Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom a simemet (173 db)

Az adott tárgy(ak) bal felsõsarkánál fogva húzd az eladáshoz.

Sims 3-ban, ha fent van az Álomállások kiegészítő, hogy tudom a Simemet tetoválóművészi pályára küldeni?

Már próbáltam a számítógépen és újságban nincs ez a lehet?ség, Barney szalonjában se lehet, és a könyvesboltban se tudok olyan témájú könyvet venni, ami ezt a jártasságot fejlesztené.

Legjobb válasz: Ezt nem kaphatod munkába. Olyan szolgáltatás, amit te magad végezhetsz otthon, ha van tetoválószéked. (a vendégeket is fogadni tudod)

Ezt nem kaphatod munkába. Olyan szolgáltatás, amit te magad végezhetsz otthon, ha van tetoválószéked. (a vendégeket is fogadni tudod)


Hogyan tudok a Sims 3-ban divattanácsadóként megváltoztatni a ruháját más Simeknek?

Pl: az lenne a feladatom, hogy egy nőnek új sportcuccot csináljak, de ráállítom az emelvényre a tükör elé és amikor rámegyek az öltözködésre, azon belül a sportosra, akkor csak a jelenlegi ruháját hozza be, változtatni nem tudok. Miért? Valaki segítsen. :/

Legjobb válasz: Nincs meg véletlenül az új Évszakok kiegészítõ? Csak azért, mert annak van egy ilyen hibája. Pontosan nem tudom, hogy mi lehet a baj - nincs meg az Álomállások - . Kérdezgess körbe ezzel foglalkozó oldalakon (én pl. ezen láttam ezt a problémát: http://mysims.hu/ A bal oldalon lévõ "interaktív" ikonra kattintva meg tudod kérdezni, mit tehetsz, hogy megszûnjön a probléma.) Remélem, kicsit segítettem! :)

Nincs meg véletlenül az új Évszakok kiegészítõ? Csak azért, mert annak van egy ilyen hibája. Pontosan nem tudom, hogy mi lehet a baj - nincs meg az Álomállások - . Kérdezgess körbe ezzel foglalkozó oldalakon (én pl. ezen láttam ezt a problémát: http://mysims.hu/ A bal oldalon lévõ "interaktív" ikonra kattintva meg tudod kérdezni, mit tehetsz, hogy megszûnjön a probléma.) Remélem, kicsit segítettem! :)
Ez a probléma csak akkor szûnik meg ha letörlöd az évszakok kiegészítõt... amiatt nem jók a szakmák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
Hát nem tudom, mi a probléma megoldása, de biztosan van valami, mivel nekem nincs ilyen gondom.Lehet, hogy valamelyik cracked nem jó, vagy ajánlom, hogy töröld le az évszakokat, és tölts le egy frissebb, fix verziót.

Hogy tudja a háziorvos egy sima vizsgálatból megállapítani, hogy baktérium, vagy vírusfertőzés van a babánál?

14 hós lányom 5 napja szedi a gyógyszert/sumetrolin/,és tegnap délutántól 38-38,5 a h?je levonás után. eddig nem volt lázas csak folyt az orra+ azt mondta a doki,hogy piros a torka Akkor most nem elég er?s a gyógyszer,vagy csak vírus lenne?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy csak vérvizsgálatból tudják meg, hogy bakteriális vagy virusfertõzésrõl van-e szó. Mi amúgy nem régen ugyan igy jártunk. Antibiotikumt kapott a torokgyulladására, viszont közben összeszedett egy virusfertõzést is. Gondolom, amikor kontrolon voltunk. Még 5 nap után is lázas volt, ezért küldtek vérvételre minket is. Jobbulást a lánykádnak!

Én úgy tudom, hogy csak vérvizsgálatból tudják meg, hogy bakteriális vagy virusfertõzésrõl van-e szó. Mi amúgy nem régen ugyan igy jártunk. Antibiotikumt kapott a torokgyulladására, viszont közben összeszedett egy virusfertõzést is. Gondolom, amikor kontrolon voltunk. Még 5 nap után is lázas volt, ezért küldtek vérvételre minket is. Jobbulást a lánykádnak!
Ha torokgyulladása is volt, annak nagy része vírusos eredetû, csak kis mértékben bakteriálisak. A bakt. okozta torokgyulladás hirtelen lép fel, duzzadt nyirokcsomókkal, és lázzal jár. Ebben az esetben szükséges az antibiotikus kezelés.
elsõ ez azért nem igaz. Jó laikus vagyok, de mondjuk más az orrváladék, ha bakteriális fertõzés, mintha vírusos. Elképzelhetõek tartom torokgyulladás esetén, eleve ha gennyes akkor bakteriális, illetve ha nem társul hozzá fájdalom (ezt csak saját példámból mondom, ) mert volt hogy elmentem azt mondta iszonyú ronda a torkom és nem éreztem semmit, még kaparó érzést sem, lehet ez is bakteriális fertõzésre utal. Mert kaptam én is, illetve ugyanígy volt a fiam és õ is kapott antibiotikumot. Szóval az biztos, hogy nemcsak vérvételbõl tudják megmondani. Ja és a bakteriális illetve vírusfertõzés egyidejûleg is zajlódhat.

Hogyan tudom a telefonra rá rakni a Facebook-ót? Mert nem engedi hegy be jelentkezek a fiókomba. Nem androidos sima telefon de a sim kártyán van net! Az elég ahoz?

Legjobb válasz: Ha nem androidos, akkor vagy van rajta facebbok app, vagy nincs, vagy van rajta webböngészõ, vagy nincs. Ezt mi nem tudjuk kitalálni.

Ha nem androidos, akkor vagy van rajta facebbok app, vagy nincs, vagy van rajta webböngészõ, vagy nincs. Ezt mi nem tudjuk kitalálni.
Elsõ válaszoló: Abból kiindulva, hogy a gyerek nem lehet több 12 évesnél (legalábbis a helyesírása ezt sugallja), nem is várhattunk tõle többet. Kérdezõ: Ahány telefon, annyi megoldás, ebben nem tudunk neked segíteni. Kérdezd meg egy osztálytársadat.

Hogy tudok a sims 2-be anorexiás simeket csinálni?

Nagyon szeretnék de nem tudok sehogy kérlek segítsetek!!

Legjobb válasz: de jó szórakozás...

de jó szórakozás...
A kérdező hozzászólása: hát nem?!:P De ha tudod segíts létszi!!
sehogy, max ha találsz, vagy csinálsz hozzá egy olyan programot...
A kérdező hozzászólása: ja ömm:(
A kérdező hozzászólása: le kell tölteni?

Hogyan tudok a Facebook-ra sima fényképet feltölteni, de nem albumba?

Csak úgy simán egymás után, nem albumba! Csomó ismer?sömnek vannak képei az albumokon kívül is! Biztos vak vagyok:)

Legjobb válasz: Azt hiszem sejtem, mire gondolsz... Ha bejelölöd magad egy fényképen, amin szerepelsz, akkor azt kifogja rakni külön, nem mappába.

Azt hiszem sejtem, mire gondolsz... Ha bejelölöd magad egy fényképen, amin szerepelsz, akkor azt kifogja rakni külön, nem mappába.
marmint ugyerted h üzenofalra kepet.. rakattintasz 1x a helyre ahol a kep kellene h legyen, ott kimutatja az adatlapod, uzenofalad bla bla bla, majd meg 1x ugyanoda kattintasz ahol a kep kellene h legyen, s ott irja h : PROFILKÉP MEGVÁLTOZTATÁSA, vagy KÉP FELTÖLTÉSE ÜZENÖFLARA :) ) remelem segithettem egy 16éves facebook-os csajszi :)

Hogyan tudok a sims3pet hez hozzá adni új módokat? Pl. : Rodeozni tudjon a simem stb.

Sok helyen láttam már,hogy díjlovagolnak,futószárral futatják lovukat.De én sehonnan se tudom letölteni.

Legjobb válasz: AZ ENGEM IS NAGYON ÉRDEKELNE DE ÉN IS MEGPRÓBÁLOM LETÖLTENI HA SIKERÜL SZÓLÓK ÉS MEGPRÓBÁLOK SEGÍTENI :)

AZ ENGEM IS NAGYON ÉRDEKELNE DE ÉN IS MEGPRÓBÁLOM LETÖLTENI HA SIKERÜL SZÓLÓK ÉS MEGPRÓBÁLOK SEGÍTENI :)
De hogyan töltötted le én nem találom

Hogyan tudom a Sims 3 ban eljegyeztetni a simemet?

árhogy próbálom nem sikerül, maxon van a kapcsolatuk.:/

Legjobb válasz: Szia,sokaig jatszottam a simset.Ha egy idegennel akarod eljegyeztetni,akkor csak te tudod megkerni a parodat.Flört,ajanlat ,eljegyezni. En csaltam a dologban mert 2 olyan simet hoztam össze akiket en terveztem meg,es lakotarskent összeköltöztettem ,es igy könnyebben indult a kapcsolat is :)

Szia, sokaig jatszottam a simset.Ha egy idegennel akarod eljegyeztetni, akkor csak te tudod megkerni a parodat.Flört, ajanlat , eljegyezni. En csaltam a dologban mert 2 olyan simet hoztam össze akiket en terveztem meg, es lakotarskent összeköltöztettem , es igy könnyebben indult a kapcsolat is :)
Nálam egyszer az volt a gond hogy a kapcsolat ugyan fullon volt, de nem ismerte csak 2 tulajdonságát a másik simnek... az kevés. Ismerd meg teljesen, kérdezd a karrierjét is meg az iskoláját, stb.
A kérdező hozzászólása: okés.:) köszönöm a válaszokat.:) azt hittem, h az a baj, h tündérek de igy már sikerülni fog.:) ) köszönöm.:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!