Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom az MSN-en (72 db)

Hogyan tudom az MSN-en beállítani, hogy a billentyűzet magyar legyen?

Felcseréli az y-t és a z-t.

Legjobb válasz: Az nem msn-en múlik, hanem hogy hogyan van beállítva. Az óra melletti ikonok után kell lennie egy EN feliratnak (angol billentyûzetkiosztás)... katt rá és választ ki a magyart.

Az nem msn-en múlik, hanem hogy hogyan van beállítva. Az óra melletti ikonok után kell lennie egy EN feliratnak (angol billentyûzetkiosztás)... katt rá és választ ki a magyart.
Nyomj egy Shift + Alt-ot! (Jól írtam, csak ezt a kettõt.)
A kérdező hozzászólása: Az összes alkalmazásban jól mûködik, csak itt rosszalkodott, de a ".válaszoló jól írta, és ez meg is oldotta a problémámat! 1000x köszönet!

Hogy tudom az msn-en megnézni a régebbi üzeneteket?

Kislányom valamit megnyomott és most hiába keresem nem találom!PPedig fontos lenne!

Legjobb válasz: windowsnál: Documents and Settings\User (amilyen néven van a felhasználói neved)\ Dokumentumok\Naplózott beszélgetés\ Ha jól emlékszek...

windowsnál: Documents and Settings\User (amilyen néven van a felhasználói neved)\ Dokumentumok\Naplózott beszélgetés\ Ha jól emlékszek...

Hogyan tudok az msn-be bejelentkezni, miután megszüntettem az msn-en citromailes fiókom, és létrehoztam egy hotmail-eset?

Segítsetek! Megszüntettem a fiókom az msn-en. Hogyan tudok az új hotmail-es fiókkal belépni? Nem tudok most így msn-ezni.

Legjobb válasz: Ha az msn-bõl kitörlöd, hogy ne jegyezze meg se az msn címedet, se a jelszavadat, akkor "felugrik" egy mondtat, hogy "ha még nincs hotmail-es fiókja hozzon létre újjat." Arra rákattintassz és létre tudod hozni a hotmail-es msn-edet. Ha kész, akkor azzal és az új jelszóval bejelentkezel és kész. Majd fel kell venni a partnereket.

Ha az msn-bõl kitörlöd, hogy ne jegyezze meg se az msn címedet, se a jelszavadat, akkor "felugrik" egy mondtat, hogy "ha még nincs hotmail-es fiókja hozzon létre újjat." Arra rákattintassz és létre tudod hozni a hotmail-es msn-edet. Ha kész, akkor azzal és az új jelszóval bejelentkezel és kész. Majd fel kell venni a partnereket.
A kérdező hozzászólása: Az msn-en belül hol kell azt kitörölni?
A kérdező hozzászólása: Ki is jelentkeztem az msn-bõl, a hotmail-es fiókomnál mindig azt írja ki, mikor be akarok jelentkezni, hogy az email cím nem létezik, vagy a szolgáltatás nem elérhetõ. Írjatok valami jó tanácsot! Fontos lenne.
A kérdező hozzászólása: Most már úgy néz ki, hogy fogom tudom használni, már felvettem a partnereimet a listára. Segítségedet nagyon köszönöm!
A 10:16-os kommentedhez: Kiveszed a pipát a név és a jelszó megjegyzése elõl. (Elsõ válaszoló vagyok.)

Hogyan tudok kirakni msn-en háttérnek egy képet hogy az befedje az egész ablakot? :D

Legjobb válasz: ez téma függõ. szedd le pl a twilight témát hozzá (2009 msn-re) és a plsk fájl kiterjesztését írd át ZIP-re aztán nézd át a képeket. és ott ki tudod cserélni.., VIGYÁZZ!!! -A KÉPEK NEVE ÉS A KITERJESZTÉSE AZONOS KELL HOGY MARADJON.

ez téma függõ. szedd le pl a twilight témát hozzá (2009 msn-re) és a plsk fájl kiterjesztését írd át ZIP-re aztán nézd át a képeket. és ott ki tudod cserélni.., VIGYÁZZ!!! -A KÉPEK NEVE ÉS A KITERJESZTÉSE AZONOS KELL HOGY MARADJON.
A kérdező hozzászólása: 2008-as msn-em van akkor mit tegyek ??

Hogy tudom megnézni msn-en azt, ha valaki letíltott?

Legjobb válasz: youareblocked, ez egy oldal ahol beírod a címed és kiadja, kik tiktottak le. Keress rá gugliban a pontos webcímre! de nem mindig pontos, volt már, hogy tévedett.

youareblocked, ez egy oldal ahol beírod a címed és kiadja, kik tiktottak le. Keress rá gugliban a pontos webcímre! de nem mindig pontos, volt már, hogy tévedett.
közös ismerõsök által. ha neked offline, a közös ismerõsnek meg online az illetõ, akkor le vagy tiltva.

Hogyan tudok regisztrálni az MSN-en vagy hogyan tudok ott tag lenni?

Legjobb válasz: www.hotmail.com itt regisztrálsz, és már kész is az MSN cím.Letöltöd netrõl az MSN Messengert, és a regisztrált címmel már be is tudsz lépni.:)

http://www.hotmail.com itt regisztrálsz, és már kész is az MSN cím.Letöltöd netrõl az MSN Messengert, és a regisztrált címmel már be is tudsz lépni.:)

Hogy tudom megváltoztatni az MSN-en a jelszavam?

mert már egyszer feltörték? (nem irták át az volt a szerencsém)

Legjobb válasz: Ha még nincs, használj olyan vírusirtót, amiben kémprogramirtó is van vagy külön kémprogramirtót (pl. Ad-Aware, Spybot), és futtasd le. Ne lépj be olyan oldalon, ahol azt írják, hogy alternatív Webmessenger, új Webmessenger, mert az gyanús! Találj ki egy jó erõs jelszót, ami jó hosszú, kis- és nagybetût, számokat, írásjeleket vegyesen tartalmaz, és nincs benne értelmes szó. Explorer alapú böngészõben nyisd meg ezt: http://account.live.com Írd be az MSN-hez használt e-mail címed és jelszavad. Ha azt írja ki, hogy "The e-mail address or password is incorrect. Please try again." vagy magyarul "Az e-mail cím vagy a jelszó helytelen. Próbálja meg újból.", akkor írd be újra a jelszavad. A megjelenõ oldalon megtalálod a "Change your password" menüpontot. Kijelentkezés (Sign out) után beléphetsz az MSN-be az új jelszóval.

Ha még nincs, használj olyan vírusirtót, amiben kémprogramirtó is van vagy külön kémprogramirtót (pl. Ad-Aware, Spybot), és futtasd le. Ne lépj be olyan oldalon, ahol azt írják, hogy alternatív Webmessenger, új Webmessenger, mert az gyanús! Találj ki egy jó erõs jelszót, ami jó hosszú, kis- és nagybetût, számokat, írásjeleket vegyesen tartalmaz, és nincs benne értelmes szó. Explorer alapú böngészõben nyisd meg ezt: http://account.live.com Írd be az MSN-hez használt e-mail címed és jelszavad. Ha azt írja ki, hogy "The e-mail address or password is incorrect. Please try again." vagy magyarul "Az e-mail cím vagy a jelszó helytelen. Próbálja meg újból.", akkor írd be újra a jelszavad. A megjelenõ oldalon megtalálod a "Change your password" menüpontot. Kijelentkezés (Sign out) után beléphetsz az MSN-be az új jelszóval.
Egyetértek az elõttem szólóval. És ha mondjuk nyilvános helyrõl lépsz be ahol többen használják a gépet (netkávézó, iskola, stb.), ne felejts el kijelentkezni, mert így is visszaélhetnek vele!

Mért van az, hogy a lány msn-en nekem mást mond rólam mint a másik embernek aki szintén én vagyok csak másik msn-en címen meg más néven! De ezt ő nem tudja. Mért van ez?

Szóval ha a MÁSIK msn-en beszélek vele akkor kimondja h nem akar velem járni meg stb.. de ha velem beszél akkor megint más mond ott nem akarja elmondani :S és persze ez a 2 beszélgetés egyid?ben történik? SEGÍTSÉG

Legjobb válasz: hát ezt csak te tudhatod meg:/ mond meg neki hogy te vagy mindkét ember és hogy mongya meg mit akar és hogy mért hazudott én ezt mondom neked:)

hát ezt csak te tudhatod meg:/ mond meg neki hogy te vagy mindkét ember és hogy mongya meg mit akar és hogy mért hazudott én ezt mondom neked:)
Te is tudod, melyik az igazi véleménye. Szakíts vele, akkor is, ha szereted.
Beszéld meg vele. Te is hazudtál neki, õ is hazudott neked kvittek vagytok.
miert nem beszeled meg vele?kerdezd meg es majd meglatjuk h mit valaszol. de sztem is szakitanod kellene. mert nem tiszteseges dolog amit csinal.
Szerintem ez hülyeség.
Az ilyen csajokra van egy spéci kifejezés: ribanc!
A kérdező hozzászólása: 21:13 mi a hülyeség szerinted :O ?
A kérdező hozzászólása: Hûû hát kösz h irtatok de azért még várom a válaszokat am veletek még nem volt hasonló szituáció?
A kérdező hozzászólása: Hát csak fosok, hogy mit fog akkor csinálni mert azért nem akarom elveszíteni meg semmi.... szar a helyzet mi :D?
A kérdező hozzászólása: Én csak kiváncsi voltam , hogy mit most rólam másnak ekkora nagy baj ez ?
Velem volt már hasonló szitu. Jártam egy sráccal és mondtam barátnõmnek, hogy vegye fel msnre és kérdezõsködjön:) . Hát azt hittem jól fog elsûlni a dolog de a fiú olyanokat mondott barátnõmnek, hogy nem tud meghúzni meg hogy nem is szeret meg stb. Kb ez történt velem:) egybõl szakítottam a sráccal:) szerintem tedd te is ezt
A kérdező hozzászólása: Lehet h ez lesz de még nem tom :S mert én szeretem :S:D csak már nem tom hogy mért :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!