Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom a simemet a (173 db)

Az adott tárgy(ak) bal felsõsarkánál fogva húzd az eladáshoz.

Sims 3-ban, ha fent van az Álomállások kiegészítő, hogy tudom a Simemet tetoválóművészi pályára küldeni?

Már próbáltam a számítógépen és újságban nincs ez a lehet?ség, Barney szalonjában se lehet, és a könyvesboltban se tudok olyan témájú könyvet venni, ami ezt a jártasságot fejlesztené.

Legjobb válasz: Ezt nem kaphatod munkába. Olyan szolgáltatás, amit te magad végezhetsz otthon, ha van tetoválószéked. (a vendégeket is fogadni tudod)

Ezt nem kaphatod munkába. Olyan szolgáltatás, amit te magad végezhetsz otthon, ha van tetoválószéked. (a vendégeket is fogadni tudod)


Full hd tv-t és sima dvd lejátszót hogyan tudok összekötni h a legjobb képet nyújtsa?

scarttal van most összekötve, arra gondoltam hogy hdmi+ av component kábel jo lesz? most nagyon ramaty a képe :S tehát ezaz amit szeretnék:

Legjobb válasz: Nekem fura ez a kábel egy kicsit. A HDMI digitális szabvány, az RGB meg analóg. Nem tudom, aktív eszköz nélkül hogy akarta a gyártó összehozni a két dolgot. Én nem venném meg, az biztos. Esetleg a tévéden nincs RGB bemenet? Akkor egy sima RGB kábellel menne a dolog.

Nekem fura ez a kábel egy kicsit. A HDMI digitális szabvány, az RGB meg analóg. Nem tudom, aktív eszköz nélkül hogy akarta a gyártó összehozni a két dolgot. Én nem venném meg, az biztos. Esetleg a tévéden nincs RGB bemenet? Akkor egy sima RGB kábellel menne a dolog.
A kérdező hozzászólása: komponens kábel bemenet van rajta egy komponens átalakítóval, ez nyújtja a legjobbat dvd nek ezt néztem ki. A dekóderrel van bajom arra menne akkor a hdmi+av, mert a dekóderen csak scart meg av csatlakozo van. UPC-tõl kéne egy HD-s dekóder :S azt jó lenne.
Rendszergazdai fiókkal lépjbe a vezérlõpult ---> fiókok módosítása és a másik fiókot kedved szerint módosíthatod.

Hogyan tudom visszaállítani googl+ a régi sima googl-re?

Legjobb válasz: nem tudom mit akarsz konkrétan. https://support.google.com/plus/answer/1044503?hl=hu

nem tudom mit akarsz konkrétan. https://support.google.com/plus/answer/1044503?hl=hu
A kérdező hozzászólása: Amióta a googl+ ra tértem át a Picassa albumok mûveletei is megváltoztak, nem tudom a képeket az albumokba cserélni, sem a nyitó képet változtatni és a megosztás másokkal is változott. A régi már nagyon jól és áttekinthetõ volt és most minden a feje tetejére állt.
A kérdező hozzászólása: Nem a képek feltöltésével van a gondom hanem a feltöltött képekkel való mûveletekkel, pl borító kiválasztása a képekbõl, képek feliratozása, album megosztása, automatikus értesítés a feltett képekrõl ismerõseimnek stb A + nélküli googl-nél ez mind mûködött. Ezért szeretném visszaállítani a régi goog-t + nélküli változatot

Hogyan tudok a Sims 3-ban divattanácsadóként megváltoztatni a ruháját más Simeknek?

Pl: az lenne a feladatom, hogy egy nőnek új sportcuccot csináljak, de ráállítom az emelvényre a tükör elé és amikor rámegyek az öltözködésre, azon belül a sportosra, akkor csak a jelenlegi ruháját hozza be, változtatni nem tudok. Miért? Valaki segítsen. :/

Legjobb válasz: Nincs meg véletlenül az új Évszakok kiegészítõ? Csak azért, mert annak van egy ilyen hibája. Pontosan nem tudom, hogy mi lehet a baj - nincs meg az Álomállások - . Kérdezgess körbe ezzel foglalkozó oldalakon (én pl. ezen láttam ezt a problémát: http://mysims.hu/ A bal oldalon lévõ "interaktív" ikonra kattintva meg tudod kérdezni, mit tehetsz, hogy megszûnjön a probléma.) Remélem, kicsit segítettem! :)

Nincs meg véletlenül az új Évszakok kiegészítõ? Csak azért, mert annak van egy ilyen hibája. Pontosan nem tudom, hogy mi lehet a baj - nincs meg az Álomállások - . Kérdezgess körbe ezzel foglalkozó oldalakon (én pl. ezen láttam ezt a problémát: http://mysims.hu/ A bal oldalon lévõ "interaktív" ikonra kattintva meg tudod kérdezni, mit tehetsz, hogy megszûnjön a probléma.) Remélem, kicsit segítettem! :)
Ez a probléma csak akkor szûnik meg ha letörlöd az évszakok kiegészítõt... amiatt nem jók a szakmák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
Hát nem tudom, mi a probléma megoldása, de biztosan van valami, mivel nekem nincs ilyen gondom.Lehet, hogy valamelyik cracked nem jó, vagy ajánlom, hogy töröld le az évszakokat, és tölts le egy frissebb, fix verziót.

Hogy tudja a háziorvos egy sima vizsgálatból megállapítani, hogy baktérium, vagy vírusfertőzés van a babánál?

14 hós lányom 5 napja szedi a gyógyszert/sumetrolin/,és tegnap délutántól 38-38,5 a h?je levonás után. eddig nem volt lázas csak folyt az orra+ azt mondta a doki,hogy piros a torka Akkor most nem elég er?s a gyógyszer,vagy csak vírus lenne?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy csak vérvizsgálatból tudják meg, hogy bakteriális vagy virusfertõzésrõl van-e szó. Mi amúgy nem régen ugyan igy jártunk. Antibiotikumt kapott a torokgyulladására, viszont közben összeszedett egy virusfertõzést is. Gondolom, amikor kontrolon voltunk. Még 5 nap után is lázas volt, ezért küldtek vérvételre minket is. Jobbulást a lánykádnak!

Én úgy tudom, hogy csak vérvizsgálatból tudják meg, hogy bakteriális vagy virusfertõzésrõl van-e szó. Mi amúgy nem régen ugyan igy jártunk. Antibiotikumt kapott a torokgyulladására, viszont közben összeszedett egy virusfertõzést is. Gondolom, amikor kontrolon voltunk. Még 5 nap után is lázas volt, ezért küldtek vérvételre minket is. Jobbulást a lánykádnak!
Ha torokgyulladása is volt, annak nagy része vírusos eredetû, csak kis mértékben bakteriálisak. A bakt. okozta torokgyulladás hirtelen lép fel, duzzadt nyirokcsomókkal, és lázzal jár. Ebben az esetben szükséges az antibiotikus kezelés.
elsõ ez azért nem igaz. Jó laikus vagyok, de mondjuk más az orrváladék, ha bakteriális fertõzés, mintha vírusos. Elképzelhetõek tartom torokgyulladás esetén, eleve ha gennyes akkor bakteriális, illetve ha nem társul hozzá fájdalom (ezt csak saját példámból mondom, ) mert volt hogy elmentem azt mondta iszonyú ronda a torkom és nem éreztem semmit, még kaparó érzést sem, lehet ez is bakteriális fertõzésre utal. Mert kaptam én is, illetve ugyanígy volt a fiam és õ is kapott antibiotikumot. Szóval az biztos, hogy nemcsak vérvételbõl tudják megmondani. Ja és a bakteriális illetve vírusfertõzés egyidejûleg is zajlódhat.
Ez lehetetlen, viszont van egy java progi, amivel nyithatsz PDF-et. Neve MobilePDF vagy PDFviewer!

Hogy tudom úgy eltüntetni a fanszőrömet hogy ne fájjon és teljesen sima legyen és utána ne viszkessen? Mert oltárira viszket mikor nő.

Legjobb válasz: szõrtelenítõ krémmel vagy spray-jel de a viszketést nem tudod kilõni :D mindenkinek viszket :DDD vagyis ha megint leszeded, nem fog viszketni :) ennyi a nagy titok :D (sajnos) 18.L

szõrtelenítõ krémmel vagy spray-jel de a viszketést nem tudod kilõni :D mindenkinek viszket :DDD vagyis ha megint leszeded, nem fog viszketni :) ennyi a nagy titok :D (sajnos) 18.L
hát én legyantáztam a barátomnak és túlélte::D:D:D úgyhogy te is túl fogod


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!