Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok kérdésre több (51 db)

Tudom, hogy szokatlan kérdés . (többi lent )?

Van egy csomó vizipipás cuccom és szeretnék akváriumot,szerintetek adjam el a pipás cuccaimat,azért hogy vegyek egy jó akváriumot ?

Legjobb válasz: Hát, ha már nincs rá szükséged és érdekel az akvarisztika, miért ne. Mielõtt még eladnál bármit, ajánlanám, hogy vegyél egy akvarisztikával kapcsolatos szakkönyvet és olvasd végig, nehogy megbánd, mert ez a hobbi felelõsséget és elég sok ismeretet igényel. Nem árt, ha tudod mit is vállalsz, egy igazán szép akváriumhoz elengedhetetlen az önképzés és a tapasztalat.

Hát, ha már nincs rá szükséged és érdekel az akvarisztika, miért ne. Mielõtt még eladnál bármit, ajánlanám, hogy vegyél egy akvarisztikával kapcsolatos szakkönyvet és olvasd végig, nehogy megbánd, mert ez a hobbi felelõsséget és elég sok ismeretet igényel. Nem árt, ha tudod mit is vállalsz, egy igazán szép akváriumhoz elengedhetetlen az önképzés és a tapasztalat.
Hát ha azok nem kellenek és el tudod adni, akkor mért ne? Olyan dolgokat felhalmozni a lakásban hülyeség, amiket nem használsz szerintem, mert a végén ez lesz belõle :D http://www.boon.hu/szemetdomb-a-tarsashazban-debrecenben/183..
Add el, ha szeretnéd, de ne menj fejjel a falnak, olvasgass elõtte sokat.
Szerintem ne add el, hanem inkább gyûjtsél még pénzt, és úgy vedd meg az akvit. Aztán ha a pipás cucc is megmarad, bedzsangázva nézheted a halakat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :DD

Hogy tudnék "menő" lenni a gimibe? (Tudom hogy hülye kérdés) Többi lent?

KÖSZÖNÖM AKI VÉGIG OLVASSA! Most 8-adikos vagyok és mindig a menők csoportjába akartam tartozni akik eggyütt lógnak sok csaj barátjuk van stb mindenki ismer ilyet. Csak az a baj hogy nem megy! Ez valószínűleg azért (is) van mert alsóba akik a barátaim voltak akikkel most is barátok vagyunk nemmenők annyira! Pár menő sráccal jóba vagyok de sosem tudtam közéjük tartozni! Ez lehet azért van mert külsőleg pont ellenkezőleg nézek ki! Elég kövér vagyok(már elkezdtem edzeni) és szemüveges is!:/ Most hogy jövőre megyek el egy új környezetbe azt tervezem hogy máshogy ismerjenek meg. Hogy tudnám ezt megcsinálni? Hogy a gimibe már a menők közé tartozzak? (Elvileg elég jófej vagyok csak nem vagyok helyes) Aki tud segíteni légyszi írjon! És köszönöm de nem vagyok kiváncsi az ilyen dumákra hogy: Nem kell menőnek lenni haggyad!

Legjobb válasz: Vasald élére a hajadat,és vegyél fel mustárszínû nacit

Vasald élére a hajadat, és vegyél fel mustárszínû nacit
Elb*szott egy világ ez. Én mindig azokkal barátkoztam/barátkozom, akinek a társaságában jól érzem magam, nem az alapján választok, hogy ki milyen menõ. Neked is ezt tudom javasolni. Ha görcsösen menõ akarsz lenni, az a legszánalmasabb. Mi a fontos? Hogy a sok tuskó istennek tekintsen, vagy, hogy igaz, normális barátokat szerezz? Nem a begyepesedett idiótákra gondolok, akik nyalnak a tanárnak és stréberkednek, hanem normális jófej emberekre. Beszarás ez a világ, komolyan.
8.ba már nem lehetsz menõ, ha eddig nem voltál az. Majd gimiben építsed ki a menõ státuszodat.
Szerintem szánalmas vagy. Szintán nyolcadikos vagyok, és menõ is. Nem akartam, teljesen mindegy nekem, hogy milyen státuszban vagyok a nyavalyás általánosban. Undorítónak tartom, hogy a saját kudarcodat rávetíted azokra akiket a barátaidnak mondasz. Milyen barát vagy te? Gondolkozzál már. Az meg, hogy kövér vagy és szemüveges nem lényeg. A fiúkat pont nem érdekli, hogy néz ki egy másik fiú (jó esetben). Ha meg azt szeretnéd, hogy a lányok kedveljenek, akkor legyél kedves, és humoros. Oké, hogy le szeretnél fogyni, de ne azért, hogy menõ lehess, mert ez elég nyomorult próbálkozás. Magad miatt. Ne érdekeljen mit mondanak mások. Ne feltétlen a menõ társaságot keresd, hanem azokat akikkel TÉNYLEG jól érzed magad. És ne hibáztasd a barátaidat, mert az röhejes.
1. Sportolj! Ne sakkot! Ennél jobb tanácsot egyetlen srácnak sem adhatok. A szteroidokat is felejsd el, az igazi izom a lényeg. 2. Próbálkozhatsz kontaktlencsével is. De alapvetõen egy szemüveg még nem tesz gázzá senkit. 3. Elfogadható frizura. Színes ruhák. Persze ne ess túlzásokba, de a kinézet fontos. 4. Ne aggodalmaskodj túlságosan amiatt, hogy mennyire vagy menõ. Egy menõ arról ismerszik meg, hogy természetesnek találja, hogy menõ, és nem görcsöl rá. Tegyél meg mindent, de ne ess kétségbe, ha nincsenek gyors sikereid. A cél az, hogy jól érezd magad - és amíg még nem vagy menõ, addig is jól érezheted magad.
7-esnél a pont. Én azt hiszem része lehettem ennek a "menõ közegnek", de mégsem lógtam velük naphosszat. Ha nem kedveltem õket, mert nem, akkor nem is kerestem annyira a társaságukat. Ha Te elkezdesz színészkedni meg megpróbálsz bevágódni közéjük, Te leszel a legszánalmasabb, leginkább nem oda való akárki. Nehogy már népszerûség alapján válogasd meg a barátaidat...
Meleg rendes:D ez egy jó kategória:D Egy trükk még talán, ha látják, hogy remekül érzed magad a bõrödben, akkor õk fogják keresni a társaságod.
Kezdj el edzeni, mert az nagyon gaz.... A szemuveggel nincs baj. 15/l
velem is ez van csak en lany vok :D sztem a szemuveget mellozd, hordj kontaktlencset, a sportot uzd mint az allat, sulyzok nem artanak otthonra :) egyebkent meg tudj helyzetpoenokat elsutni. legyel rendes a lanyokhoz de ne az a meleg rendes h mindig veluk logsz v barmi :D sok program, mentek ide oda varosban hulyeskedtek.. itt ez a meno errefele :P remelem tudtam segiteni
Gimibe'?
Próbálj jó kinézõ cuccokat hordani (nem aza lényeg hogy drága, hanem az hogy legyen benne stílus!!) nincs olyan nagyon jo izlésed akkor menj el haverokkal vásárolgatni.. legyEN jo frizurád! HASZNÁLJ PARFÜMÖT! és igen, kondizz egy kicsit, fuss, sportolj, focizz, mi tudom én bármi ami tetszik ..kezdj el egy random sportot ami ttetszik.. én szurkolok neked, ha ezeket a tanácsokat megfogadod, nem fogsz csalodni! :DD


Ha már egy kérdést feltetem ere az oldalra akkor azt hogyan tudom ugy törölni hogy soha többet ne lása senki azt?

Legjobb válasz: Nekem egyszer megtették a moderátorok, kérésre. Az a kérdés olyan volt, mint egy rosszabb Mónika-show, ahol mindenki egymásnak esik, nem csodálom, hogy kivételt tettek...

Nekem egyszer megtették a moderátorok, kérésre. Az a kérdés olyan volt, mint egy rosszabb Mónika-show, ahol mindenki egymásnak esik, nem csodálom, hogy kivételt tettek...
A kérdező hozzászólása: Ja értem...:( mindegy azért köszi szépen.
de ha kitörlöd a listáról nem fogják látni hogy te tetted fel a kérdést
Esetleg ha felhívod rá a moderátorok figyelmét, INDOKOLT esetben talán törlik. Nem lehet azonban rendszert csinálni belõle, és nem is dicsérnek meg érte! Ha a kérdésedre értelmes volt, és választ kaptál rá, akkor ne számíts a törlésre, ez az oldal egyik lényeges eleme.
Vegyél egy radírt

Tudom h fura kérdés de mégis fel kell tennem. Hogy lehet/milyen több macskát tartani? :$

Úgy értem hogy akkor az eggyiket jobban szereted a másiknak meg ez rossz mert akk csak az eggyikkel foglalkozol meg egy tud az öledben ülni meg stb. Ezek nem akadályok? Köszi minden normális választ!:)

Legjobb válasz: Semmi különös. :D Ugyanúgy fogod õket szeretni. ^^ Max. az egyiket többet szeretnéd simogatni. :D De, mivel a cica olyan állat, hogy "azt csinálok amit akarok" lehet, hogy az akit simogatni szeretnél menekül tõled mert nyugit akar, a másik pedig úgy dörgölõzik, hogy majd felborít. Ha, az egyiket simogatod és a másik is odajön irigykedni, ne lepõdj meg ha azon kapod magad, hogy egyszerre 2 kézzel simogatsz! :D (1 cica 1 kéz)

Semmi különös. :D Ugyanúgy fogod õket szeretni. ^^ Max. az egyiket többet szeretnéd simogatni. :D De, mivel a cica olyan állat, hogy "azt csinálok amit akarok" lehet, hogy az akit simogatni szeretnél menekül tõled mert nyugit akar, a másik pedig úgy dörgölõzik, hogy majd felborít. Ha, az egyiket simogatod és a másik is odajön irigykedni, ne lepõdj meg ha azon kapod magad, hogy egyszerre 2 kézzel simogatsz! :D (1 cica 1 kéz)
ezzel a logikával 2 gyereked se lehetne...
nekem a kutyákkal van így de eddig én se hittem el, hogy senki nem szereti az egyiket jobban mint a másikat de tényleg, egyformán szerethetõek, nem lehet egyikkel sem kivételezni.az egyiket ezért, a másikat azért lehet szeretni, sztem nem problémás
nekem négy cicám van, és mindet ugyanúgy szeretem, azért szoktam az egyiket többet simogatni, mer puhább a szõre :D
Nekem 2 macskám van és nem szeretem õket egyformán, aki ilyesmit állít hazudik, úgy értem magának is, nem meri bevallani, természetesen iszonyúan szeretem mindkettõt, és egyformán bánok velük, játszom velük, stb. De a szülõk és nagyszülõk sem egyformán szeretik a gyerekeiket/unokáikat!!!! Más kérdés h ez nem kell h meglátsszon. Persze sok ember tényleg magának sem vallja be h igenis nem lehet kér élõlényt ugyanúgy szeretni, itt van pl az az egyszerû ok, h két macska annyira különbözõ mint két ember!! A barátaidat sem szereted ugyanúgy, v ugyanannyira. De ez nem olyan dolog ami objektíven mérhetõ. Mondok valamit az egyik macskámat egy 10-es skálán végtelenül a szeretem, a másikat meg végtelen plusz eggyül, szerinted hátrány szenved az amelyiket kevéssé? NEM. Szóval ez ne tartson vissza!
Nekem 4 cicám van. És - nem hazudok - egyformán szeretem õket. De mindegyiket más-más tulajdonságáért. Jó velük lenni, fõleg egy rosszabb nap után hazajönni hozzájuk, kész lélekterápia.
20 macskám van! Mielõtt valaki megkérdezné, nem tartok menhelyet, de nem volt szívem magára hagyni a kidobott cicusokat. Mivel szerencsére rendezett, jó anyagi körülmények között élek, ezért gond nélkül tudom õket ellátni. Nincs olyan, hogy az egyiket jobban szeretem, mint a másikat. Ez hülyeség!! Kérdezd csak meg magadtól! Van benned annyi szeretet, hogy tud több macskát is szeretni? Bennem van. Gondoskodsz róluk, és hagyod, hogy körülötted legyenek. Megsimogatod õket, játszol velük. Vagy csak simán szólsz hozzájuk, ha meglátod õket. Általában mindig van társaságom a kertben. Ha kiülök átlapozni egy magazint, akkor általában õk is ott vannak körülöttem. Lefekszenek mellém, vagy csak ott vannak a közelben. Télen ragadósabbak. Ahogy jön a hideg, úgy jobban hozzád bújnak. Télen-nyáron bármikor bejöhetnek. Nem érzem tehernek, hiszen elég nekik, ha ott lehetnek veled. Ha meg kényeztetésre vágynak, azt úgyis éreztetik veled. A kutyáim is elfogadták a cicákat.
Amúgy meg mindegyiknek megvan a maga tulajdonsága, ami miatt szeretni lehet õket. Ha több macskád van, az nem azt jelenti, hogy mindegyiknek egyformán van kedve egy idõben hozzád dörgölõzni, játszani, vagy az öledbe feküdni.

Tudom hogy szokatlan kérdés lesz. Van egy nacim amit nem kapok vissza, mit lehetne csinálni? (többi lent? )

Szóval.16 lány vagyok.Van egy jó barátnõm akinek odaadtam a nacimat váltóruhának hogy mégse faggyon meg miniszoknyában,én nem mentem velük bulizni.Õ berakta valakinek a táskájába hogy ott biztonságban lesz de attól meg egy másik lányhot került,egész véletlenül olyanhoz akit nem is ismerek..Nemrég derült ki hogy nála van,írt neki a barátnõm meg írtam neki énis.Nem olvassa el,nem válaszol...TEHETETLEN VAGYOK.Nem jár sehova ahol összetalálkoznánk,most még szobafogságban is van.Tudom,értelmetlen problémának tûnik.De se gazdag nem vagyok se csóró,az a gatya mégis 8000volt úgy hogy egy sima cicanaciról beszélünk virágmintával,de k*vajól néz ki és sok emlékem van benne....Rendõrséget vagy mit értesítek?Ez számíthat lopásnak?Vagy ennek már ennyi? (lecseszéseket nem kérek,várom a válaszokat,bízok bennetek)

Legjobb válasz: Hatóságot nyugodtan felejtsd el, ilyen piti dolgokkal nem foglalkoznak. Én elsõ körben amúgy rábíznám a gatya visszaszerzését arra a barátnõdre, akinek kölcsönadtad, szerezze vissza õ! Mert milyen dolog már, hogy te kölcsönadsz a Gizinek valamit, õ elkavarja aztán részérõl ennyi?! Ha ez nem járható út akkor az adott lány szüleit kéne felkeresni - normálisan, nem támadólag -, hogy a te virágmintás cicanacid a Katikánál van, csak nem tudod elérni, legyenek szívesek visszajuttatni a nadrágodat.

Hatóságot nyugodtan felejtsd el, ilyen piti dolgokkal nem foglalkoznak. Én elsõ körben amúgy rábíznám a gatya visszaszerzését arra a barátnõdre, akinek kölcsönadtad, szerezze vissza õ! Mert milyen dolog már, hogy te kölcsönadsz a Gizinek valamit, õ elkavarja aztán részérõl ennyi?! Ha ez nem járható út akkor az adott lány szüleit kéne felkeresni - normálisan, nem támadólag -, hogy a te virágmintás cicanacid a Katikánál van, csak nem tudod elérni, legyenek szívesek visszajuttatni a nadrágodat.

Ricinus olajt a hajvégre lehet tenni? Holnap akarok venni, azért hogy megnőjön a hajam. Tudom, hogy a fejbőrre is kell tenni. Tudom hogy már volt több 100 kérdés ezzel kapcsolatba.

Na szóval, még ennyit szeretnék kérdezni, hogy kell hozzá olíva olajat vagy tojást tenni??

Legjobb válasz: Szerintem a tojás felesleges, nehezebb kimosni, és drága. A ricinust én Amla hajolajjal szoktam összekeverni, de az olívaolaj is jó. És igen, ha megmelegíted, könnyebb felkenni. Viszont ha vállig érõnél hosszabb a hajad, és a hajnövesztés a célod, akkor szerintem csak a hajtõre vigyél fel. A tesómnak baromi nehéz kimosni a hajából a ricinust, van, hogy 4 hajmosás után is marad még benne. Ami viszont csak akkor derül ki, ha megszárad a hajad, és a benne maradt olajtól olyan, mintha csöpögne a zsírtól. Egy kis ecettel öblítsd át a hajad hajmosás elõtt.

Szerintem a tojás felesleges, nehezebb kimosni, és drága. A ricinust én Amla hajolajjal szoktam összekeverni, de az olívaolaj is jó. És igen, ha megmelegíted, könnyebb felkenni. Viszont ha vállig érõnél hosszabb a hajad, és a hajnövesztés a célod, akkor szerintem csak a hajtõre vigyél fel. A tesómnak baromi nehéz kimosni a hajából a ricinust, van, hogy 4 hajmosás után is marad még benne. Ami viszont csak akkor derül ki, ha megszárad a hajad, és a benne maradt olajtól olyan, mintha csöpögne a zsírtól. Egy kis ecettel öblítsd át a hajad hajmosás elõtt.
A hajad a ricinusolajtól fog nõni, nem a tojástól és olívaolajtól. A tojás és az olívaolaj plussz jótékony dolog a hajadnak. :) Ahhoz, hogy gyorsabban nõjön a hajad valóban a hajtõre kell felvinni a ricinusolajat, de ha a hajhosszra is kened, akkor ápolod is a hajad. Így nem feltétlenül szükséges utána balzsam, pakolás és miegymás, mert az olaj nagyon jól ápolja a hajat. Én úgy gondolom, hogyha ápolni is szeretnd a hajad ricinusolajjal, akkor érdemes úgy csinálni, hogy egy kis tálba összekeverni ricinus- és olívaolajat, valamint tojást és ezt a masszát felkenni a hajhosszra, a hajtõre pedig csak a ricinusolajat. De ápolást tekintve kiváló megoldás a ricinus és olívaolaj keveréke is, tojás nélkül, de a ricinus is ápolja önmagában, csak keverve még intenzívebben ápolja a hajad.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) ja még egyetlen kérdésem lenne, hogy meg kell melegíteni a ricinus olajat mielõtt felkenem a hajamra?
A kérdező hozzászólása: és ha leakarom mosni akkor jo hozzá ilyen sampon? : http://kremmania.hu/kremek/alverde-intenziv-regeneralo-sampon

2 különböző kérdés de egybe ha nem gond.1. Mivel tudom a hörimnek kifejezni hogy mennyire szeretem és hogy tudnék vele többet foglalkozni? 2. Elkaphatja hörcsögöm tőlem a betegséget?

Legjobb válasz: 2.) Elvileg nem kaphat el tõled semmit, de azért persze nem illik az állatkádra rátüsszenteni. 1.) A hörcsögök nem feltétlenül szeretik a dögönyözést és a simogatást. Ha kedveskedni akarsz neki, adj neki hörcsögnek való finomságokat, gyümölcsöt, szárított gyümölcsös jutalomfalatot (tudom ajánlani a teljesen natúr szárított banánt), vagy pitypangot (az enyém imádja), esetleg pár szem szotyit (de azzal vigyázni kell, mert hizlal). Nap közben ne zargasd, mert pihenget, este, mikor a legaktívabb, vedd ki, simogasd egy kicsit, de ne erõltesd, ha menni akar, hadd járkáljon rajtad. Ebbõl érezni fogja, hogy szereted õt.

2.) Elvileg nem kaphat el tõled semmit, de azért persze nem illik az állatkádra rátüsszenteni. 1.) A hörcsögök nem feltétlenül szeretik a dögönyözést és a simogatást. Ha kedveskedni akarsz neki, adj neki hörcsögnek való finomságokat, gyümölcsöt, szárított gyümölcsös jutalomfalatot (tudom ajánlani a teljesen natúr szárított banánt), vagy pitypangot (az enyém imádja), esetleg pár szem szotyit (de azzal vigyázni kell, mert hizlal). Nap közben ne zargasd, mert pihenget, este, mikor a legaktívabb, vedd ki, simogasd egy kicsit, de ne erõltesd, ha menni akar, hadd járkáljon rajtad. Ebbõl érezni fogja, hogy szereted õt.

Tudom már több ilyen kérdés volt, de 28 napja volt az első mensesem. Tudom, hogy elmaradhat, de volt valaki közületek akinek rendszeresen beált már hamar?

Ha igen hány napos a ciklusotok?Vagy igyis ugyis számitsak arr hogy mindig elmarad(egy ideig)

Legjobb válasz: nekem az egyik barát nõmnek már beált pedig még csak 2 hónapja van meg neki

nekem az egyik barát nõmnek már beált pedig még csak 2 hónapja van meg neki
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Beállt 32 napra, majd 31 lett, már évek óta 30napos.
Egy kutya 63 napig vemhes.Milyen fajta?Orvos max 3000-ért ultrahangozza(legalábbis nálunk)!
Áááá, agygörcsöt kapok... esetleg állatorvos??! Ha 2 hónapja tüzelt, akkor már most kellene ellenie. Vidd orvoshoz, bár szerintem álvemhes, mert azt csak észre vennéd TE is, hogyha megnõtt volna a hasa.
Ultrahang.
bocs, nem láttam a többi kommentet... hát itt falun 5ezer az ivartalanítás
nem, a hasán már látnád, ha vemhes lenne, de feltételezem nem az, mivel már észrevetted volna, és nem írnál ide kérdést :)
És miután kiderítették h mi van.... ivartalaníttasd mind a két kutyádat!! A felelôs állattartás valahol itt kezdôdne....
A kérdező hozzászólása: Megnõt a hasa, kisebb szokot a hasa lenni!!!
ilyenkor már nem lehet ivartalanítani
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek aki írt:) ):Ð
A kérdező hozzászólása: ok akk gyûjtök rá valahogy pénzt!!!!!!
A kérdező hozzászólása: akkor már bármikor jöhetnek a kis kutyák ha már 2 hónapja összeragadtak??:O
Az ivartalanítás:kan:10e-20e-ig szuka:23e-45ig!
Az ivartalanítás attól függ h hol laksz és h milyen súlyú a kutya (az altató mennyisége függ tôle) ill. a kutya neme. Pest környékén már meg lehet csináltatni egy 25 kilós szukát 20 körül, kant 10-15 körül. Mert ha most esetleg megússzátok egy álvemhességgel, legközelebb tuti sikerül neki és akkor 5-8 szerencsétlent és azok hatványait adod a világnak. Egy olyan világnak ahol egyébként sincs gazdája 1.5 millió kutyának Magyarországon. Mindenképpen ivartalaníttasd ôket!!!!
A kérdező hozzászólása: ahha kösz
A kérdező hozzászólása: agár-németjuhász keverék
A kérdező hozzászólása: ivartalaníttás az mennyi kb??
Utolsó pillanatos vemhesen is lehet ivartalanítani. Jobb mintha megszületnének a kölykök!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!