Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok egy pasinak (231 db)

Hogyan tudok egy pasit féltékennyé tenni úgy hogy? Lent.

KIcsit bonyolult mert jelenleg neten/facen/ tartjuk a kapcsolatot,külföldön van még egy darabig,Kicsit féltékennyé akarom tenni hogy lássa nem csak ? tud idegesíteni.Nem akarok közönséges lenni de azért érezze hogy az neki szól.Lécci segítsetek.

Legjobb válasz: bár gyerekesnek tartom az ilyesmit,de mivel õ látja a közös üzifalon hogy mit csinálsz igy kiirsz valamit ami olyan mintha valakinek szólna,egy másik pasinak pl.de ne legyen tul konkrét mert el is veszitheted õt.vagy lájkolsz más pasik képét vagy irsz alá valamit...ezeket ugye látja

bár gyerekesnek tartom az ilyesmit, de mivel õ látja a közös üzifalon hogy mit csinálsz igy kiirsz valamit ami olyan mintha valakinek szólna, egy másik pasinak pl.de ne legyen tul konkrét mert el is veszitheted õt.vagy lájkolsz más pasik képét vagy irsz alá valamit...ezeket ugye látja
Mondjad Neki, hogy találkoztál Valakivel és elakarta kérni a telefonszámodat. Te nem adtad, de még lehet, hogy összefuttok, mert egy helyre jártok (kitalálod hová). Sok sikert, de ne lépj túlzásba!

Hogy tudja egy pasi 10 perc után abbahagyni a sexet ugy hogy nem is élvez el?

Pláne úgy h ? kezdte... (ez számomra marhára nem világos... )

Legjobb válasz: Mi szoktáunk így játszani a párommal. jól felhúzzuk egymást, aztán abbahagyjuk a dolgot :-) Viszont azt nem értem, hogy miért hagyta abba a pasid... nem kérdezted tõle? Lehet, hogy az volt a szándéke, hogy ne menjen el, vagy van valami baja. Kérdezd meg tõle.

Mi szoktáunk így játszani a párommal. jól felhúzzuk egymást, aztán abbahagyjuk a dolgot :-) Viszont azt nem értem, hogy miért hagyta abba a pasid... nem kérdezted tõle? Lehet, hogy az volt a szándéke, hogy ne menjen el, vagy van valami baja. Kérdezd meg tõle.
már egyszer megkérdezted.....a pasid tudna erre válaszolni, mi nem vagyunk gondolatolvasók.
Egyetlen ésszerû válasz adódik: nem volt jó az egész semmire. Olyankor szokás abbahagyni bármit is.
ELõször is, mivel a "sexet"-ben van egy rag ("et") ezért magyar szó, és mivel ugyebár a magyar abc-ben nem nagyon ejtjük a s-t sz-nek, így próbáld már meg rendesen leírni, magyarul. Mellesleg rengeteg oka lehet, h mért hagyja abba... Lehet, h ennyi elég volt neki, vagy bármi más. Mért nem tõle kérdezed meg?
A kérdező hozzászólása: sorry, ez a kérdés véletlen került fel még 1X...elnézéseteket kérem
játszik szerintem . tetszik neki a felizgatlak és úgy hagylak játék

Hogyan tudom egy pasinak a tudtára hozni h tetszik nekem? És hogyan tudom ha én is tetszek neki? És ha ez mind megvan akk utána hogyan vezessem rá h többet akarok mint barátság?

16 éves vagyok és még nem volt barátom és nem érzem ugy h érdeklek is egyáltalán valakit.... és nem tom h ez azért van e mert nem tartanak szépnek, vagy nem vagyok elég belevaló....félek...

Legjobb válasz: Masztizol neki webcamba.

Masztizol neki webcamba.
Legegyszerûbb ha nyíltan megmondod neki. Hidd el van elég sok pasi akik nem veszik az ilyesfajta célzásokat! :)
ha gondolod küldj privátot, és ha tudok segítek. nem rádhajtani akarok, mivel van bnõm, szóval ez a része kizárva.
Egyszerû. Ha elhívod valahova(nem mozi, inkább séta, park, bármi más ahol beszélgetni lehet) és jön akkor tetszel neki. Ha 2.nak is elhívod és jön akkor is. Ha tudod hogy esetleg lemondott valami más programról miattad akkor meg fõleg. Ez vissza fele is igaz, ha õ hív el valahova. Több mint barátság rész: A variáció: Ha megpróbál megcsókolni, akkor többet akar mint barátság. B variáció: ha elmondod neki hogy többet szeretnél mint barátság. kieg B hez. Nem fontos letámadni. Inkább kérdezd meg miért van veled, tetszik e benned valami neki, stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszaitokat :D használni fogom :)

Hogyan tudok egy pasit teljesen beindítani, megőrjíteni?

Legjobb válasz: Fõzöl neki valamit nagyon finomat,és amíg nem hûl ki picit nem teszed elé! :)

Fõzöl neki valamit nagyon finomat, és amíg nem hûl ki picit nem teszed elé! :)
szerintem ez nem ilyen bonyolult. attól függ. beindulhat bármi apró dologtól. pl. szenvedélyes csók, érintés bármi. de lehet hogy csak nehezen indul be, ez pasi függõ. ha rég szexelt sokkal egyszerûbb a dolog, mert alapból kívánósabb.:)
A kérdező hozzászólása: szerintem eléggé ki van már. Kösziii a választ :)
Pucsítással, és szexi nézéssel megkérdezni, leszophatlak? :D
nyávogj meg hisztizz neki egy kicsit. annyira meg fog õrülni hogy úgy kivág, hogy a lábad se éri a földet

Hogyan tudok egy pasit az ujjam köré csavarni?

Milyen módszerekkel tudom végképp felkelteni a figyelmét? :) Komoly válaszokat szeretnék... a humor heroldok tartsák távol magukat és máshol szórakozzanak...

Legjobb válasz: ha azt akarod, hogy a "humor herold"ok ne szivassanak, akkor ne az "ujjam köré csavarni" kifejezést használd.

ha azt akarod, hogy a "humor herold"ok ne szivassanak, akkor ne az "ujjam köré csavarni" kifejezést használd.
00:10 :-D LOL
Ráírod egy cédulára, hogy "egy pasi", és az ujjad köré csavarod.
20:10 :-D. A kérdezõnek láthatóan nics barátja mivel humora sincs. És kérdezõ te hogy fogod értékelni a barátod humorját? Irtad hogy szerezzünk barátnöt és vele vicceskedjünk. Veled mi lesz?
Ok, megyünk. Te meg addig gyakorold az összetett mondatok szerkesztésének a mûvészetét, mert a megfelelõ alany használata szemmel láthatóan gondot okoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelemsen válaszolóknak :) akik pedig nyilván az egyedüllét miatt értek rá ilyen "hajj de vicceske vagyok" válaszokat adni az menjenek inkább barátnõt keresni... vagy ha van biztos értékeli a humorotokat. én viszont nem. :)
Elsõ lépésként porrá kell törnöd a csontjait, de a bõr, izmok, és inak megsértése nélkül, tudniillik utána már csak azok tartják egyben. Ezután egy ipari mángorlóba berakod, majd a kivasalt pasit minél vékonyabb csíkokra vágod, majd valahogyan egymáshoz rögzíted a végüknél a különálló csíkokat. Ezután már minden probléma nélkül ujjra csavarható.
Mászjákl meztelenül.
17:56 , 17:58 LOL
Ha van akkora ujjad, hogy egy pasit ujjaid köré tudod csavarni akkor nem is olyan nehéz:) Akkora kézzel simán megtudod tenni:D
Rabolj el valakit zsugoritsd le és akkar majd tudod az ujjad köré csavarni. Na jó bocs! Öltözködj csinosan mosolyogj és pislogj sokat
A kérdező hozzászólása: az ujja köré csavarás igen gyakori kifejezés... és próbálok eleget tenni a csinos öltözködésnek :) hál istennek van humorom is, amit próbálok alkalmazni is... csak annyi a gondom, amint kiszemelek egy pasit izgulok és erõlködök... nem jönnek spontán a poénok :S
Ezért miért piszkálnánk? Ez egy normális kifejezés. Amúgy öltözködj csinosan (ne ribisen azért), mosolyogj sokat stb. Én ezeket a módszereket használom :)
Pl. megmutatod a melleidet. (nem viccnek szántam, én elõször a csöcseit nézem meg egy csajnak)
tegnap 19:39 Hát így nem is fogsz egy pasit se az ujjaid köré csavarniXD Nagy hiba:D

Honnan tudom hogy egy pasi csak a testem vagy a lelkemre pályázik? Hogy viselkedik egy pasi ha többet szeretne mint szex?

Legjobb válasz: bocs, de az elsõ pár mondatból lehet tudni beszélgetés szövege, hol zár, mirõl dumál, ehhez nem kell ész, csak odafigyelés, nem nagy valami N

bocs, de az elsõ pár mondatból lehet tudni beszélgetés szövege, hol zár, mirõl dumál, ehhez nem kell ész, csak odafigyelés, nem nagy valami N
Azt egy férfinél soha nem tudhatod elõre:D Na jó viccet félre téve, ha a lelkedet akarja, akkor azzal gofalkozik többet pl.Sok ész nem kell hozzá hogy ezt észre vegye egy nõ szerintem.
Úgy hogy nem rögtön ágyba visz...hanem azt mondod hogy várjunk, õ azt mondja oké. Ennyi...
Akkor vár. Ha szex akkor nem vár.
Te milyen idõs vagy? És a srác hány éves?
Ha patája, szarva, villás farka van, akkor a lelked kell neki.
Kérdezõ.Ne legyél már ennyire suta nõszemély könyörgöm.Ezt egy valamire való nõ, kb 1 óra beszélgetés után megtudja állapítani magában hogy lyukra vár e vagy sem a pasi. Én jópárszor hajtottam csak dugásra, egytõl egyik minden nõ levágta mi a helyzet.Az már más kérdés hogy volt olyan aki benne volt ennek ellenére.Szóval szerintem ezt egy valamire való nõ megérzi és megtudja állapítani. De azért annyit hozzáfûznék hogy amelyik csajtól nem csak szexet akarok, sokkal de sokkal öszintébb vagyok és sokkal többet beszélgetek vele, érdeklõdöm felõlle, dícsérem, kedveskedek neki.Ha ezekbõl 2-3 elmarad, akkor csak lyukra játszom, ami nálam nagyon ritka, mivel imádoma nõket és nem szeretem õket átverni.
"lelkedre pályázik"? Mi õ talán a Lélekfaló? Amúgy meg aki egészséges az vagy testedre hajt vagy rád, de ebbe is beletartozik a "testi kapcsolat" ha érted mire célzok.
"...csak orál volt" Na ez se akar tõled normális kapcsolatot. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az érdek feszítõ hasznos válaszokat! :DDD igazából legbelül én is tudom csak lyukra játszik...de az a pici bizonytalanság csak ennyi :)
egy pasi mindig a szexre hajt elsõsorban :) utána jöhet a többi.
11-es: Nem feltétlenül igaz...
Csak a tested kell a férfiaknak az esetek nagytöbbségében, bocs..., de ez van.
Attól, hogy szex van akár már az elsõ pár randi valamelyikén, még simán lehet tartós a dolog. Annó 22 évesen elsõ randin (2. találka!) feküdtem le exemmel, még is 3 évig voltunk együtt. A következõ, 25 évesen a 2. randin volt meg, 2, 5 évig tartott, az az utáni 27 évesen meg szintén a másodikon volt meg, mai napig tart (feleségem, gyermekem anyja). Nem ezen múlik. Ha nem vagy tökéletesen naív, és nincs túl nagy rózsaszín köd, észre fogod venni, hogy mire kellesz neki... 32F
hát ez egyszerûbb kérdés mint gondolnád. megkérdezed hány nõje volt:ha sok akkor csak egy ágyrajáró.
Erre mondják. Naiv nõk.
*foglalkozik
A kérdező hozzászólása: engem még nem vitt ágyba csak orál volt de ne hiszem hogy szeretne :/
majd a személyes találkán kiderül minden !
Lelkedre? Ha pap, akkor gyanús, hogy meg akarja a lelkedet menteni az elkárhozástól. Ha nem az, akkor gyanús, hogy csak jól meg akar tolni. Legalábbis legtöbb pasi így mûködik.

Honnan tudja/nem tudja egy pasi, hogy orgazmusom van/nincs? 20/L

Lassan rámegy a kapcsolatom arra, hogy én soha, semmilyen körülmények között nem tudok vele elmenni. Mindent kipróbáltunk, kismillió póz, kéz, nyelv, pia, megbeszélés, orvos, minden volt már, de nem sikerült, és ott tartunk, hogy a páromnak azért nincs kedve a szexhez, mert gyűlöli, hogy bármit tesz, nem tud kielégíteni (ellentétben minden egyes korábbi barátnőjével). Én belé vagyok szerelmes, nem az orgazmusba, úgyhogy nem nagyon zavarna a dolog, mert amúgy élvezem a szexet, de őt nagyon bántja, úgyhogy mindkettőnk érdekében el kell játszanom. Kérlek titeket, mondjátok el, mit lát, mit érez a pasi, mikor a nőnek orgazmusa van! Hogyan tudom kicsi lebukásveszéllyel előadni egy tapasztalt pasinak? 20/L

Legjobb válasz: Szerintem ne játszd el, elég csúnya átverés az ilyesmi és felesleges is. Gondold el, ha egyszer rájön, hogy hónapokig csak színlelted, miközben õ már azt hitte, hogy ki tud téged elégíteni... valószínûleg nem kicsit lesz dühös, sõt akár szakíthat is emiatt. Ha csiklóból és hüvelybõl sem tudsz elmenni, annak szerintem lelki oka van. Lehet, hogy túlságosan görcsös vagy, nem tudod magad elengedni teljesen. Vagy kevés idõt hagytok az elõjátékra.

Szerintem ne játszd el, elég csúnya átverés az ilyesmi és felesleges is. Gondold el, ha egyszer rájön, hogy hónapokig csak színlelted, miközben õ már azt hitte, hogy ki tud téged elégíteni... valószínûleg nem kicsit lesz dühös, sõt akár szakíthat is emiatt. Ha csiklóból és hüvelybõl sem tudsz elmenni, annak szerintem lelki oka van. Lehet, hogy túlságosan görcsös vagy, nem tudod magad elengedni teljesen. Vagy kevés idõt hagytok az elõjátékra.
Kap egy sms-t a vodafonetól hogy "Kedves ügyfelünk örömmel értesítjük hogy a barátnõének orgazmusa volt" vagy elküldi a barátnõ orgazmus szót a 1782-re.Barátnõ orgazmus a 1782-re.
Kinga!!! Mi az hogy át akarsz verni??????Majd megbeszéljük otthon! üdv Tamás
Nem tudja sehonnan máshonnan csak töled. A nök nagy százaléka szinleli az orgazmust akkor amikor a partnerrel "egyidöben" megy el. Vagy már jo volt neki elötte, vagy akkor sem, de tudják, hogy a partnere ezt szeretné, hát megjátsszák. Kis lihegés, nyögés esetleg sikoly. Ha még a hüvelyeddel egy kicsit meg is tudod szoritani neki, akkor 100% a siker. A lényeg, hogy ne vidd tulzásba a megjátszást.
A kérdező hozzászólása: De ha nem premier plánban lát mindent, hanem mondjuk félhomály van és tudok úgy fordulni, hogy ne lásson, akkor soha nem jön rá, hogy eljátszottam, nem?
Nem éri meg, rájön. Orgazmus alatt az izmaid megfeszülnek, remegnek, a hüvelyed is. Játszani csak a hangoddal tudsz, az pedig édes kevés. Világosban is ugyanakkora a bukás mint sötétben. Egyébként szoktál maszturbálni? Akkor elmész? Magadnak kellene kitapasztalni, hogy hogyan tudsz orgazmust elõidézni. Ha ez meg van, akkor megmutatni neki is, vagy szex közben a csiklódat izgatni.
Orgazmust az tud színlelni, akinek már volt és tudja milyen, tudja hogyan reagál a saját teste. Én például szerintem el sem tudnám játszani, maximum egy kezdõnek, mert olyan mozdulatokat szándékosan tenni, hát, hamarabb lesz belõle baleset, mint élvezet :DD
hát a hüvelyi izmok rángatózását elég nehezen lehetne szimulálni
Én szívesen megmutatom és bebizonyítom, hogy lehet orgazmusod... keress a priváton! 46/F
Hmm, szerintem az utolsó válaszoló nem 46 éves.
Ne színelelj!!! Az nagyon-nagyon csúnya átverés... a hüvelyi izmok összehúzódását, az ánusz lüktetését és a többit nem tudod eljátszani egyszerre!
ha csak tõle nem tudsz elmenni de saját kezûleg igen, akkor simogasd magd szex közben.neki is fog tetszeni és te is jol fogod magad érezni.egyébként meg ha veled egykorú vagy +2-3 év akkor hidd el, hogy annyira még nem tapasztalt mint ahogy te gondolod vagy ahogy õ állítja.
A kedvéért ne színlelj. Mit próbáltatok ki eddig?
A kérdező hozzászólása: Inkább dobjon azért, mert megtettem ezt az önértékelése érdekében, mint hogy azért dobjon, mert megelégelte a kudarcokat. Nekem nem rosszabb semmivel, hogy színlelek, mivel amúgy sincs orgazmusom, szóval aligha számít ilyen szempontból. Akkor se lenne, ha nem színlelném. Csak az õ kedvéért akarom.
Mi segítenénk, de ez hülyeség, amit te akarsz! Egész életedben majd csak színlelni fogsz? Az összes partneredet átvered? De ha minden áron színlelni akarsz, akkor színlelj csak. Nyögjél nagyokat, kapkodd a levegõt, remegtesd a lábad, stb. De ne csodálkozz, ha dobnak, mikor rájönnek.
A kérdező hozzászólása: Jajj, nem segítetek...
Úgy sprickolsz mint a csap azt csak észreveszi :D
A kérdező hozzászólása: Jó, valami konstruktív esetleg?
Hülyeség színlelni, de ha már mindenképp akarod, akkor nyögjél, súgd a fülébe, hogy "ahh, ez a, te állat, ahh!", lihegj, szorítsd össze az izmokat. Egyébként meg nem lehet, hogy frigid vagy?

Lányok/nők amikor ti elélveztek nektek is folyik ki valami? És annak mi a neve, ha igen és, hogy néz ki? Honnan tudja egy pasi, hogy orgazmusotok van?

Legjobb válasz: G pontos orgazmusnál folyik, igen. Nem tudom, van-e neve :) Színtelen és szagtalan, a köznyelv szerint "spriccelés". :)

G pontos orgazmusnál folyik, igen. Nem tudom, van-e neve :) Színtelen és szagtalan, a köznyelv szerint "spriccelés". :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom én... :) na mindegy, most lépek aludni! Ha van valami ötleted akkor írj nyugodtan ide, holnap válaszolok! Jó éjt!
Többször elment...Nem tudom, szerintem ezt nem lehet nem észrevenni egy lányon, ha valóban elmegy.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem tõle, hogy milyen voltam? Azt mondta jó volt, élvezte, elég leszek neki... jó de mondani mindet lehet. Mondtam neki csak õszintén mondja meg mert nekem ez fontos nagyon. És, ha negatív választ mond nem sértõdök meg. Azt mondta többször elment. Hát a fene tudja igazából. Higgyek-e neki...
Egy idõ után ezt ki fogod tapasztalni, mert meg fogod ismerni a partnered, a teste minden porcikáját és a jelzéseit is. De miért nem kérdezed meg tõle? :) Egyébként nem feltétlen "folyik valami", a G pontos orgazmus azért nem annyira gyakori...Ettõl még lehet orgazmusa, csak nem spriccelõs.Ha ilyet szeretnél, akkor ujjal a legkönnyebb elérni, a bejáratnál be és aztán felfele :) Aztán lehet hímtaggal is próbálkozni :) Azt persze érezheted, hogy nagyon nedves, de ez is változó ám.
A kérdező hozzászólása: Nektek nõknek nincs váladék amikor eldurrantok? Hát nem tudom volt érdekes arc kifejezése meg néha másik bolygon volt úgy vettem észre. És, ha színészkedett?
Nem ezen veheted észre... Az egyik válaszoló tökéletesen leírta, kéjtõl eltorzul az arca... megfeszül az egész teste, rászorít, lüktet...
A kérdező hozzászólása: Nem volt szaga neki! Akkor nem élvezett el? :(
Lehet szimpla fehér folyás. Ha szagtalan akkor valószínûleg semmi gond, ez egy védekezõ mechanizmus a nõi nemi szerv részérõl. Ha esetleg kellemetlen illatú vagy túl nagy mennyiségû, akkor lehet fertõzés is. A G pontos orgazmus során spriccelõ folyadék színtelen, átlátszó !
A kérdező hozzászólása: Az a fehér valami mi volt akkor? Meg a fütyim is az volt. Elélvezett a partnerem?
én abból veszem észre, hogy libabõrös lesz, legfõképp a feneke, a mellbimbója elõtte megpuhul, utána rögtön megkeményedik, tehát ha megpuhul, akkor tudom, hogy jó úton haladunk :) meg olyan arcot vág, amit soha máskor, azt az arckifejezést nem lehet megjátszani, kéjtõl eltorzult arca van, jó értelemben, és nagyon benedvesedik
Shevy, szerintem is ;)
A kérdező hozzászólása: Fehér valami volt vajon? Olyasmi színe volt mint a spermának.
az a legjobb kedves elsö... Meg mellette a hölgy reakciója :D
Ahogy Buboréklány írja. Azt meg garantáltan észreveszed, ha egy nõ elélvez a nyelveden...;)
megfeszült a hüvelye, rászorított a farkadra, voltak ritmusos összehúzódások? ezek is lehetnek jelek, hogy elélvezett

Honnan tudo, hogy szeret egy pasi? Milyen jelei vannak? Kb.1 éve nyitottabb vagyok felé, de nem teljesen, mert félek a csalodástól. Azóta féltékeny és távol tart tõlem mindenkit. Pedig a kapcsolatunk csak a szexrõl szól. Igaz én titokban szeretem õt.

Lehet õ is engem csak egyikõnk sem meri kimondani?

Legjobb válasz: Ha másokat távol akar tartani tõled, akkor bizonyárafontos vagy neki. Beszéld meg vele, kérdezz rá. Szerintem õ is érez irántad valamit

Ha másokat távol akar tartani tõled, akkor bizonyárafontos vagy neki. Beszéld meg vele, kérdezz rá. Szerintem õ is érez irántad valamit
A kérdező hozzászólása: nem várhatom el, hogy megnyiljon amikor én sem merek.Biztosabbnak kell lennem, hogy betudjam vallani mit erzem iranta.Nem akarom, hogy beijedjen es elfusson :)

Honnan tudom hogy tetszem egy pasinak?

Van egy úgymond legjobb barátom (nem járunk). De mindig megkér hogy legyek vele, üljek mellé... és amikor ránézek akkor olyan furán néz vissza rám (jó értelemben furán. Mosolyog stb...). De van amikor bunkó velem, és azt mondja hogy hagyjam békén. Megkérdeztem t?le hogy tetszem-e neki, de azt mondta hogy nem. Most akkor hazudott vagy nem?

Legjobb válasz: Szard már le, ne akadj fenn ilyeneken.

Szard már le, ne akadj fenn ilyeneken.
A kérdező hozzászólása: pedig engem érdekel ez a kérdés mert õ bejön nekem és most nem tudom hogy rányomulhatok-e vagy sem
Lehet, egyértelmüek a jelek.... Teszteld le!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!