Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok egy pasinak aki (61 db)

Hogyan tudom egy pasinak a tudtára hozni h tetszik nekem? És hogyan tudom ha én is tetszek neki? És ha ez mind megvan akk utána hogyan vezessem rá h többet akarok mint barátság?

16 éves vagyok és még nem volt barátom és nem érzem ugy h érdeklek is egyáltalán valakit.... és nem tom h ez azért van e mert nem tartanak szépnek, vagy nem vagyok elég belevaló....félek...

Legjobb válasz: Masztizol neki webcamba.

Masztizol neki webcamba.
Legegyszerûbb ha nyíltan megmondod neki. Hidd el van elég sok pasi akik nem veszik az ilyesfajta célzásokat! :)
ha gondolod küldj privátot, és ha tudok segítek. nem rádhajtani akarok, mivel van bnõm, szóval ez a része kizárva.
Egyszerû. Ha elhívod valahova(nem mozi, inkább séta, park, bármi más ahol beszélgetni lehet) és jön akkor tetszel neki. Ha 2.nak is elhívod és jön akkor is. Ha tudod hogy esetleg lemondott valami más programról miattad akkor meg fõleg. Ez vissza fele is igaz, ha õ hív el valahova. Több mint barátság rész: A variáció: Ha megpróbál megcsókolni, akkor többet akar mint barátság. B variáció: ha elmondod neki hogy többet szeretnél mint barátság. kieg B hez. Nem fontos letámadni. Inkább kérdezd meg miért van veled, tetszik e benned valami neki, stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszaitokat :D használni fogom :)

Tudom hogy van olyan pasi aki imádja a hosszú combú csajokat és nagyon szexi tud lenni számára egy ilyen láb. Nekem ilyen pasim van. Hogyan használhatnám ezt ki? Mit kellene csinálnom a lábaimmal? Hogy lehet így felizgatni?

Legjobb válasz: Elõször is öltözködés közben kihangsúlyozhatod a lábaidat. Ha otthon szexi fehérnemût veszel fel, akkor ne feledkezz meg a combfixrõl, v neccharisnyáról. De van pasi aki pl. a latex leggingsért õrül meg. És hát alap, h tûsarkút vegyél fel, h még hosszabbak tûnjenek azok a combok :) célszerû beszerezni a célra egy extra dögös darabot ami az ágyban se kerül le rólad.... Egy másik lehetõség, h a lábaddal izgatod a farkát... h hogyan azt nem ragoznám rákeresel vannak videók a neten. Legyen kifestve a lábkörmöd. Aki belejön ki is tudja a lábával verni :) Ha a lábfetisiszta hajlam mellett vevõk vagytok egy kis alárendelt szerepjátékra is, akkor legközelebb beöltözöl dominának és megcsókoltatod, lenyalatod a lábad, v cipõdet :) Ez már extrém amúgy. Ha idáig nem mennél el kérd meg h masszírozza meg :D De olyat már tapasztaltam amúgy, h egy nemis perverz csaj egyszercsak beledugta a lábujjait a számba :D szóval annyira nem extrém talán :)

Elõször is öltözködés közben kihangsúlyozhatod a lábaidat. Ha otthon szexi fehérnemût veszel fel, akkor ne feledkezz meg a combfixrõl, v neccharisnyáról. De van pasi aki pl. a latex leggingsért õrül meg. És hát alap, h tûsarkút vegyél fel, h még hosszabbak tûnjenek azok a combok :) célszerû beszerezni a célra egy extra dögös darabot ami az ágyban se kerül le rólad.... Egy másik lehetõség, h a lábaddal izgatod a farkát... h hogyan azt nem ragoznám rákeresel vannak videók a neten. Legyen kifestve a lábkörmöd. Aki belejön ki is tudja a lábával verni :) Ha a lábfetisiszta hajlam mellett vevõk vagytok egy kis alárendelt szerepjátékra is, akkor legközelebb beöltözöl dominának és megcsókoltatod, lenyalatod a lábad, v cipõdet :) Ez már extrém amúgy. Ha idáig nem mennél el kérd meg h masszírozza meg :D De olyat már tapasztaltam amúgy, h egy nemis perverz csaj egyszercsak beledugta a lábujjait a számba :D szóval annyira nem extrém talán :)
térdeld tökön izgatott lesz eléggé

Van egy pasi akivel smároltam hétvégén és most nem tudom hogyan tovább. fog valamit lépni? Vagy én lépjek?

Hétvégén kirándulni voltam, sok ismeretlen emberrel. Volt ott egy fiú is. Õ nagyon szimpatikus volt, mér kezdetekt?l fogva. Szombaton elmentünk egy helyre enni és inni (itt a földön kellett ülni, szivacsokon). Egyszercsak elkezdett cirógati, azután én is. Ezekután átölelt. Nagyon jókat beszélgettünk. Ott adott el?sz?r egy puszit, utána pedig megcsókolt. Kés?bb pedig visszakísért a szobámhoz és ott is megcsókolt. Este még azt is mondta, hogy majd alakulnak a dolgok, szóval azt nem mondta,hogy mi most eggyütt vagyunk. Szerintetek fog valamit lépni? Vagy nekem kellene? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Egy csok meg semmire nem kotelez, maximum finom, kellemes, joleso stb.... Ahogy o mondta, majd kialakul... Ha megfogtad, akkor erdeklodni fog utanad es keresni a tarsasagodat. Szoval nem vagytok egyutt. Majd akkor, ha mar tobbet talalkoztatok, fogja a kezed az utcan stb.... Varj egy kicsit ne siess. A ferfiak nagyon messzirol raismernek a tapadokorongos, elkeseredetten tarsat kereso nokre....es hat nagyon nagyivben kikerulik azt. Ugyanis nics akiert harcolni, mert szinte adja magat az egesz unalmasan - mas az aki ki is hasznalja es aztan kerul ki nagy ivben. Tudom, hogy nehez bizonytalansagban elni. Nem tudod, mi van. Ez a szepsege es izgalma a dolognak. Adj idot. Majd alakul... Remelem jol :o)

Egy csok meg semmire nem kotelez, maximum finom, kellemes, joleso stb.... Ahogy o mondta, majd kialakul... Ha megfogtad, akkor erdeklodni fog utanad es keresni a tarsasagodat. Szoval nem vagytok egyutt. Majd akkor, ha mar tobbet talalkoztatok, fogja a kezed az utcan stb.... Varj egy kicsit ne siess. A ferfiak nagyon messzirol raismernek a tapadokorongos, elkeseredetten tarsat kereso nokre....es hat nagyon nagyivben kikerulik azt. Ugyanis nics akiert harcolni, mert szinte adja magat az egesz unalmasan - mas az aki ki is hasznalja es aztan kerul ki nagy ivben. Tudom, hogy nehez bizonytalansagban elni. Nem tudod, mi van. Ez a szepsege es izgalma a dolognak. Adj idot. Majd alakul... Remelem jol :o)
Szia! egyetértek az elsõ hozzászólóval. A pasik nem szoktak egy csók után járásról beszélni, ezt már én is többször bebuktam, mert azt hittem hogy, mert megcsókolt akar is járni... Várj, ne te lépj. Ha komolyan gondolja, úgyis lép! Nekem mindig azok a kapcsolataim tartottak tovább, amikor nem nyomultam. (saját tapasztalat) De drukkolok!
Te ne erõltesd - de azért elhívhatod valahova, ismét a "sok ismeretlen emberrel". Majd csak kialakul valami...
Csatlakozom az elottem levokhoz. szerintem se nyomulj meg egy csok nem jelent semmit, lehet h csak egy pillanatnyi fellangolas volt a reszerol de az is lehet h erez vmit irantad es akar tobbet, ha pedig az utobbi igaz akkor jelentkezni is fog. Tenyleg nem szeretik a pasik a nyomulos csajokat ezt en is bebuktam egy parszor h azt hittem na o az... es nekem anno javasoltak h keressem en ha az illeto nem keres h adjam a tudtara h nekem is bejon... hat nekem ez a modszer nem mukodott... viszont ha ugy altam a dolgokhoz ki tudja majd meglatom es elvezem addig is minden percet akkor azok bejottek, sot olyanok is nyomultak akiktol meg nem akartam semmit... szerintem take it easy es vard meg h mi lesz. tudom nehez... de hidd el jobb igy, minthogy belebonyolodsz vmibe es az illeto meg dob akkor a te lelked serul...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!

Ha van egy pasim akit nem szeretek és van olyan aki tetszik de tudom hogy nem jó a pasim meg igen se mégse jön már be mit csináljak?

Egyébként már az aki tetszik köszönget nekem bár a nevét nem tudom sztem ? sem az enyémet az a gáz mind a kett? vel egy suliba járok és egyszer a buszon azt mondta le szálsz szép kislány ja meg munkába is láttam és ott is köszönt de olyan cuki csak tudom nem volna jó mert elég szeles gyereknek nézem... meg aztán nagyon jól is néz ki és tuti tudja ezt ? is és nem akarom hogy átverjen... közeledjek vagy hagyjam és maradjak a másikkal még nemjön az igazi ... mert ?t nem szivesen bántanám meg mert azért még kedvelem

Legjobb válasz: Nõjj fel, kislányom.

Nõjj fel, kislányom.
elsõ +1
Hogy lehet ilyen szarságokat kérdezni bakker? Ennyire életképtelen vagy?
Szerintem járj be fogalmazás órára!
Csak annyi a közünk hozzá, hogy ha segítséget kérsz és annyival nem tisztelsz meg másokat, hogy igényesen írsz és fogalmazol, akkor nem kéne elvárnod, hogy mások is igényesen álljanak hozzá a szövegeidhez.
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg leszophattok bõ nyállal ha olyanokat tett volna veletek a drága kis barátotok hogy megvert minden szarért akkor ti sem így gondolkodnátok amúgy meg nem kellene irigykedni hogy én több vagyok nálatok és több valakinek kellek mint ti ti bányarémek ha nem tudtok normálisat írni akkor ne írjatok semmit inkább menjetek szopizzátok anyukátokat ha ennyire köcsög kis genyó ládák vagytok és a helyesírástól meg annyit közötök van bele? nincs akkor meg menjetek haza
hány éves vagy nem szép dolog játszadozni nem való neked még párkapcsolat
Várj még pár évet. Majd ha érettebb leszel, megtudod, hogy mire való egy párkapcsolat. Mert ki kell ábrándítsalak, nem arra, hogy felvágj vele a barátnõid elõtt. A billentyûzetedet meg szerintem vizsgáld meg közelebbrõl! Kéne lennie rajta vesszõnek, nekem az m mellett van jobbra. Meg kéne tanulni használni, hogy tagoltabb és érthetõbb legyen a szöveged.
Az a legtisztességesebb, ha szakítasz a mostanival, ha már együtt vagytok egy ideje megérdemli, nem így, hogy egy másik miatt. Amúgy tényleg nem való neked egy kapcsolat, szóval elõbb magadban tisztázd a dolgokat.
Úristen te szánalmas liba. Használj írásjeleket és tanulj meg fogalmazni. Nyomorék -.-
A kérdező hozzászólása: Hát köszike de nem azt kértem hogy szekáljatok hanem hogy válaszoljatok szerintem én sem írok nektek olyanokat amivel megbántalak titeket:@
Nincs türelmem értelmezni a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Akkor sem kell egybõl rászállni az egészen hanem segíteni kéne nem azért írtam hogy ne hagyjatok békén ha normálisat nem tudtok akkor ne is írjatok mert ilyenre nincs szükségem
Hát ez tényleg az!!
mert látni akarja azért, hogy mit ügyködsz facebook-on, és ezt nem tudná megtenni, ha törölne?
Hát igen ez a baj, hogy tényleg csak õ tudhatja!:D szerintem tuti féltékeny az új pasidra!
A kérdező hozzászólása: Igazad van:) de nem tudom felfogni, hogy miért nem törölt a szûrés helyett, az tiszta sor lett volna, igy......csak õ tudja:) ))
A pasikat nem lehet kiismerni!Valószínû bejöttél neki, csak nem mert kezdeményezni, vagy te nem úgy vetted a közeledését és emiatt berágott rád!
A kérdező hozzászólása: Én nem érték itéletet kértem, hanem magyarázatot a viselkedésre. Azt sem irtam, hogy akarnék bármit ettõl a másik pasitól, hanem egy kérdést tettem fel, mert nem értem a viselkedésének okát.
Mert egy 10 éves szintjén írogatsz!Ha neked már van valakid, aki lehet, hogy még csak 2 hete akkor mit foglalkozol azzal, hogy a másik mit csinál és miért!Nem véletlenül választottad ezt a pasit!
A kérdező hozzászólása: 25, miért?
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen, mert akivel nem akarok társalogni, annak nem törölgetem egyik nap a bejegyzéseit, majd másik nap szûrést állitgatom, hanem szépen egy klikk és töröltem....ez nekem magas.....és még nem is válaszol arra, hogy mi is a baja..
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy valóban igy próbál meg követni a facebookon, mert máshogy nem láthat......juj, igy már nagyon beteges:) )

Szerintetek miért mondta a volt barátom azt, hogy ronda a pasi akivel az egyik képen vagyok facebookon? (nem tudja, hogy a barátom)

Legjobb válasz: 1. féltékeny 2. lehet, hogy tudja és féltékeny 3. nem tudja és féltékeny 4. csak hogy idegesítsen 5. álmos vagyok

1. féltékeny 2. lehet, hogy tudja és féltékeny 3. nem tudja és féltékeny 4. csak hogy idegesítsen 5. álmos vagyok
Rossz neki hogy most nem õ fúr téged :D
Elõzõ nap kinyírta az exedet WOW-ban, és ezért most morci.
lehet, hogy tényleg ronda?
öööö mer ronda??????
Szerintem irigy hogy nem õ dug!
Ha többet akar, akkor idõvel lépni fog. Legyél türelmes.
Majd jól elfele rabol s felszeletel-vigyázz:)
Egy idõ után jelezni fogja ha akar valamit! De semmiképpen se kérdezz rá!!!- azzal csak ciki helyzetbe hozod magad elõtte...

Szerintetek mit tegyek ha van egy pasi aki tetszik nekem és nem tudom, hogy én tetszek neki és van egy másik csaj akinek megint tetszik ráadásul jóban vagyok vele (mármint a lánnyal)?

A lánnyal jópofizni kell ráadásul megígértem , hogy összehozom a pasival ugyhogymost mindennap hallgathatom kévelygéseit!

Legjobb válasz: Francért kellett megígérned, hogy összehozod? Ha most te jössz össze a sráccal, akkor te leszel a rossz, aki lecsapta a barátnõd kezérõl a srácot. Vagy nagyon gyorsan szeress ki belõle, vagy érd el, hogy a srác beléd szeressen, különben csak rosszul jöhetsz ki belõle.

Francért kellett megígérned, hogy összehozod? Ha most te jössz össze a sráccal, akkor te leszel a rossz, aki lecsapta a barátnõd kezérõl a srácot. Vagy nagyon gyorsan szeress ki belõle, vagy érd el, hogy a srác beléd szeressen, különben csak rosszul jöhetsz ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Mondd meg a lánynak, hogy te is érzel valamit iránta, de ha tudod, hogy nem jól reagál, akkor is mondd el. Rosszabb ha nem mondod el, késõbb akár véget érhet a barátságotok.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az , ohgy nem mondhatom meg , mert akkor versenynek fogná fel és az a helyzet , és néha az az érzésem hogy sokkal nagyobb esélye van a fickónál, mint nekem. Azonkivûl sokkal egyértelmûbb jeleket le , mint én õ mer közeledni én viszont nem. Viszont õ sokkal gyengébb egyéniség , mint én. A pasi meghát talán az ilyesfélét jobban kedveli. Nem tudom. SEGÍTSETEK!!
Nagy baj! Ennyi idõsen azon kéne gondolkozni hogy melyik barbie babát kérjed szülinapodra!
én is 13 éves lány vagyok és én is csak a egy pasira tudok gondolni hogy legyen már egy és minden napon azt kívánom hogy legyen egy pasim 2013-ba.
Én is így vagyok vele:/ még sosem volt barátom. Én 12 vagyok:) Abszolút átérzem amit te:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztató válaszokat aki még tud vagy akar írjon!
Uccsó vagyok, 13/L
Miért lenne baj? Ha néha erre gondolsz, de többre nem gondolom, mert nem vagy ribi. Én eddig mindig undorodtam a témától, hogy fuhj fiúk, nekem nem lesz, én nem így nem úgy, de az uncsitesómmal már szoktunk a fiúkról beszélni, mert változik az ember. Persze eddig én sem bírtama témát, de néha szoktunk errõl beszélni a barátnõimmel, uncsitesómmal, de élõben még nem lennék rá kész az biztos.
jaj istenem egy 13 éves már nem annyira gyerek persze4 hogy normális.. bár én elõbb kezdtem ilyeneken agyalni mint 13 mégse lettem rib.anc meg semmi. teljesen normális, ne aggódj. úgyis az fog dönteni hogy ha lesz egy fiú, hogy viselkedsz vele! szóval pl lehetnek akármilyen durva fantáziáim, ha nem merem megszólítani a srácot aki tetszik!nem vagy túl fiatal nyugi
A kérdező hozzászólása: am mért kéne ilyen idõsen babáznom ez hülyeség már bocs!
6os vagyok 19/L
5-ös vagyok, 23/f
A kérdező hozzászólása: Ja és persze nem csak erre gondolok más is foglalkoztat. 8és nem kell mindjárt roszra gondolni)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztató válaszokatmég lécci annyit ha tuttok hogy hány évesek vagytok fiú vagy lány és aki azt mondta nemnormális dolog attól ha kérhetek egy indokot írjon.
Miért lenne baj? Lehet, hogy csak szeretetre vágyik. Nem azt írta, hogy kúratni akarja magát. Nem mindegy, ugyebár.
Nekem is ez volt mikor még 13-14 éves voltam nagyon sok tiniregényt olvastam és ez nagyon betett csak azon kattogott az agyam hogy húú én ezt akarom, úghyogy nem gond hogy ilyeneken gondolkodsz csak annyi a lényeg hogy csak azért ne menj bele egy kapcsolatba hogy legyen. Mindig csak olyannal járj aki meg is érdemli:)
Ha csak erre gondolsz egész nap akkor nem teljesen normális. De ha emellett minden olyasmi is foglalkoztat ami egy átlagos 13 évest akkor nem :)
Ebben nincs semmi meglepõ, én is 13 éves koromban kezdtem leginkább érdeklõdni a fiúk iránt. Ez normális:)
Hormonok....nagyon hamar elõtörnek..
Baj.
Figyelj , semmi gond , én csak egy évvel vagyok idõsebb nálad, sosem volt barátom , de én is hasonló gondolkodású vagyok... Aki azt írja , hogy Barbie babázz , az nem érziát ezt... Olvass szerelmes könyveket... várj a "NAGY Õ-re" , (aki igazából nem lesz a Nagy Õ , de te akkor úgy fogod érezni) Szóval nincs semmi gond veled!

Miért van az hogy ha összejövök egy pasival akk megváltozik minden, és egyszerűen nem tudom kezelni a helyzetet?

3 barátom volt eddig, mindegyik elötte nagyon sokáig tetszett.. nagy nehézségek árán jöttünk össze, de néhány hónap múlva kudarcba is fulladtak ezek a kapcsolatok... egyszer?en megnémultam, elmentünk vmerre azon agyaltam mir?l beszélgessünk, és ez volt mindig szinte.. alapjában nagyon beszédes vagyok, sokak szerint vicces is, de pasi ügyben egyszer?en KO vagyok... mit tehetnék? félek h igy sosem lesz hosszú kapcsolatom.... Help plz :'( 22 L

Legjobb válasz: Ne filozz azon hogy mirõl beszéljetek.majd jön magától.Ha arra gondol valaki hogy beszéljen akkor egy mukkot nem tud szólni.

Ne filozz azon hogy mirõl beszéljetek.majd jön magától.Ha arra gondol valaki hogy beszéljen akkor egy mukkot nem tud szólni.
Háhááá! Rákérdezek: rák vagy? :D Horoszkóp szempontjából... Jön a kevésbé vicces része, én pont ugyanilyen vagyok, srácban... Vagyis, amíg nem jövök össze Vele, tök jól elvagyunk, meg minden... És amint összejövünk, amint... Voltaképp "beleszeretek" úgy igazán, nem tudok már beszélgetni Vele... 23 éves vagyok.
Hát talán izulsz, idegeskedsz valami miatt, nem tudom igy megmondani mi lehet a gond. Próbáld lazábban venni a kapcsolat dolgát, tudom nem könnyû de meg kell mindent mozgatni érdekében. sok sikert.
A kérdező hozzászólása: de az a baj nem jön semmi :D ezek a fiuk mind beszédesek voltak, de bármit is mondtam v hülyeség volt, v egyszerûen csak hallgattam... nagyon rossz, mert szeretnék hosszú kapcsolatot, de félek így nem fog menni :(
A kérdező hozzászólása: nyilas vagyok :) egyébként meg ebbe is lehet vmi, hha érzek már vmit az illetõ iránt, akk bennem van h nem akarom elveszteni, vagy hha meglátom akk pillangók vannak a gyomromba, remegek(nagyon!!!) félek h be ne égjek, és nehéz reagálni bármire is.. na meg persze attol is félek h hülyeségeket beszélek:(
Szerintem az a bajod, hogy képtelen vagy feloldódni a párkapcsolataidban. görcsölsz, nem engeded át magad az érzésnek, ami egy teljes és boldog párkapcsolattal jár. próbálj meg lazítani és élvezni a baráoddal való együttlét minden percét, és akkor nem fogsz ilyeneken agyalni, hogy mirõl dumáljatok, az majd jönni fog magától! (szintén nyilas) 23 L:)
A kérdező hozzászólása: ezaz h próbálom magam elengedni, de nincs téma, és áhh nemtudom :S:S:S 1 évvel ezelött eljött ide az akkori barátom, nemis tudtunk mirõl beszélni... elõtte meg 1 évig udvarolt, kavargattunk akk sokkal másabb volt..:S
hát ez...ez Velem detto ugyan így van...azótta is fejtegetem vajon miért :) Nem lenne kedved MSN en beszélgetni? Ha gondolod, irj privit, 25F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!