- és nagybetût, számokat, írásjeleket vegyesen tartalmaz, és nincs benne értelmes szó. Explorer alapú böngészõben nyisd meg ezt: http://account.live.com Írd be az MSN-hez használt e-mail címed és jelszavad. Ha azt írja ki, hogy "The e-mail address or password is incorrect. Please try again." vagy magyarul "Az e-mail cím vagy a jelszó helytelen. Próbálja meg újból.", akkor írd be újra a jelszavad. A megjelenõ oldalon megtalálod a "Change your password" menüpontot. Kijelentkezés (Sign out) után beléphetsz az MSN-be az új jelszóval.

Ha még nincs, használj olyan vírusirtót, amiben kémprogramirtó is van vagy külön kémprogramirtót (pl. Ad-Aware, Spybot), és futtasd le. Ne lépj be olyan oldalon, ahol azt írják, hogy alternatív Webmessenger, új Webmessenger, mert az gyanús! Találj ki egy jó erõs jelszót, ami jó hosszú, kis- és nagybetût, számokat, írásjeleket vegyesen tartalmaz, és nincs benne értelmes szó. Explorer alapú böngészõben nyisd meg ezt: http://account.live.com Írd be az MSN-hez használt e-mail címed és jelszavad. Ha azt írja ki, hogy "The e-mail address or password is incorrect. Please try again." vagy magyarul "Az e-mail cím vagy a jelszó helytelen. Próbálja meg újból.", akkor írd be újra a jelszavad. A megjelenõ oldalon megtalálod a "Change your password" menüpontot. Kijelentkezés (Sign out) után beléphetsz az MSN-be az új jelszóval.
Egyetértek az elõttem szólóval. És ha mondjuk nyilvános helyrõl lépsz be ahol többen használják a gépet (netkávézó, iskola, stb.), ne felejts el kijelentkezni, mert így is visszaélhetnek vele!


Hogy tudom törölni a "barátokat", akik megjelennek az msn-en a profilomon? Nem az msn-ismerőseimre gondolok, akikkel szoktam beszélgetni.

Lehet, hogy facebookon kértek fel, tudjátok, megjelent bejelentkezéskor, hogy xy aí barátja kíván lenni. Na és nem szeretném hogy láthatóak legyenek. Mit kell tennem?

Hogyan tudom kikapcsolni az msn-en a smilekat amiket letöltöttem?

már nem tetszenek és idegesít hogy nem tudok normális smilet küldeni

Legjobb válasz: http://www.sweetim.com/help_immenu.asp ezt töltöttem le

A kérdező hozzászólása: http://www.sweetim.com/help_immenu.asp ezt töltöttem le
start -> Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései -> programok módosítása vagy eltávolítása, keresd meg a smiley cuccot és eltávolítás.
A kérdező hozzászólása: köszi sikerült :)
Az MSN ablakában nyomj Alt gombot. Ott Eszközök -> Hangok és videóbeállítások.

Hogy tudom beállítani azt, hogy a Winamp kijelezze az MSN-en személyesüzenetben, hogy mit hallgattok?

A Windows media playeren sikerült, de az elromlott...:S

Legjobb válasz: Now Playing script kell hozzá az msn-be. Más módját nem ismerem.

Now Playing script kell hozzá az msn-be. Más módját nem ismerem.
Vagy a Hyperim nevû program :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
A kérdező hozzászólása: Megnézem, köszönöm;):) :)

Azt hol tudom beállítani msn-en, hogy mikor "nincs a gépnél"-t jelölöm be a nevem után zárójelben kiírhassam, hogy mit csinálok?

Régen automatikusan felugrott ilyenkor egy ablak és ott beírhattam, de mostanában nem... :S Hogy állítsam vissza? A beállításoknál nem találtam.

Legjobb válasz: Msn Plus kell hozzá és ott a beállításoknál tuti találsz olyat h állapotjelzõ.

Msn Plus kell hozzá és ott a beállításoknál tuti találsz olyat h állapotjelzõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!