Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom újra telepíteni (89 db)

FAIL :D
ha xp-t használsz akkor Start menü/vezérlõpult/Programok telepítése és törlése. Megkeresed a listából a játék nevét, és eltávolítás. Ha így nem megy, akkor letöltesz egy RegCleaner-t (ingyenes). Azon belül software fül, ott megkeresed, kipipálod, majd jobb alul van hogy kijelöltek törlése vagy remove selected.
A kérdező hozzászólása: Win7-em van, és ott rámentem a programok eltávolítása vagy módosítása fülre, de nott nincs benne. A RegCleaner program pedig amikor kijelölöm és rámegyek arra, hogy kijelöltek törlése, errort ír ki...
de hogy lehet véletlen letôrôlni OMG sose értem meg..én még bezzge nemcsináltam olyat..esetleg állítsd vissza a rendzsred amikor ezt csináltad..más nemjut jelenleg eszembe..
A kérdező hozzászólása: Mostmár sikerült, csak rendszergazdaként kellett futtatni a RegCleanert. Köszi mindenkinek a segítséget

Hogyan tudom újra telepíteni az xp-t, ha a gép el se indul?

Bekapcsolás után addig rendesen megy, hogy milyen módban indítsam el, de utána egy kék képerny? felvillan, el sem lehet olvasni olyan gyorsan, majd újraindul. (A BIOS-ba be lehet lépni.) Szóval ilyen esetben mi a teend?? Semelyik módban nem indul el.

Legjobb válasz: Beteszed a windows lemezt a lejátszóba. A biosban átállítod, hogy a cd-rõl/dvd-rõl bootoljon. Újra formatálod a lemezt és telepíted a windowst.

Beteszed a windows lemezt a lejátszóba. A biosban átállítod, hogy a cd-rõl/dvd-rõl bootoljon. Újra formatálod a lemezt és telepíted a windowst.
Nekem Ctrl-F11. Akkor tudok rendszer visszaállitást, vagy újra telepitést választani.


Hogyan tudom újra telepíteni a laptopom ha kéri a dvd olvasó driverjét mert nem tudom sehogy megadni se usb kulcsról se cd-röl? Esetleg a BIOS-bam kellene valamit át álltani

Legjobb válasz: Ha nincs telepítve hivatalos driver, a bios akkor is rak hozzá egy proli ótvar drivert amivel még mûködõképes elvileg a meghajtó. A BIOS-ban próbálkozz a Restore Defaults-al, majd a bootsorban vedd elõre az optikai meghajtót.

Ha nincs telepítve hivatalos driver, a bios akkor is rak hozzá egy proli ótvar drivert amivel még mûködõképes elvileg a meghajtó. A BIOS-ban próbálkozz a Restore Defaults-al, majd a bootsorban vedd elõre az optikai meghajtót.
ha windows 7 telepítésrõl van szó, a következõt ajánlom: 1. próbálkozz usb-rõl 2. mikor kéri a drivert, lépj vissza az "Telepítés most" felirathoz 3. húzd ki a drive-ot és rakd át egy másik usb portba 4. Telepítés 5. remélj

Hogyan tudom újra telepíteni?

A windows7 nem indul, amikor elindul a 4 kis színes pont és kirakja a windows jelet befagy és nem indul, hogy tudom újra telepítenia windwost? A cd itt van de nem indul. Remélem kapok rá válaszolt, most másik gépr?l vagyok fent.

Legjobb válasz: A lemezrõl 1 gomb nyomással indulnia kéne a telepítés folyamatainak! gondolom tudod,hogy a lemez behelyezése után mik a teendõk,hogyan kell elindítani a folyamatot? vagy nézd meg a biosban az írót-olvasót minden klappol E! nem mindig indulnak automatikusan a lemezek ilyenkor,manuálisan kell indítani(valamelyik gomb lenyomásával)

A lemezrõl 1 gomb nyomással indulnia kéne a telepítés folyamatainak! gondolom tudod, hogy a lemez behelyezése után mik a teendõk, hogyan kell elindítani a folyamatot? vagy nézd meg a biosban az írót-olvasót minden klappol E! nem mindig indulnak automatikusan a lemezek ilyenkor, manuálisan kell indítani(valamelyik gomb lenyomásával)
A kérdező hozzászólása: pontosan a biosban mit kell nézni? nem akarok biosba belnylni ha nem tudom mit is kell:/
meg keresed a lemez olvasód nevét, a fülek/opciók mentén vagy az azonosítóját, biztos rá ismersz majd és ott rá állítod az automatikus olvasásra, vagy 1általán az olvasóra hogy ilyenkor is olvasson stb, de nézd meg hogy ha a lemez már bent van és újra indítod akkor közbe nem e írja ki h nyomjon meg 1 gombot a Lemez olvasáshoz?
A gépindulásakor, F12 a boot menü, itt kiválasztod, hogy melyik eszközrõl induljon a gép. Értelem szerûen az optikai meghajtót választod. De elõtte próbáld meg úgy elindítania gépet, ahogy szoktad, csak indulás közben nyomkodod az F8 billentyût, elõjön egy rendszerindító menü: Kiválasztod a "legutolsó helyes konfiguráció betöltése (nem tudom, mi a pontos szöveg) menüpontot. Ha így sem indul normálisan azaz így is lefagy, akkor van még egy tippem, ugyanígy f8- indulás közben, csak a csökkentett módot választod, betölt a windows csökkentett módban akkor a start menü, minden programját megjeleníted, kiválasztod a kellékek közül a rendszer-visszaállítást és visszaállítod a gépet arra az idõpontra amikor még tudod, h biztosan mûködött.
nem minden boot f12-vel indul. Ezt tapasztaltam..

Hogyan tudom újra telepíteni a windows-t? Mindent le szeretnék törölni emellett!

Légysz részletesen írjátok le, mert nem tom hogy kell. Emellett mire figyeljek ? Fontos dolgokat át tudom menteni a másik winyóra ?

Legjobb válasz: Melyik windows? Alapból a biosban a gépet CD-rõl bootra állítod, beteszed a telepítõlemezt, kiválasztod a telepítés helyét majd nyomkodod a tovább gombot míg el nem készül. Mikor egyéb igényei vannak (seriál, idõbeállítás)úgyis "szól" azt kitöltöd. Az hogy mennyi idõ attól függ hogy milyen a gép és melyiket akarod felrakni. (nekem az xp fél óra)A windows felrakás azonban még csak az alap, utána vissza kell rakni minden drivert (xp esetén mindenképpen) és az összes programot, ez nálam legalábbis jóval több idõ. ha ezt legközelebb meg akarod spórolni a tökéletesen kész rendszerrõl készíts ghost fájlt a Norton ghost progival.

Melyik windows? Alapból a biosban a gépet CD-rõl bootra állítod, beteszed a telepítõlemezt, kiválasztod a telepítés helyét majd nyomkodod a tovább gombot míg el nem készül. Mikor egyéb igényei vannak (seriál, idõbeállítás)úgyis "szól" azt kitöltöd. Az hogy mennyi idõ attól függ hogy milyen a gép és melyiket akarod felrakni. (nekem az xp fél óra)A windows felrakás azonban még csak az alap, utána vissza kell rakni minden drivert (xp esetén mindenképpen) és az összes programot, ez nálam legalábbis jóval több idõ. ha ezt legközelebb meg akarod spórolni a tökéletesen kész rendszerrõl készíts ghost fájlt a Norton ghost progival.
A kérdező hozzászólása: XP Hamár ide is CD boot kell akkorcaz hogyan ? már multor szerencsétlenkedtem vele valami más miatt de nem indult a CD

üres samsung galaxy ace s5830-at, hogy tudok újra telepíteni?

Frissíteni akartam , de szar volt az sd kártya és nem tudtam rendesen lementeni a frissítést a firmware törlödött de vissza olvasni már nem olvasta vissza . Odinnal akartam , de mióta kilőtték a hotfile-t sehol nem találok eredi firmwaret és + nem is érzékeli a telfont

Legjobb válasz: [link]

[link]

Hogyan tudom újra telepíteni a Windows 7-et?

Meg kell venni újra vagy egyet lehet 2x is telepíteni??

Legjobb válasz: Leformázod a C meghajtót és újratelepíted.Tessék adok neked egy linket ahol lépésrõl lépésre le írja neked a telepítést. [link] Sok sikert! :)

Leformázod a C meghajtót és újratelepíted.Tessék adok neked egy linket ahol lépésrõl lépésre le írja neked a telepítést. [link] Sok sikert! :)

Hogy tudom ujra telepiteni?

Szóval az a helyzet hogy most van bent egy 500gb os winyo meg egy 1terás és sajnos az elözö telepitésnél rajta maradt az 11terás winyo is és ha leakarom kötniaz 1terásat akor nem bootol be pedig az 500asra van téve a windows és ugy akarnám hogy lekötöm a 1terásat és a cdröl induljon el és csakaz 500ast lássa ezt hogy tom kivitelezni?mert most kiprobáltam és nem engedte a bootlást a cd röl :disc boot failure insert sistem and pres enter ezt irja ki. aki tud segiteni segitsen már

Eltört a Microsoft Office (Otthoni és Kisvállalati verzió) CD-je. Hogyan tudom újra telepíteni?

Windows 7 -es gépem egy ops. telepítés után nem tudtam futtatni a régi Office-t és a mostani CD-je meg már eltört. Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Be kellene vinned a Microsoft Magyarország központjába (Bp. III. kerület, Grafisoft Park). Vidd a számlát is róla. Tudnak segíteni, kicserélik. http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/microsoft-hungary---bu..

Be kellene vinned a Microsoft Magyarország központjába (Bp. III. kerület, Grafisoft Park). Vidd a számlát is róla. Tudnak segíteni, kicserélik. http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/microsoft-hungary---bu..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) És ha nincs számla róla? Ha jól megnéztem akkor ezen a CD-n rengeteg hitelesítõ adat van. Esetleg csak CD után visszaadnak egy új CD-T?
Nekem megvolt a számlám, de biztosan megnézik elõbb, mielõtt eldöntik, adnak-e másikat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!