Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok közben nagyobb (6 db)

Hogy tudok maszti közben nagyobb élvezetet elérni?

a neten sokszor nézek szexvideókat és beindulok t?le... utána elmegyek masztizni...

Legjobb válasz: Gondolom läny vagy probälj meg feldugni valamit elöször kisseb dolgot de legyen nagyob ill vastagab dolog ir majd a közelbe mert minèl vastagabbat dugsz fel annäl nagyobb lehet az orgazmus De a legjobb egy vastag hegyes vibrätor ami kb fokozatosan vastagodik Mennyei meglätod

Gondolom läny vagy probälj meg feldugni valamit elöször kisseb dolgot de legyen nagyob ill vastagab dolog ir majd a közelbe mert minèl vastagabbat dugsz fel annäl nagyobb lehet az orgazmusDe a legjobb egy vastag hegyes vibrätor ami kb fokozatosan vastagodikMennyei meglätod
Fiú vagy vagy lány? Nem mindegy.
Mondjuk hogyha a barätoddal együtt csinåljätok sokkal jobbDe ha csak nèzitek egymäst hogy csinälja a mäsik mär az is jobb
Sehogy, az alkatod örökölt dolog.
A kérdező hozzászólása: Na jó.Kicsit elírtam a kérdést....úgy , hogy csak a derekamról fogyok és máshonnan nem.Sem fenék, sem mell :)
Apszolút lehetetlen!
fûzõvel
Az is lehetetlen!

Még szűz fiú vagyok és nem tudom, hogy szex esetében is kb. ugyanannyi ideig bírom-e majd, mint maszti során? Vagy szex közben nagyobb inger ér és ezért hamarabb bekövetkezik az elélvezés? Tapasztaltak írjanak!

Legjobb válasz: elsõ alkalommal hosszú elõjáték után kb 2perc alatt elmentem de a csajt nem erdekelte. Ha attól félsz hogy hamar elmész(márpedig ha szûz vagy akkor hamar elfogsz),akkor hosszan kényeztesd a csajt(elõjáték) és nem fog benned csalódni.

elsõ alkalommal hosszú elõjáték után kb 2perc alatt elmentem de a csajt nem erdekelte. Ha attól félsz hogy hamar elmész(márpedig ha szûz vagy akkor hamar elfogsz), akkor hosszan kényeztesd a csajt(elõjáték) és nem fog benned csalódni.
"maszti", azt írtad fiú vagy:D, mi fiúk ugy mondjuk faszverés:D tipp: Aktus elött 1-2órával faszverés, és ha aktus közben érzed hogy elmennél lassíts. Olvastam, hogy van akik beteszik, meg kiveszik és ennyi, szal nem mind1, hogy mennyire figyelsz az ilyenekre 18/f
szerintem elsõ alkalommal pont h az ingerek miatt gyorsabban fogsz elmenni. egy csaj jobb mint a kezed:D de ahogy az elsõ is írta ha úgy érzed h már nem bírod, kicsit tereld el a gondolataid, lassíts, váltsatok pózt, kicsit álljatok le és csókolózzatok, ilyenek.
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Csak egy tipp: fordíts sok figyelmet, és idõt az elõjátékra, és a csajt az égvilágon nem fogja érdekelni, hogy pillanatok alatt elsülsz. Vagy ha nem bízol magadban, akkor ajánlom figyelmedbe az érzéktompító óvszert.
de olyanok is vannak akik annyira azzal vannak elfoglalva hogy megfeleljenek a lánynak hogy precíz iparkodás közbe egyszerûen nem adják át magukat az élvezetnek hanem mint valami munkagyakorlat végzik a dolguk és ezért nem mennek el jóideig
otthon, egyedül is lehet gyakorolni a késleltetés technikáját ha érzed hogy kezdesz nagyon beindulni, és hamarosan elszállsz, le lehet állni picit, tempót változtatni de inkább valószinübb hogy a stressz miatt hamar lekonyulsz, puha maradsz, stb de ezt se fogd fel világvégének lényeg az, hogy ne stresszelj és figyelj oda a lányra, te adj neki többet, ne csak magaddal törödj
nekem az is bejött ha egy nagyon ronda lányra gondoltam!:D

Hogyan lehetne rászoktatni egy nagyobb kutyát alomra, mivel tizen x órákat dolgozok, és nem tudom levinni sétálni közben?

Kb. egy hete vigyáznom kell egy nagyobb testû kutyára, ha jól tudom, akkor pitbull és westie szuka keverék, a régi gazdija szerint elég napi 2szer levinni, viszont én van hogy hajnal 4kor elmegyek otthonról, és csak este 9 körül érek haza. Nem tudom, hogy kibírná-e szegény kutya, eddig mindig sikerült valakit megkérni, hogy vigye le, de nem lehet ezt mindig megoldani. Alomra rá lehet szoktatni? Persze le is viszem, amikor tudom, csak napközben. Azt hiszem 6-7 éves lehet a kutyus.

Legjobb válasz: Nálunk a kutyapelenka vált be. :)

Nálunk a kutyapelenka vált be. :)
A kérdező hozzászólása: nem is az estével van a legnagyobb gond, mert lefekvés elõtt leviszem, másnap 7körül már kelek, hanem a nappalokkal, amikor nem tudom levinni, mert elmegyek reggel 8kor és este 9re érek haza
Most vagy azt csinálod, hogy 8kor leviszed a kutyát, de reggel felkelsz 5kor sétálni, vagy inkább leviszed 10-11 fele és akkor kihúzza 7ig.
Amikor nálunk bent alszik a kutya, mert mondjuk nyaralunk, akkor mielõtt legfeküdnénk aludni kivisszük és korán kelünk. Az este 8-reggel 7-ig nagyon sok idõ. Vidd le lefekvéskor mondjuk 10 körül kelj kicsit korábban, mondjuk 5-kor és a legelsõ a kutya levitele legyen!
A kérdező hozzászólása: Az eddigi gazdija sem vitte le napi 2-nél többször, szóval ehhez van szokva, tudom hogy nem jó neki, de tõlem csak rosszabb gazdihoz kerülhetett volna. Nem tudom hogy meddig lesz nálam a kutya, mert az igazi gazdija külföldre ment, nem tudjuk meddig. eddig még nem pisilt be, de este 8 körül levittem és reggel 7-re bepisilt :( azért gondolom más se viszi le éjszaka a kutyát. amikor még otthon vagyok akkor napi 4-5ször is leviszem.
A lehetõ leghamarabb add vissza a gazdinak vagy keress új ideiglenest
Szerintem jobban jár mindenki, ha egy másik ideiglenes gazdit kerestek neki, mert ez senkinek se jó. Te nem tudsz eleget törõdni a kutyával, a kutyának is frusztráló és gondolom a gazdi sem örül, hogy a kutyája nem sétál eleget.
Egy paneles pitbull keverékkel 10 óra meló mellett a legkisebb gondod lehet ha nem tudod elégszer levinni eü sétára. Ezeknek a kutyáknak hatalmas mozgásigénye van, ha nem tudod kellõen napi szinten lefárasztani pillanatok alatt fogja lebontani a lakásod.
Nem lehet megoldani másként, le kell vinni! A gazdája keressen helyetted olyan embert, aki el tudja látni a kutyát!
A kutya nem macska, nem fog oda szokni.A kutyáknak természet ellenes a helyükre piszkítani. Meddig kell rá vigyáznod? Vagy örökbe fogadtad? Ha csak x ideig kell vigyázni rá akkor az az ismerõs rosszul tette, hogy egy olyan embernek adta oda a kutyát aki nem hogy sétáltatni, de kellõen foglalkozni se tud vele -.- Ha örökbe fogadtad akkor mielõbb keress neki új gazdit.Napi 2 séta és emellett nulla foglalkozás nem elég egy panel kutyának!!!!
Esetleg egy megbízható diákot vagy ismerõst, szomszéd gyereket aki ért is vmilyen szinten a kutyához.(bár nem tudom egy 10-en éves mennyire bírna ezzel a keverékkel) fizess neki 600 ft-ot és napközben mondjuk 13-14 óra körül vigye el sétálni. Másik verzió: új gazda. Más ötletem nincsen.
Ügyelet
A kérdező hozzászólása: Ez biztos?
Nem melegítettél be rendesen és becsípõdött egy izom. Patikában lehet venni izomlazító gyógyszert és kenõcsöt vény nélkül. Ha néhány napon belül nem csökken a fájdalom, akkor háziorvos, aki szükség esetén továbbküld szakrendelésre.
De beszorulhatott a levegõ is, egyik ismerõsöm amerikai focizik és ugyanez volt a baja. Elmentek a sürgõsségire, vért vettek tõle ilyesmi.
a vastag
a kicsi az mennyi??kb?
arany középút. 16 centi a tökéletes, megfelelõ technikával persze
Én voltam már olyan pasival is akinek nagy, és olyannal is akinek kicsi, mivel mindkettõt szerettem így mindkettõvel jó volt. De azért nekem a nagy sokkal jobban bejött.:) Ettõl függetlenül ha szeretek valakit tényleg mindegy a méret.
Kicsi mert a nagy fáj nagyon.
Egyértelmüen kicsi. Nagyobbal irtó fájdalmas a szeretkezés. És nálam a technika a lényeg. 22/L
Én csak azért jöttem a Playboyyal, hogy benne a csajok is egyfajta ideák, ugyanúgy mint sok csaj fantáziájában a 20-23 centi. U.i.: Zalatnay Cini is volt a Playboyban, de mégse számít ideának. Bláááh :P
A kérdező hozzászólása: Én ezt a magazinos dologra írtam-mármint, hogy én maradok a barátnõmnél... A vastagság meg szerintem azért számíthat, mert nagyobb teltségérzetet okoz a nõnek-szûkebb vagina esetén nagyobb fájdalmat :D
Egyértelmû, hogy akit szeretsz az izgat a legjobban, ez így természetes.
A vastagság miért számít? Ezt itt hallotam elõször a GYIK-on Azzal sosem méregettem? Fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom-én inkább maradok a barátnõmnél-valahogy nen izgat cseppet sem jobban Kelemen Annácska, vagy Bódi Szilvi-most hírtelen õk ugrottak be...:)
A kérdező hozzászólása: Várom a további hozzászólásokat is, de én most elmegyek aludni-azért nem reagálok. Örülök, hogy egész normális kis "kerekasztal" alakult ki a témában végre normális válaszokkal :D
A kérdező hozzászólása: Igen, értettem a példát :D Viszont lejött némi vigasz a magam fajta 14-eseknek is, hogy sok nõ így van vele, de van pár amelyik nem. :D Nah, tényleg megyek-jó északát mindenkinek.
Jaja, nincs neked semmi hátrányod, csak ne vágj fel vele azért :D
Nekem az átlagtól kicsit nagyobb 19 viszont a vastagsága átlagos.Kb minden 2.csaj mondta, hú mekkora.Viszont van egy haverom 14-15 farokkal, ami olyan vastag, mint egy férfi csuklója, vagy alkarja, ez is lett a beceneve A Csukló.Na tõle minden csaj el volt ájúlva. Uh szerintem ami nagyon bejön a nõknek az átlagos hossz, átlag feletti vastagság.
Én is úgy vagyok vele hogy nem igazán számít, a technika az igazán fontos:) , bár az tény hogy a vastagabb az tényleg nagyon jó:) .
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat-örömmel látom, hogy még ma délben is kommenteltetek rá. Az a férficsuklós haver már az inkvizicióba is elmehetett olna ha kicsit elöbb születik karóbahúzónak :D
01.54 vok A karóbahúzó én vagyok:) , Csukló haverom a szétfeszítõ:D. Egyébként kénytelen volt ráállni az anyukákra, meg a 30 fölötti nõkre, mert a fital csajoknál egy óra volt míg befért:) .
Nekem aranyközéputas van, de szerintem minden csaj el el fantáziál arról, milyen lehet egy óriást megmarkolni. Mindig is vannak ideáink, nekünk skacoknak a Playboy.
A kérdező hozzászólása: Kedves 77 százalékos!-Köszönöm, az az 1 centi tényleg jól esik az önbizalmamnak-különösen azért, mert még azelött írtad ahogy én közzé tettem volna a paramétereimet. Egyébként ezzel a mérettel már annyira nem vagyok elkeseredve, mert tudom, hogy ki lehet védeni egyes pózokkal-pl lábfelhúzás a hölgy részérõl stb, de jól esik, hogy bíztatni próbálsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a "kicsi" elég relatív-tehát itt van akinek a 14 cm kicsi, van akinek átlagos, van aki meg a saját 18 centisét is kicsinek tartja...:)
Utolsó vagyok, nekem a nagy az olyan 19 centi körüli:)
A kérdező hozzászólása: És ha a 19 centi a nagy, akkor mennyi ami már kicsi?
Attól függ kinek mi a nagy és mi a kicsi :) Ha választanom kellene hosszúság és csak az alapján, akkor egy 17-18 cm hosszú kukit választanék :D
13 már kicsi:D
A kérdező hozzászólása: Áh, én úgy általában a méretrõl beszéltem-aban a vastagság is benne van. :) -tehát én nem mondtam, hogy csak a hosszúság lehet téma.
Minél vastagabb, annál jobb:D
A kérdező hozzászólása: Köszi minden választ-szándékosan nem adtam meg az én méreteimet, hogy ne kezdjetek vigasztalgatni, vagy épp lehúzni...:)
Mondd a méreteid, senki nem cikiz majd, meg látatlanban akkor is mi lenne ha igen? Most már kíváncsi lettem:)
A kérdező hozzászólása: Okés, felfedem magam-kedves 77 százalékos nem lennék az eseted :D-legalább is ebben az értelemben, mivel én vagyok a 14 hosszú és bõ 11 cm kerületû kukival megáldott-illetve megvert kérdezõ :D De ki mit szeret, van akinek ez is bejön, mint ahogy van aki a soványakat, más meg a ducikat kedveli. :D
14 már több mint a 13 amennyitõl picinek mondom:D Ne aggódj, szerelemben nem számít a méret nekem sem, és nagyon sok lánynak még. Amúgy nekem is volt már 14-es pasim, és nem szerettem kevésbé, mint a 19-eset...
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon kész :D Azthiszem elõtágítónak be tudtam volna segíteni az én méretemmel a Csukló havernek :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!