Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok közben (891 db)

Frapsel szeretnék videózni! Hogyan tudok közbe beszélni?

Legjobb válasz: Mozgatod a szádat és a tüdõdbõl kipréseled a levegõt.

Mozgatod a szádat és a tüdõdbõl kipréseled a levegõt.
A kérdező hozzászólása: rendes válsz? milyen gombot kell megnyomni vagy valami?
bedugod a mikrofosont.

Ha a cod 1-et letöltöttem torrenttel és telepíti akkor hogyan tudom közbe megnyitni a cd2-őt?

sürg?s

Legjobb válasz: Még a CoD 1-et is úgy kell letölteni, amikor boltban fillérekért árulják? Ha ennyire sürgõs, akkor vedd meg, azzal nem lesz semmi gubanc.

Még a CoD 1-et is úgy kell letölteni, amikor boltban fillérekért árulják? Ha ennyire sürgõs, akkor vedd meg, azzal nem lesz semmi gubanc.
rákattintasz a telepitõre és ALT+f4
A kérdező hozzászólása: bekaphatod ekdves 2. 1.:azér nem veszem meg mer SEHOL SEM TALÁLOM
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm kedves 3madik

Audacity-ben hogy tudom beállítani, hogy csak a mikrofon hangját vegye, és pl ha közben játszok, azt ne?

Legjobb válasz: Azt gondolom tudod, hol kell beállítani a bemenõ jelet az AudaCity-ben. A többi csatornát (a lejátszási hangerõnél) le lehet némítani, viszont akkor a hangszórókban sem szól. Csak azt nem értem, ha felvételre használod az AudaCity-t, miért akarsz közben játszani? Tudod, egy s... egy lovat...

Azt gondolom tudod, hol kell beállítani a bemenõ jelet az AudaCity-ben. A többi csatornát (a lejátszási hangerõnél) le lehet némítani, viszont akkor a hangszórókban sem szól. Csak azt nem értem, ha felvételre használod az AudaCity-t, miért akarsz közben játszani? Tudod, egy s... egy lovat...
A kérdező hozzászólása: Gameplay-t akarok. Videót + játékhangot veszem fraps-el, hozzá párhuzamosan szeretném venni a kommentárt audacitiy-vel. Csakhogy az utóbbi program veszi a játék hangot is, amit nem szeretnék.
http://kepkezelo.com/images/r63jn7qlntoyuyytyxy.jpg A Szerkesztés menüpontot megnyitod, és a pirossal jelzett részen beállítod a mikrofont, mint felvételi eszközt. Megjegyzem, én sem értem miért ezt a megoldást választod a hang rögzítésére, mikor az összes gameplay felvevõ program képes hangot rögzíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Csak a saját hangomhoz. Mert nem a legjobb a mikrofonom, és digitálisan akarom javítani a minõséget. :)
A kérdező hozzászólása: Nem jó sehogy, nekem am csak ilyenek vannak: http://kepkezelo.com/images/hazataff6tkha4gy1f.png
A te programod a legfrissebb kiadás. Azon igy kell beállítani. http://kepkezelo.com/images/p72ag26ged18ezc6cl.png
A kérdező hozzászólása: Az oké, de nálam ott is ez a 3 opció van. o.O
Nem is kell ennél több. A windows hangbeállításainál a felvételnél be van állítva minden ?http://kepkezelo.com/images/yx4yy3zwu4shmnhqdvj.png


Hogy tudom leszoktatni a Husky kutyusomat, hogy sétáltatás közbe ne akarjon mindig előre menni? Mert igy nagyon húz. Azt akarom elérni hogy laza porázon legyen, melletem sétájon!

Tegnap este mikor sétálni mentünk, az uton mentem mert faluban élünk és nem forgalmassak az utak, kicsit megrántott, és elestem (a jégen) a poráz kicsuszott a kezemb?l, és alig értem utol, mert futott el?re!Nem volt tul kellemes érzem a kutyám után szaladni!

Legjobb válasz: Nahszóval. A laza póráz alapja az, hogy kijelölünk a kutyának egy viszonyítási alapot, mert a póráz hossza változhat, ez a viszonyítási alap pedig a lábunk. Mikor séta közben a kutya a lábunk vonalát átlép, hirtelen irányt váltunk (nem kell 180 fokot fordulni, úton könnyebb, mint járdán, mert szélesebb). Ha ezt következetesen, mindig ugyanakkor megtesszük, a kutya kénytelen lesz elfogadni, hogy mi irányítunk, s ha átlépi a lábunk vonalát, lassabban haladunk a cél felé, ezért szépen megy majd. Sok gyakorlás, hosszú idõ és rengeteg türelem kell hozz. Segítség lehet még, ha beszerzel egy haltit=fejhámot=szájszíjat. Még egy: ha a kutya elfut, akkor valószínû, hogy bejön, ha a gazda az ellenkezõ irányba futva hívja. Mondjuk nem tudom, hogy a huskyk mennyire ragaszkodóak.

Nahszóval. A laza póráz alapja az, hogy kijelölünk a kutyának egy viszonyítási alapot, mert a póráz hossza változhat, ez a viszonyítási alap pedig a lábunk. Mikor séta közben a kutya a lábunk vonalát átlép, hirtelen irányt váltunk (nem kell 180 fokot fordulni, úton könnyebb, mint járdán, mert szélesebb). Ha ezt következetesen, mindig ugyanakkor megtesszük, a kutya kénytelen lesz elfogadni, hogy mi irányítunk, s ha átlépi a lábunk vonalát, lassabban haladunk a cél felé, ezért szépen megy majd. Sok gyakorlás, hosszú idõ és rengeteg türelem kell hozz. Segítség lehet még, ha beszerzel egy haltit=fejhámot=szájszíjat. Még egy: ha a kutya elfut, akkor valószínû, hogy bejön, ha a gazda az ellenkezõ irányba futva hívja. Mondjuk nem tudom, hogy a huskyk mennyire ragaszkodóak.
A huskyk pont annyira ragaszkodóak, amennyire a gazdi azzá teszi. (Mint bármelyik másik fajta, csak a huskyval 5x nehezebb.) Annyival kiegészíteném az elsõ válaszolót, hogy nem olyan hosszú idõ az, ha követekezetesen mindig megfordulsz, mikor a kutya eléd megy, egy-két nap alatt leesik neki a tantusz. Fontos, hogy szépen, laza pórázon tartsd, ne megfeszítve, ha eléd megy, akkor pedig hirtelen fordulj, ránduljon a póráz, ne vonszold õt. A kutya után szaladni pedig nagy butaság, mert játékként éli meg, és még jobban elkezd szaladni, ehelyett inkább csalogatva a másik irányba fuss.
A kérdező hozzászólása: Nem Husky, hanem alaskai malamut!Aminek létezésérõl most hallotam elõször, de azonál rájöttem hogy az enyém nem husky! Ám mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Már sokat javult, most már nem huz hanem csak simán megy, de azért laza porázzal még nem megy! Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat..
errõl leszoktatni nagyon egyszerû mivel csak annyit kell csinálni mikor elkezd húzni, h megállsz vele és mikor õ is megállt és megvárt téged elindulsz ezt amm egy kutyaiskolából vettem és az én kutyuskámnál ez tuti bevált!!!! sok sikert!!!

Nosalty.hu oldalon ha egy receptet az elkészítendők közé mentek, akkor hogy tudom bejelölni, hogy elkészítettem? Egyáltalán hol látszik az elkészítendők listája?

Legjobb válasz: Szia! Azt úgy tudod megtenni, hogy a jobb felsõ sarokban a felhasználó neved alatt rámész arra, hogy Saját oldalam, majd ott lesz öt fül, melyek közül a negyediket, a Kedvenceim-et kell kiválasztanod. Ez alatt jelenik meg újabb három fül, ahol már láthatod is az "elkészítem receptek"-et. Erre ha rákattintasz, akkor ott lesznek a receptek, amikre valaha rányomtál, hogy elkészíted õket. Most már csak annyi dolgod van, hogy a mellettük lévõ nem-re rákattintasz egyet, akkor igenre változnak, majd ha igenessé tetted az igeneket, akkor alul a beküldés gombot nyomd meg, és mind "el lett készítve". :) Ááá, nincsen ám túlbonyolítva! :D

Szia! Azt úgy tudod megtenni, hogy a jobb felsõ sarokban a felhasználó neved alatt rámész arra, hogy Saját oldalam, majd ott lesz öt fül, melyek közül a negyediket, a Kedvenceim-et kell kiválasztanod. Ez alatt jelenik meg újabb három fül, ahol már láthatod is az "elkészítem receptek"-et. Erre ha rákattintasz, akkor ott lesznek a receptek, amikre valaha rányomtál, hogy elkészíted õket. Most már csak annyi dolgod van, hogy a mellettük lévõ nem-re rákattintasz egyet, akkor igenre változnak, majd ha igenessé tetted az igeneket, akkor alul a beküldés gombot nyomd meg, és mind "el lett készítve". :) Ááá, nincsen ám túlbonyolítva! :D
Spiritwalker's Grace, 15 sec-ig tart, addig akármennyi spellt castolhatsz mozgás közben
A kérdező hozzászólása: JAH OKÉS KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Otthon végezhető munkák közül hogyan tudom kiszűrni melyek amik nem megbízhatóak? A hírdetések közt melyek a tipikus sablon szövegek amiből rögtön tudom kamu?

Régen jelentkeztem ilyen hírdetésre és a végén rendőrségre járkáltam mert aki hírdetett sokakat átvert.Most is néznék otthon végezhető internetes stb, munkát de nem merek írni mivel nem szeretnék ismét más hülyesége miatt a rendőrségre járkálni.Érdekelne mások véleménye és tapasztalata e témában.

Legjobb válasz: Ha benne van bármilyen módon az, hogy fizess, az átverés. A "borítékolás" és "másolás" nem munka. A "hirdetések feladása" sem. A reklámok olvasása és klikkelgetése nem munka. Ha valakinek van egy jó ötlete, ajánlata, sokaknak jövedelmezõ üzlete, az meg MLM, ahol te már a 128. szintre fogsz belépni és nettó befizetõje leszel a rendszernek. Ezzel az "otthoni munkák" 99%-át ki is lõttük.

Ha benne van bármilyen módon az, hogy fizess, az átverés. A "borítékolás" és "másolás" nem munka. A "hirdetések feladása" sem. A reklámok olvasása és klikkelgetése nem munka. Ha valakinek van egy jó ötlete, ajánlata, sokaknak jövedelmezõ üzlete, az meg MLM, ahol te már a 128. szintre fogsz belépni és nettó befizetõje leszel a rendszernek. Ezzel az "otthoni munkák" 99%-át ki is lõttük.
Ismérvek: - Fizess elõre - Nem igényel szakképzettséget - Nagyon hosszú oldal sok rizsával, és a legalján hitelkártya szimbólumokkal. - A nyitólapon boldog, mosolygó, ugrándozó emberek, és egy halom készpénz képe
:) utolsó, ez nagyon jó volt! :)
Otthoni munka max akkor nem becsapás, ha már dolgozol valahol, és megengedik, hogy otthon dolgozz.
"Ha valakinek van egy jó ötlete, ajánlata, sokaknak jövedelmezõ üzlete, az meg MLM, ahol te már a 128. szintre fogsz belépni és nettó befizetõje leszel a rendszernek." Igen, az otthoni munkák nagy része MLM. Az viszont, hogy hányadik szinten csatlakozol, tökéletesen mindegy, ugyanis egyik szint sem nettó befizetõje a rendszernek, valamint az elérhetõ jövedelem ugyanaz bárkinek, akárhova is csatlakozzon. Amirõl te beszélsz, az a pilótajáték. És igen, sok pilótajátékot álcáznak MLM-nek. Kérdezõ, így nem lehet munkát keresni. Találd ki, hogy mit akarsz csinálni, ahhoz keress hirdetõt. Otthoni munka csak olyan lesz, ami teljesítményarányosan fizet. Ez sokaknak rossz hír. Neked is az?
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos igazak amiket írtatok.Azért is kérdeztem mert hátha van normális is nem csak kamu.

Hogyan lehet év közben ovodát váltani jelenleg családi napközibe járnak, átmeneti megoldásként. Hogy tudom őket átvetetni egy állami óvodában így év közben?

Van 2 lányom 4 és 2 és fél évesek.Eddig gyesen voltam itthon.A nagy lányt tavaly beírattam az oviba amelyik hozzánk tartozik de nem vették fel.Most lett munkahelyem de egyik ovodába se (lakhelyileg illetékes,munkahelyhez közeli)akarják öket átvenni,pedig muszáj lenne,mert a családi napközit nem tudjuk fizetni.hogy érjem el hogy felvegyék őket nem tudom másképpen megoldani az elhelyezésüket a munkát nem hagyhatom ott mert jelzálog van a házon és 3 ho elmaradásunk van.Milyen illetékes szervezethez kihez forduljak hogy felvegyék öket vamelyik oviba?

Legjobb válasz: elsõ sorban tudtommal ha nincs munkahelyed, nem kötelesek felvenni ovodába teljes idõben, de minimum fél napra ( ebédig ) akkor is fel kell venniük. Ha van munkahelyed akkor köteles a helyileg illetékes ( körzeti ) ovoda felvenni a gyerekeket. Ha nem akarják felvenni, akkor elsõ körben beszélj az ovoda vezetõvel, vagy a helyi önkormányzathoz fordulj. A neten megtalálható a teljes szabályzat, sajnos nem tudom merre, de tudtommal az oktatási törvényben kell keresned. Pontosan le van írva minden, erre hivatkozhatsz. Fordulhatsz az oktatásügyi ombicmanóhoz, kicsit lassúak, de korrekt tájékoztatást adnak. Esetleg a körzetedben lévõ valamilyen párt kirendeltséghez is mehetsz ( szokott lenni fogadó órájuk ) pártállástól függetlenül segítenek, néha még örülnek is, hogy a helyieknek keresztbe tehetnek.

elsõ sorban tudtommal ha nincs munkahelyed, nem kötelesek felvenni ovodába teljes idõben, de minimum fél napra ( ebédig ) akkor is fel kell venniük. Ha van munkahelyed akkor köteles a helyileg illetékes ( körzeti ) ovoda felvenni a gyerekeket. Ha nem akarják felvenni, akkor elsõ körben beszélj az ovoda vezetõvel, vagy a helyi önkormányzathoz fordulj. A neten megtalálható a teljes szabályzat, sajnos nem tudom merre, de tudtommal az oktatási törvényben kell keresned. Pontosan le van írva minden, erre hivatkozhatsz. Fordulhatsz az oktatásügyi ombicmanóhoz, kicsit lassúak, de korrekt tájékoztatást adnak. Esetleg a körzetedben lévõ valamilyen párt kirendeltséghez is mehetsz ( szokott lenni fogadó órájuk ) pártállástól függetlenül segítenek, néha még örülnek is, hogy a helyieknek keresztbe tehetnek.

Hogyan tudom benyelni, úgy, hogy nem öklendezek közben?

Pasi vagyok, és mélytorkozni szeretnék, de nem megy:D Hogyan mélytorkozzak, hogy ne hányjak be közben?

Legjobb válasz: nem tudom mien egy ha egy pasi öklendezik de nekem teccik ha a barátnõm egy picit remeg közben

nem tudom mien egy ha egy pasi öklendezik de nekem teccik ha a barátnõm egy picit remeg közben
Gondolom nem a sajátodat, szóval: Háttal az ágyra, fejed ne legyen az ágyon, éppen lelógjon róla és a párod föléd áll. Egyébként a mélytorkozást rohadt sokáig kell azoknak gyakorolnia, akinek nincs istenadta tehetsége:)
És közben majd a seggedet kúrja egy nigger [email protected]? -.-" Sok sikert hozzá... én is NAGYON remélem, h. megfulladsz..
ki kellene irtani az összes embert akinek homok van a zsebében !
Szerintem az ilyen kérdések csak a provokációra irányulnak, különben nem tetted volna hozzá, hogy milyen nemû vagy. Ugyanis ha eszed lenne, akkor tudnád, hogy a férfi és a nõi torok ugyanolyan felépítésû. Szóval tuti úgy vagy homi, mint én. Csak várod a negatív válaszokat.
hogy irtsam azt a rothadt b*zi fejed
Azt a randa bu*i qrva anyját... Remélem megfulladsz...nyeljed csak jó mélyre... Hányingerem van az ilyenektõl...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elsõ válaszolónak: te nem tudod mibõl maradsz ki...
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal miért mutatja meg az ilyan beírásokat? Nekik miért lehet ilyeneket írni, nekünk miért nem?

Ha pont pisilés közben folyna el a magzatvíz akkor is megérzem? Tudom, a pisilést vissza lehet tartani, de most mindig szórakozzak vele, hogy tudom -e tartani?

Legjobb válasz: Jo, hogy megkerdezted, erre enis kivancsi vagyok. A vizeletet, pedig nm jo pisiles kozben visszatartani, mert akkor nm urulsz ki teljesen, a visszamaradt vizelet pedig kivallo baci tanya. Kellemes babavarast! Remelem jon segitokeszebb valaszis.

Jo, hogy megkerdezted, erre enis kivancsi vagyok. A vizeletet, pedig nm jo pisiles kozben visszatartani, mert akkor nm urulsz ki teljesen, a visszamaradt vizelet pedig kivallo baci tanya. Kellemes babavarast! Remelem jon segitokeszebb valaszis.
Én hajnalban felkeltem, hogy pisilnem kell. kimentem pisiltem aztán mikor felálltam éreztem, hogy még folyik valami. Akkor vettem észre, hogy megindult (nekem nem voltak az elején fájásaim). Szerintem észrevehetõ a különbség :) Mert az nem állt el a pisivel együtt, folyt tovább.
Sziasztok. Nekem sem volt semmi fájás vagy elõjel. Egy átlagos napon este 7 kor éreztem, hogy pisilnem kell, elmentem a WC-re és egy idõ után szószerint éreztem, hogy a húgyhólyagom már kiürült (tényleg érezni)de mégvalami továbra is folyik. Nem tartott nagyon sokáig, de sokkal-sokkal tovább tartott a vizelés, mint eddig valaha is. Tudtam, hogy a magzatvízem szivárgott. Miután végeztem a WC-n párperc múlva párperc múlva azt vettem észre, hogy tiszta víz a nadrágszáram. Tehát kis szünet útán újra szivárgott. Megfürödtem összekészülõdtem és a párommal kocsival bementünk a korházba. KB 9-re értünk be de se fájás se több víz nem vot. Könnyû szülést. 2 hónapos tündér anyukája.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!