Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok a GTA: (279 db)

Hogyan tudom a GTA IV The Ballad of Gay Tony DLC-be PC-n betenni a netről letöltött 100%-os mentést?

Sehogy sem fogadja el, hiába teszem be ide: C:\Users\Zolee\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Legjobb válasz: le van töltve? mert ha igen akkor megvan a probléma. a letöltött játékokat ritka esetben, de így "elba***k" hogy ne tudjál vele játszani.Ha eredeti,akkor szedjél le egy másik mentést,mive a verzió szám nagy úr a gta-k nál. ja és have fun! :)

le van töltve? mert ha igen akkor megvan a probléma. a letöltött játékokat ritka esetben, de így "elba***k" hogy ne tudjál vele játszani.Ha eredeti, akkor szedjél le egy másik mentést, mive a verzió szám nagy úr a gta-k nál. ja és have fun! :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem eredeti a játékom. De kösz a választ. :)

Hogyan tudok a GTA Vice Cityvel LAN-ban játszani?

Szeretnék a GTA VC-vel lan-ban játszani (2 gépen 1 teremben) de nem tudom h milyen programkell hozzá, vagy h hogyan kell... :)

Legjobb válasz: Innen letöltitek majd telepítitek a GTA Vice City Multi player klienst. Majd egyikõtök ugyan innen a szerver klienst. (nyilván az akinek a gépérõl futni fog a szerver.) Azt már csak be kell konfigurálni, és tudtok játszani.

Innen letöltitek majd telepítitek a GTA Vice City Multi player klienst. Majd egyikõtök ugyan innen a szerver klienst. (nyilván az akinek a gépérõl futni fog a szerver.) Azt már csak be kell konfigurálni, és tudtok játszani.
A kérdező hozzászólása: köszi :) de nem linkelted be h honnan töltsem le :D
aha
Grand Theft Auto és értelmezd a címet! (segítek ebbe biztos nem leszel rendõr)
biztos
A kérdező hozzászólása: lspd-t kell leszedni és már rendõr is vagy!!!


Hogyan tudok a GTA 5-be rendõrnek állni?

Xboxon játszom vele és szeretnék rendõr lenni benne ez megoldható? :D

Hogy tudok a GTA 4-ben Multiplayer módban szervert keresni? Ugyanis már nagyon rég óta próbálgatom de soha nem megy

Nagyon fontos lenne a válaszotok. El?re is köszi

Legjobb válasz: Valahogy tudd meg, hogy milyen porton fut a MP majd engedélyezd a portot. Az assassin's creed brotherhoodban is ez a módszer nekem mûködött. Ugyan ez volt ott is a probléma. Azt is megpróbálhatod, hogy kikapcsolod a vírusirtót, de nem hiszem, hogy az elég lesz.

Valahogy tudd meg, hogy milyen porton fut a MP majd engedélyezd a portot. Az assassin's creed brotherhoodban is ez a módszer nekem mûködött. Ugyan ez volt ott is a probléma. Azt is megpróbálhatod, hogy kikapcsolod a vírusirtót, de nem hiszem, hogy az elég lesz.
A kérdező hozzászólása: PS3...
A kérdező hozzászólása: de teljesen jól mûködik a multiplayer csak keresni nem tudok szervert :// csinálni igen és jönnek is csak NEM TOK KERESNIII :((( :D

Hogyan tudok a GTA III-ba autókat berakni?

Már megvannak amiket beraknék, de nem tudom melyik mappába kell. Csak azokat illesztette be amelyikeknél (zip fájl) volt telepítés. A többit csak bekell húzni vhova. De hova?

Legjobb válasz: Sehogy

Sehogy
A kérdező hozzászólása: De belehet rakni.
Ha jól tom IMG tool kell hozzá vagy mi a franc


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!