Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok gondolni hogy (76 db)

Nagy baj! Ennyi idõsen azon kéne gondolkozni hogy melyik barbie babát kérjed szülinapodra!
én is 13 éves lány vagyok és én is csak a egy pasira tudok gondolni hogy legyen már egy és minden napon azt kívánom hogy legyen egy pasim 2013-ba.
Én is így vagyok vele:/ még sosem volt barátom. Én 12 vagyok:) Abszolút átérzem amit te:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztató válaszokat aki még tud vagy akar írjon!
Uccsó vagyok, 13/L
Miért lenne baj? Ha néha erre gondolsz, de többre nem gondolom, mert nem vagy ribi. Én eddig mindig undorodtam a témától, hogy fuhj fiúk, nekem nem lesz, én nem így nem úgy, de az uncsitesómmal már szoktunk a fiúkról beszélni, mert változik az ember. Persze eddig én sem bírtama témát, de néha szoktunk errõl beszélni a barátnõimmel, uncsitesómmal, de élõben még nem lennék rá kész az biztos.
jaj istenem egy 13 éves már nem annyira gyerek persze4 hogy normális.. bár én elõbb kezdtem ilyeneken agyalni mint 13 mégse lettem rib.anc meg semmi. teljesen normális, ne aggódj. úgyis az fog dönteni hogy ha lesz egy fiú, hogy viselkedsz vele! szóval pl lehetnek akármilyen durva fantáziáim, ha nem merem megszólítani a srácot aki tetszik!nem vagy túl fiatal nyugi
A kérdező hozzászólása: am mért kéne ilyen idõsen babáznom ez hülyeség már bocs!
6os vagyok 19/L
5-ös vagyok, 23/f
A kérdező hozzászólása: Ja és persze nem csak erre gondolok más is foglalkoztat. 8és nem kell mindjárt roszra gondolni)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztató válaszokatmég lécci annyit ha tuttok hogy hány évesek vagytok fiú vagy lány és aki azt mondta nemnormális dolog attól ha kérhetek egy indokot írjon.
Miért lenne baj? Lehet, hogy csak szeretetre vágyik. Nem azt írta, hogy kúratni akarja magát. Nem mindegy, ugyebár.
Nekem is ez volt mikor még 13-14 éves voltam nagyon sok tiniregényt olvastam és ez nagyon betett csak azon kattogott az agyam hogy húú én ezt akarom, úghyogy nem gond hogy ilyeneken gondolkodsz csak annyi a lényeg hogy csak azért ne menj bele egy kapcsolatba hogy legyen. Mindig csak olyannal járj aki meg is érdemli:)
Ha csak erre gondolsz egész nap akkor nem teljesen normális. De ha emellett minden olyasmi is foglalkoztat ami egy átlagos 13 évest akkor nem :)
Ebben nincs semmi meglepõ, én is 13 éves koromban kezdtem leginkább érdeklõdni a fiúk iránt. Ez normális:)
Hormonok....nagyon hamar elõtörnek..
Baj.
Figyelj , semmi gond , én csak egy évvel vagyok idõsebb nálad, sosem volt barátom , de én is hasonló gondolkodású vagyok... Aki azt írja , hogy Barbie babázz , az nem érziát ezt... Olvass szerelmes könyveket... várj a "NAGY Õ-re" , (aki igazából nem lesz a Nagy Õ , de te akkor úgy fogod érezni) Szóval nincs semmi gond veled!
szûz vagy még. érthetõ
A kérdező hozzászólása: már nem vagyok szûz, csak most nincs barátnõm
Szerintem inkább az lenne perverzség, ha mindezt egy másik pasival képzelnéd el. :)
#3 nem, az már buzlság lenne :D perverzség az lenne, ha szobapapuccsal szétmaszatolnád, majd megpaskolnád a fenekét, hogy "jólvan, most már mehetsz vissza a f4szidhoz" :D
Dehogy, ez természetes. A perverzség fogalma nem itt kezdõdik:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki válaszát!!:)

Ajaj, csak arra tudok gondolni, hogy egyek és utána hányjam ki, mit tegyek, nem akarom ezt, kiakarom verni a fejemből, de egyszerűen nem megy 6óta fenn vagyok és ezen jár az agyam, hogy kajáljak és utána könnyítsek magamon és jól is lakok?

nem akarom ezt, kiakarom ezt már hagyni az életemből, elegem van mindenből, egyszerűen már teljesen kivagyok...:(:S

Legjobb válasz: Minden rosszindulat nélkül, a legeslegjobb tanács ebben az esetben, hogy keress fel egy orvost. Ez pszichés eredetû, és tönkreteszed magadat. Elkezdhetnénk magyarázni, hogy jól tudsz lakni zabálás+hányás nélkül is, de jelen esetben kétlem, hogy ezt elhinnéd nekünk. Szóval elõször keress fel egy orvost, gyógyítson meg, és utána belekezdhetsz egy EGÉSZSÉGES fogyókúrába.

Minden rosszindulat nélkül, a legeslegjobb tanács ebben az esetben, hogy keress fel egy orvost. Ez pszichés eredetû, és tönkreteszed magadat. Elkezdhetnénk magyarázni, hogy jól tudsz lakni zabálás+hányás nélkül is, de jelen esetben kétlem, hogy ezt elhinnéd nekünk. Szóval elõször keress fel egy orvost, gyógyítson meg, és utána belekezdhetsz egy EGÉSZSÉGES fogyókúrába.
Talán túl üres az életed, ha az egyetlen örömforrásod a zabálás.
szió! Nekem is hasonló problémáim vannak, bulimiás, túlevõs, koplalós, depresziós idõszakok váltakoznak. Ha van kedved írj nekem privit. 16
*16L


22 éves nö vagyok és azt vettem észre hogy egy ideje csak a multra tudok gondolni hogy mi volt régen 10 éve és milyen jo volt és bár visszamehetnék. Ez normális?

Régi osztálytársaimat és ismeröseimet nézegetem a facebookon régi fényképeket veszek elö a szüleimet és a barátaimat arrol kérdezgetem hogy emlékszenek e mi volt ekkor és akkor és folyton csak arra tudok gondolni hogy bárcsak 5 vagy 10 évvel ezelött lennénk és lehetnék megint gyerek.Már honapok ota tart ez a valami nálam és nagyon rossz érzés mert belül valami ürességet érzek.Mi történik velem?

Legjobb válasz: Biztosan valami valtozas tortent az eletedben, eppen ezert a multbeli szep esemenyekre koncentralsz, legyen celod, hobbid, amiben oromet talalsz, mivel ugy erzem, hogy jelenleg ez hianyzik az eletedbol.

Biztosan valami valtozas tortent az eletedben, eppen ezert a multbeli szep esemenyekre koncentralsz, legyen celod, hobbid, amiben oromet talalsz, mivel ugy erzem, hogy jelenleg ez hianyzik az eletedbol.
A kérdező hozzászólása: Igen jol látod sajnos. Köszönöm a válaszod
Nem vagy egyedül, én amióta megszülettem csak a múlton jár az eszem :D Öreg hiba, de hát néhányan ilyenek vagyunk. De biztos lehet rajta változtatni.
A kérdező hozzászólása: De ez idegsitö hogy mindenben csak azt látom hogy pár éve jobb volt
24 éves vagyok és nálam is véletlenszerû idõközönként elõszokott fordulni hasonló eset. Általában én az általános iskola alsó tagozatáról álmodozom, hogy milyen jó is volt ott. Lehet hogy olyan negatív változás történt az életedben, ami a gondolataidat erre kergeti, legalábbis nálam ezzel szokott összefüggésben lenni.
keress célokat a jelenben, olyanokat amikre vágysz és azok a jelenben fognak tartani. Nyílván tényleg azért gondolsz a múltra, mert akkor jobb volt, mint most. Errõl csak te tehetsz, akarnod kell, hogy most is jó legyen, tegyél érte, de ha a múltra gondolsz mindig, ez nem fog összejönni, le fognak egy idõ után hagyni azok az emberek akik mentálisan rendben vannak, és akkor baszhatod, mert akkor már tényleg nehezebb lesz, és akkor még inkább a múlton fogsz rágódni.
ne add fel szerezz barátokat
Ugorj le valahonnan, legalább szép lesz a kilátás :D Csak vicceltem, hülye vagy, ha meg akarsz halni. Adj meg egy e-mailt és felvidítalak... :)
Dzsízusz...Ez komoly?Nehogy már öngyilkos legyél.Ez nem megoldás.Mire lenne jó?Ha vannak, akiknek hiányoznál, akkor mégse lehetsz olyan magányos, ebbe gondolj bele :) Szerintem sehogyan se végezz magaddal. Inkább próbáld meg megbeszélni valakivel a problémáidat, hátha rájöttök a megoldásra.Vagy csak gondold végig, hogy tényleg magányos vagy-e? Szerintem az életbõl sem akarsz igazán kiszállni.Ha igen, akkor emgtennéd, és nem kérdeznéd :) Semmi baj sincs azzal, ha kell egy törõdés vagy bíztatás.Erre mindenkinek szüksége van.De, akkor inkább próbálj meg barátkozni.
Írd meg e-mailben az msn címedet, hidd el az a legjobb, ha kibeszéled a bánatodat:D
Ahogy csak akarsz, "te szegény"! Én is magányos vagyok, se apám, se anyám, még testvéreim sincsenek. A karácsonyt egyedül töltöttem, és szilveszterkor is csak a kollegák küldtek újévi köszöntõket. Mindezek ellenére, nem érdekel, hogy igazából, nem hiányzom senkinek. Minden nap ott van a lehetõség a boldogságra. Én általában észre is veszem és ki is használom. Szinte nincs is olyan napom, amelynek a végén azt gondolnám, hogy kár volt reggel felkelni.
Sehogy!!! Írj privit, msn címet, bármit... dumáljunk. Komolyan! 26/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat és a segítõ szándékokat. Az ember társaslény és mint olyan sokmindent nem képes maga megoldani.Ahoz hogy odáig jusson az ember hogy ilyen kérdést írjon ki egy hosszabb idõ alatt kialakuló folyamat kell, amikor is lassan már ki sem mozdulok, szorongok, félelmek gyötörnek és egyáltalán nem vagyok képes semmire csak szédelgek és ha valaki megakar látogatni be sem engedem bárki is az.Most jobban vagyok perpillanat azért írom le.
Nállam is ez van XD
mert az
Honnan tudjuk?
fu bakker nálam is ez van de én még normális dugás mellett is szoktam ugy érezni arra még nem jöttem rá miért
Mert túl sokat vered...
Én az alvással vagyok így.
nálam is így van xD
Te a töködet verted ki? Hát ez tényleg felesleges volt, mert nem azt kell.
mert tényleg az volt! inkább a fogadat verd ki!
Vagy a bezártságot nem szereti. Vagy a közelségetekre vágyik.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S99827959/ Mi ilyet vettünk egy éves korában. Nagyon szereti, az elsõ naptól kezdve szeret benne aludni. Mondjuk ez lányos inkább, nem írtad, kislány, vagy kisfiú-e?
A kérdező hozzászólása: 13 hónapos, ez lemaradt, bocsi.
Igaza van a 2. válaszolónak. Egyébként mi csak egy matracot vettünk, azon alszik a gyerkõc. Õ választott hozzá lepedõt, ágynemût, párnát, mindent.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem szereti a bezártságot. És kezdetektõl igényli a közelségünket is, de eddig ez mûködött éjszakai 1-2 ébredéssel, msot viszont már nem alszik vissza a kiságyban. Kivesszük, rögtön. Ilyen korban lehet leesésgátlós ágyat venni? Nem veszélyes még ilyenkor? Ezen aggódom.
Miért lenne veszélyes?
A kérdező hozzászólása: Éjjel ha megébred, feláll a kiságyban, és félek, megszokásból ugyanúgy felállna, de nincs miben kapaszkodnia és kihuppan. Feleslegesen aggódom emiatt?
Kettes vagyok: kiságyunk mindig volt, de nem aludtak benne a gyerekeim. Mi inkább a lakást tettük biztonságossá. Amúgy megesett, hogy éjjel leestek az ágyról és reggel onnan szedtem fel õket. :)

Mit jelent az, hogy udvarol egy fiú egy lánynak? Én csak ezekre tudok gondolni, hogy rotációs kapával lemegy a lánynak a lakásához és felrotálja a kertjét neki.

Legjobb válasz: fiam, látom, te üvegházban, vagy fóliában születtél. az udvarlás az a folyamat, amikor a fiú igyekszik elnyerni a lány szerelmét

fiam, látom, te üvegházban, vagy fóliában születtél. az udvarlás az a folyamat, amikor a fiú igyekszik elnyerni a lány szerelmét
Randi: virág, csokoládé... de az udvarlás késõbbi stádiumában - ha a lány szereti az igazán meglepõ, megmosolyogtató dolgokat -, akkor a kert felkapálása is mehet, mert egyszerû, de mégis aranyosak az ilyen dolgok, hisz virágért bárki le tud ugrani a boltba, de komplikáltabb dolgokat kevesen hajlandóak megtenni. :)
Mákdarálóval darálj neki mákot.
XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mostmár akkor tudom mért mondta a Zsófi a cifrát :)

Hogyan szerezem meg? Tetszik egy lány de nagyon egész nap csak rá tudok gondolni. Hogyan szerezhetném meg? 16/F

Normális válaszokat pls.

Legjobb válasz: beszélgetsz vele, elhívod randira... nehéz?

beszélgetsz vele, elhívod randira... nehéz?

Az probléma ha a winchester hőmérséklete 55 Celsius fok? Kikapcsol magától a gépem. Csak arra tudok gondolni, hogy túlmelegszik és kinyomja magát.

Legjobb válasz: A páromnak laptopja van és elég sûrûn kikapcsolt! Szerintem, vidd el szervizbe, hogy takarítsák ki! A miénket kitakarították és azóta semmi probléma sincs vele!

A páromnak laptopja van és elég sûrûn kikapcsolt! Szerintem, vidd el szervizbe, hogy takarítsák ki! A miénket kitakarították és azóta semmi probléma sincs vele!
Ha kikapcsol, azt szerintem a processzor túlmelegedése okozza! A procid hány fokos? Everest programmal megtudod nézni!
A vinyóra tudsz venni vinyó hûtõt! Nekem olyan van, amit a vinyó aljára kell rácsavarozni és a nyáklapot hûti! Mûanyag, 1 ventis!
A kérdező hozzászólása: Laptopról van szó, szóval kétlem hogy lenne még hely egy hûtõnek a winchester mellett. Letöltöttem az everestet de sehol sem látok hõfokot kiírva. tudnál segíteni hol tudom megnézni a processzor hõfokát?
A kérdező hozzászólása: közben megtaláltam: CPU 80 C mag1 82 C mag2 82 C winc. 54 C
minden hõmérséklet érték már a veszélyes, riasztás kategóriában van! Az alábbiak közül egyet kiválasztva, hosszútávra megoldódik a gondod: http://lappa.hu/tag/laptop-huto/ http://www.gamestar.hu/laptop-hutok-egymasnak-feszulve.html http://www.computermode.hu/index.dw?mit=80&hir_kat_id=1&hir_..
A kérdező hozzászólása: köszönöm de mi lehet az oka??? most volt pár leállás hagytam hülni kicsit... bekapcoslás után a CPU és a magok olyan 92 celsius körül mozognak!!! Csoda hogy bír menni :S:S:S processzor órajelét nem lehet valahogy visszahúzni? vagy valahogy rávenni, hogy ne melegedjen ennyire?
Figyelj arra, hogy a laptopot CSAK sík lapra tedd rá mikor gépezel! Ez azért fontos, mert a hûtés bevezetõ levegõjének a nyílása, rácsa, alul van a laptopon... Tehát ha ágyban használod, figyelj rá, hogy ne takard el! És jól jársz ha kéthavonta erõsen mûködés közben kifújod a ventilátort... Így kifújod a port és porcicákat a hûtõbordák közül... Ha ezt eddig nem csináltad, akkor szét kell szedni és normálisan kipucolni! Ettõl is melegedhet a proci rendesen...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!