Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom újra telepíteni a (67 db)

FAIL :D
ha xp-t használsz akkor Start menü/vezérlõpult/Programok telepítése és törlése. Megkeresed a listából a játék nevét, és eltávolítás. Ha így nem megy, akkor letöltesz egy RegCleaner-t (ingyenes). Azon belül software fül, ott megkeresed, kipipálod, majd jobb alul van hogy kijelöltek törlése vagy remove selected.
A kérdező hozzászólása: Win7-em van, és ott rámentem a programok eltávolítása vagy módosítása fülre, de nott nincs benne. A RegCleaner program pedig amikor kijelölöm és rámegyek arra, hogy kijelöltek törlése, errort ír ki...
de hogy lehet véletlen letôrôlni OMG sose értem meg..én még bezzge nemcsináltam olyat..esetleg állítsd vissza a rendzsred amikor ezt csináltad..más nemjut jelenleg eszembe..
A kérdező hozzászólása: Mostmár sikerült, csak rendszergazdaként kellett futtatni a RegCleanert. Köszi mindenkinek a segítséget

Valaki megtudná mondani hogy tudom ujra telepiteni a régi xboxomat?

kitöröltem róla egy fontos programot és egy csomó minden eltünt hogy tudom a winchesterét ujra telepiteni ?


Hogyan tudom újra telepíteni a laptopom ha kéri a dvd olvasó driverjét mert nem tudom sehogy megadni se usb kulcsról se cd-röl? Esetleg a BIOS-bam kellene valamit át álltani

Legjobb válasz: Ha nincs telepítve hivatalos driver, a bios akkor is rak hozzá egy proli ótvar drivert amivel még mûködõképes elvileg a meghajtó. A BIOS-ban próbálkozz a Restore Defaults-al, majd a bootsorban vedd elõre az optikai meghajtót.

Ha nincs telepítve hivatalos driver, a bios akkor is rak hozzá egy proli ótvar drivert amivel még mûködõképes elvileg a meghajtó. A BIOS-ban próbálkozz a Restore Defaults-al, majd a bootsorban vedd elõre az optikai meghajtót.
ha windows 7 telepítésrõl van szó, a következõt ajánlom: 1. próbálkozz usb-rõl 2. mikor kéri a drivert, lépj vissza az "Telepítés most" felirathoz 3. húzd ki a drive-ot és rakd át egy másik usb portba 4. Telepítés 5. remélj

Hogyan tudom ujra telepiteni a windows-t?

van win7.-em es szeretnem ujra tenni de mikor beteszem a cd-tes ujrainditom a gepet nem a telepites jon be hanem rendesen a windows. Mit csinaljak hogy a telepites jojjon be ?

Legjobb válasz: win 7-et szeretnek tenni

A kérdező hozzászólása: win 7-et szeretnek tenni
Biosban állítsd át, hogy cd-rõl bootoljon.
Még mikor bekapcsolod a gépet nyomkodni kezded a DELETE gombot(vagy amit kiír alul hogy nyomkodd) és behozza a BIOS-t. A boot menüt megtalálva az elsõdleges boot helyet átrakod CD-ROM-ra majd mentéssel kilépsz. Ha végeztél a telepítéssel akkor ugyanígy visszaállítod HDD-re.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat

Hogy tudom újra telepíteni a gépemet mit kell letörölni róla és honnan? Gyorsan kellene a válasz

Legjobb válasz: Nem kell róla letörölni semmit. A telepítõ lemez elintéz mindent. (Nagy vonalakban...)

Nem kell róla letörölni semmit. A telepítõ lemez elintéz mindent. (Nagy vonalakban...)
Elõbb mentsd le! Aztán formázz (vírusirtás is legyen, Kasperskyvel) és csak utána újratelepítés.
Ha nem kellenek a saját cuccaid, akkor egybõl formázz. Akkor garantáltan minden eltûnik róla.
Adatokat kimented, telepítõ lemez bepakol, indításkor bootolsz lemezrõl, telepítõben kéred a partíció formázását, a többit elvégzi.
A kérdező hozzászólása: és hogy tudom formázni?

Hogyan tudom újra telepíteni a windows-t? Mindent le szeretnék törölni emellett!

Légysz részletesen írjátok le, mert nem tom hogy kell. Emellett mire figyeljek ? Fontos dolgokat át tudom menteni a másik winyóra ?

Legjobb válasz: Melyik windows? Alapból a biosban a gépet CD-rõl bootra állítod, beteszed a telepítõlemezt, kiválasztod a telepítés helyét majd nyomkodod a tovább gombot míg el nem készül. Mikor egyéb igényei vannak (seriál, idõbeállítás)úgyis "szól" azt kitöltöd. Az hogy mennyi idõ attól függ hogy milyen a gép és melyiket akarod felrakni. (nekem az xp fél óra)A windows felrakás azonban még csak az alap, utána vissza kell rakni minden drivert (xp esetén mindenképpen) és az összes programot, ez nálam legalábbis jóval több idõ. ha ezt legközelebb meg akarod spórolni a tökéletesen kész rendszerrõl készíts ghost fájlt a Norton ghost progival.

Melyik windows? Alapból a biosban a gépet CD-rõl bootra állítod, beteszed a telepítõlemezt, kiválasztod a telepítés helyét majd nyomkodod a tovább gombot míg el nem készül. Mikor egyéb igényei vannak (seriál, idõbeállítás)úgyis "szól" azt kitöltöd. Az hogy mennyi idõ attól függ hogy milyen a gép és melyiket akarod felrakni. (nekem az xp fél óra)A windows felrakás azonban még csak az alap, utána vissza kell rakni minden drivert (xp esetén mindenképpen) és az összes programot, ez nálam legalábbis jóval több idõ. ha ezt legközelebb meg akarod spórolni a tökéletesen kész rendszerrõl készíts ghost fájlt a Norton ghost progival.
A kérdező hozzászólása: XP Hamár ide is CD boot kell akkorcaz hogyan ? már multor szerencsétlenkedtem vele valami más miatt de nem indult a CD

Hogyan tudom újra telepíteni a Windows 7-et?

Meg kell venni újra vagy egyet lehet 2x is telepíteni??

Legjobb válasz: Leformázod a C meghajtót és újratelepíted.Tessék adok neked egy linket ahol lépésrõl lépésre le írja neked a telepítést. [link] Sok sikert! :)

Leformázod a C meghajtót és újratelepíted.Tessék adok neked egy linket ahol lépésrõl lépésre le írja neked a telepítést. [link] Sok sikert! :)

Hogyan tudom újra telepíteni az xp-t, ha a gép el se indul?

Bekapcsolás után addig rendesen megy, hogy milyen módban indítsam el, de utána egy kék képerny? felvillan, el sem lehet olvasni olyan gyorsan, majd újraindul. (A BIOS-ba be lehet lépni.) Szóval ilyen esetben mi a teend?? Semelyik módban nem indul el.

Legjobb válasz: Beteszed a windows lemezt a lejátszóba. A biosban átállítod, hogy a cd-rõl/dvd-rõl bootoljon. Újra formatálod a lemezt és telepíted a windowst.

Beteszed a windows lemezt a lejátszóba. A biosban átállítod, hogy a cd-rõl/dvd-rõl bootoljon. Újra formatálod a lemezt és telepíted a windowst.
Nekem Ctrl-F11. Akkor tudok rendszer visszaállitást, vagy újra telepitést választani.

Eltört a Microsoft Office (Otthoni és Kisvállalati verzió) CD-je. Hogyan tudom újra telepíteni?

Windows 7 -es gépem egy ops. telepítés után nem tudtam futtatni a régi Office-t és a mostani CD-je meg már eltört. Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Be kellene vinned a Microsoft Magyarország központjába (Bp. III. kerület, Grafisoft Park). Vidd a számlát is róla. Tudnak segíteni, kicserélik. http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/microsoft-hungary---bu..

Be kellene vinned a Microsoft Magyarország központjába (Bp. III. kerület, Grafisoft Park). Vidd a számlát is róla. Tudnak segíteni, kicserélik. http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/microsoft-hungary---bu..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) És ha nincs számla róla? Ha jól megnéztem akkor ezen a CD-n rengeteg hitelesítõ adat van. Esetleg csak CD után visszaadnak egy új CD-T?
Nekem megvolt a számlám, de biztosan megnézik elõbb, mielõtt eldöntik, adnak-e másikat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!