Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom 27 (56 db)

Február 27 -én születtek a kicsik! Dzsungáriai törpe hörcsög. Ma már újra hajtja a fiú az anyát! Hogyan tudom megakadályozni, hogy ne szülessen több bébi? Már 5 hónapja együtt voltak mégse volt szaporulat. Nem értem azt se miért vártak eddig?

Szeptember 1-én kaptam 2 (5 hetes) lányhörit. Néha veszekedtek, de amúgy elvannak. Tegnap február 27 született 6 kishöri. Ezek szerint mégse 2 lányt kaptam az eladótól!

Legjobb válasz: A legbiztosabb, ha szétválasztod õket, külön ketrecbe/terráriumba. Azt nem tudom, hogy eddig miért nem lettek apróságok. Bár lehet, hogy korábbi alom is volt, csak esetleg hamarabb felfalták a kicsiket, minthogy te felfedezted volna az almot.

A legbiztosabb, ha szétválasztod õket, külön ketrecbe/terráriumba. Azt nem tudom, hogy eddig miért nem lettek apróságok. Bár lehet, hogy korábbi alom is volt, csak esetleg hamarabb felfalták a kicsiket, minthogy te felfedezted volna az almot.
A dzsungáriai hörcsögök sajátossága, hogy 3 hetente ivarérettek és ha nem választod szét õket akkor lesznek még kis hörcsögjeid hamarosan és még több is mint szeretnél.

Kínából rendelnék 1 napszemüveget (Nem eredeti, de töredéke), és tudom, hogy áfát (27%) +vámot kell fizetni, de ezt a kifizetést hogyan kell intézni, vagy mikor vagy hogyan kell fizetni?

a szemüveg ára 11 USA dollár

Legjobb válasz: Áfát csak akkor, ha értékesíteni kívánod. Vámot meg vagy beleszámolja az eladó a postázási árba, vagy küldenek róla papírokat. De amúgy nem biztos, hogy ilyen érték esetében kérik. Ja, és ne felejts el spórolni a szemészeti kezelésre, ha azt a napszemüveget valóban hordani akarod.

Áfát csak akkor, ha értékesíteni kívánod. Vámot meg vagy beleszámolja az eladó a postázási árba, vagy küldenek róla papírokat. De amúgy nem biztos, hogy ilyen érték esetében kérik. Ja, és ne felejts el spórolni a szemészeti kezelésre, ha azt a napszemüveget valóban hordani akarod.
"Áfát csak akkor, ha értékesíteni kívánod. " ÁFÁ-t mindig kell fizetni, ha 22EUR fölött van. A szállítás is beleszámít az árba. "Vámot meg vagy beleszámolja az eladó a postázási árba" Mindenhol oda is van írva, hogy vámot és egyéb behozatali költségeket a vevõ fizeti. Tehát vám is lehet, szintén 22EUR fölött, az 0-12%, vámtarifaszámtól függ. De: ha 11USD az ára (és az eladó amúgy még ennyit se fog ráírni), akkor valószinûleg egyik sem lesz. Sok esetben fölötte sem, mivel az eladó úgyis alacsonyabb értéket ad meg. Ha esetleg hihetetlen az érték (pl 3D tévé 10 dollárért), akkor viszont adódhat belõle nagyobb gond is.
A kérdező hozzászólása: Értem, magyarul 11dollár ár +8, 49es postát csak utaljam el és várjak a kézhezvétel pillanatáig?
Igen. De azért ha pl e-bay, akkor kevés eladással és/vagy rossz értékeléssel rendelkezõnek ne küldj pénzt.
A kérdező hozzászólása: Értem, és egy 45dolláros cipõre már kell vámot meg áfát fizetni, ha magamnak akarom?
Igen.

Ma meghalt apukám, Hogyan tudom ezt feldolgozni? 27/F

52 évesen, nekem kellett újraélesztenem míg nem jöttek a ment?k, de már ?k sem tudták megmenteni.

Legjobb válasz: Ha hívõ vagy, keresztény, akkor hited szerint bízhatsz benne, hogy találkozhattok még. Ha nincs ilyen reménységed, akkor is ápolhatod Apukád emlékét, a jó dolgokra visszaemlékezve, amik megmaradtak. Minden eseben nehéz lesz ezt elfogadni, de a család, a társad segíteni fog.

Ha hívõ vagy, keresztény, akkor hited szerint bízhatsz benne, hogy találkozhattok még. Ha nincs ilyen reménységed, akkor is ápolhatod Apukád emlékét, a jó dolgokra visszaemlékezve, amik megmaradtak. Minden eseben nehéz lesz ezt elfogadni, de a család, a társad segíteni fog.
Részvétem... Nem tudom milyen viszonyt ápoltál apukáddal, de lehet el kéne menned pszichológushoz beszélni róla. Ha mégsem ezt választod még egy kicsit a barátaid is tudnak segíteni. De biztos hosszú idõ lesz ezt feldolgozni... :/
Részvétem. Az ilyesmit nehéz feldolgozni, de az idõ gyógyít. Mindenesetre sosem fogod tudni elfelejteni. Bízz benne, hogy ahova jutott, ott most boldog.
Részvétem. Feldolgozni? Sajnos sehogyan. Három hónap leforgása alatt lettem árva 47 évesen. Két éve történt ez. Igen, tudom, hogy Isten akarata, tudom, hogy ez a természet rendje, de akkor sem tudok túl lenni rajta. Borzasztóan hiányoznak és tudod, azt mondták, hogy majd az idõ segít. Hát nekem nem segített. Ugyanúgy fáj, mint akkor... Sajnálom. Sok erõt kívánok Neked.
Szia! Részvétem! Szerintem az Igazság a legjobb gyógyszer: Nincs halál. Jobban él apukád mint valaha. Ha nem hiszed járj utána! Ha jó érzéseket küldesz felé az segíti. Ha csak szomorúságot az még akadályozza is a dolgában. Tiszta ima szívbõl mindkettõtöket gyógyítja. Ha csak nem hiszed a fentieket járj utána! Szeretettel, Tamás
Szia! Részvétem! Nekem sincsen apukám... de én nem is ismertem. Néha elszomorodom. De az emléke nem fáj, mert tudom, hogy bárhol van szeret.


bajusszal
Van olyan 27-28 éves ismerõsöm aki 19nek néz ki. Olyan is, aki csak most érettségizik, otthon lakik pedig 25 felett van. Erre sokan furán néznek, de megesik. Egyéni életpálya, megeshet bármi. A kimaradt X év történéseit bekamuzni viszont jóval nehezebb.
Kizárt, hogy hosszabb távon (értsd, 3 hétnél tovább) valaki bekajálja a "fiktív életpályát", ha a kinézetedet sikerülne is megoldani. Ha -elvileg- 27 éves vagy, akkor a baráti köröd is fõleg hasonló korúakból kellene, hogy álljon... Eleinte még fel se tûnne a lánynak, hogy nem találkozik a haverokkal, de ha valahol összefuttok egy gimis ismerõsöddel, akkor ott a vége a dolognak. És elõbb utóbb eljön az az idõ is, hogy mutasd már be az ismerõsöknek, mert így azt hiszi, hogy szégyelled és ezért dugdosod õt el a barátaid elõl. Továbbá, ebben az életkorban alap az autó, lakás, az hogy hétköznapokon is néha éjfélig, hajnalig tart egy "randevú" és hogy te fizetsz, mivel -elvileg- önálló kereseted van (és ha valahol, pl. a mozinál reflexbõl elõkapod a gimis barna diákot, hogy kedvezményes jegyet vegyél, rögtön bukó van). Ennyi pénzzel pedig nem nagyon lehet lehúzni anyuékat. Valamint az apróságok, pl. hogy a lány megkérdi, hogy te xy ponton hogy értelmezted az adóbevallásod és tudnál-e segíteni neki a sajátjában. A "kamu életpálya" is elég necces, mert mondjuk a lány egyik barinõje is pont azon a helyen tanult, ahová elvileg te jártál, és a tanárok, közös ismerõsök témánál rögtön elvéreznél. Arról nem is szólva, hogy nehogy valami orvosit vagy jogit kamuzz be, mert akkor rögtön felkeres a nagyi leleteivel vagy az ismerõs ingatlan-bérbeadási szerzõdésével/válóperével, hogy segíts már egy kicsit. De a közgazdásszal is megszívhatod, ha pont valamelyik rokonnak van vállalkozása ill. ha mosógépszerelõt kamuzol, akkor is tuti, hogy el fog romlani a mosógépük... Ami a kinézeted illeti: nincs egységes 27 éves kinézet, járkálhatsz öltönyben egész nap, akkor is csak úgy fogsz kinézni, mint egy gimis a szalagavatóján. Az arcoddal se tudsz mit csinálni, mert talán profi sminkesek tudnának rajtad úgy öregíteni, hogy adott alkalomra tényleg kb. annyinak nézz ki, de ez hosszútávon nem fenntartható. Viszont, ha a gyerekképû srácokat szereti a lány, akkor mákod van. Vagyis a terved bukásra van ítélve, viszont önmagadat (és korodat) adva még bepróbálkozhatsz, hátha "kisfiú fetise" van a lánynak...
Hát nem tudom... ha anno 16 évesen sikerült befûznöm egy 20 éves csajt, akkor neked is menni fog...
Szerintem mondd neki meg, hány éves vagy. Ha értelmes a csaj, elfogad. Nem a személyigazolványod szeretné megismerni, de ha hazugsággal indítassz, akkor nem sok értelme van. A kor úgysem lényeg, ha meg nála az, akkor találsz másikat... (úgy írom, hogy többségben nálam pár évvel idõsebb barátnõim voltak)
Szóval, ha az a szürreális helyzet megtörténne, h külsõre 27-nek néz, te lazán hazudnál neki arról, h ki is vagy valójában. Voltaképpen mit akarsz te ettõl a lánytól?
Ha erre vagy ráutalva, akkor egy szánalmas selejt vagy. Annál meg mindegy hány éves. Ha meg a csaj beveszi, akkor õ is ugyanez.
Vegyél fel maszkot vagy menj el egy profi sminkeshez aki kicsit beráncozza a fejed vagy mond azt hogy olyan kórban szenvedsz ami miatt lassabban öregszel:)
A kérdező hozzászólása: Végre, a 7. kommentre sikerült elérni a komolyan vehetõség szintjét. Tulajdonképpen a fiktív kor mellé ki van dolgozva egy fiktív életpálya is, olyan részlétességgel, hogy a keresztkérdésekre tudja válaszolni. Szóval ezzel nem lesz gond. Továbbá egy elég tájékozott éltanuló vagyok, ergo mûveltségben se lesz túl sok gond. Viszont a kérdést a külsõségekre értettem. Kinézet, viselkedés, hangsúly, ruházat. Az lenne jó, hogy amikor rám néz ne vegye észre, hogy 7 évvel fiatalabb vagyok. Na erre lennék kíváncsi :D
Ne is álmodozz...
Tartsd titokban az életkorodat és viselkedj úgy, mint egy 27 éves. Ez viszont szinte lehetetlen lesz. 17 évesen még diák vagy és a szüleid gondoskodnak rólad, 27 évesen te gondoskodsz magadról. Ez a hatalmas különbség meglátszik rajtad. Ja, és ha megkérdezi mi a munkád, hol tanultál, vagy piát kell kikérned valahol... necces. Amint a csaj vonzalmat mutat irántad, fedd fel a kiléted.
Nem.
Vagy [email protected] koravén vagy!Esetleg nagyon kretén a csaj.
ál bajusszal
Úgy, ha a csaj vak... -.-"
egyáltalán bejössz a lánynak?

27 hetes vagyok, itt-ott görcsölget a hasim. Remélem, hogy jol müködik a méhlepény, mert orvos nem mondott semmit. Remélem a méhszáj is zárt? Hogy tudom elérni hogy azis maradjon?

Legjobb válasz: Jajj, nyugodj meg, ne idegeskedj és pihenj sokat!Magne B6 napi 3x2.A méhlepényed ha nem jól mûködne, nem itt kérdezõsködnél róla, hidd el!Nekem sjnos volt problémám vele, de bent tartottak a kórházban. Méhszáj erõsebb görcsökkel szokott kinyílni (jósló), de ne emelj és ne hajolj. 32h km :)

Jajj, nyugodj meg, ne idegeskedj és pihenj sokat!Magne B6 napi 3x2.A méhlepényed ha nem jól mûködne, nem itt kérdezõsködnél róla, hidd el!Nekem sjnos volt problémám vele, de bent tartottak a kórházban. Méhszáj erõsebb görcsökkel szokott kinyílni (jósló), de ne emelj és ne hajolj. 32h km :)

Hogy tudom leszoktatni 27 hónapos gyermekemet az ujjszopásról?

Legjobb válasz: Nehezen, mert az ujjszopás a vigasza. Szerintem beszéld meg vele, hogy a nagy gyerekek csak akkor csinálják ezt, amikor az ágyukban vannak. Mi a fiammal a cumiról úgy szoktunk le, hogy elõször a sétához egy nagyfiúnak már nem kell; majd csak alvásnál szokták a nagyok használni. Majd magasra a szekrény tetjére tettük és alvás elõtt innen kapta. Egyszer csak már nem kérte többet.

Nehezen, mert az ujjszopás a vigasza. Szerintem beszéld meg vele, hogy a nagy gyerekek csak akkor csinálják ezt, amikor az ágyukban vannak. Mi a fiammal a cumiról úgy szoktunk le, hogy elõször a sétához egy nagyfiúnak már nem kell; majd csak alvásnál szokták a nagyok használni. Majd magasra a szekrény tetjére tettük és alvás elõtt innen kapta. Egyszer csak már nem kérte többet.
Hú, szerintem azért az furcsa, ha egy felnõtt szopja az ujját!!! Most megijedtem, mert az én 5, 5 éves lányom is ujjszopós, de csak akkor, ha fáradt, vagy szorong. Egyelõre még nem zavar, azt tudja, hogy el kell hagynia, mert néha beszélgetünk errõl. Erõltetni nem érdemes, én például arról nem tudok leszokni, hogy rágom a szám, ha ideges vagyok. Akkor egy gyerektõl sem várom el, hogy leszokjon arról, ami számára életel eleje óta megnyugvást okoz. Egyszer csak abbahagyja.
Sziasztok.30 évesen, én is szopom az ujjam, bár már csak este, akkor ha nagyon fáradt vagyok.A páromat egyáltalán nem zavarja, fogproblémáim meg nem voltak.Valaki a haját tekergeti elalvás közben, valaki meg rongyot szorongat...Na és... :-) Régen, kiskoromban az apám meg a barátnõje mindenáron le akartak szoktatni róla, bekenték krémmel , pirospaprikával stb. Ha nem kell neki, úgyis elhagya, ha meg igen lehet rájön nagykorában.Szerintem eröltetni egyáltalán nem tanácsos, max.dacból is szopni fogja.
Hiánypotló! Szüksége van rá.Megnyugtatja, biztonságot ad neki.Szerintem hagyni kell.Ha már nem lesz rá szüksége õ maga fogja abba hagyni.
Nah jah, de szegény a kezé nem rakhatja a szekrény tetejére.. :) ) bocsi de ezt nem tudtam kihagyni.. :) Amúgy én nem tudom engem mikor szoktattak le, de az biztos, hogy lelki okai vannak!! Egy idõ után, de ez még nem az az idõ szerintem. Én sokszor volt hogy tizenévesen is titokban szoptam az újjam. És nem is emléxem mikor szóltak rám, pedig 2 éves koromig visszaemléxem. Ki tudja gyerekfüggõ is lehet. Sõt ha rámjön még néha most is megteszem.. ha bohóckodom.. de tudom olyan kor törõdésre vágyom. Próbáld elterelni a figyelmét, foglalkozz vele, ilyenkor, játszatok még ha egy percet is..
én iskolás koromig szopiztam a hüvelykujjamat. És nem lettek elõre álló fogaim, és az ujjamon sem látszik semmi. Engem is próbáltak leszoktatni róla, de nem ment a szüleimnek.
a kisfiam vagy 6éves koráig szopta.mikor letette a fejét ment az ujja utána.ovis korába már ciki volt.nem erõltettem és abba maradt.
Adjj neki idõt, le fog róla szokni!
Nah azt megnezem mikor szokik le rola a nagynenem 18 eves koraig szopta az ujjat az egyik 13 eves baratnom mai napig szopja az ujjat!Nem hiszem hogy letudnad szoktatni!
Szia! Szerintem ha nincs semmi gond azzal hogy cumizik, akkor hagyni kell, biztos ettõl nyugszik meg.Én 28 éves vagyok és még mindig szopom az ujjam és az unokestvérem 40 és õ is.Szerintem ezzel nincs semmi gond.Én fel merem vállalni a mai napig, és nemcsak otthon szopom.Nincs kiálló fogam és semmi egyéb panasz ami arra engedne következtetést hogy szopom az ujjam.Csak az tudja aki látja.
Szia! NE akard leszoktatni, ahogy egyre többször szüksége lesz a kezére, egyre kevesebbet szopja. Aztán már csak este, vagy, ha nyûgös, aztán nem lesz rá szüksége! Nekem mind a 3 gyermekem szopta az ujját, vagyis a legkisebb még most is(3 éves lesz), de azt szoktam mondani, menyasszonyt, vagy võlegény nem láttam még, aki szopja az ujját! :-) Ja, és védd meg, állj mellé, ha valaki cikizi ezzel!
öcsém 9 éves korában szokott le, teljesen.
Hát nekem sokat mesélték hogy szoktattak le szal úgy volt hogy a papám mamám mindig "csúfolt" a cumi miatt és egyszer azt mondták hogy ha nem dobom ki most azonnal nem jönnek el többet és fogtam magam és kidobtam az ablakon XDXDXD
Én kiskoromban mindig akkor cumiztam amikor rajzoltam és még most is mert így jobban jön az ihlet
én is iskoláskorig szoptam, azóta maszturbálok
csonkolással

Orosházán a vasútállomástól hogyan tudok eljutni a Csorvási út 27. számra? (Linamar kft. )

Helyi és helyközi buszjáratok is érdekelnek. Elõre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Itt a menetrend: [link] A második oldal alján van a neked érdekes rész.

Itt a menetrend: [link] A második oldal alján van a neked érdekes rész.

Az alábbi törtet hogyan tudom bővíteni? 2/3= /6 = 8/ = 10/ = /27= 54/ = /126 Ez a példa egy 5. -s könyvben szerepel.

Legjobb válasz: 2/3 = ?/6. Szorozd meg a számlálót és a nevezõt is 2-vel: 2*2/3*2 = 4/6. Készen is vagyunk. Még egyet mutatok: 2/3=10/?. Szorozd meg a számlálót és a nevezõt is 5-tel: 2*5/3*5 = 10/15. Remélem most már érted.

2/3 = ?/6. Szorozd meg a számlálót és a nevezõt is 2-vel: 2*2/3*2 = 4/6. Készen is vagyunk. Még egyet mutatok: 2/3=10/?. Szorozd meg a számlálót és a nevezõt is 5-tel: 2*5/3*5 = 10/15. Remélem most már érted.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!

Hogyan tudok minél hamarabb élvezni, olyan 2-3 perc után? 27/f

Olyan 30-40 perc után tudok csak élvezni, de minél hamarabb szeretném, mert unalmas és fárasztó, ilyen hosszabb percekre kinyújtani az aktust.

Legjobb válasz: 2-3perc?a csajra nem gondolsz?

2-3perc?a csajra nem gondolsz?
Ha 2-3 perc után elsülsz, soha nem marad meg melletted egy nõ sem. ( Másik megoldás: 1-1, 5 perc alatt elsülõ barátnõt keresel, és akkor neki is megvan kétszer.....)
Küldd el asszonypajtást, hogy edze meg a pinizmait. Gésagolyók, miegymás.
A kérdező hozzászólása: nagyon sok ismerõsöm 2-3 perc alatt van meg és boldogan hosszú kapcsolatban élnek, ha kell a nõnek még szájjal segít tovább és így megoldják.
A kérdező hozzászólása: Szilvia Tóthnak, de gondolok utána szájjal csinálom neki, csak aktus ne legyen hosszú mert az fáraszt, kimerít meg unalmas
unalmas?oy beza valami gond van. nálunk úgy elröppen egy óra szex..
Lehet látencia áll a dolgok hátterében:)
(Várjál megkérdezzük) Kérdezõ! Te LMP-s vagy?Mert ha igen, akkor lehet hogy látens homoszexuális vagy.
Akkor mégsem úgy nézel ki mint Jáksó László.
Áll? Jáksónak nincs is álla.
mondjuk ha olyan szöveged van, mint neki én ismerek olyan csajt, akinek kimondottan tetszett :D mondjuk õ se egy szépség
Pont úgy, mint Jáksó László: hummorral, megnyerõ kisugárzással.
Én meg úgy nézek ki állítólag, mint az egyik jóképû színész, mégsincs nõm.
pénz!
Megnézhetem, hogy tényleg úgy nézel-e ki? Küldesz egy képet priviben? :D L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!