Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok a GTA: Vice city (20 db)

Hogyan tudok a GTA Vice Cityvel LAN-ban játszani?

Szeretnék a GTA VC-vel lan-ban játszani (2 gépen 1 teremben) de nem tudom h milyen programkell hozzá, vagy h hogyan kell... :)

Legjobb válasz: Innen letöltitek majd telepítitek a GTA Vice City Multi player klienst. Majd egyikõtök ugyan innen a szerver klienst. (nyilván az akinek a gépérõl futni fog a szerver.) Azt már csak be kell konfigurálni, és tudtok játszani.

Innen letöltitek majd telepítitek a GTA Vice City Multi player klienst. Majd egyikõtök ugyan innen a szerver klienst. (nyilván az akinek a gépérõl futni fog a szerver.) Azt már csak be kell konfigurálni, és tudtok játszani.
A kérdező hozzászólása: köszi :) de nem linkelted be h honnan töltsem le :D

Hogy tudom a Gta Vice City-be berakni a magyarositást?

Legjobb válasz: Az a verziótól függ. Ha van a magyarításnak telepítõje, akkor egyszerûen azt kell elindítani, ha van mondjuk MODELS, vagy TEXT mappa, akkor ezt kell megkeresni a játék fõkönyvtárában, és a magyarításból odamásolni, de szerintem ezt leírták valahol egy olvassel/readme-be.

Az a verziótól függ. Ha van a magyarításnak telepítõje, akkor egyszerûen azt kell elindítani, ha van mondjuk MODELS, vagy TEXT mappa, akkor ezt kell megkeresni a játék fõkönyvtárában, és a magyarításból odamásolni, de szerintem ezt leírták valahol egy olvassel/readme-be.


Hogy tudok bemásolni/rakni a GTA: Vice city játékba saját zenéket? Úgy, hogyha beülök a kocsiba azok menjenek? Lehet ilyet?

Legjobb válasz: Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City Ezen belül van egy mp3 nevû mappa, abba másold bele. Sok sikert és jó játékot!

Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City Ezen belül van egy mp3 nevû mappa, abba másold bele. Sok sikert és jó játékot!
A kérdező hozzászólása: Köszike
A kérdező hozzászólása: de nem megy :S
Miért nem megy? Bemásoltad a fájlokat? Átváltottad a rádióadót a kocsiban? Kicsit részletezd és segítek.
na figyelj ..ezzel énis szarakodtam sokat.. dokumentumok / san andreas (vmi ilyesmi) /ott user tracks és bemásolod ..játékban optionsban megkeresteted vele (van egy külön ilyen opció)
A kérdező hozzászólása: Igen, bemásoltam, rádiót váltottam a játékban és nem játszott le semmit. Viszont ezt az utolsó választ kipróbálom. Köszike mindenkinek!!
Ugyanazt mondom mint az 1. válaszoló! GTA Vice City/mp3

Hogy tudom ugy letölteni torrental ingyen a gta vice city -t és gta san andreas hogy nem üres dvd-re vagy cd-re ráégetni hanem bele a gépbe?

Legjobb válasz: Minden esetben a vincsire tölti,aztán DaemonTools-al indíthatod.Tehát nem kell ki írnod CD-re v. DVD-re.

Minden esetben a vincsire tölti, aztán DaemonTools-al indíthatod.Tehát nem kell ki írnod CD-re v. DVD-re.

Beírtam a gta vice citybe hogy mindenki verekedjen de nem tudom hogyan kell kikapcsolni? (android)

mégegyszer beírtam a kódot de semmi.

Legjobb válasz: Nem lehetséges hogy más kódot kell beírni? Próbálj hasonló célú kódot beírni lehet az kell neki, vagy írd be pontosabban lehet elgépelted. (amúgy milyen telód van ha szabad kérdeznem? :))

Nem lehetséges hogy más kódot kell beírni? Próbálj hasonló célú kódot beírni lehet az kell neki, vagy írd be pontosabban lehet elgépelted. (amúgy milyen telód van ha szabad kérdeznem? :) )
A kérdező hozzászólása: tablet ;)

Hogyan tudom megcsinálni a gta vice city deluxot ugy, hogy ne akadozon csak egy kicsit se?

Mert meg azt, hogy csinálajam visza, hogy az ember ne menyen magátol elöre mert elöre megy az ember meg motoron is mindig áll ez miért van és hogy lehet megcsinálni?240mb ramom van akkor ,hogy csinájam? ?

Legjobb válasz: Hogy ne laggoljon, azt úgy oldhatod meg hogy veszel egy normális gépet... A második bajodra sajnos nem tudom a választ.

Hogy ne laggoljon, azt úgy oldhatod meg hogy veszel egy normális gépet... A második bajodra sajnos nem tudom a választ.
A kérdező hozzászólása: KÖSZ a nagy segitcséget csak tudod....ahoz pénz is kell másvalaki nem tudna segiteni?????
Nem értem min húzod így fel magad. Válaszoltam a kérdésedre. Azt szerintem te is tudod hogy attól nem fog jobban menni a géped ha simogatod, meg kedves szavakat szólsz hozzá... De akkor biztosra megyünk. Milyen a CPU-d? VGA-d? Mert ezeket nem írtad le. Amúgy ha 240mb ram van benne akkor feltételezem valami múzeumi õslelet lehet a géped, azért nem fut normálisan a játék, és hiába háborogsz itt, vagy veszel jobb gépet vagy nem játszol. Nincs más megoldás...

Hogy lehet a Nero Smart 7.10-es irni DVD-et vagy CD-et? Egy DVD-re akarnam megirni a Gta vice city-it de nem tudom hogy kell lehet erthetoen irjatok le!

NERO,SMART,7.10

Legjobb válasz: Elõbb a kérdést kéne érthetõen és hibátlanul leírni, nemde?

Elõbb a kérdést kéne érthetõen és hibátlanul leírni, nemde?
A kérdező hozzászólása: jah:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!