Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom a simemet a Sims2-ben (2 db)

Milyen kiegészítők kellenek ahhoz, hogy a The Sims2-ben emo simeket tudjak készíteni? =P És honnan tudom lehúzni?

Legjobb válasz: Töltsél le hozzá hajakat, ruhákat, van egy rakattal, nekem mondjuk goth meg rocker volt az összes simem. http://www.modthesims.info http://gardenofshadows.digitalperversion.net/ itt van sok szép színes haj csak regisztrálni kell:) meg google-n is találsz mindenféle letöltõs oldalt.

Töltsél le hozzá hajakat, ruhákat, van egy rakattal, nekem mondjuk goth meg rocker volt az összes simem. http://www.modthesims.info http://gardenofshadows.digitalperversion.net/ itt van sok szép színes haj csak regisztrálni kell:) meg google-n is találsz mindenféle letöltõs oldalt.
A kérdező hozzászólása: naagyon széépen kössziii =DD
írd be google-re hogy the sims 2 és ha valami the sims 2 official register valami jelenik meg kattints arra és ott lesz egy csillag alatta hogy Exchange és ott elég sok emos simet tudsz letölteni de regisztrálni kell sajna. remélem segítettem! :) <333
nem kell hozzá semmilyen kiegészítõ...

Hogy tudom kigyógyítani a simemet a Sims2-ben az influenzából?

Legjobb válasz: Ha, szokott kertészkedni, és van gyümölcs centrifukája, akkor igyon, igyon sok gyümölcs levet, és persze pihenjen! Az elsõ hozzászóló, nincs is lázcsillapító a játékban!

Ha, szokott kertészkedni, és van gyümölcs centrifukája, akkor igyon, igyon sok gyümölcs levet, és persze pihenjen! Az elsõ hozzászóló, nincs is lázcsillapító a játékban!
Ha megbetegszik, aznap, vagy másnp ne menjen dolgozni, maradjon otthon pihenni. Majd a képernyõ jobb-felsõ részén, ki kell irja, hogy a sim újból egészséges.
Nem mehet dolgozni.Szabadságold a simedet a munkából és házi munkákat se végezzen csak pihenjen a kanapén, az ágyban vagy a fotelban.Pár nap alatt meggyógyul.És más simekkel se lépjen kapcsolatba mert az influenzát más simek is elkaphatják.Ha gyerek simrõl van szó akkor õt iskolába ne engedd.
Nem muszáj otthon maradnia a munkából, elég ha az enegria mutató maximálisan felugrik, tehát kialudta magát...ekkor újra egészséges lesz! :)
itasd forro teàval, meg adj neki làzcsillapitot!:) )))))
Ha sokat pihen, az is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek is.
Nem kell otthon maradni aludja ki magát és kész, egy két nap és jobban lesz. Az enyémnek 4 gyerek meg munka mellett volt betegsége mégis túl élte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!