Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok küldeni annak, (7 db)

Hogy tudok a facebook-on privát üzenetet küldeni annak, akinek már timeline-ja van, és nem ismerősöm?

Legjobb válasz: Amennyiben engedélyezte, hogy idegenek is írhassanak neki, úgy a fejlécben – a névtõl jobbra – található Üzenet gombbal, mint ahogy a régi típusú adatlapon is. Amennyiben nem engedélyezte, hogy idegenek is írjanak, úgy nem lehet neki üzenetet küldeni. (Mint ahogy a régi típusú adatlap esetén is.) Itt az egyetlen járható út, ha elõbb megjelölöd ismerõsnek. A rendszer ebbõl a szempontból nem változott, az üzenetküldés módja, koncepciója ugyanolyan, mint a régi típusú adatlapnál.

Amennyiben engedélyezte, hogy idegenek is írhassanak neki, úgy a fejlécben – a névtõl jobbra – található Üzenet gombbal, mint ahogy a régi típusú adatlapon is. Amennyiben nem engedélyezte, hogy idegenek is írjanak, úgy nem lehet neki üzenetet küldeni. (Mint ahogy a régi típusú adatlap esetén is.) Itt az egyetlen járható út, ha elõbb megjelölöd ismerõsnek. A rendszer ebbõl a szempontból nem változott, az üzenetküldés módja, koncepciója ugyanolyan, mint a régi típusú adatlapnál.
Nem Timeline-függõ a dolog. Ha megnyitod az adatlapot, a névvel egy vonalban lévõ gombsorban ott kell lenne: "Üzenet". Ha nincs ilyen, akkor az a személy letiltotta, és nem fogsz tudni írni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen akkor nem lehet neki sem írni, sem jelölni ismerõsként, úgy van neki beállítva.

Facebookon ha van egy gyerek aki csak a képeit annak mutassa aki ismerőse annak hogy tudok üzenetet küldeni?

Legjobb válasz: Mutatja. A két dolog nem függ össze, mert külön lehet beállítani az üzenetküldés lehetõségét, és külön a tartalom láthatóságát. Ha õ letiltotta az idegenektõl való üzenetek fogadását, akkor nem tudsz neki üzenni. Ettõl függetlenül vagy látod a képeit, vagy azt sem.

Mutatja. A két dolog nem függ össze, mert külön lehet beállítani az üzenetküldés lehetõségét, és külön a tartalom láthatóságát. Ha õ letiltotta az idegenektõl való üzenetek fogadását, akkor nem tudsz neki üzenni. Ettõl függetlenül vagy látod a képeit, vagy azt sem.

Hogy Tudok Twitteren üzenetet küldeni annak aki nem jelölt vissza?

Legjobb válasz: Ha nem követett vissza akkor csak nyilvános Tweetet tudsz neki írni, privát üzenetet nem.

Ha nem követett vissza akkor csak nyilvános Tweetet tudsz neki írni, privát üzenetet nem.


Hogy tudok emailt küldeni annak, akivel szeretnék kapcsolatba lépni?

Legjobb válasz: Ez csak ugy lehetséges, ha azt az illetö beállitotta amit most is meg tehet az "Adatmodositás" alatt és az e-mailnél az IGENt jelöli be.

Ez csak ugy lehetséges, ha azt az illetö beállitotta amit most is meg tehet az "Adatmodositás" alatt és az e-mailnél az IGENt jelöli be.
Ha beállította, a kérdésnél, illetve a válasznál megjelenik egy e-mail küldés link neki.

Ismerősöm mindent elálított a BIOS-án küldene valaki egy képet, hogy nagyjából hogy nézne ki alap állapotban? Tudom, hogy írtó hülye kérdés, de legalább vmi támpontom lenne.

Legjobb válasz: Hali! Van minden BIOS-ban olyan, hogy Load Default Settings! Ha mégsem találod meg, akkor (ha asztali gép) konnektorból kihúz, alaplapról kikapod az elemet, vársz 10-15 percet, elem vissza, gép bekapcs, s minden alapállapotban a BIOS-ban! :) Üdv

Hali! Van minden BIOS-ban olyan, hogy Load Default Settings! Ha mégsem találod meg, akkor (ha asztali gép) konnektorból kihúz, alaplapról kikapod az elemet, vársz 10-15 percet, elem vissza, gép bekapcs, s minden alapállapotban a BIOS-ban! :) Üdv
Ha nincs elem a lapon, hanem egy kis akkumulátor van, akkor egy jumpert kell levenni/áthelyezni/rárakni a Clear CMOS/reset CMOS feliratú tüskékre pár másodpercre kikapcsolt állapotban.

Osztálytársam azt mondta, hogy akinek tudja az IP címét annak tud vírust küldeni a gépére. Ez igaz?

Az én IP címemet nem tudja és másét sem,de azért engem érdekel,hogyha tudná akkor tényleg ilyen egyszer?en küldene vírust ha akarna? Hogyan?

Legjobb válasz: Próbálkozni lehet..., de hogy tud, az felettébb nagyképû kijelentés.

Próbálkozni lehet..., de hogy tud, az felettébb nagyképû kijelentés.
Teljesen jogtiszta, nyílt forráskódú: http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/licence.html
Na igen, bár szerintem nem teljesen jogtiszta... De az is vili, hogy a profi hackerek nem ezt használják.
Miért lenne PuTTY illegális? "Csak" egy terminál emulátor, ami használható ssh, telnet, rlogin kliensként. Kétségkívül jó szerszám...:)
Hát ugye vannak a legális programok amikkel más gépére az õ beleegyezésével lehet bejutni és esetleg segíteni neki, ha valami nem jó a gépén... Ilyen például a TiemViever (http://www.teamviewer.com/index.aspx) ... Van olyan is ami kevésbé legális és nem is kér beleegyezést senkitõl ... Ez például a Putty nevû program (ezt nem linkelném) Mielõtt bárki hívja az InterPool-t és hackernek titulálna és nem egy használati utasítást írtam csak 2 programnevet..
arra a progira én is kiváncsi lennék:) ) nem mintha nekem kárt okozna egy virus, mert linuxom van...:DDD
A kérdező hozzászólása: IP által számítógépbe bejutni? Légyszives írjátok le a program nevét, mert igaz, hogy nem tudom mások ip-jét, de azért érdekel. Ha ide nem akarjátok leírni akkor privát emailbe. Nektek csak 1-2perc lenne, de én okosodnék XD
Akinek tudja az e-mail címét, annak tud küldeni vírus az e-mail címére. És bízik abban, hogy olyan buták vagytok, hogy meg is nyitjátok :) Lehet, hogy ismer titeket???
Nini, még egy hecc-ker! :)
IP-d által akár a számítógépedbe is be tud jutni... A program nevét itt nem említeném, de nem egy rettentõ bonyolult mûvelet...
Ha az osztálytársad, akkor szerintem csak nagypofájúskodni akart, hogy õ mekkora hacker... Egyébként mért ne tudna vírust küldeni..? Ez egy emeletes baromság... Elég a freemail-t tudni és megy a vírus XD
felejtõs a dolog:) )
Igen igaz, de csak akkor ha hacker xD

Mi az oka annak, hogy nem tudok üzeneted küldeni facebook-on?

Egy barátnőmmel chat-eltem, láttam hogy éppen ír, aztán abbahagyja, és csak annyit látok: Látta: 19:50. Aztán írtam neki mégegyszer, ugyan ez. Utána felhívott, mondta, hogy ő elküldte nekem, még jelzi is, hogy láttam, sőt a válaszom is el lett küldve. Eközben egy másik barátnőmmel is beszéltem, és neki gond nélkül elküldött mindent. Mondtam a lányna, hogy kilépek, aztán vissza, és újra megpróbálom. Mikor visszaléptem, ki lett törölve az összes üzenetem, és ha írtam bárkinek is, pirossal kiírta a facebook, hogy "a küldés sikertelen". Kikapcsoltam a gépet, ugyan ez. Veletek volt már ilyen? Hamar visszaáll minden, vagy esetleg tudok tenni valamit a várakozáson kívül, hátha holnap már nem lesz semmi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!