Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok időre (1249 db)

Dr. Szemán György (MISKOLC) magánrendelésére hogy tudok idõpontot kérni?

Itt a neten van egy telefonszám megadva a bejelentkezésre, de többszöri próbálkozásra több idõpontban sem veszik fel. Lehet nagyon elfoglalt vagy dolga van, zaklatni sem akarom. Vissza szokott hívni vagy hívjam majd én késõbb? Egyébként milyen friss tapasztalatok vannak róla, szült mostanában nála valaki? Elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: A telefonszám jó, de hiába kérsz idõpontot, érkezési sorrend van, minél hamarabb mész annál jobb, sokan vannak nála. Na én mondhatom, hogy nála szültem júliusban, nem õ volt a fogadott orvosom, õ az ügyeletes orvos volt, a fogadott meg nem jött be. Hát kellemes csalódás volt, viccelõdõ stílusú, körültekintõ, figyelmes volt, készségesen válaszolt minden hülye kérdésemre, úgyhogy én ezek után hozzá mentem vissza a 6 hetes kontrollra is, sokkal szimpatikusabb, mint akinél az elsõt szültem. Tetszik benne, hogy idõt szán a betegre, ha bármi butaságot kérdezek, akkor is részletesen elmagyaráz mindent, míg a másik orvos ezt nem tette meg. A szülõszobán poénkodni a kismamával, hát ez felért egy fájdalomcsillapítással, én csak ajánlani tudom!!!

A telefonszám jó, de hiába kérsz idõpontot, érkezési sorrend van, minél hamarabb mész annál jobb, sokan vannak nála. Na én mondhatom, hogy nála szültem júliusban, nem õ volt a fogadott orvosom, õ az ügyeletes orvos volt, a fogadott meg nem jött be. Hát kellemes csalódás volt, viccelõdõ stílusú, körültekintõ, figyelmes volt, készségesen válaszolt minden hülye kérdésemre, úgyhogy én ezek után hozzá mentem vissza a 6 hetes kontrollra is, sokkal szimpatikusabb, mint akinél az elsõt szültem. Tetszik benne, hogy idõt szán a betegre, ha bármi butaságot kérdezek, akkor is részletesen elmagyaráz mindent, míg a másik orvos ezt nem tette meg. A szülõszobán poénkodni a kismamával, hát ez felért egy fájdalomcsillapítással, én csak ajánlani tudom!!!
off: ki volt a fogadott doki, aki nem ment be?
Kedves Kérdezõ! off: én is hozzá akarok menni és én is úgy tudtam hogy be kell elõre jelentkezni. Majd megírnád hogy végül mi lett? bejelentkeztél vagy csak oda mentél a rendelési idõre 5 órára és várni kellett hogy sorra kerülj? Köszönöm szépen elõre is! :)

Hogyan tudok ide regisztrálni?

http://msdn.microsoft.com/subscriptions/?lc=1038 egyetemre járok és kitöltöttem egy papírt hogy szeretnék regisztrálni az msdn programra. De miért ide kaptam belépést?

Legjobb válasz: ezen az oldalon én már bent vagyok: http://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.a.. Errõl már tudok letölteni, de nincs annyi dolog mint itt: csak azt nem értem mért nem ide: http://msdn.microsoft.com/subscriptions/?lc=1038

A kérdező hozzászólása: ezen az oldalon én már bent vagyok: http://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.a.. Errõl már tudok letölteni, de nincs annyi dolog mint itt: csak azt nem értem mért nem ide: http://msdn.microsoft.com/subscriptions/?lc=1038

A képfeltöltés.hu-ról hogyan tudok ide linkelni?

Legjobb válasz: Ha te töltöd fel a képet, akkor a feltöltés végén kapsz különbözõ linkeket, és a direktlinket ide bemásolod. Ha csak egy talált képet akarsz, akkor a címsorból bemásolod ide a linket.

Ha te töltöd fel a képet, akkor a feltöltés végén kapsz különbözõ linkeket, és a direktlinket ide bemásolod. Ha csak egy talált képet akarsz, akkor a címsorból bemásolod ide a linket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)


Hogyan tudok ide belinkelni valamit?

egy cikket szeretnék,de nem tudom hogyan és hol kell.Tud valaki segiteni?

Legjobb válasz: Megnyitod egy másik lapon a bemásolandó oldalt, a címsorba ki lesz írva az oldal elérési útvonala. Ezt másolod (kijelölöd és jobb klikk másolás vagy CTRL+V). Majd a vágólapra került linket ide a kérdésbe vagy hozzászólásba bemásolod (jobb klikk és beillesztés vagy CTRL+V). Ha a kérdésben akarsz linket beilleszteni, azt ne a fõ kérdésmezõbe illeszd (mert széthúzza az oldalt, vagy szétdarabolja az linket az oldal), hanem a kérdés kiegészítõ részébe.

Megnyitod egy másik lapon a bemásolandó oldalt, a címsorba ki lesz írva az oldal elérési útvonala. Ezt másolod (kijelölöd és jobb klikk másolás vagy CTRL+V). Majd a vágólapra került linket ide a kérdésbe vagy hozzászólásba bemásolod (jobb klikk és beillesztés vagy CTRL+V). Ha a kérdésben akarsz linket beilleszteni, azt ne a fõ kérdésmezõbe illeszd (mert széthúzza az oldalt, vagy szétdarabolja az linket az oldal), hanem a kérdés kiegészítõ részébe.
Internetrõl: A böngészõ címsorából kimásolod a weblap címét is ide CTRL+v - vel beilleszted File-ból: Kijelölöd az amit akarsz és CTRL+v - vel beilleszted...
kijelölöd, annak az oldalnak a linkjét, ahol a cikk található, fenn a címsorban a http:\stb. vel kezdõdõ szöveget, rákattintasz erre kiemelõ színt kap, vagy egérvonszolással végighúzod) majd, Ctrl+C (vágólapra másolod) belekatintasz a szöveg mezõbe ahová a linket szánod és Ctrl+V (beillesztés a vágólapról) ha ateljes cikket akarod csak és nem a weboldalt ahol megtalálható, ugyan így járj el, azzal a különbséggel, hogy a teljes szöveget jelölöd ki, pl. egérvonszolással, vagy az elsõ szót, majd a Shift bill lenyomása mellett az utolsót, és Ctrl+C >>> Ctrl+V
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!

Hogyan tudok ide képet feltölteni?

Legjobb válasz: a legjobb az ha feltöltöd egy képfltöltõ oldalra a képet, és a linket bemásolod ide.

a legjobb az ha feltöltöd egy képfltöltõ oldalra a képet, és a linket bemásolod ide.
feltöltöd a képet ide: http://kepfeltoltes.hu Ott kapsz közvetlen linket a képhez, és azt bemásolod ide.
Cicikédet mutogatni akarod?
utolsó XD
"Cicikédet mutogatni akarod?" :D:D:D:DD:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D készvagy :D:D:D

Hogyan tudok ide feltölteni tesztről képet?

A képfeltöltés.hu-ra már feltettem. Mi a teend?m, hogy ide tudja feltenni és meg tudjátok nézni?

Legjobb válasz: Bemásolod ide azt a linket.

Bemásolod ide azt a linket.
Igen, így jó:)
Szerintem ovu!!Próba cseresznye! :D
A kérdező hozzászólása: Jó, de hogyan kell bemásolni? A jobb oldalon van egy felsorolás, ott kell valamelyikre rámenni? Vagy mit kell kijelölni?
rámész a képre és fönt a böngészönél van a a cím!azt kijelölöd jobb oldali katt az egérrel (másolás) a kommentbe meg ismét jobb katt és beillesztés!! és akkor megjelenik a link! pl : http:/www.kepfeltoltes... stb
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/101018/ovu8.nap_www.kepfelt.. Ez így jó? Ha meg tudjátok nézni még egyet felteszek és leírom, hogy mi is a kérdésem.
igen, jó :)
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/101018/ovu8.nap_www.kepfeltoltes...
A kérdező hozzászólása: Ovukor normális ennyi barnás folyás? Na jó, nem ázott el a tisztasági, de minden pisiléskor olyan a papír és mondhatni 1 tisztasági tele lett. De nem is fáj úgy a pocim, mint szokott és a mellem sem húzódik, pedig legutóbb az is fájt. Nem lehet az idegességtõl? Esetleg más szervi betegség okozhat pozitív ovutesztet?

Hogyan tudok ide képet linkelni?

Legjobb válasz: Töltsd fel a http://kepfeltoltes.hu/ -ra és a linket, amit ad, a feltöltés végén, azt másold be ide.

Töltsd fel a http://kepfeltoltes.hu/ -ra és a linket, amit ad, a feltöltés végén, azt másold be ide.
Ne használd a képfeltöltés.fos t. Imagerz.com gyorsabb
A kérdező hozzászólása: Oké Köszi

Hogy tudok ide a kérdéshez képet be illeszteni?

Legjobb válasz: Fordítva. A linket teszed be a hozzászólásodba. Nem tûnt fel, hogy senki sem illesztett be képet, csak linkek vannak?

Fordítva. A linket teszed be a hozzászólásodba. Nem tûnt fel, hogy senki sem illesztett be képet, csak linkek vannak?
Képet konkrétan nem tudsz, de linket igen.
A kérdező hozzászólása: és hova tegyem fel a képet h be tudjam illeszteni a linket ??
A kérdező hozzászólása: azt felfogtam csak gondoltam h a képet vhova elõszõr fel kell tölteni h a linket be tudjam illeszteni a kérdésemhez
képfeltöltés.hu Kismillió ilyen oldal van

Hogy tudok ide fényképet feltölteni?

Légyszi segítsetek,mert nemtudom,hogy kell,és szükségem lenne rá. Köszi elõre is a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Találtam egy kérdést,amiben használható választ kaptam,szóval,ez már nem érvényes!! Azért köszi

A kérdező hozzászólása: Találtam egy kérdést, amiben használható választ kaptam, szóval, ez már nem érvényes!! Azért köszi
akk töröld le

Hogy tudok ide eljutni?

Az Örsrõl szeretnék eljutni a szintén 14. kerületi Kerékgyártó utcára. Hogy tudom ezt tömegközlekedéssel megoldani? Elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: 3, 62-es villamossal menj a Kerékgyártó utcáig. Ha a magasabb házszámok kellenek, a 62-essel utazz tovább, max. az Öv utcáig.

3, 62-es villamossal menj a Kerékgyártó utcáig. Ha a magasabb házszámok kellenek, a 62-essel utazz tovább, max. az Öv utcáig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) 55-ös házszám kell, akkor hol érdemes leszállnom?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!