Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok küldeni (472 db)

TEszvesz? Utánvéttel hogyan tudok küldeni? Nem igazodok el rajta?

VEttem egy szandit de nem lett jó a lányomra. Van rá érdeklődőm, de csak utánvéttel kéri, 500 g alatti a csomag, ajánlottam feladva 675, utánvéttel ez kb mennyi lenne?

Legjobb válasz: Én úgy tudom az utánvét +1770Ft mivel az oda vissza utat ki kell fizetned. Úgy add fel a csomagot, hogy azt az összeget írd az utánvételi feladó szelvényre amit kapni szeretnél érte Pl: ha 1000Ft a szandi akkor 2770Ft-ot fog a postás visszahozni Neked.

Én úgy tudom az utánvét +1770Ft mivel az oda vissza utat ki kell fizetned. Úgy add fel a csomagot, hogy azt az összeget írd az utánvételi feladó szelvényre amit kapni szeretnél érte Pl: ha 1000Ft a szandi akkor 2770Ft-ot fog a postás visszahozni Neked.
Véletlen elküldtem. Tehát 2770Ft-ot írsz a szelvényre és 1770Ft-ot fizetsz érte a postán. Viszont ha nem veszi át akkor bukod a pénzt!

Hogyan tudok küldeni BlueSoleil programmal?

egy régebbi fajta van meg, de nem tudom használni :$

Legjobb válasz: a BlueSoleil úgy szar, ahogy van ja, amúgy a kérdésre nem tudom a választ, én feladtam :)

a BlueSoleil úgy szar, ahogy van ja, amúgy a kérdésre nem tudom a választ, én feladtam :)
A kérdező hozzászólása: énis feladtam, inkább szereztem egy USBt :D

Hogy tudok küldeni linket vagy képet Napiszarra?

fel szeretnék rakni valaki

Legjobb válasz: ha beküldted a címre és õk is úgy gondolják, hogy megéri kirakni akkor kifogják, de nem garantált.

ha beküldted a címre és õk is úgy gondolják, hogy megéri kirakni akkor kifogják, de nem garantált.


Egy gyógykezelési cég tulajdonosa vagyok! Ukrán állampolgároknak hogyan tudok küldeni meghívót ezekre a kezelésekre?

Van olyan gyógykezelés amelyik 90 napot meghalad, így a 90 napos beutazási vízum kevés lenne. Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Követség? De ha gyógykezelés miatt lép valaki az országba, akkor szerintem arra van más vízum is. Követséged hívd fel velük egyeztesd, õk tudják a legfrankóbbat megmondani.

Követség? De ha gyógykezelés miatt lép valaki az országba, akkor szerintem arra van más vízum is. Követséged hívd fel velük egyeztesd, õk tudják a legfrankóbbat megmondani.

Hogy tudok küldeni egy levelet az amazon.com veboldalnak 1 termékröl?

Legjobb válasz: tudsz angolul + írják is az e mail címet

tudsz angolul + írják is az e mail címet
A kérdező hozzászólása: azt megtudod mondani hogy hol van kiirva az emailja?????
1 vagyok [email protected] és alul a Conditions of Use kattoltam és ott alul
A kérdező hozzászólása: köcce

Hogyan tudok küldeni?

Van 2 gépem az egyik egy Asus F5SLseries, a másik egy pentium 4-es asztali gép. Hogyan tudok egyik gépr?l a másik gépre adatokat küldeni úgy hogy a pentium 4-es Xp sp3-om van, a laptopon win7. Öszekötöttem ?ket de semmit nem tudok tovább csinálni. Mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Én FTP-vel szoktam, mert a sima hálózattal mindig szívás van. Az egyik gépen létrehozol egy FTP szervert valamilyen programmal (én Xlight FTP Server-t használok, ingyenes, ez jött be legjobban), a másikról belépsz a szerverre egy FTP kliens programmal, Total Commanderrel vagy FileZilla-val.

Én FTP-vel szoktam, mert a sima hálózattal mindig szívás van. Az egyik gépen létrehozol egy FTP szervert valamilyen programmal (én Xlight FTP Server-t használok, ingyenes, ez jött be legjobban), a másikról belépsz a szerverre egy FTP kliens programmal, Total Commanderrel vagy FileZilla-val.
Az asztali gépen Start->Minden program->Kellékek->Parancssor. Beírod systeminfo és ott kikeresed a számítógép IP címét és leírod valahova. A laptopon Start->Minden program.>Kellékek->Távoli asztali kapcsolat. A "Számítógép:" mezõbe beírod az asztali gép IP címét, és rányomsz a csatlakozásra. Ha az asztali gép asztala az egész képernyõt elfoglalja, akkor rakd kis méretbe. Innentõl kezdve a "fogd és vidd" módszerrel másolhatsz fájlokat egyik géprõl a másikra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Hogyan tudok levelet küldeni? A mozzila thunderbird 5.7.1-es hibát jelez és nem tudom megoldani.

Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: 5.7.1 Client does not have permissions to send as this sender. Ellenőrizze az üzenetet, majd próbálja újra. Ilyenkor mit kell tenni?

Legjobb válasz: 2 céges email címem van, office365-ösek és az egyik kifogástalanul mûködik a másikról nem tudok emailt küldeni pedig minden egyes beállítás ugyan az :(

A kérdező hozzászólása: 2 céges email címem van, office365-ösek és az egyik kifogástalanul mûködik a másikról nem tudok emailt küldeni pedig minden egyes beállítás ugyan az :(
A tanúsítványokkal van gond, nekem is volt ilyen, újra letöltöttem, be akartam állítani a Gmail postafiókokat, nem engedte. A végén a Firefox és a Thunderbird törlése és tisztán újratelepítése segített.
Próbálkozz a legfrissebb Thunderbirddel! 24.2.0
Szia. Be kapcsoltad az Eszlelhetoseget? amikor kulsenek neked.
A kérdező hozzászólása: szia. igen be volt kapcsolva mindig olyankor.

Xperia x8on hogy tudok zenét küldeni bluatoothon keresztül?

Legjobb válasz: Hát így sehogy ! DE ha letöltesz egy fájlkezelõt pl.: Astro File Manager megkeresed azt a zenét ami küldeni akarsz,rányomsz hosszan, Send,Bluetooth és kiválasztod azt akinek el akarod küldeni

Hát így sehogy ! DE ha letöltesz egy fájlkezelõt pl.: Astro File Manager megkeresed azt a zenét ami küldeni akarsz, rányomsz hosszan, Send, Bluetooth és kiválasztod azt akinek el akarod küldeni
A kérdező hozzászólása: köszi sikerült :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!