Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok kérdésre több válasz (4 db)

Hogy tudok egy kérdésre több válasz adni?

Többször olvastam, hogy ez el?z?t is én írtam, csak..Én nem tudok másodszor is írni, mert kiírja ,hogy erre már válaszoltam. Akkor?

Legjobb válasz: szentem csak úgy, ha regisztrálsz egy új néven. bár nem tudom, régen én tudtam anélkül, most már nem.

szentem csak úgy, ha regisztrálsz egy új néven. bár nem tudom, régen én tudtam anélkül, most már nem.
Régen volt ilyenre lehetõség, már nincs, azért láthatsz még ilyeneket.
Lehet többször is írni, legalábbis nekem lehet.

A Való Világ csak meg van rendezve? (tudom, hogy ez már a sokadik kérdés, de megnéztem a többit, és nem találtam választ arra, amit én akartam volna tudni)

A ma reggeli él? adásban (01. 17.) mondta Gigi, hogy mondták, hogy ez nagyon gagyi volt, és hogy vegyék újra, és itt hirtelen vége lett az él? adásnak...

Legjobb válasz: látszott rajtuk hogy nagyon zavarba nehéz lehet eljátszani hogy ketten vannak mikor 2-3 ember tuti volt még ott Biztos nem örülnek az RTL-esek hogy Gigi lebuktatta õket

látszott rajtuk hogy nagyon zavarba nehéz lehet eljátszani hogy ketten vannak mikor 2-3 ember tuti volt még ott Biztos nem örülnek az RTL-esek hogy Gigi lebuktatta õket
Már írtam hasonló kérdésekhez, hogy van egy Mesternek nevezett író aki kreálja a történetét a nap 24 órájában tizen nem tudom hány embernek (irónia). Nos ha láttad esetleg a tv-ben, mikor mentek például a szálloda felé akkor szerinted követték-e õket kamerával, hogy felvegyék? A válasz valószínûleg igen és nem az RTL akarata lebegtette utánuk a kamerát. Na ha elhiszed ha nem az utcán és a Hotelban nem voltak "tükör" mögötti kamerák ez a villa sajátossága. Mint ahogy a villában is megmondják nekik, hogy mit csináljanak (ezt feladatnak nevezik) koncepcióhoz mérten viselkedtek, méghozzá nem tudom hogyan dolgozik (hány emberrel egy külsõ jelenethez) az RTL az biztos nem voltak egyedül a felvételkor. Ha esetleg nem sikerült valamit felvenni lehetõség volt szólni és újra tudták venni. A Való Világban máshogy mûködik. Ott kihelyezett kamerák vannak és a "tükör" mögött emberek akik még irányítják is õket. Igen kamu volt, mert nem forgattak szexfilmet 12-es karikás mûsorhoz. Tehát összegezve elvitték õket oda és felvették mit csinálnak. Nem adták a szájukba, hogy mit mondjanak az lehetséges, hogy a koncepciót teljesíteni kellett és mint írtam a közvetlen kapcsolat miatt ezt így könnyen valóra tudták váltani. A Villában 24 órát felvesznek összeírják, hogy mi volt érdekes és kiválogatják az anyagot, hogy mi fér bele egy fél órába. Feladatokat adnak nekik, ha nem teljesítik büntetést kapnak. Ajánlom figyelmedbe ezt a blogot a tévhiteket belinkelem: http://tolgyessypeterelemez.blog.hu/2010/12/29/a_vv4_es_az_o.. Továbbiakban ír ilyenekrõl is hogy mit tartalmaz a szerzõdésük, és persze a történetek elemzése szakértõi szemmel. Az élõ adás gyakran szakad meg ha a lakók pl.: olyat mondanak ami az RTL szerint hátrányos lehet a mûsorra, ilyen lehet egy kérdés, hogy valaki zsidó-e, de az is ha fontos dolgot osztanak meg, aminek csak az összefoglalóban kellene szerepelni.
A kérdező hozzászólása: Vagyis akkor 2 naponta töltenem kell? Ez nem teszi tönkre az aksit?
Rendszeres használat mellett (internet, e-mail, social, stb.) tényleg naponta kell tölteni. Ha viszont szinte semmit nem csinálsz rajta és úgy szívja le az akksit, akkor valami nem stimmel. Vagy a ROM nem jó rajta, vagy az akksija gyári hibás.
Igen, ennyire.
Nekem is ez a baj az X8-ammal. Van egy olyan menüpont amiben leirja az aksi állapotát és ott irja, hogy az aksi 47% át(legalábbis nálam) a készenléti állapot használja el. szóval nem az aksiddal van a hiba csak a telefon szív le mindent:S és nekem is kátnaponta kell tölteni...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a segítséget! :)
Ezek már nem olyan telefonok mint a régi Nokiák, amiken SMS és híváson kívül mást nem lehet csinálni. Ezeket ilyen sûrûn kell tölteni, sajnos. :/
kapcsold ki wifit, gps-t.
Hát töltheted hetente is de 2 nap után akkor is menthetetlenül lemerül (vagy hamarabb). A komolyabb androidos telefonok jó ha 1 napot mennek.
3G hálózaton többet fogyaszt az aksi mint GSM-en. Ha ráadásul még állandó a netkapcsolat is van akkor még jobban merül. Meg persze a kijelzõ is. Viszont 2 napnál tovább nem nagyon fog menni.
az nem azt jelenti, hogy mennyire szívja le az akksit, hanem hogy a jelenlegi akksihasználat (az elmúlt pár perc) hány százalékát adja az adott folyamat. Van, hogy az android rendszer 99%-ot fogyaszt, de a szinte semminek a 99%-át nyugodtan fogyaszthatja.

Hogyan? Korábban kiírtam egy kérdést, aminek a lényege az volt, hogy nem tudok korombeli (25 körüli) lányokkal ismerkedni, és erre többek között a lenti választ kaptam.

"Ha félsz akkor próbálkozz id?sebbekkel 35-40 évesek nem azt fogják nézni hogy milyen vagy hanem hogy mennyire bánsz velük kedvesen". Ez talán nem rossz ötlet (bár nem tudom mennyi az igazságtartalma), de hogyan szólítsak le 35-40 év körüli magányos n?ket? Mit mondjak nekik? Egyáltalán mik azok a helyek, ahol ilyen n?kkel tudnék találkozni (mármint személyesen, nem interneten)?

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû: Ha meglátsz egy idõsebb nõt az utcán fogd meg a vállát, turházz egyet, igazítsd meg a tököd majd lekezelõen rántsd fel a szemöldököd és mondd ezt neki: "Oszt szopol-e?"

Nagyon egyszerû: Ha meglátsz egy idõsebb nõt az utcán fogd meg a vállát, turházz egyet, igazítsd meg a tököd majd lekezelõen rántsd fel a szemöldököd és mondd ezt neki: "Oszt szopol-e?"
ez jó :D
Én szerintem tudsz korodbeliekkel ismerkedni, csak nem akarsz.Most az idõsebbek jönnek be vagy a korodbeliek? (és ez nem jön össze)?Az elõzõ kérdésed nem láttam... 23/L
A kérdező hozzászólása: Köszi elsõ válaszoló! Ezt mindenképpen kipróbálom! :)
A kérdező hozzászólása: Timinek! A korombelieknek nem kellek. Nem írnám le többször, hogy miért, ehhez a kérdéshez elég, ha ennyit tudtok. Bocs.
Nem hiszem el, hogy nincs olyan mondjuk 23 és 27 év közötti nõ akinek nem kellenél. Legalább 1, és neked arra az egyre van szükséged. Meg ez is milyen, hogy "a korombelieknek nem kellek" ? Ha a 25 év körülieknek "nem kellesz", akkor miért gondolod hogy a 35 éveseknek kellenél? Meg ez is, hogy ha a 25ösöknek nem kellek, akkor majd jó leszek a 35-40 éveseknek. És ha azoknál sem lesz sikerélményed, akkor mész az 50es korosztályra és így tovább? Bocsi, de egyáltalán nem értem ezt...Légyszi linkeld már be az elõzõ kérdésedet, kíváncsi vagyok rá. Hátha több infót megtudok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!