Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok gyorsan pl. a (3 db)

Hogy tudok fogyni gyorsan pl. a hasamról, min. 7kg-t?

Legjobb válasz: Figyelj a kajára. Mozogj sokat, leginkább kardiot (futás, biciklizés, gyors tempójú séta, stb.). Erõsítsd emellett az izmaid, az tonizál. Hasazz. Sokan azt mondják, ha zsír van rajta, nem ér semmit. De ér, feszesíti az egész belsõ 'berendezésed'. Ja, és túl gyorsan ne akarj lefogyni, mert vissza fog jönni secpec.

Figyelj a kajára. Mozogj sokat, leginkább kardiot (futás, biciklizés, gyors tempójú séta, stb.). Erõsítsd emellett az izmaid, az tonizál. Hasazz. Sokan azt mondják, ha zsír van rajta, nem ér semmit. De ér, feszesíti az egész belsõ 'berendezésed'. Ja, és túl gyorsan ne akarj lefogyni, mert vissza fog jönni secpec.
Szia! Futással tudsz mindenhonnan fogyni.Heti 4 alkalommal, és mellette aerobic vagy súlyzós edzés is kell.Meg persze a felülés is...egyetértek az elõttem válaszolóval!! +egészséges életmód, napi 6 szori kaja+sok víz+sok zöldség
Szia!! Elsõ körben ne akarj gyorsan fogyni, mert a bõrõd megsínyli, ha normálisan diétázol akkor nem is fogsz tudni gyorsan fogyni. Ha igen, valamit nagyon rosszul csinálsz. Diéta + súlyzós edzés + aerob edzés, = fogyás, egyenlõ mértékben fog fogyni rólad a zsír, tehát ahol sok van ott késõbb, ahol kevés ott hamar megjelenik a szálkásság, de eltûnik onnét is ahol eredetileg sok volt. Sok sikert!! további infó : http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..
Úgy tudom, hogy az efajta manipuláció be van tiltva.
Elvileg be van tiltva, külföldön a mozikat ellenõrzik is ilyen szempontból.
Tuti, hogy vannak.Aztán magyarázzák a beidegzõdéssel...
Ezen én is sokat gondolkodtam már! Szerintem lehetséges.Bár tényleg tíltják az ilyesféle manipulációkat, de rengeteg kiskapu létezik - pláne a vizuális médiában!A pénz (az üzlet!) nagy úr és saját kulcsa is van ezekhez a kiskapukhoz!
elvileg volt egy nagy ugy a McDonald's-al emiatt, letiltottak, de nem lehetunk ugy igazan biztosak abban hgoy ezt nem teszik...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!