Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok elaludni (64 db)

Hogy ha energiaitalt iszom és még hozzá két üveg sört akkor hogy tudok elaludni?

Legjobb válasz: Nyugodt lelkiismerettel, hogy ma is tettél valamit a sör és társai ellen vívott harcban. PUSZTÍTSD A SÖRT! De ha arra gondolsz, hogy hogy a csodába tudsz te egy ilyen kombó után aludni, a válasz: nem tudom.

Nyugodt lelkiismerettel, hogy ma is tettél valamit a sör és társai ellen vívott harcban. PUSZTÍTSD A SÖRT! De ha arra gondolsz, hogy hogy a csodába tudsz te egy ilyen kombó után aludni, a válasz: nem tudom.
én kávéval, cigivel, és egy fél literes energiaitallal meg egy kis kólával kezdem a napot, negyed óra és utána simán visszafekszem:)
igyal energiaitalt, utana meg pezsgot. hidd el...elalszol:D
igyál tejet energiaitallal xD
Könnyen!Az energiaitalok nem tartalmaznak veszettül sok élénkítõt(Egy kávénál nem többet különben nem forgalmazhatnák)! A sör viszont komlótartalmú, ami nyugtató, altató hatású!

Hogyan Tudok elaludni hamar mert holnapután iskola? (bőebben lent)

Na szóval holnapután iskola de nem tudom hogyan aludjak el hamar mer eddig mindig sokáig fennmaradtam és már megint az lesz mint tavaly hogy mindig fáradt vagyok!Szerintetek mit tegyek hogy hamarabb el tudjak aludni?

Legjobb válasz: Most csak nagyon keveset aludj, bírd ki holnap estig alvás nélkül és ennyi...

Most csak nagyon keveset aludj, bírd ki holnap estig alvás nélkül és ennyi...
ma este már 22:00 kor legyél ágyban és aludj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Megpróbálom azt hogy nem alszok egész este mert most se vagyok fáradt, sajnos.
nekem az sohasem jön be, hogy korábban fekszem le, mert akkor elkezdek forgolódni, mindenféle fost csinálok..:\

Ha nem tudok elaludni mit javasolt csinálni hogy tudjak aludni azért?

Ha valami fontos dolog történik másnap, nem tudok másra gondolni, és csak fekszek az ágyban(majd megdöglök olyan fáradt vagyok) de nem tudok elaludni...

Legjobb válasz: Én sem tudok elaludni. Nagy szar. Már vagy 6 napja. Nem tudom mi ennek az oka. Tegnap is 6 ÓRÁT feküdtem az ágbvyan becsukott szemmel, de nem aludtam el.

Én sem tudok elaludni. Nagy szar. Már vagy 6 napja. Nem tudom mi ennek az oka. Tegnap is 6 ÓRÁT feküdtem az ágbvyan becsukott szemmel, de nem aludtam el.


Minden este nehezen tudok elaludni. Van rá valami gyóhymód, hogy ne keljen 2-3 órákat is próbálni aludni?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen volt régen! Tudom,hogy nagyon idegesítõ.. Esetleg ha kávézól akkor azt hagyd abba.. Ha rágörcsölsz,hogy nem bírs elaludni,annál nehezebb lesz. Én ez miatt pszichologushoz kerültem.. Õ se mondott többet nekem.De ennek már vagy 8 éve. Most 18 vagyok. Ha úgy érzed nem vagy álmos,akkor ne erõltesd..Majd elalszol,nézz tévét. Csak nyugi.

Nekem is ilyen volt régen! Tudom, hogy nagyon idegesítõ.. Esetleg ha kávézól akkor azt hagyd abba.. Ha rágörcsölsz, hogy nem bírs elaludni, annál nehezebb lesz. Én ez miatt pszichologushoz kerültem.. Õ se mondott többet nekem.De ennek már vagy 8 éve. Most 18 vagyok. Ha úgy érzed nem vagy álmos, akkor ne erõltesd..Majd elalszol, nézz tévét. Csak nyugi.
igyál tejet és pick téliszalámit.
A kérdező hozzászólása: nem kávézom.és most 13 vagyok...
Nem lehet, hogy azért van ez, mert nappal alszol?
meleg tej este, és ne napközben aludj. próbálj korábban lefeküdni a megszokottnál, hogy az a 2-3 óra szenvedés hamarabb leteljen, és hozzászokjon a szervezeted, hogy xy órakor aludni kell. még egy módszer, végy egy papírt, és írd rá a problémáid, teendõid, gondolataid lefekvés elõtt. tedd le az asztalodra, vagy biztos helyre xD és felejtsd el õket. majd másnap foglalkozol velük. ÜRES FEJJEL FEKÜDJ LE. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat :) nappal nem szoktam aludni
Meg kéne ismerkedned különféle relaxációs technikákkal, vagy például ez http://egeszseges-eletmodszerek.hu/termeszetes-modszerek-az-..

SÜRGÕS! 3 órája nem tudok elaludni, tüdőgyulladásom van és annyira köhögök, hogy sehogy sem tudok elaludni. Mit csináljak?

Már bevettem az esti antibiotikumot, egy köhögéscsillapítót kb 2 órája, hörg?tágító gyógyszert, lélegeztem be atrovent inhalációs sprayt, ittam meleg teát kb már egy litert. Még így ülve nem is köhögök annyit de a légzés nehézkes, de ahogy megnyugszom és lefekszem egyb?l jön a köhögés és az egyre nehezebb légzés :(:(:(

Legjobb válasz: sok sok párnán aludni, szinte ülõ helyzetben?

sok sok párnán aludni, szinte ülõ helyzetben?
A kérdező hozzászólása: Hát remélem de valahogy nem nem akar múlni a köhögés. Még nem is csillapodott :( Szerintetek beleszívhatok még a spray-be? Mert azt írja naponta 4X2 puff ajánlott és kb egy órája megvolt a 2 puff.. mondjuk az ízétõl meg hányingerem lett.. de jobb volt egy ideig mint a semmi..vagy vegyek be még 1 köhögéscsillapítót?
A kérdező hozzászólása: Elfogyott a tej :/ Köszönöm.. remélem igazad lesz.
Nyugi elalszol. Csak nem fogod magad kipihenni.
Ha beteg vagy, akkor benne van a pakliban mindenféle rossz. Napokon belül jobban leszel, ezt most át kell vészelni. Olvass, gépezz, hallgass zenét vagy csinálj bármit, amit szeretsz, aztán majd az álmosság úgyis elaltat.
jobbulást:)
Sajnos semmi sem segít. A keresztmamámnak is pont most volt (mellesleg orvos) és minden elképzelhetõ módszert kipróbált, de neki semmi se jött be. Kb. 2 hétig nem tudott aludni. Ez a hét már egész jó volt, viszonylag keveset köhög. Szóval jobbulást, és remélem te hamarabb rendbe jössz mint õ, és ki tudod majd aludni magad.
mézes meleg tej v. hagymatea
A kérdező hozzászólása: Próbáltam :(
amikor nekem volt, akkor csak nappal tudtam aludni, éjszaka meg szinte csak gépeztem egészen addig, amíg el nem aludtam a fáradtságtól :/ jobbulást!

Mért van az hogy este nem vagyokálmos anyira nemis tudok elaludni reggel pedig olyan fáradt vagyok?

mit lehetne ez ellen csinálni? tudom nemjó helyre irtam a kérdést ezer bocs

Legjobb válasz: Kezdj el maszturbálni, az segít elaludni.

Utolsónak: feküdj le 9-kor aludni, akkor is, ha nem vagy még álmos!
Kezdj el maszturbálni, az segít elaludni.
Ugyanígy vagyok. Pontosan, ahogyan az utolsó komidban leírtad. Azzal a különbséggel, h én 5:20kor kelek, tehát kb 1 órával elõbb, de így is órákba telik, mire magamhoz térek. :( Nem tudom mit tegyek ez ellen.
Reggelre állítsd be az ébresztõt 6 órára és kelj fel, néhány nap múlva már este tíz-tizenegy körül mész aludni. Ha viszont most is korán kelsz és még sem tudsz aludni éjszaka akkor lehet valami aggaszt, vagy más dolog villanyoz fel.
feküdj le korán. az elsõ napokban nem lesz egyszerû elaludnod, de utána könnyen fog menni. a panaszaid oka az életritmusod eltolódása: túl késõn fekszel, ehhez hozzá szoktál, késõbb leszel álmos, de keveset alszol, ha reggel konkrét idõben kell felkelned, akkor ezért vagy nagyon álmos.
énis ilyen vagyok, nemsokat lehet ellene tenni :(
A kérdező hozzászólása: de nemis szoktam sokáig fenn lenni :S megnézem a barátok köztöt max utána még egy sorozatot de nem mindig néha megnézem a dr houset szerdánként és háromnegyedhétkor kelek szówal nem értem magam..:s mertszerintem elég sokat alszok meg a barátok közt is csak fél 10ig tart..
én is ilyen vagyok sajnos. nemrég gyógyultam meg(mert beteg voltam) és az alatt azt csináltam, hogy amikor fennt voltam reggelig , utána nem feküdtem le aludni, és már 8órakor álmos voltam:) aludtam is, és reggel már magamtól 7kor ébredtem is:) szerintem elég egyszer kényszeresen fennt maradni és naggyából beáll h így maradjon. Bár most megint fennt vagyok, de éjfél körül már mindig elálmosodok:)
Más a bioritmusunk. Én is éjjel élek. Éjjel is dolgozom, szerencsére olyan a munkám. Délben, vagy fél egy felé kelek, észhez térek, és hajnalig, v reggelig élek.
Utolsónak! Uccsó elõtti vagyok. Egyrészt nem érek rá olyankor lefeküdni. Másrészt meg olyankor nem tudok még elaludni. Azért köszi.

3 hós babám nagyon rossz alvó, éjjel 4-5 órát engedélyez nekem, hogy alhassak! Ha meg nappal alszik, akkor meg nem tudok elaludni, akárhogy erőltetem! Mit tegyek, hogy el tudjak aludni?

Este is ez van,forgolódok vagy egy órát mire sikerül!Már nagyon kivagyok és a tejem is apadni kezd!

Legjobb válasz: Szia. Szerintem szedj valami homeopátiás nyugtatót, mint a Hova, vagy a Sedatif Pc, ezeknek nem ütnek ki, de segítenek elaludni.

Szia. Szerintem szedj valami homeopátiás nyugtatót, mint a Hova, vagy a Sedatif Pc, ezeknek nem ütnek ki, de segítenek elaludni.
Inkább tanítsd meg a babyt aludni! Sokaknak segített már ez a könyv! Nekem is! http://osze1969.multiply.com/video/item/210
A rossz alvó babákból lesznek a tanulási nehézségekkel küzdõ és a viselkedészavaros gyerekek! Mindenképp olvasd el a könyvet! (Elõzõ voltam)

Mit pótolhat az a szokásom, hogy csak úgy tudok elaludni ha a kispárnámat átölelhetem? 15/L

Legjobb válasz: Szia... Nem tudom, de jó kérdés.. Én is csak így tudok aludni..:D

Szia... Nem tudom, de jó kérdés.. Én is csak így tudok aludni..:D
Én már 30 vagyok, de én is csak így tudok elaludni.
Én is 15 vagyok de tudok aludni kispárna nélkül:S Nem tudom mitõl lehet hogy te nem tudsz aludni nélküle. Félsz a sötétben vagy mi lehet a baj? Ha nem félsz meg semmi ilyesmi nincs, akkor egyszerûen tedd el éjszaka valahova és próbálj anélkül aludni. Próba szerencse!
99%, hogy semmit nem pótol, csak megszokás. Azaz a kispárna átölelése a kispárna átölelését pótolja :P
Nagyon sehogy. :) Ha a barátomat nem tudom ölelgetni, akkor találok valami más áldozatot: párna, paplan, takaró, plüssök... :D

Az a gondom hogy soha nem tudok elaludni 2 3 akár 4 ig és másnap suli miért van nagyon idegesítő hogy nem tudok aludni? !

nos általában úgyvan megfürdök 9(este) tájéká aztán még nézek egy filmet akkor már 10(este) óra akkor úgy érzem hogy álmosvagyok elmegyek aludni de csak órákig szenvedek mert nem tudok aludni ide oda fordulok de semmi ?? szerintetek mi a baj ???

Legjobb válasz: Próbáld ki a macskagyökér teát. Pár napig igyál egy csészével lefekvés elõtt, eddig tart míg elkezdi kifejteni a hatását. Ha mûködik, folytasd a napi fogyasztást.

Próbáld ki a macskagyökér teát. Pár napig igyál egy csészével lefekvés elõtt, eddig tart míg elkezdi kifejteni a hatását. Ha mûködik, folytasd a napi fogyasztást.
Nem vagy eléggé elfáradva.
A kérdező hozzászólása: nem vagok fárad mindenapi edzés 2 óra uttána még pulsz futás ??:O biztos ?:o
1. válaszoló vagyok. Valószínûleg lelki oka van(stressz stb.), azon segíthet amit mondtam. 2. válaszolónak meg üzenném, hogy ezeregy oka lehet annak, hogy valaki nem tud aludni. És általában nem a fáradtság hiánya az...
Igyál langyos tejet lefekvés elõtt. A levendulapárnácska segíthet az ellazulásban, úgy esetleg könnyebben elalszol.
Szerintem az idegességtõl van, a szorongástól, félelemtõl. Biztos vagyok benne! Velem is ez volt régen! .. Illetve most is, ha nem tanulok meg rendesen és hagyom a fenébe..

Minden hajnalban felkelek és addig nem tudok elaludni, amíg nem verem ki. Hogy szokhatnék le erről?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom.Én is igy vagyok,bár jó pár x lehet köztünk. Mert ekkor vagy a legmagasabb tesztoszteron szinten . ha nem csinálnád,szinte beárnyékolná az egész napod hangulatát.

Ezt én sem tudom.Én is igy vagyok, bár jó pár x lehet köztünk. Mert ekkor vagy a legmagasabb tesztoszteron szinten . ha nem csinálnád, szinte beárnyékolná az egész napod hangulatát.
hát szerintem hogyha este fele kivered vagy 5 ször egymás után szerintem nem sok ereje lesz a farkadnak4 am nekem is voltak ilyen problémáim és én így szoktam le errõl
miért akarsz errõl leszokni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!