Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudom újra (1800 db)

Hogyan tudom újra seedelni a torrenteket, újra telepítés után?

Napi 2-3 torrenet letöltök és szorgosan is vissza töltöm őket, de szeretném újra telepíteni a windowst-t, jelenleg 134 torrentet seedelek, valami meg oldás kéne h ez így maradjon windows újra telepítése után is :S

Legjobb válasz: ha mentetted a torrent fájlokat akkor viszonylag egyszerû dolgod lesz, mert csak rájuk kattintassz és utána megadod a letöltés helyének a fájl mostani helyét, és akkor nem tölti le újra csak leellenõrzi, hogy egyezik-e és máris seedeli. ha nem mentetted akkor annyit kell tenned, hogy újra letöltöd a torrent fájlt és a továbbiakban ugyanaz az eljárás mint az elõbbinél.

ha mentetted a torrent fájlokat akkor viszonylag egyszerû dolgod lesz, mert csak rájuk kattintassz és utána megadod a letöltés helyének a fájl mostani helyét, és akkor nem tölti le újra csak leellenõrzi, hogy egyezik-e és máris seedeli. ha nem mentetted akkor annyit kell tenned, hogy újra letöltöd a torrent fájlt és a továbbiakban ugyanaz az eljárás mint az elõbbinél.

Hogy tudom újra gyújtani a szerelmet? Vajon miért tette ezt?

Sziaztok! Nekem egy olyan érdekes dolog jutott, hogy a barátn?m nem annyira szeret mint a kapcsolatunk legelején.

Legjobb válasz: Sosem írjátok le, hány évesek vagytok, pedig enélkül teljesen másak az összefüggések. Mindig ezzel kellene kezdeni!!!!! Úgy tûnik, a lány nem azt kapta a másfél év alatt, amit keresett. Csak amíg szerelmes volt beléd, addig nem érdekelte más, csak hogy jól érezte magát. Akár új pasit talált, akár csak rájött, hogy nem ezt akarja, mindenképpen gyávaság részérõl, hogy nem meri a szemedbe mondani. Mindenekelõtt tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi lehetett az, ami miatt õ felnézhetett rád, és mi az, ami miatt te felnézel rá. Ja, és kérdezd meg tõle, hogy mi volt az az érzés, amit vissza kellene szerezzél neki. Addig nem lehet valamit visszaszerezni, amíg az, aki elvesztette, nem tudja mi volt az.

Sosem írjátok le, hány évesek vagytok, pedig enélkül teljesen másak az összefüggések. Mindig ezzel kellene kezdeni!!!!! Úgy tûnik, a lány nem azt kapta a másfél év alatt, amit keresett. Csak amíg szerelmes volt beléd, addig nem érdekelte más, csak hogy jól érezte magát. Akár új pasit talált, akár csak rájött, hogy nem ezt akarja, mindenképpen gyávaság részérõl, hogy nem meri a szemedbe mondani. Mindenekelõtt tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi lehetett az, ami miatt õ felnézhetett rád, és mi az, ami miatt te felnézel rá. Ja, és kérdezd meg tõle, hogy mi volt az az érzés, amit vissza kellene szerezzél neki. Addig nem lehet valamit visszaszerezni, amíg az, aki elvesztette, nem tudja mi volt az.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok! Õ meg 17!
Hallod most h végigolvastam ezt a sztorit teljesen mintha csak én irtam volna ki:D De komolyan.Én is ma este talizom vele.Hát hallod teljesen ugyanaz a helyzet annyi különbséggel, hogy mi idösebbek vagyunk.Nem 17 hanem 27. Nekem nem adott határidöt.Viszont nem értem, mert egyszer aztmondja h már nem lehet köztünk semmi, és utánna mégis ö keres engem, és aztmondja h bármire szükségem van rá megkapom töle:S Majd ird le vagy itt vagy privibe mitörtént és mit modnott a talin.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy akarja folytatni és nem akarja eldobni azt a másfél évet! Nagyon ideges vagyok a találkozás miatt. Remélem minden jól alakul! Ha látom rajta hogy õ is szeretné folytatni és küzdeni is akar érte akkor belevágok! De ha látom hogy nem érdekli akkor elküldöm még mielõtt õ tenné meg! Remélem eszbe kap utána.
Idõgép?Regresszív hipnózis? A barátnõd elég butácska, ha azt hiszi hogy egy kapcsolat ugyanúgy lángol a közepén és a végén, mint az elején.Lehetetlent kér, már csak azért is, mert nem fogod megnyerni a lottó 5-öst hogy még több színt, és izgalmat vigyél a kapcsolatba, és egzotikus helyekre, szuper szállodákba, tejjel-mézzel folyó kánaánba vidd el. De ez nem kérés, hanem ultimátum.Zsarolás, melyben csak saját magára vantekintettel. Mintha azt mondaná: szállítod egy héten belül a túláradó szenvedélyt, vagy már nincs szükségem rád. Mintha a fáraó lánya ugrasztaná a rabszolgát, hogy hozza el a rubintot, vagy fejét véteti.Ezt az önzést, hihetetlen ez a naív másodrendû gõgös egoizmus. Most fordulj el oldalra, koncentrálj a jobb lábadra, lassan emeld fel behajlítva, egészen a feje vonaláig, úgy hogy a cipõd, és a lány feje egy vonalban legyen egy képzeletbeli egyenesen a levegõben.Megvan?...Szintben van?...És most, nyújtsd ki a lábad teljes erõbõl. Utána elegánsan távozol.Örökre.
A kérdező hozzászólása: Nem semmi ahogy megfogalmaztad de értem mire célzól és lehet hogy el kell tõle búcsúzni!
Na mi történt a talin???
Átérzem az egészet milyen lehet Neked.. Kérdezd csak meg Tõle hogy mivel adhatnád vissza az érzelmeket. Beszéljetek meg mindent.Esetleg valami nem volt jó neki és mostanra felgyülemlett? Hidd el ha össze gyûlik a sok probléma, a "bili" kiborulását okozhatja az is, hogy "mondtam hogy borotválkozz meg mikor eljössz.." Lehet a példa hülye...de remélem érted mit akartam mondani.. Kérdezd meg...mi vezetett eddig?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Láttam rajra mikor találkoztunk hogy szarik az egészre! Akkor megmondtam neki hogy felõlem is vége! Úgy nem lesz belõle semmit ha csak én akarom folytatni a kapcsolatot õ meg nem tesz érte semmit! Utána távoztam! Majd egyszer csak este felhívott hogy hogy vagyok mi van velem..:S Akkor megint elküldtem! Másnap a buszon beült mellém és kérdezgette hogy biztos lezártam-e nem válaszoltam neki semmit nem is szóltam hozzá! Tegnap közölte velem hogy elmegy a haverjaival ne is keressem bár nem igazán értem hogy minek mondta mivel nem is akartam... Az este a haverokkal átugortunk a szomszéd városba mert ott kicsit nagyobb az élet mint nálunk. Haza fele az utolsó busszal jöttünk és lám õ is ott volt 3 sráccal! Nem szált fel a buszra mert látott minket. Nem tudom hogy juthatott haza mivel csak reggel jött a következõ busz XD De köszönöm a haverjaimnak hogy ott voltak velem mert közel álltam hogy kicsit megcsapkodjam a srácok fejét lehet hogy az exem is kapott volna egy fülest! Hát ennyi!
Nemlehet hogy valami vaj van a füle mögött? Velem is volt ilyen!Egy éve voltunk együtt egyszer csak hirtelen szakított pár hétre rá kiderítettem hogy mi volt a nagy változás oka......!Beszéltem kicsit az agyával hogy mért nem volt képes elmondani(részegen lesmárolt valakit.....)! Pár hétre rá megbocsájtottam és azóta boldogan élünk már a 3. éve :) És azóta eszébe sem jut ilyen hülyeségeket csinálni!(Remélem:) :) )
A kérdező hozzászólása: Délután találkozok vele. Kicsit próbálok úgy viselkedni mint ahogy szoktam. Ha látom rajta hogy [email protected] az egészre akkor elküldöm és megmondom neki hogy a szerelem nem tart örökké. Ha talál valaki mást azt sem fogja az élete végéig szeretni.
Velem is volt hasonló... 14 hónap utána srác kijelentette, hogy már nem szeret x ideje, holott azon a héten konkrétan rá is kérdeztem, hogy minden rendben van-e köztünk. A válasz persze az volt, hogy igen, mindennél jobban szeret és nem érzi, hogy gond lenne. Utólag mikor számon kértem ezért annyit mondott, hogy bocsi, hazudtam... Sokféleképp próbáltuk megoldani a dolgot, de lényegében én is rájöttem, hogy bármit teszek még ha menne is tovább a kapcsolat sose tudnék rá úgy nézni, mint azelõtt, és így vége lett. Azóta azt se kérdezte meg, hogy élek-e. Vannak akik ennyire tisztelik azt, akikkel sokáig együtt voltak. Ez van.
különben is , ez 2 emberen múlik. miért kéne neked bizonyítani, ha õ semmit nem tesz a kapcsolatért. mert ha mondjuk megbántottad volna valamivel, z más lenne. nevetséges ez az egész, dobd ki, talán észbekap.
Én nem kedveskednék semmivel... Szinte arra kényszerít, h nyald kia seggét, nem veszed észre? Mi az, hogy 1 hetet ad? Mit vár egy hét alatt, csodát? Szerintem ez a csaj már jó dolgában nem tudja mit találjon ki, hidd el, tudom magamról. Én dettó ien kis hülye voltam, aztán jól kidobott az exem, és rájöttem h mit veszíthetek. Mond meg neki h ez neked így nem fekszik, h ien határidõkhöz köti a szerelmeteket, nem érdekel , és nem foglalkozol vele.
úgyanígy jártam, csak fiúként! A tetves 1 hét ultimátum, most lépj ki ebbõl amíg lehet, és küdd el. Ezt komolyan mondom. Soha nem lesz már a régi, kizárt! Ez lesz a legjobb neked is.
A kérdező hozzászólása: Egyszóval küldjem el a ...csába! Hátha észhez tér? Azzal az 1 héttel mit csináljak? Kedveskedjek neki kicsit érezze magát jól és utána dobjam el magamtól?
Talán az a baj, h túl kedves vagy, megadsz neki mindent, és teljesen nyeregben érzi magát. Nekem volt ien az ex pasim, és én is ugyan így viselkedtem. Aztán egyszer mondta h menjek a p.csába, nem akar velem lenni, és szenvedtem mint a kutya. Ezt kéne kipróbálnod...kicsit a srakadra állni. Nem veszíthetsz vele semmit.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazatok van. De nagyon fáj hogy nem lehet velem. Bárhova nézek a szobában mindenhol ott van a keze nyoma valahogy...
Sehogy! Ne erõlködj, ennek már nincs értelme, ha nem szeret, fejre is állhatsz, akkor sem fog szeretni. Mond azt neki, hogy oké, akkor legyen vége , szia. És akkor lehet h észbe kap...
Figy 2hónap és kuncsorogni fog! De sajnálom hogy így alakult!

A vincseszteremen van egy 73d7a. írásvédett nevű mappa ami fogalmam sincs hogy került oda, és ebbe véletlenül belehúztam a személyes cuccaimat tartalmazó mappát és most nem tudom se kimásolni, se megnyitni. Hogy tudom újra használni azt a mappát?

Legjobb válasz: Megnyitsz 1 ablakot--> Eszközök--> Mappa Beállításai-->Nézet-->Egyszerû fájlmegosztás használata (NE legyen pipa) Utána elmész a védett mappádhoz: Jobb klikk-->Tulajdonságok-->Ami bejön ott lesz egy új fül hogy "Biztosnág"-->Hozzáadás-->írd be hogy "System; Mindenki; Rendszergazda" és névellenõrzés ha jó aláhúzza mindet-->Utána pedig ezek megjelennek a listában és mindegyiknél rányomsz hogy "Teljes hozzáférás", ha esetleg van pipa a "Megtagadásnál" is azt vedd ki Remélem sikerül és jó lesz ettõl...

Megnyitsz 1 ablakot--> Eszközök--> Mappa Beállításai-->Nézet-->Egyszerû fájlmegosztás használata (NE legyen pipa) Utána elmész a védett mappádhoz: Jobb klikk-->Tulajdonságok-->Ami bejön ott lesz egy új fül hogy "Biztosnág"-->Hozzáadás-->írd be hogy "System; Mindenki; Rendszergazda" és névellenõrzés ha jó aláhúzza mindet-->Utána pedig ezek megjelennek a listában és mindegyiknél rányomsz hogy "Teljes hozzáférás", ha esetleg van pipa a "Megtagadásnál" is azt vedd ki Remélem sikerül és jó lesz ettõl...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sikerült megoldani a problémát :)


A kérdező hozzászólása: itt a kép: http://www.kepfeltoltes.hu/130719/1086350080N_vtelen_www.kep..
Ne használj nagy betût.
A kérdező hozzászólása: de nem használtam
Ékezetet se?
Szóközt? Egyébként a nagybetûbe nem szokás belekötni, sõt, néha kötelezõ.

Hogyan tudok újra játszani?

Mióta újra lett telepítve a Windows 7 Professional a gépemen, nem tudok játszani semmivel, de régen még ment, mindegyik játék a videokártyára hivatkozik, hogy az rossz, vagy valami ilyesmi. Többen mondták, hogy a driverjét kell a videokártyának frissíteni, de nem tudom hogy kell.

Legjobb válasz: Hello!Olvastam hogy nem tudodba driveredet újra telepíteni, kell lennie egy d nek amin az-ATI-különbözõ fajtája rajtavan és telepíthetõ!

Hello!Olvastam hogy nem tudodba driveredet újra telepíteni, kell lennie egy d nek amin az-ATI-különbözõ fajtája rajtavan és telepíthetõ!

Blogspot.com-o blog vezetésekor hogyan tudok új menüpontot létrehozni, hogy kategorizáljam a bejegyzéseimet?

Legjobb válasz: Elrendezés - modul hozzáadása valahogy ott kell, de ezt az újat nem nagyon tudom. Itt kérdez rá: http://blogbajok.blogspot.hu/

Elrendezés - modul hozzáadása valahogy ott kell, de ezt az újat nem nagyon tudom. Itt kérdez rá: http://blogbajok.blogspot.hu/
Mármint, hogy a bejegyzéseidet kategorizálja? A bejegyzés írod oldalt van olyan, hogy címkék oda írod a kategóriádat.
A kérdező hozzászólása: Nem ilyen értelemben kategorizálni, hanem tényleges menüpontokat létrehozni, mint pl ezen a blogon: http://www.gyereketeto.blogspot.com - az itteni menüpontok : szervezés, játékok, stb.
sikerült? mert engem is érdekelne :D

GoogleChrome-t nem tudom elinditani mert Hibajelentés küldése kerül ki. Hogy tudom újra rendbehozni?

Próbáltam újratelepíteni, rendszervisszaállítást is csináltam, próbáltam kitörölni az application data-bol a google chrome mappát is de azt nem engedi. Mit tehetek, másik böngész? letöltésénél az explorer id? el?tt megszakítja?

Legjobb válasz: telepítsed újra ha meg nem jó úgy sem próbáld meg az OPERÁT, vagy a MOZZILÁT más most hirtelen nem jut eszembe!!! / amm nem tudnád elküldeni a leg újabb verzióját a CHROMNAK???

telepítsed újra ha meg nem jó úgy sem próbáld meg az OPERÁT, vagy a MOZZILÁT más most hirtelen nem jut eszembe!!! / amm nem tudnád elküldeni a leg újabb verzióját a CHROMNAK???
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most Operám van... de ez mégsem Chrome... már szerintem csak az xp újratelepítés segítene itt.. mert már más ötletem nincs... a legújabb Chromot le tudod tölteni az internetrõl, de sajnos nekem az sem jo..:( azért köszi!

3 évvel ezelőtt igényeltem bankkártyát, és azóta nem léptem be az OTP-ebankba. Hogyan tudok új e-számlát igényelni?

Nincsen aktiválva, az azonosítót megtaláltam a szerz?désen, természetesen a 7 számjegyes jelszóra nem emlékszem. Ilyenkor adnak-e új jelszót, vagy mi a teend??

Legjobb válasz: Nem kell új számla. Be kell menni a bankba és új azonosítót kell kérni. Adnak hozzá jelszót.

Nem kell új számla. Be kell menni a bankba és új azonosítót kell kérni. Adnak hozzá jelszót.

Hogy tudok új mappákat csinálni a fényképeknek?

(Infóból már tanultuk, de olyan rég volt az a 4. osztály :"S)

Legjobb válasz: Kikeresed azt a helyet, ahova a mappát szeretnéd tenni, egy ures teruleten jobb egérgomb - új - (új)mappa. Ha erre gondoltál...

Kikeresed azt a helyet, ahova a mappát szeretnéd tenni, egy ures teruleten jobb egérgomb - új - (új)mappa. Ha erre gondoltál...
mkdir mappanév
A kérdező hozzászólása: Hát..dokumentumba kéne
A kérdező hozzászólása: Köszi..megvan:)

Hogyan tudok új lemezt hozzáadni a sajátgépben?

Nekem csak C: van és szeretnék hozzáadni még egy lemezt. A D: az DVD meghajtó.Azért kéne mert szeretném feltenni a win7et az xp mellé. Segítségeteket megköszönöm.

Legjobb válasz: Csinálj egy új partíciót (elõször vegyél le a jelenlegi C:-bõl, majd készíts a helyén egy újat), ezt megteheted particionáló programokkal (Partition Manager, Partition Magic...), de talán a telepítésnél is lehet.

Csinálj egy új partíciót (elõször vegyél le a jelenlegi C:-bõl, majd készíts a helyén egy újat), ezt megteheted particionáló programokkal (Partition Manager, Partition Magic...), de talán a telepítésnél is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megpróbálom de nem biztos hogy sikerül :S nem nagyon értek a partícionáló programokhoz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!