Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom 27 hónapos gyermekemet (1 db)

Hogy tudom leszoktatni 27 hónapos gyermekemet az ujjszopásról?

Legjobb válasz: Nehezen, mert az ujjszopás a vigasza. Szerintem beszéld meg vele, hogy a nagy gyerekek csak akkor csinálják ezt, amikor az ágyukban vannak. Mi a fiammal a cumiról úgy szoktunk le, hogy elõször a sétához egy nagyfiúnak már nem kell; majd csak alvásnál szokták a nagyok használni. Majd magasra a szekrény tetjére tettük és alvás elõtt innen kapta. Egyszer csak már nem kérte többet.

Nehezen, mert az ujjszopás a vigasza. Szerintem beszéld meg vele, hogy a nagy gyerekek csak akkor csinálják ezt, amikor az ágyukban vannak. Mi a fiammal a cumiról úgy szoktunk le, hogy elõször a sétához egy nagyfiúnak már nem kell; majd csak alvásnál szokták a nagyok használni. Majd magasra a szekrény tetjére tettük és alvás elõtt innen kapta. Egyszer csak már nem kérte többet.
Hú, szerintem azért az furcsa, ha egy felnõtt szopja az ujját!!! Most megijedtem, mert az én 5, 5 éves lányom is ujjszopós, de csak akkor, ha fáradt, vagy szorong. Egyelõre még nem zavar, azt tudja, hogy el kell hagynia, mert néha beszélgetünk errõl. Erõltetni nem érdemes, én például arról nem tudok leszokni, hogy rágom a szám, ha ideges vagyok. Akkor egy gyerektõl sem várom el, hogy leszokjon arról, ami számára életel eleje óta megnyugvást okoz. Egyszer csak abbahagyja.
Sziasztok.30 évesen, én is szopom az ujjam, bár már csak este, akkor ha nagyon fáradt vagyok.A páromat egyáltalán nem zavarja, fogproblémáim meg nem voltak.Valaki a haját tekergeti elalvás közben, valaki meg rongyot szorongat...Na és... :-) Régen, kiskoromban az apám meg a barátnõje mindenáron le akartak szoktatni róla, bekenték krémmel , pirospaprikával stb. Ha nem kell neki, úgyis elhagya, ha meg igen lehet rájön nagykorában.Szerintem eröltetni egyáltalán nem tanácsos, max.dacból is szopni fogja.
Hiánypotló! Szüksége van rá.Megnyugtatja, biztonságot ad neki.Szerintem hagyni kell.Ha már nem lesz rá szüksége õ maga fogja abba hagyni.
Nah jah, de szegény a kezé nem rakhatja a szekrény tetejére.. :) ) bocsi de ezt nem tudtam kihagyni.. :) Amúgy én nem tudom engem mikor szoktattak le, de az biztos, hogy lelki okai vannak!! Egy idõ után, de ez még nem az az idõ szerintem. Én sokszor volt hogy tizenévesen is titokban szoptam az újjam. És nem is emléxem mikor szóltak rám, pedig 2 éves koromig visszaemléxem. Ki tudja gyerekfüggõ is lehet. Sõt ha rámjön még néha most is megteszem.. ha bohóckodom.. de tudom olyan kor törõdésre vágyom. Próbáld elterelni a figyelmét, foglalkozz vele, ilyenkor, játszatok még ha egy percet is..
én iskolás koromig szopiztam a hüvelykujjamat. És nem lettek elõre álló fogaim, és az ujjamon sem látszik semmi. Engem is próbáltak leszoktatni róla, de nem ment a szüleimnek.
a kisfiam vagy 6éves koráig szopta.mikor letette a fejét ment az ujja utána.ovis korába már ciki volt.nem erõltettem és abba maradt.
Adjj neki idõt, le fog róla szokni!
Nah azt megnezem mikor szokik le rola a nagynenem 18 eves koraig szopta az ujjat az egyik 13 eves baratnom mai napig szopja az ujjat!Nem hiszem hogy letudnad szoktatni!
Szia! Szerintem ha nincs semmi gond azzal hogy cumizik, akkor hagyni kell, biztos ettõl nyugszik meg.Én 28 éves vagyok és még mindig szopom az ujjam és az unokestvérem 40 és õ is.Szerintem ezzel nincs semmi gond.Én fel merem vállalni a mai napig, és nemcsak otthon szopom.Nincs kiálló fogam és semmi egyéb panasz ami arra engedne következtetést hogy szopom az ujjam.Csak az tudja aki látja.
Szia! NE akard leszoktatni, ahogy egyre többször szüksége lesz a kezére, egyre kevesebbet szopja. Aztán már csak este, vagy, ha nyûgös, aztán nem lesz rá szüksége! Nekem mind a 3 gyermekem szopta az ujját, vagyis a legkisebb még most is(3 éves lesz), de azt szoktam mondani, menyasszonyt, vagy võlegény nem láttam még, aki szopja az ujját! :-) Ja, és védd meg, állj mellé, ha valaki cikizi ezzel!
öcsém 9 éves korában szokott le, teljesen.
Hát nekem sokat mesélték hogy szoktattak le szal úgy volt hogy a papám mamám mindig "csúfolt" a cumi miatt és egyszer azt mondták hogy ha nem dobom ki most azonnal nem jönnek el többet és fogtam magam és kidobtam az ablakon XDXDXD
Én kiskoromban mindig akkor cumiztam amikor rajzoltam és még most is mert így jobban jön az ihlet
én is iskoláskorig szoptam, azóta maszturbálok
csonkolással


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Helyi közlekedésnél értelmetlen a 90%-os kedvezmény?

Teljesen logikátlannak tartom azt, hogy csak gyerekkel együtt utazva érvényes a kedvezmény. Hiszen az oviba elviszem busszal, de visszafele értelemszerűen nélküle jövök..Ebben az esetben viszont értelmét veszti a kedvezmény, mert oda ugyebár a teljes árú bérlet kellene. Vagy csak én értettem félre valamit? :O

6

TSMT torna sokáig kimaradt, visszaugrás van, Várható javulás?

4,5 éves kisfiam kb. fél éve tornázik. A 2. tréningnél tartunk.
Múlt hónappban sok egészségügyi probléma volt (nála is é s nálam is) ezért sokszor kimaradt a torna.

Hetek alatt szinte a kiinduló pontra érkeztünk vissza :(
Újra kezelhetetlen, nem lehet kompromisszumot kötni, nem tudja uralni a dühkitöréseit (ezt eddig már olyan ügyesen csinálta)

Szerintetek van esély, hogy rövid időn belül visszatérjen az amit eddig elértünk, vagy újra kellkezdeni az elmúlt fél évet?

4

19hónapos a lányomkb 11kg és 82cm. Az a problémám hogy semmit nem akar megenni. Amikor leülünk enni és megkapja az első falatot nem rágja össze és tartogatja a szájába. Ilyenkor mit lehet tenni? A testsúlya és hossza miatt is aggódom szerintem kevés.

5

Elvihetnek így gyermekotthonba?

Nagymamámmal élek már egy éve. Anyám ki lett zárva a gyámságból, apám valószínűleg nem fogadna be. Egy éve füvezek, es néha tolok szintetikát is. Ez a füvezés az elmúlt hétben mindennapossá vált, és a tanárok is kezdik észrevenni. Ha ez kitudódik, a nagymamám kidob itthonról. Ezért a drogozás dologért elvehetnek a családomtól?

5

Fehérváron melyik Gastrós doktorhoz vigyem a fiamat aki némi kenőpénzért végre kiadja az emelt családihoz a papíromat?

Minden lelet papír erdemény arra utal h dyspepsiája,
van a fiamnak, de a doktornőnk nem állítja ki a papírt csak még azt próbáljuk meg meg amazt ... Ha a cigóknak a nagy semmire kiállítják a papírt nekünk mért nem? Irjatok lécci fehérvári gasatrós orvosokat h melyiknél próbálkozzam Negatív válaszolók kíméljetek

5

A 12 éves 5. osztályos gyerekemmel, magatartásproblémái vannak az iskolában az osztályfőnöke behívatott Elfogják küldeni az iskolából?

túl vagyunk az ofőnökin,szaktanárin a sorozatos magatartásproblémák miatt,lökdösődések miatt
kudarc kudarc hátán hová vigyem??már annyi mindent próbáltam

7

Fütyi-probléma!? Tanács, segítség kellene.

Másfél évesemnek egy mm-nyit sem jön vissza a bőr, hiába próbálom húzni, nem is nagyon engedi. Nem fújódik pisinél, nem váladékozik. De aggódom, gyerekorvosunk nem erőlteti, azt mondja, hogy ha már szobatiszta, és akkor sem jön vissza, majd menjünk gyereksebészetre. Félek, nehogy körülmetélés legyen a vége...

13

Túlteheti magát egy gyerek a szexuális zaklatáson és nyíltszíni megaláztatáson?

Egy 12 éves kislányt jó tanulmányai miatt 6osztályos gimnáziumba küldtek. Hetedikes, vagyis 13 éves korában a menő lányok csoportja iskola után arra kényszerítette, hogy mutassa be milyen maszturbálni. Az osztálytermet a lányok bezárták, a lány nem tudott kijutni, így félelmében megtette. Ezek után a lányok mindenféle pletykákat találtak ki róla és terjesztették (a legdurvábbak: krétával maszturbál, kutyákkal létesít szexuális kapcsolatot) addig addig ment ez, míg a lány maga is elhitte hogy undorító lény. Mikor az ügy kipattant az osztályfőnök a zaklatók mellett állt ki és eltussolta az ügyet. A lányt kivették az iskolából, és normál általános iskolában fejezte be tanulmányait. De addigra a kedves,cserfes, kissé eleven lányból egy antiszociális, "tüskés" páncélú személy lett, hamar kiközösítette az utolsó osztálya is. Középiskolában próbált nyitni, próbálta magát szerethetőnek érezni. 18 éves koráig összesen 16 férfival feküdt le. Rendszeresen alkoholizált, rászokott a cigire. Gyakoriak voltak a hangulatingadozásai, tehetségesen felöltötte a "minden rendben" maszkot, de belül továbbra is undorító szörnyszülöttként érezte magát.
Lehet belőle értékes ember?

16

Szerintetek, hogy lehet ezt bírni 19 évesen? :O

Néhány éve voltam kint Los Angelesben 1 évet egy fantasztikus családnál mint cserediák,nagyon megkedveltem őket akkor 3 gyerekük volt most már 4-en vannak testvérek (a legkisebb 10 hónapos van egy 3 és fél éves egy 12 és egy 19) a szülők 4 hónapja meghaltak,most tudtam meg a napokban nagyon szomorú lettem,és felvettem a kapcsolatot egy ottani osztálytársammal.Õ mesélte,hogy a 19 éves lány lett a kicsik gyámja...HOGY?Hogy bíztak rá egy 19 éves lányra aki egyedül álló 3 kisgyereket?? Úgy hallottam,hogy Amerikában nagyon oda figyelnek az örökbefogadásra akkor ez,hogy lehetséges?Kerestem a lányt,de elköltözött Los Angelesből (azt tudom,hogy eléggé gazdagok voltak és több házuk is volt) ha jól tudom valami kis városba költöztek Nevadában.Én is most töltöm a 19-et de elképzelni sem tudom,hogy hogy bírnék el 3 gyerekkel főleg egy hiszti korszakban lévővel,egy kiskamasszal és egy babával...Annyira sajnálom szegény lányt,a szülei nagyon elfoglaltak voltak mindig de imádták a családjukat...Nagyon szeretnék neki segíteni első kérdés hogy tudnám megtalálni,kerestem facebookon nincs fiókja,próbálkoztam a régi telefon számával de az már nem él...
Mivel jövőre az USA-ba fogok járni egyetemre jó lenne vele felvenni a kapcsolatot,segíteni neki és nem is leszek tőle messze ha tényleg ott él ahol mondják.
Szerintetek meddig fogja bírni?
Hogy lehet ezt egyedül?:O :(

19

Kezelhetetlen (dacos, hisztis) kétéves?

Kétéves lányommal mostanában rémálom elindulni valahova. Főleg ha sietni kell. A kezemet soha nem akarta megfogni, de szinte mindig másfelé akar menni, mint amerre kellene. Ha fölveszem ordít, hogy hagyjam békén, ha leteszem a másik irányba megy. Ez akkor probléma, ha célirányos az utunk. Ja, ha meg elege van egyszerűen csak lefekszik az úton. Aztán felkel és a másik irányba megy. Ugye boltból hazafelé nagy csomagokkal ez nagyon kellemetlen.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!