Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok a (46881 db)

Hogyan tudom a táblagépemen az alkalmazások hátterét megváltoztatni?

Hogy például a tabomra levan töltve a skype és nem kék a háttere hanem mondjuk zöld.

Legjobb válasz: csak ha értesz az Android programozáshoz, akkor tudod megváltoztatni, akkor sem biztos hogy minden alkalmazásnál lehetséges

csak ha értesz az Android programozáshoz, akkor tudod megváltoztatni, akkor sem biztos hogy minden alkalmazásnál lehetséges

Hogyan tudom a bal lábamat fejlszteni fociban, hogy jobban lőjjek, passzoljak vele?

Hogyan tudom a paszadást-levételt gyakorolni, ha egyedül vagyok?

Legjobb válasz: az edzõdet kérdezd, õ jobban tudja

az edzõdet kérdezd, õ jobban tudja
Falnak paszolgass, nekem ezen a téren szerencsém van. mind két lábam viszonylag jó, mármint tudok mind 2vel lõne passzolni stb. De az is segít ha edzésen probálod a bal lábad használni, azzal basszolsz dekázol, lõsz, vagy haverokkal lementek a pályára és ott "hülyéskedésbõl" ballal játszol.
fal jó ötle, és hasznos. B*szd neki a bogyót, aztán vedd le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) azért írtam, hogy egyedül vagyok, mert nem járok edzésre, és jelenleg barátokkal sem tudok menni, egy pár hónapig

Adobe photoshopban hogyan tudok képre betűt írni, és aztán az írást hogyan tudom a képnek megfelelően hajlítani?

Este tetoválást kellene szerkesztenem. Egy írásról lenne szó, amit egy hátra szeretnék rátenni. Ráírni rátudom, de nem vágom hogyan kell a hát domborulatainak megfelelően görbítani az írást. Ebben tudnáto ksegítenI? Akár videóval akár leírva itt. Gondolom annyira nem nehéz. Ja és régebbi adobom van.


Vedd feketelistára.
Feltéve, ha tud ilyet a telefonod.

GTA San Andreas-ban hogyan tudok a kocsiból lőni?

Csak motornál engedte.

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy nem tudom 100%-osan, de mintha úgy rémlik, Q billentyû lenyomásával lehetõséged van balra lõni, E billentyû lenyomásával pedig jobbra. Ha mégse megy így, akkor utánanézek.

Ne haragudj, hogy nem tudom 100%-osan, de mintha úgy rémlik, Q billentyû lenyomásával lehetõséged van balra lõni, E billentyû lenyomásával pedig jobbra. Ha mégse megy így, akkor utánanézek.
A kérdező hozzászólása: Köszi sikerült.
Csaló kóddal lehet lõni bármerre (egérrel) kód: OUIQDMW

Hogyan tudom a laptop-om hűtőventillátorát maxra pörgetni?

fujitsusiemens v5505

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, nekem HP 6720s gépem van. Találtam egy progit, de nem tudom hogy mûködik :S

Ez engem is érdekelne, nekem HP 6720s gépem van. Találtam egy progit, de nem tudom hogy mûködik :S
A speedfan program elméletileg tudja ezt. http://www.almico.com/speedfan.php Sajnos viszont nem garantált hogy minden géppel mûködik. Nekem a Fujitsu-Siemens laptopomon nem mûködött. Lehet hogy igazából nincs is rá szükségetek mert a laptop pontosan tudja hogy mennyire kell a ventilátort pörgetni hogy a gép ne melegedjen túl.
Másodiknak: elsõ vagyok. Én is ezt a progit raktam fel a gépre, de nem mûködött, vagy ha igen, akkor nem tudom hogyan kell mûködésre bírni :S
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a gép csak idõnként pörgeti maxra...És így jobban melegszik mint ha egyfolytában menne(persze csak ha játszok)...A speedfan nekem sem mûködött...egyéb tipp?

Hogyan tudok a MARIO nevû játékban pályát csinálni?

Addig már eljutottam, hogy hogyan kell megépíteni, de elmenteni hogy kell, hogy játszhassak rajta?

Legjobb válasz: Pontosits,mert nem egy Mario játék van.Tudod, az SMB elött is volt Mario.

Pontosits, mert nem egy Mario játék van.Tudod, az SMB elött is volt Mario.

Hogy tudom a skype beszélgetést törölni bizonyos személlyel?

Vannak benne olyan dolgok amit nem szeretnék, hogy más eltudja olvasni! Azért tettem ebbe a kategóriába, mert gyors választ várok és itt vannak a legtöbben!

Legjobb válasz: Az adott üzenetet tudod szerkeszteni, illetve törölni

Az adott üzenetet tudod szerkeszteni, illetve törölni
töröld le õt skypen vagy ne maradj bejelentkezve ha nem vagy gépnél
A kérdező hozzászólása: Nem akarom törölni õt! Csak olyan dolgokat mesél el nekem ami nem tartozik másra. Ha nem tudsz segítõ választ adni akkor menj aludni! Jó éjt! Sok birka!
Szia! Könnyen: Odamész a beszélgetéshez, és rámész a jobb klikkre, aztán ki fog adni egy kis ablakot, amiben megtalálható lesz az "üzenet törlése"gomb is. Ilyen egyszerû!:)
A kérdező hozzászólása: Én az egész beszélgetésre gondoltam! Amúgy amit írtál az sem jó!
Az egész beszélgetést is ki lehet így törölni! És nem hiszem el, hogy így sem jó, amikor nekem sikerült! Úgyhogy bocs, de akkor te vagy a béna!... Elõzõ válaszoló voltam.

Hogyan tudom a mélyharapásomat kezelni?

Az állam befelé áll egy kicsit, és ez nem szép

Legjobb válasz: Sürgõsen keress fel egy fogszabályzót..nem tudom mennyi idõs vagy, de minél elõbb annál job!

Sürgõsen keress fel egy fogszabályzót..nem tudom mennyi idõs vagy, de minél elõbb annál job!
Te magad sehogy sem tudod kezelni, viszont egy fogszabályzásra szakosodott fogorvos igen. Valamilyen fogszabályzó készülékkel (rögzített vagy kivehetõ, a helyzet súlyosságától és kezelhetõségétõl függõen) nagyon szépen korrigálni tudja ezt az elváltozást. Nekem sem volt rendben a harapásom, ezt a fogszabályzásommal egy idõben tökéletesen rendbehozták.
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok. Mennyi ideig kell használni a fogszabályzót?
Akkor pont ideális lenne. Kb 1 évig szokott fent lenni, de ez egyénfüggõ, ezt csak fogorvos tudja megmondani neked egy vizsgálat után.
A kérdező hozzászólása: És ha példáúl rossz az egyik fogam, azt nem fogja bántani?
Hogy rossz? Rossz helyen van? Vagy lyukas?
A kérdező hozzászólása: példáúl ha baj van velük. Pl: nekem a lensõ fogambõl egy pici levan törve és fáj. ha hideget érzek, vagy meleget
Valószínû hogy a fogzománcod sérült, mindenre választ kapsz a dokitól. Nem jártok iskolafogászatra? Onnan már el kellett volna hogy küldjenek egy specialistához. Nagyon szépen rendbe tudják ezt tenni. Csak kérlek arra figyelj, ha éjszakait kapsz, ne vedd komolytalanul! Eleinte fura lesz, de hidd el 1 hét alatt megszokod, és éjszaka nem látja senki. Használd lelkiismeretesen, mert csak így éred el a szép fogakat!De a szép fogaidat mondjuk egy fél év múlva dicsérni fogják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!