Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok feliratot filmre (75 db)

VirtualDubbal hogyan tudok feliratot filmbe égetni?

Avi fájlba szeretnék SRT formátumú feliratot égetni, légyszi segítsetek! El?re is thx!

Legjobb válasz: Van egy hevenyészett leírásom róla. VobSub kell hozzá pluszban. http://senduit.com/38d8f2

Van egy hevenyészett leírásom róla. VobSub kell hozzá pluszban. http://senduit.com/38d8f2
talán egyszerûbb az "AVIAddXSubs" programmal. Azt hiszem nem "égeti" rá a feliratot, csak összecsomagolja az avival egy fájlba, és pl divx es asztali dvd lejátszóval le tudod játszani a kész fájlt, és ugyanúgy ki be lehet kapcsolni a feliratot mint egy dvd-nél.

Hogyan tudok feliratot dvd-re írni, hogy a divX-es filmen le tudjam játszani?

Legjobb válasz: nem ártana tisztán látni a dologhoz. DVD lemezre írod a AVI/MPEG/ stb formátumú filmet és mellé a külön álló állományként az SRT/SUB állományú feliratot. vagy az AVI filmre ráégetve véglegesen a feliratot. vagy DVD formátumra konvertálva az AVI formátumot és ahhoz tenni a feliratot..

nem ártana tisztán látni a dologhoz. DVD lemezre írod a AVI/MPEG/ stb formátumú filmet és mellé a külön álló állományként az SRT/SUB állományú feliratot. vagy az AVI filmre ráégetve véglegesen a feliratot. vagy DVD formátumra konvertálva az AVI formátumot és ahhoz tenni a feliratot..

Hogy tudom a filmhez 'kapcsolni' a feliratot?

Letöltöttem a filmet meg a feliratot is.Ki is csomagoltam de hogyan továbB? hogyan rakjam a filmre a feliratot?

Legjobb válasz: Csinálj egy bármilyen nevû mappát. Tedd bele a filmet, de nevezd át pl. film01-re. Tedd be a mappába a feliratot is és azt is nevezd át film01-re. Rákattintasz a filmre és ha minden ok, menni fog alatta a felirat. A lényeg csak az, hogy ugyanaz legyen a nevük :)

Csinálj egy bármilyen nevû mappát. Tedd bele a filmet, de nevezd át pl. film01-re. Tedd be a mappába a feliratot is és azt is nevezd át film01-re. Rákattintasz a filmre és ha minden ok, menni fog alatta a felirat. A lényeg csak az, hogy ugyanaz legyen a nevük :)
A kérdező hozzászólása: köszi sikerült:)
...de én csak simán behúzom a lejátszóba azt is
A kérdező hozzászólása: van a filmen alapba alula nagy betükkel egy szöveg. azt nemlehetne levenni valahogy? potn ott van ahol a felirat...:S
Nem, mert warez, és azt jelenti, hogy lopott filmet nézel, aminem ez+ez a tulajdonosa. :D Az a videó sávon van, nem tudod leszedni.
A kérdező hozzászólása: köszi


Hogyan tudok feliratot hozzátenni a filmhez?

addig megvagyok, hogy találtam a neten megfelel? feliratot, meg letöltöttem egy programot, a Subtitle Workshop-ot, de nem jövök rá hogy kell használni :/ megnyitottam a filmet, hozzá a feliratot, de mindezt hogyan mentsem el? vagy ha esetleg van más mód, nem a Subtitle Workshop, azt is szívesen veszem. köszöni; egy elkeseredett amat?r

Legjobb válasz: Igazából nem értem mi a célod? A SubtitleWorkshoppal szerkeszteni tudod a srt-det. Átírni, idõzíteni..stb. Ha az a cél, hogy a felirat látszódjon az avi lejátszásakor, akkor az avi-t és az srt-t egy mappába tenni, és ügyelni arra, hogy teljesen megegyezzen a kettõ betûrõl-betûre...persze kivétel a kiterjesztés..:) Ha elindítod a lejátszást pl BsPlayerrel, a képernyõn meg fog jelenni a felirat. Ha van divx-es dvd lejátszód, akkor az is meg fogja jeleníteni a feliratot lejátszás közben. Ha az a cél, hogy beleégesse a feliratot egy progi az aviba,akkor>>> http://szoftverleiras.sini.hu/index.php?option=com_content&t.. Persze kodek kell a gépre, pl.: ffdshow...

Igazából nem értem mi a célod? A SubtitleWorkshoppal szerkeszteni tudod a srt-det. Átírni, idõzíteni..stb. Ha az a cél, hogy a felirat látszódjon az avi lejátszásakor, akkor az avi-t és az srt-t egy mappába tenni, és ügyelni arra, hogy teljesen megegyezzen a kettõ betûrõl-betûre...persze kivétel a kiterjesztés..:) Ha elindítod a lejátszást pl BsPlayerrel, a képernyõn meg fog jelenni a felirat. Ha van divx-es dvd lejátszód, akkor az is meg fogja jeleníteni a feliratot lejátszás közben. Ha az a cél, hogy beleégesse a feliratot egy progi az aviba, akkor>>> http://szoftverleiras.sini.hu/index.php?option=com_content&t.. Persze kodek kell a gépre, pl.: ffdshow...
Virtualdub is tud ilyet megfelelõ pluginnal, de ha csak nézni akarod, akkor Bsplayer-el és VLC-el is meg subot frissítésre

Hogyan tudok feliratot beépíteni egy avi filmbe?

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok pl egy SLV (felirat) file-t beépíteni egy filmbe. Az a baj, hogy este a kis "Hordozható DvD Lejátszómmal" szoktam filmeket nézni, és amikor szeretnék rá feliratot tenni, akkor nem sikerül... szóval azt kéne, hogy mint az eredetiknék, hogy megnyomom a "subtitle" gombot, és akkor választhatok a feliratok közül...szóval az is jó lenne ha be tudnám építeni a filmbe, de az is jó lenne, ha leírná valaki hogy hogyan kell "hozzákapcsolni" ha ez lehetséges...

Legjobb válasz: Elméletileg ha a ugyanaz a fájlneve a feliratnak mint a videónak, akkor automatikusan betölti minden rendes lejátszó, kivétel ha nem támogatja a feliratfájl formátumát. Én mielõtt AVI-ba égetnék feliratot, megpróbálnám betölteni azt a feliratot subtitle workshop-ba, és elmenteni másik formátumba, sfv, vagy sub, ugyanazzal a fájlnévvel, és úgy próbálnám meg.

Elméletileg ha a ugyanaz a fájlneve a feliratnak mint a videónak, akkor automatikusan betölti minden rendes lejátszó, kivétel ha nem támogatja a feliratfájl formátumát. Én mielõtt AVI-ba égetnék feliratot, megpróbálnám betölteni azt a feliratot subtitle workshop-ba, és elmenteni másik formátumba, sfv, vagy sub, ugyanazzal a fájlnévvel, és úgy próbálnám meg.
Nézd meg a DVD lejátszó kezelésijét, hogy támogatja-e és melyik formátumú feliratokat! aztán ahogy az elsõ irta: azonos nevûnek kell lenni a filmnek és a feliratnak (persze a fájlformátumot kivéve)és a Subtitle Workshop tényleg egyszerûen használható feliratozásra és a feliratformátum átkonvertálására is
Ajálanám a Corel vide studiot avval végig rászerkeszthetsz szõveget képet hangot amit a szived akar
1. Lehet elég, ha ugyanaz a felirat neve, mint a film neve, gépeknél mûködik, meg pár lejátszónál is. 2. AviAddXSubs: 1-5 perc alatt vége akármilyen filmmel, és ki-be lehet kapcsolgatni, PS3-on mûködik, egy lejátszó miért ne mûködne? Próbáld ki.

Hogyan tudok feliratot társítani a filmhez, ha Tv-n nézem és pendrive-ról?

Samsung Smart Tv-m van, és angolul szeretnék sorozatot nézni magyar felirattal.

Legjobb válasz: Egyforma nevû kell hogy legyen a film és a felirat. Ha meg nem támogatja a feliratokat a tv akkor valami konvertálóval beleégeted.

Egyforma nevû kell hogy legyen a film és a felirat. Ha meg nem támogatja a feliratokat a tv akkor valami konvertálóval beleégeted.
Nézd meg a leírásban, hogy milyen feliratokat támogat!
Támogatja a feliratot, több formátumot is, de ugyanaz kell, hogy legyen a neve, mint a filmnek. Ha magától nem mutatja, akkor a Tools gomb megnyomására elõjövõ menüben tudod bekapcsolni.
A kérdező hozzászólása: Egyforma a nevük... megpróbálom azt amit az utolsó kommentelõ írt. És köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az sem mûködik, hogy a tools gombot megnyomom, ott van h felirat de ilyen halványan és azt írja, hogy a funkció nem elérhetõ... Hogy lehet beleégetni a feliratot?
Hagyd azt a fenébe. Inkább tudd mg milyen fajta feliratfájlod van ahoz képest mint amit kezelne a TV. Keresd olyan formátumban. (Ez a szopás rész, mert ha van nyertél, ha nincsen veszett ügy) Én pl. Alig tudtam találni nekem tetszõ felirattípust. Asszm konvertálni nem lehet az idõzítések miatt, amit ember ad meg a látottak szerint, de van feliratszerkesztõ program, na ember legyél mire egy filmet átfeliratozol gyakorlat nélkül. én speciel a SUB-ot jobban kedveltem mostanában pedig minden SRT hát nmbaj ez van. Mondjuk én mostanában alig nézek filemt kb. fél évente egyet. Valahogy nem vagyok kiváncsi az xy film 2..3..4..1012..3022-edik részekre amiknek csak a címük más és kajak az az érzés fog el, ha nézem õket hogy az elõzõ valamelyiket látom. (Fõleg animációnál)
Ne csak ugyanaz legyen a nevük hanem rakd õket egy mappába.
A kérdező hozzászólása: Sikerült beleégetnem a feliratot de 2GB lett egy rész...:/ Nem tudjátok miért?

Hogyan tudok felíratot adni egy filmhez?

Most nem a feliratégetésre gondolok, hanem úgy szeretném, hogy van angol és magyar felirat is, és hogy választani lehessen.

Legjobb válasz: Létezik egy .srt formátum, ami pont neked kell. Ebben a "valami.srt" fájlban vannak a feliratszövegek és az idõk, hogy melyiknek mikor kell megjelennie. BS Player pl. automatán betölti az ilyen feliratfájlt, ha az egy mappában van a lejátszott videóval. Ezzel ugye bármilyen nyelvû feliratot be tudsz tenni, nem kell a videóhoz nyúlni. Letölteni feliratot google-lel tudsz (pl "zöld lámpás felirat" vagy "green lantern subtitle"). Ha te szeretnél írni feliratfájlt, akkor ezt ajánlom (google elsõ találata volt): http://subtitle-edit.en.softonic.com/

Létezik egy .srt formátum, ami pont neked kell. Ebben a "valami.srt" fájlban vannak a feliratszövegek és az idõk, hogy melyiknek mikor kell megjelennie. BS Player pl. automatán betölti az ilyen feliratfájlt, ha az egy mappában van a lejátszott videóval. Ezzel ugye bármilyen nyelvû feliratot be tudsz tenni, nem kell a videóhoz nyúlni. Letölteni feliratot google-lel tudsz (pl "zöld lámpás felirat" vagy "green lantern subtitle"). Ha te szeretnél írni feliratfájlt, akkor ezt ajánlom (google elsõ találata volt): http://subtitle-edit.en.softonic.com/
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem nem jól fogalmaztam meg..XD Szóval tegyük fel, hogy van egy film angol szinkronnal, ki akarom írni DVD-re két felirattal együtt, egy angollal és egy magyarral, és azt szeretném, hogy majd miután kiírtam mindennel együtt, az asztali dvd-n ki tudjam választani a feliratot, hogy melyikkel akarom nézni.

Hogyan tudok feliratot (milyen programmal) egy filmre?

Legjobb válasz: ha lenne ige a mondatba, sokkal könnyebb lenne válaszolni rá de gondolom szedj el egy k-lite codec packet (pl. szoftverbazis), nevezd át a feliratot ugyanarra mint a film cime, legyen is ugyanabban a mappában és akkor magátol elindul ha feltelepíted a kodek csomagot

ha lenne ige a mondatba, sokkal könnyebb lenne válaszolni rá de gondolom szedj el egy k-lite codec packet (pl. szoftverbazis), nevezd át a feliratot ugyanarra mint a film cime, legyen is ugyanabban a mappában és akkor magátol elindul ha feltelepíted a kodek csomagot
A kérdező hozzászólása: Ja, az ige....:-D Égetni szeretném a filmre, hogy ne külön fájl legyen, hanem a film része.
VirtualDub, AviRecomp..., de nagyon sokáig tart.
Windows Movie Maker-el bemáslolod a filmet a Wmm be és Rákattansz a "Make Titles or Credits"-re és beírod amit akarsz és Finish majd a Fájl menüpontnál kattansz a Save Movie File opcióra és menti a filmet (ami elég sok ideig eltart) és már kész is a csodálatos filmcím!! Jha és még lehet azt is változtatni h milyen legyen a megjelenése!! Zöld kéz ha segít :) Jó szórakozást a filmhez és ne felejtsd el a popcorn vagy a chip-s társaságát se :P

Hogy tudok feliratot rakni a filmhez? Help

Tudom, van egy csomó ilyen kérdés és el is olvastam mind, de nem akar sikerülni! Egyhelyen van az .avi és az .str és ugyan az a nevük is, de nem jeleníti meg a lejátszó a feliratot. Most mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld ki a Media Player Classic nevû programot, abban tudsz hozzáadni feliratot. Ha nem megy, a legegyszerûbb módja, hogy telepíted a K-lite kodekpakkot, az felrakja ugyan az említett lejátszót is, de felrak egy segédprogramot is, ami automatikusan hozzáteszi a filmekhez a feliratot minden lejátszóprogramban, ha ugyanaz a nevük, mintahogy te is említetted.

Próbáld ki a Media Player Classic nevû programot, abban tudsz hozzáadni feliratot. Ha nem megy, a legegyszerûbb módja, hogy telepíted a K-lite kodekpakkot, az felrakja ugyan az említett lejátszót is, de felrak egy segédprogramot is, ami automatikusan hozzáteszi a filmekhez a feliratot minden lejátszóprogramban, ha ugyanaz a nevük, mintahogy te is említetted.
A kérdező hozzászólása: Ja ez mind megvan, de így sem megy :(
VLC Player?
A kérdező hozzászólása: Hát de azt ne értem, hogy másnak sikerül... Nekem mi lehet a gond?
Mi a felirat kiterjesztése? A két file neve biztosan egyezik? Mikor elindítod a filmet az általam kettõvel fentebb említett lejátszóban, akkor megjelenik egy kis zöld nyilacska az óra mellett lent a jobb alsó sarokban, ha a file nevek és a kiterjesztés is stimmel. Ha arra jobb egér gombbal rányomsz, akkor feldob egy menüt, ott kitudod fent választani, hogy Show subtitles, illetve, ha több felirat file van, hogy melyiket illessze be.
A kérdező hozzászólása: Media Player Classicom van. Be van állítva azon, hogy hozzárakja a feliratot. Az avi-fájlt és az srt (nem str, korábban rosszul írtam) fájlt egy mappába helyeztem, de semmi... Nem tudom, már mi lehet a gond!
A kérdező hozzászólása: és kodek is van
Sajnos amennyiben az általam elõbb említett zöld nyilacskás dolgot is próbáltad, úgy már több ötletem nincs, max, hogy telepítsd újra a Windowst...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!